316
  • IXEMGabeo
    én már töröltem is sajnos. Nálam már túl homályos és poros volt, pedig a grafikát is feljebb vettem szinte olyan, mintha szemüveg nélkül néznék a vakvilágba (mintha távollátó lennék). Elején telepítés után kiírta eleve, hogy a processzorom által csak alacsony teljesítményre képes.
  • Solid Snake
  • joceruza
    Ezek szerint mégse!
  • bon
    Jó a crack, max nem jó helyre másoltad.
  • simon007
    Nem akartam túl hosszan írogatni. Igazából a crack nem volt jó.
    A géphez nem igazából értek, crackelni azért csak-csak....
  • Shep
    Belelestem a játékba és teljesen korrekt, tetszik ez az alig van lőszer dolog is, meg hogy nem lehet világba ugrabugrálni csak ezt a por dolgot megoldhatták volna jobban is eléggé zavaró ez a szűrő amit rádobtak.
  • joceruza
    SERIALt kér....

Már bocs,de milyen állatfaj az ilyen? Annyi esze van hogy lewarezolja,DE hogy a crak-et használja,annyi nincs!

Az ilyen játsszon Tetrissel!
  • Maxtreme
    "Letöröltem a total Commanderből"

Gratulálok...
    Az előtted szóló kolléga valami ilyesmiről beszélt.
  • simon007
    Valaki segítene?
    Elsőre felment a játék, de serialt kért. Letöröltem a total Commanderből, de a prg-ok módosítása/eltávolításából nem tudom kitörölni.
    Újbóli telepítés próbálkozásnál pedig ez a hibaüzenet:

Error Number:0x8004072
    Description Failed to Load DLL: GameuxInstallHelper
    Setup will now terminate.

Mit tegyek és mit csináltam rosszul?
  • bon
    Na persze és a regiszty bejegyzések?
  • wahuja
    Szia. A program files mappábol jobb klikk törlés és kész.
  • simon007
    Segítene valaki?
    Feltelepítettem a játékot,de serialt kért. Total Commanderben töröltem a prg-ot. Viszont eztán a prg-ok telepítése/módosítása mappából nem tudom kitörölni.
    Újratelepítésnél viszont arra hivatkozik, hogy még nincs letörölve.
    Mivel tudnám véglegesen letörölni? CCleaner? De azzal hogyan kell?
  • Tatyla
    megparticionáltam a winyót nagyobba most már felkuszott...
  • scomcomputers
  • grebber
    5-7 óra nagyon max!
  • tutituti
    passz én most pihentetem.túl jó hogy végigdaráljam:)
  • scomcomputers
    Köszi..igen észrevettem már, elég jól haladok vele.
    Kb.mennyi idő végigtolni?
  • tutituti
    Ez benne a lényeg.
    Finom porréteg van a levegőben mert a földrengések miatt a sok összedőlt épület felkavarta őket meg a szél is ugyebár.
    lásd WTC-nél pl.
  • scomcomputers
    Nagyon jó játék,szeretem az ilyeneket,de ezt a homályt el lehet tüntetni v.hogy,meg ezt a szürkeséget,vagy csak az első pálya ilyen:

• AtiRadish
    Na en most vittem vegig, victimekbol 9/20 lett meg.. azt akarom kerdezni h. ha 20/20 ra megcsinalom, akkor esetleg mas a befejezes? neten sehol nem talaltam erre valaszt csak a walkthrough-kat.
  • Hunter of Deer
    a kötélmászós szöget ki lehet vhogy húzni a falból? csak mert mindíg rosszat nyomok és uncsi visszatöltögetni :)
  • zooleeh
    Nalam felment gondnelkul ,a vegen valamit pofazott ,el se olvastam hogy mit
    de mukodik a jatek rendesen
  • Empty
    Quick save nincs a játékban vagy valami megoldás rá?
  • mike01010101
    Maga a téma és a benne lévő ötletek többet érdemeltek volna. Már értem az olcsó árfekvést. Fájdalmasan alacsony poligonszám és kisfelbontású texturák egy teljesen lineáris "cső" játékban. Egyszer azért végigjátszható a kellemes nehézség miatt.
  • Palesz2
  • janihunk

Ennyi!!
  • IXEMGabeo
    jó nehéz a game egyébként:) közelharcokkal gondok vannak pillanat alatt odaérnek ráadásul az F-et megnyomva és ráa jobb egér klikkel tudok csak célozni a fegyverrel...hiába a surprise kill elég nehéz 3 alakot lepuffantani...stamina is elég gyorsan lemegy, de ezt viszont ötletesnek tartom. Grafika mindenkinek ilyen mosott és mintha végig ködös, poros lenne?:O
  • IXEMGabeo
    érdekes egy játék, nem nagyon játszottam ilyen túlélő gamekkel eleddig.
  • Evoluti0N
    Eddig egész jó, de az AI elég fura. Ráfogom a fegyvert a csákókra, hátrálnak szépen. Ez így még okés. Jó messzire elhátrálnak, közben én is megyek hátrafelé, elkanyarodok egy sarkon, ekkor már ugye logikus módon nem látnak. Erre amint elteszem a pisztolyt, elkezdenek futni felém. Honnan a fenéből tudják, h elraktam, ha nem látnak? Az még világos lenne, h esetleg mindenféleképp elfutnak a sarokig, azt gondolván, h úgyse látom őket és legalább közelebb kerülnek hozzám. De nem így van. Ameddig fogom a pisztoly egy helyben állnak, amint elrakom jönnek felém.
  • Ironman2
    Azt irják magon hogy nyomd tovább,ne törődj vele mikor az elején keresi az oprendszert,és feltelepül.
  • janihunk
    Win8 on megy valakinek? Nekem fel se települ:S
  • csgj
    Nagyon fura... Nekem irtóra belassítja a gépet a telepítő, és irtó lassan is telepít... Ilyet még nem tapasztaltam.
  • Ironman2
    Ez van.Én alapból úgy particionáltam a winchestert,hogy a C:-n hagytam 100 gb helyet,amin a win7 van.
  • Tatyla
    azt is megcsináltam mikor már először írtad én is használom évek óta...
  • Ironman2
    CCcleaner kipucolja a gépet,és ingyért van!
  • Tatyla
    na jó feladom
  • Ironman2
    hiberfil.sys
  • DarkSector
    annak pedig elégne kell lenni
    mivel 2gb a játék max a 2gb alatti hely lehetne gond.
  • DarkSector
    C-n van lefoglalva hely...cyberfil.sys.

ezt ki tudod kapcsolni...parancssorba beirod hogy: "powercfg off" és entert nyomsz.
  • Tatyla
    lefuttattam pontoson hol találom ezt a fájlt,most van 5,11GB helyem a c-n?