316
  • Fpocok
    VÓTMÁ, de azé köszi.
  • grebber
    PC-s Debut Trailer
  • DarkSector
    :)
  • tutituti
    úgyúgy.Sine mora pc portot nagyon várom hogy legyen.
    A RDR se lenne rossz,de annak már lejárt az ideje ahhoz hogy kiadják..sajnos.
  • DarkSector
    :P
  • grebber
    Fasza.Akkor pc-n is végigvisszük!
  • DarkSector
    Ajánlom is...boxon is várok hogy 50%-off legyen...valszeg steam-re is megveszem.
    Sine Mora-t még portolhatnák!
  • Shep
    Biztos lesz majd leárazva karácsonykor.
  • DarkSector
    Jó is..egy arcade kategóriában kell méregetni, ott nagyon jó...lehet nem ér 10+ euro-t...de mondjuk 5 euro-t lazán.
  • Shep
    Persze, hogy nem kell hasonlítani egy FC3-hoz de ettől még simán lehet nagyon jó játék.
  • DarkSector
    Igen ...azért én is meg akarom venni ezt a játékot régóta, de erősen kiemelendő hogy ez arcade...vagyis senki ne számítsok egy teljesértékű játékra.
    Mert előre látom hogy megjelenéskor néhány ilyen hozzászólás lesz majd: " ez egy konzolos szar"

Elsőnek egy teljes értékű játékot akartak, én is azt vártam meg sokan....de egy arcade játék lett, ami max 2gb.
  • Shep
    Nekem videok alapján tetszik csak hát annyi de annyi minden lesz még idén, hogy még elmondani is sok, nem hogy játszani mindennel, megvételről meg már ne is beszéljünk.
  • DarkSector
    A Limbo-t is kiadták.
    A Hydrophobia-t is...stb.

Ami nem Microsoft azt egy idő után elengedik...csak ideiglenes exclusive-itása van...

Mondjuk az RDR-ről halhatnánk már végre ugyanezt a hírt! :)

I Am Alive korántsem olyan játék amilyent elképzeltem de semmiképpen sem rossz.
  • Shep
    Na mi van, csak kell nekik az a pár ezres PC-s eladás?
  • tutituti
    videót is kapott:
  • Fpocok
    zsíííííííííííííír
  • tutituti
    Elérkezett a pillanat, amelyre nagyon sokan vártak: a Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik az I Am Alive PC-s verziója.

A márciusi Xbox Live Arcade-os, majd az április PlayStation Network-ös megjelenés után szeptemberben a PC-s tábor is megkapja a maga verzióját.

Az asztali gépes változat feljavított grafikával és két új játékmóddal érkezik majd. Az I Am Alive £11.99-os árcímkét kapott és szeptember 13-án válik elérhetővé a Ubishop, a Steam és egyéb digitális disztribúciós rendszerek kínálatában.

forrás

Ezért ez eléggé WTF!
  • mester1987
  • DarkSector
    Listavezető az I Am Alive.

1. I Am Alive
    2. Gotham City Impostors
    3. Pinball FX2
    4. Rayman 3 HD
    5. Sine Mora
    6. Warhammer 40,000: Kill Team
    7. Shoot Many Robots
    8. Fruit Ninja Kinect
    9. Castle Crashers
    10. Trials HD
    11. Alan Wake’s American Nightmare
    12. NBA JAM: On Fire Edition
    13. Stacking
    14. Costume Quest
    15. REAL STEEL
    16. The Simpsons Arcade Game
    17. Full House Poker
    18. Dungeon Defenders
    19. UNO
    20. Peggle
  • DarkSector
    Igazad van kicsit hardcore-abb játék, de én örülök neki, igaz még csak a demo-n vagyok túl és egyetértünk valóban nem könnyű a játék, de legalább van benne kihívás. Nem. :P

Grafika meg olyan amilyen arcade lévén, az tuti hogy nem egy Alan Wake. :)
  • grebber
    Elkezdtem vele játszani!
    Hát nem egyszerű az biztos. Ha nem figyel az ember akkor szopás a köbön és lehet újra kezdeni korábbról.
    Remélem a végére azért belejövök mert ez így részemről katasztrófa.
    Ez a kifáradás mászás közben halál.Ez a legszarabb az egészben!

A játékkal a grafikán kívül (ami olyan ronda hogy én kérek elnézést) nincs egyelőre semmi bajom.
  • DarkSector
    Legalább a számomra kedves topikokba ne csesznéd be ezeket a szarokat.
  • sherlock1

• sherlock1
  • DarkSector
    Sorry de ez iszonyúan nem tartozik ide, még az X360 topikba sem mert warez. :)
  • Evin
    Úgy kell telepíteni, ahogy te is leírtad.
    De hogy értsd is: fel kell másolni a JTAG/RGH-s gép vinyójára. NEM Flash-eltre.
  • simon007
    Segítséget kérnék.

Hogyan kell xbox360-ra telepíteni? Ezt az utasítást írják:
    Simán adatként kiírni? , de milyen kiterjesztésnek kell lennie a lemezen?
    Install to HDD under the following directory path: HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/
  • grebber
    Nem! :(
  • TheGrinder
    Adja :D PC-n nem jelenik meg?
  • DarkSector
    Ihletet kaptam az I am Alive demo láttán.
    Gondolom nem csak nekem jutott ez eszembe, de gondoltam megéri egy poénos videóanyagban összevágni (amatőr módon).

Remélem mindenki mosolyog azért egy jót ezen:

I Am Alive - TIS!

X
  • DarkSector
    oks nm. segítek én ha kell. :)
  • simon007
    Most fogtam fel, kösz szépen.
  • DarkSector
    Erről nem tudok semmit, előfordulhat hogy az X360-as után 7 nappal, mikor lejár a gold, mert ilyen is szokott lenni.
    PS network-ön nem lesz? Vagy csak én nem találom?
  • DarkSector
    Figy felmész xbox live-ra, ott lesz hogy "I Am Alive 1200MP" és "I Am Alive Trial"

Vagyis vagy megveszed azonnal.
    Ha megveszed akkor értelemszerűen rányomsz a megvételre és kiköhögsz 1200MP-t.

Ha nem akkor kiválasztod a Trial opciót, és akkor letölti a játékot, de nem kell fizetni viszont egy bizonyos rész után kilép a menübe, ha nem veszed meg...ezt hívják Trial-nak.
  • simon007
    Még egy kérdés, légyszí.

Azt írod,hogy:
    'Míg egy Arcade ha megjelenik akkor van csak trial mert LÉNYEGÉBEN a trial is a full játék mert letölti az egész játékot, de benne lesz egy korlát, és ha odaérsz FELAJÁNLJA a gép hogy azonnal kifizetheted és mehetsz tovább.'

Jelen esetben, ez az 'I am Alive' most egy olyan változat, hogy letöltés után egy idő múlva jön egy korlát, és fizetnem kell, ha tovább akarom játszani?
  • DarkSector
    Arcade-nál azért nevezik trial-nak mert a teljes értékű játékokhoz külön készül demo.

Míg egy Arcade ha megjelenik akkor van csak trial mert LÉNYEGÉBEN a trial is a full játék mert letölti az egész játékot, de benne lesz egy korlát, és ha odaérsz FELAJÁNLJA a gép hogy azonnal kifizetheted és mehetsz tovább.

Vagyis egy Arcade játéknál a próbaverzió egyenlő a megjelent játékkal, vagyis a játék megjelenik akkor tudod trial modban kipróbálni.

Míg a teljes értékű játékokhoz akár a full játék megjelenése előtt 1 hónappal is kiadhatnak egy KISEBB méretű demo-t....
  • DarkSector
    Nem.

Ez kizárólag konzolon jelent meg eddig.

A DEMO az néha van az a teljesértékű játékokra vonatkozik, értsd úgy ami rendesen a boltban dobozossan megvásárolhatók, persze 1-2 kivétellel.

EZ egy ARCADE játék, tök egyértelműen leírtam. :)
    Még annyit hogy az Arcade játékok 1-2 kivétellel pont ellenkezőleg, nem jönnek dobozossan csak digitálisan letölthető, megvásárolható.

Valamint ahogy Foxxi írta ezek max 1200MP-ért vehetők, ami 15 dollár/15 euro.

Valamint igen ha ugyanolyan játékhoz kijön demo pc-re és konzolon az egyforma, ez lehet 4-5 perc de van ahol 1 óra is.
  • Evin
    Már próbáltad, azért mondod, hogy gagyi?
  • foxxi
    Ez a teljes játék ára. Ennyire "gagyi", öö olcsó (alap ár érte). Megéri