316
-
Ironman2 #236 hiberfil.sys
de csak akkor jön elő,ha engedélyezve van a mappa beállításánál az oprendszer védett fájljainak megjelentetése
http://support.microsoft.com/kb/920730/hu -
Ironman2 #235 Szerintem meg futtatsd le az ingyenes CCcleanert,és máris meglátod mennyi felesleges helyed volt a C:n -
#234 Ja,mi?2Gb helyem van,amit egy fél órás youtube videó elvisz,aztán léphetek ki a böngészőből,mert anélkül nem adja vissza a helyet..
Letöröltem a Windows temp könyvtárát is 3,5 gb,lett majd' 6,aztán következő indításnál megint 2 Gb helyem maradt,pedig a tempben semmi se volt. -
#233 mi az a hyber? -
#232 Minnyá sírok. :)
Ez végget nem teszed fel?
Akkor valakitől a feltelepített játék mappát hozd el pendrive-on...az úgy nevezett directplay formában.
Amúgy mennyi üres hely van most a C-n?
Hyber szart kitörölted mer az 3-4 GB pl a win7-nél...Vagy visszaveszed addig a lapozófájl méretét, vagy lomtárat kapcsold ki..vagy ideiglenessen a d-re teszel valamit a c-ről... -
Ironman2 #231 Tényleg.igazad van! -
#230 ez jókora nagy faszság,akkor nem telepítem fel ... -
#229 Vannak olyan játékok, amiknél hiába adod meg a D-t, a C-re is akar kitenni ideiglenes adatokat!
Vagyis hagyj a C-n is helyet. Mielőtt bármi mást kipróbálsz...mert ilyen dologgal már találkoztam néhányszor. -
Ironman2 #228 Egyenlőre nem tudok segíteni,ha valamit megtudok róla úgyis írok.Nekem gond nélkül felment a telepítés.Próbálj meg leállítani minden háttérben futó programot.Msn,Skype...stb -
#227 Darksiders 2 csak 5.4GB
Csak 1-2 pályás történet, story nincs?
Oké hogy ez egy teljesértékű játéknak indult és később tették át árkád projekre, de abba a 2 GB-ba sokszor 8-9 órás normál játékok is beleférnek.
Nem a GB függvénye.
Pl a Lara Croft GoL is kicsi mégis van vagy 8-9 óra. -
#226 hiába... -
#225 őő ezt komolyan gondolja ez az izé hogy kb 1 óra után, ha elfogy a (4) próbálkozási lehetőség, visszakúr majdnem az elejére?
Ez most csak valami vicc ugye? -
Tommy Drak #224 Hát az nem sok:)) -
Ironman2 #223 Pontosan 2 gb a telepített mappa -
Tommy Drak #222 Mennyit foglal feltelepítve? -
Ironman2 #221 Az elején a telepítő megkérdezi hogy hova csomagolja ki önmagát.Olyan meghajtót jelöljetek ki,amin sok szabad hely van! -
#220 ugyan az :(
-
Tommy Drak #219 PC verzió ok de mi fért bele 2GB-ba?Ez csak valami 1-2 pályás történet,sztori nincs? -
#218 aha, nekem is bejön. Csak ahogy nézem rohadtul egérgyilkos egy cucc. -
#217 ez jön PC-re? Box-ra megvan, nem egy nagy szám a cucc... -
Ironman2 #216 Próbáld meg rendszergazda módban indítani a telepitést! -
#215 nekem valamiért nem akarja az istenért se feltelepíteni kiírja hogy nincs elég hely pedig ki van jelölve a d és mindig erroral leáll a telepítés? ötlet, -
Ironman2 #214 -
#213 Jah a GT9600 eléggé kompromisszumos gép. :) -
Ironman2 #212 Na most felhúztam maxra mindent.Amúgy nem nagyon szoktam max grafikán játszani,inkáb mindig az arany középút a nyerő:8x élsimítás,meg 16x anisotrop filtering 1680x1050,HIGH quality
-
#211 Érdekes.kicsit játszottam vele.Furcsa egy két dolog.pl lopakodok(guggolok és odamegyek egy csőhöz és leesek).
meg néha nem ad be egy két dolgot amit kéne.De a poros színvilág meg ez a túlélés tetszik. -
IXEMGabeo #210 Amikor ráklikkelek a setupra elkezd forogni a Win7-es kör, semmi nem történik. Mi lehet a hiba? Azóta mióta ctrl alt, dellel kiléptem belőle azóta jól belassult a gép -
#209 huh erről évekkel ezelőtt olvastam erre meg már itt van :) -
#208 nyilván, persze. (am 460 :D) A konfigod nem néztem, csak a képek szúrtak szemet! :) -
#207 optionsbe a free aim-ot kapcsoljátok be, akkor lesz 1 gombos célzás ! :) -
Ironman2 #206 Jó hát GTX450 az kilóméterekkel jobb mint a Geforce 9600 -
#205 akkor oks, azt hittem valami gáz van nálad.
Tőlem is 1-2 kép:
-
Ironman2 #204 Nem a max graf -
#203 Ugye ez nem a max graf?
Nálam valahogy jóval élesebbek a textúrák.
Más:
Akinek nincs az egerén oldalt gomb, az érdekesen fog célozni. 1 gomb az fps nézetre való váltás, 1 gomb a zoom (precision aim) meg ugye a lövés. -
Ironman2 #202 Na én már most befonom a hajamat.DDDD
Kicsit se zuhanok le a hidról.Időre kell felmászni -
Ironman2 #201
-
#200 Ahhoz képest, hogy 13 vagy mennyi a megjelenés elég gyorsan kicsempészte valaki. -
Ironman2 #199 Na ez érdekesen indul.Nem egy Alan Wake az biztos! -
#198 bizony! -
Ironman2 #197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megjött a reloaded,magon kint van már!