316
-
IXEMGabeo #276 én már töröltem is sajnos. Nálam már túl homályos és poros volt, pedig a grafikát is feljebb vettem szinte olyan, mintha szemüveg nélkül néznék a vakvilágba (mintha távollátó lennék). Elején telepítés után kiírta eleve, hogy a processzorom által csak alacsony teljesítményre képes. -
#275 -
#274 Ezek szerint mégse! -
#273 Jó a crack, max nem jó helyre másoltad. -
simon007 #272 Nem akartam túl hosszan írogatni. Igazából a crack nem volt jó.
A géphez nem igazából értek, crackelni azért csak-csak.... -
#271 Belelestem a játékba és teljesen korrekt, tetszik ez az alig van lőszer dolog is, meg hogy nem lehet világba ugrabugrálni csak ezt a por dolgot megoldhatták volna jobban is eléggé zavaró ez a szűrő amit rádobtak. -
#270 SERIALt kér....
Már bocs,de milyen állatfaj az ilyen? Annyi esze van hogy lewarezolja,DE hogy a crak-et használja,annyi nincs!
Az ilyen játsszon Tetrissel! -
#269 "Letöröltem a total Commanderből"
Gratulálok...
Az előtted szóló kolléga valami ilyesmiről beszélt. -
simon007 #268 Valaki segítene?
Elsőre felment a játék, de serialt kért. Letöröltem a total Commanderből, de a prg-ok módosítása/eltávolításából nem tudom kitörölni.
Újbóli telepítés próbálkozásnál pedig ez a hibaüzenet:
Error Number:0x8004072
Description Failed to Load DLL: GameuxInstallHelper
Setup will now terminate.
Mit tegyek és mit csináltam rosszul? -
#267 Na persze és a regiszty bejegyzések? -
wahuja #266 Szia. A program files mappábol jobb klikk törlés és kész. -
simon007 #265 Segítene valaki?
Feltelepítettem a játékot,de serialt kért. Total Commanderben töröltem a prg-ot. Viszont eztán a prg-ok telepítése/módosítása mappából nem tudom kitörölni.
Újratelepítésnél viszont arra hivatkozik, hogy még nincs letörölve.
Mivel tudnám véglegesen letörölni? CCleaner? De azzal hogyan kell? -
#264 megparticionáltam a winyót nagyobba most már felkuszott... -
#263 -
#262 5-7 óra nagyon max! -
#261 passz én most pihentetem.túl jó hogy végigdaráljam:) -
#260 Köszi..igen észrevettem már, elég jól haladok vele.
Kb.mennyi idő végigtolni?
-
#259 Ez benne a lényeg.
Finom porréteg van a levegőben mert a földrengések miatt a sok összedőlt épület felkavarta őket meg a szél is ugyebár.
lásd WTC-nél pl. -
#258 Nagyon jó játék,szeretem az ilyeneket,de ezt a homályt el lehet tüntetni v.hogy,meg ezt a szürkeséget,vagy csak az első pálya ilyen:
-
#257 Na en most vittem vegig, victimekbol 9/20 lett meg.. azt akarom kerdezni h. ha 20/20 ra megcsinalom, akkor esetleg mas a befejezes? neten sehol nem talaltam erre valaszt csak a walkthrough-kat. -
#256 a kötélmászós szöget ki lehet vhogy húzni a falból? csak mert mindíg rosszat nyomok és uncsi visszatöltögetni :) -
#255 Nalam felment gondnelkul ,a vegen valamit pofazott ,el se olvastam hogy mit
de mukodik a jatek rendesen -
#254 Quick save nincs a játékban vagy valami megoldás rá? -
mike01010101 #253 Maga a téma és a benne lévő ötletek többet érdemeltek volna. Már értem az olcsó árfekvést. Fájdalmasan alacsony poligonszám és kisfelbontású texturák egy teljesen lineáris "cső" játékban. Egyszer azért végigjátszható a kellemes nehézség miatt. -
#252 -
janihunk #251
Ennyi!! -
IXEMGabeo #250 jó nehéz a game egyébként:) közelharcokkal gondok vannak pillanat alatt odaérnek ráadásul az F-et megnyomva és ráa jobb egér klikkel tudok csak célozni a fegyverrel...hiába a surprise kill elég nehéz 3 alakot lepuffantani...stamina is elég gyorsan lemegy, de ezt viszont ötletesnek tartom. Grafika mindenkinek ilyen mosott és mintha végig ködös, poros lenne?:O -
IXEMGabeo #249 érdekes egy játék, nem nagyon játszottam ilyen túlélő gamekkel eleddig. -
Evoluti0N #248 Eddig egész jó, de az AI elég fura. Ráfogom a fegyvert a csákókra, hátrálnak szépen. Ez így még okés. Jó messzire elhátrálnak, közben én is megyek hátrafelé, elkanyarodok egy sarkon, ekkor már ugye logikus módon nem látnak. Erre amint elteszem a pisztolyt, elkezdenek futni felém. Honnan a fenéből tudják, h elraktam, ha nem látnak? Az még világos lenne, h esetleg mindenféleképp elfutnak a sarokig, azt gondolván, h úgyse látom őket és legalább közelebb kerülnek hozzám. De nem így van. Ameddig fogom a pisztoly egy helyben állnak, amint elrakom jönnek felém. -
Ironman2 #247 Azt irják magon hogy nyomd tovább,ne törődj vele mikor az elején keresi az oprendszert,és feltelepül. -
janihunk #246 Win8 on megy valakinek? Nekem fel se települ:S -
csgj #245 Nagyon fura... Nekem irtóra belassítja a gépet a telepítő, és irtó lassan is telepít... Ilyet még nem tapasztaltam. -
Ironman2 #244 Ez van.Én alapból úgy particionáltam a winchestert,hogy a C:-n hagytam 100 gb helyet,amin a win7 van. -
#243 azt is megcsináltam mikor már először írtad én is használom évek óta... -
Ironman2 #242 CCcleaner kipucolja a gépet,és ingyért van! -
#241 na jó feladom -
Ironman2 #240 hiberfil.sys -
#239 annak pedig elégne kell lenni
mivel 2gb a játék max a 2gb alatti hely lehetne gond. -
#238 C-n van lefoglalva hely...cyberfil.sys.
ezt ki tudod kapcsolni...parancssorba beirod hogy: "powercfg off" és entert nyomsz. -
#237 lefuttattam pontoson hol találom ezt a fájlt,most van 5,11GB helyem a c-n?