316
  • Ironman2
    hiberfil.sys
    de csak akkor jön elő,ha engedélyezve van a mappa beállításánál az oprendszer védett fájljainak megjelentetése

http://support.microsoft.com/kb/920730/hu
  • Ironman2
    Szerintem meg futtatsd le az ingyenes CCcleanert,és máris meglátod mennyi felesleges helyed volt a C:n
  • berlinboy6329
    Ja,mi?2Gb helyem van,amit egy fél órás youtube videó elvisz,aztán léphetek ki a böngészőből,mert anélkül nem adja vissza a helyet..

Letöröltem a Windows temp könyvtárát is 3,5 gb,lett majd' 6,aztán következő indításnál megint 2 Gb helyem maradt,pedig a tempben semmi se volt.
  • Tatyla
    mi az a hyber?
  • DarkSector
    Minnyá sírok. :)
    Ez végget nem teszed fel?

Akkor valakitől a feltelepített játék mappát hozd el pendrive-on...az úgy nevezett directplay formában.

Amúgy mennyi üres hely van most a C-n?
    Hyber szart kitörölted mer az 3-4 GB pl a win7-nél...Vagy visszaveszed addig a lapozófájl méretét, vagy lomtárat kapcsold ki..vagy ideiglenessen a d-re teszel valamit a c-ről...
  • Ironman2
    Tényleg.igazad van!
  • Tatyla
    ez jókora nagy faszság,akkor nem telepítem fel ...
  • DarkSector
    Vannak olyan játékok, amiknél hiába adod meg a D-t, a C-re is akar kitenni ideiglenes adatokat!

Vagyis hagyj a C-n is helyet. Mielőtt bármi mást kipróbálsz...mert ilyen dologgal már találkoztam néhányszor.
  • Ironman2
    Egyenlőre nem tudok segíteni,ha valamit megtudok róla úgyis írok.Nekem gond nélkül felment a telepítés.Próbálj meg leállítani minden háttérben futó programot.Msn,Skype...stb
  • DarkSector
    Darksiders 2 csak 5.4GB
    Csak 1-2 pályás történet, story nincs?

Oké hogy ez egy teljesértékű játéknak indult és később tették át árkád projekre, de abba a 2 GB-ba sokszor 8-9 órás normál játékok is beleférnek.
    Nem a GB függvénye.
    Pl a Lara Croft GoL is kicsi mégis van vagy 8-9 óra.
  • Tatyla
    hiába...
  • Maxtreme
    őő ezt komolyan gondolja ez az izé hogy kb 1 óra után, ha elfogy a (4) próbálkozási lehetőség, visszakúr majdnem az elejére?
    Ez most csak valami vicc ugye?
  • Tommy Drak
    Hát az nem sok:))
  • Ironman2
    Pontosan 2 gb a telepített mappa
  • Tommy Drak
    Mennyit foglal feltelepítve?
  • Ironman2
    Az elején a telepítő megkérdezi hogy hova csomagolja ki önmagát.Olyan meghajtót jelöljetek ki,amin sok szabad hely van!
  • Tatyla
    ugyan az :(
  • Tommy Drak
    PC verzió ok de mi fért bele 2GB-ba?Ez csak valami 1-2 pályás történet,sztori nincs?
  • Maxtreme
    aha, nekem is bejön. Csak ahogy nézem rohadtul egérgyilkos egy cucc.
  • w77d
    ez jön PC-re? Box-ra megvan, nem egy nagy szám a cucc...
  • Ironman2
    Próbáld meg rendszergazda módban indítani a telepitést!
  • Tatyla
    nekem valamiért nem akarja az istenért se feltelepíteni kiírja hogy nincs elég hely pedig ki van jelölve a d és mindig erroral leáll a telepítés? ötlet,
  • Ironman2
  • DarkSector
    Jah a GT9600 eléggé kompromisszumos gép. :)
  • Ironman2
    Na most felhúztam maxra mindent.Amúgy nem nagyon szoktam max grafikán játszani,inkáb mindig az arany középút a nyerő:8x élsimítás,meg 16x anisotrop filtering 1680x1050,HIGH quality

• tutituti
    Érdekes.kicsit játszottam vele.Furcsa egy két dolog.pl lopakodok(guggolok és odamegyek egy csőhöz és leesek).
    meg néha nem ad be egy két dolgot amit kéne.De a poros színvilág meg ez a túlélés tetszik.
  • IXEMGabeo
    Amikor ráklikkelek a setupra elkezd forogni a Win7-es kör, semmi nem történik. Mi lehet a hiba? Azóta mióta ctrl alt, dellel kiléptem belőle azóta jól belassult a gép
  • Tatyla
    huh erről évekkel ezelőtt olvastam erre meg már itt van :)
  • Maxtreme
    nyilván, persze. (am 460 :D) A konfigod nem néztem, csak a képek szúrtak szemet! :)
  • Maxtreme
    optionsbe a free aim-ot kapcsoljátok be, akkor lesz 1 gombos célzás ! :)
  • Ironman2
    Jó hát GTX450 az kilóméterekkel jobb mint a Geforce 9600
  • Maxtreme
    akkor oks, azt hittem valami gáz van nálad.

Tőlem is 1-2 kép:

• Ironman2
    Nem a max graf
  • Maxtreme
    Ugye ez nem a max graf?

Nálam valahogy jóval élesebbek a textúrák.

Más:
    Akinek nincs az egerén oldalt gomb, az érdekesen fog célozni. 1 gomb az fps nézetre való váltás, 1 gomb a zoom (precision aim) meg ugye a lövés.
  • Ironman2
    Na én már most befonom a hajamat.DDDD
    Kicsit se zuhanok le a hidról.Időre kell felmászni
  • Ironman2

• Shep
    Ahhoz képest, hogy 13 vagy mennyi a megjelenés elég gyorsan kicsempészte valaki.
  • Ironman2
    Na ez érdekesen indul.Nem egy Alan Wake az biztos!
  • tutituti
    bizony!
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megjött a reloaded,magon kint van már!