I Am Alive

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tudtok megoldást a textura teljes szétesésére?
A falak az út, folyamatosan vibrál és eltûnik róla a textura, nagy fehérség marad a helyükön. Hm?

Hali!

Amikor nincs töltényem vagy csak spórolni akarok vele akkor megvárom míg közelebb jön a pisztolyos csákó, mikor már elöttem van, macsétével meglepem a torkát, és elvileg (gyakorlatilag is) elveszi a pisztolygolyót és már be is tárazza a saját pisztolyomba. Ha mégse akkor a halott felett egy fehér ív jelzi hogy van még mit felvenni ott. Mint minden felvehetõ tárgynál. Kivéve, ha elmész onnan hátrálva mert akkor a haverjai (ha vannak) észbekapnak és felveszik a pisztolyát és neked esnek ...

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Looooser
igen x-re így van konfigolva, használ x360ce-t és abban át tudod kalibrálni 😉

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
hali egy kérdés hogy kell elvenni az ellen féltõl a lõszert? mert kiírta egyszer ugyan hogy ellehet venni ha megleped a késsel de azt nem olvastam el pontosan hogy melyik gombbal

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mr_no_NaMe
csak az 1024 :]
BoneDragon
1024*768? Ilyen még létezik? 😊

Mr_no_NaMe
Megoldottam! Elõbb kérdeztem, minthogy megnézzem az userconfigot :]
Mr_no_NaMe
Kicsit fel van kúrva az agyam. Tele van a játék ilyen mosódós, meg recés noiseos effektekkel, és konkrétan ha húzom az egeret majdnem 1 másodperc mire reagál a játék. Le lehet valahogy tisztítani a grafikát? A másik pedig, hogy nincs 1024*768. Mit lehet ez ellen tenni?
Mr_no_NaMe
na mindjár game. kíváncsi leszek erre. végre vmi játék ami ígéretesnek tûnik.
Broafka
pff, hát ez tényleg így van vége? vagy ez valami több részes dolog lesz? mert ez egyrészt marha rövid így, másrészt nincs nagyon befejezve :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

megvan -.-
Haliho. Nem tudjátok hol van a kanna üzemanyag ami az épületben rekedte gyerekeknek meg felnõtteknek kell a tüzijátékos résznél?
DarkSector
jah lehet euro-ban méri nem dollárban...amúgy itt tudod lecsekkolni:

www.steamcalculator.com

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
leves.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AtiRadish
a regisztraciokor lattam h. kiirta h. hany euro erteku jatek van az accountomon, ezt vhol meg tudom nezni ujra az oldalon? statba-profileba nem talalom.

BoneDragon
Na ez az ami nincs a profilomon. 😄

DarkSector
Háát nem vágom...be vagy lépve a profiloddal? mert 100 dollárnyi tartalomnak kellene lenni a profilodon hogy tudj regisztrálni.

BoneDragon
Azt írja nem jelentkezhetek, pedig 1 játékom sincs. 😛

DarkSector
Privát a profilod...steam kliensben állítsd át publikusra...hogy lássa a steamgift oldal a profilodat, hogy mennyi játékod van meg egyébb statisztikádat, mert azzal oldják meg hogy amid megvan arra nem jelentkezhetsz már többször.

DarkSector
Hát steamgift...pontokért szavazhatsz és megnyerheted.

AtiRadish
na ezmiez?

BoneDragon
Please change your Steam profile to public to complete the verification process.

Ezt írja bejelentkezésnél, ezt hol kell beállítani??

DarkSector

Shep
Én is a végére értem, és sajnos eléggé érzõdik ,hogy ez csak ilyen olcsó kategóriás valamivé degradálódott az évek során. Az alapötlet jó volt, de a kivitelezéssel akadtak gondok, leginkább az irányítással, mert lehet ,hogy kontrollerrel tökéletes ezt nem tudom de bill+egérrel sokszor nem azt csinálta amit én akartam, meg ezt kapaszkodásból ugrást jobban már nem nagyon lehetett volna megbonyolítani. Rövid is, bár õszintén szólva ez a 4 óra pont elég volt nekem belõle, mert a változatosság sem az erõssége. Karácsonyi steam akcióban €2-5-ért biztos fogják majd vinni, mint a cukrot, mert többet sajnos ez nem ér, azon az áron amit most kérnek érte sokkal jobb igaz kicsit régebbi játékot lehet kapni. Azért az 50e-s darabszámot csak eladják majd belõle amirõl annak idején az egyik fejlesztõ hadovált. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végigjátszottam. 5 és fél óra volt. Annyira azért nem volt rövid. Sok, dobozos, teljes értékû játék is ilyen hosszú (vagy még ennyi se). Persze nem lett volna rossz ha hosszabb, ha sokkal hosszabb, mivel nagyon tetszett 😊
Shep
Nekem nem jöttek, messzirõl lelõttek, lehet valami bug, mert fegyvert nem is vettem elõ és akkor is. Na majd egy újratöltés lehet megjavítja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az elsõ pisztolyost lekaszabolod mikor közel jön, a másik pisztolyost lelövöd és rögtön odaszaladsz és felveszel töle egy újabb löszert, azzal még egyet lelõsz és az utolsót machétével ölöd meg.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

bon
Elsõ pisztojost meglepetéssel lekaszlálod a másikat meg lelövöd.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Mikor a gyereknek kell gyógyszert szerezni van egy olyan rész, hogy 2 pisztolyos és 2 késes jön, na de nekem csak 1 töltényem van akkor mit kezdjek velük?

Velem is elõfordult. meg az is idegesítõ, hogy gyaloglás közben nem mindig engedelmeskedi a kameranézet az egér mozgásának.

Egyébként jó játék, csak néha felidegesít.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Nekem az irányítással inkább a mászásnál van bajom. Sokszor nem azt csinálja, amit akarok, h csináljon. Pl. másznék felfelé, erre elindul balra. Pedig nem is arról van szó, h nem tudna felfelé menni, mivel egy hülye csövön vagyok. Ráadásul a w-t nyomom a billentyûzeten.
Hol mûködik, hol nem, és ekkor blokkol a támadó. Így megjelenik a képen az ikon, hogy gyorsan nyomkodjam ugye a bal gér gombot, közben meg a többiek lekaszabolnak...

BoneDragon
Nem müködik az e gomb? Valamit nagyon rosszul csinálsz, nekem semmi problémám nem volt a játék irányításával.

Ez egy jó játék, de egy elb@szott irányítással.

4-en jönnek rám, van egy golyó a pisztolyban. Persze az E gombos meglepetés csapás nem mûködik sosem, mikor kellene, esélyem sincs. Tutorial szart sem ér, key mapping semmit nem árul el, marha jó...

AtiRadish
Végigvittem normálon is.. Bravery mennyit adna pluszba nem tudja vki?😄

5 cuccot kell adnod neki. 3 féle konzerv kaját, husit és asztmainhalátort. Ha mind az ötöt odaadod neki, akkor kapsz egy shotit.
Szabi84
játszik valaki controllerel? olyan hülye benne a kezelés, nem is értem xboxra is így lett beállítva?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BoneDragon
Hát ez jó rövid játék volt, pont most értem a végére én is.
Ennek lesz folytatása?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén mutatja a lányát ahogy nézi a kamerát és ott van a felszerelésünk. Ezek szerint meghalunk?

woy
Jó volt hangulatos volt, de a végére megvakúltam <#zavart1>

BoneDragon
Amikor kijövünk henry lakhelyérõl, megyünk elõre és egy csövön át kell menni a szakadék felett, na ott van bal oldal egy mutáns emberke, akinek odaadtam 3 tárgyamat de nem csinált semmit. Esetleg ad ez valamit a végén?

én már töröltem is sajnos. Nálam már túl homályos és poros volt, pedig a grafikát is feljebb vettem szinte olyan, mintha szemüveg nélkül néznék a vakvilágba (mintha távollátó lennék). Elején telepítés után kiírta eleve, hogy a processzorom által csak alacsony teljesítményre képes.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solid Snake
<#pias><#eljen>
joceruza
Ezek szerint mégse!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

bon
Jó a crack, max nem jó helyre másoltad.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem akartam túl hosszan írogatni. Igazából a crack nem volt jó.
A géphez nem igazából értek, crackelni azért csak-csak....
Shep
Belelestem a játékba és teljesen korrekt, tetszik ez az alig van lõszer dolog is, meg hogy nem lehet világba ugrabugrálni csak ezt a por dolgot megoldhatták volna jobban is eléggé zavaró ez a szûrõ amit rádobtak.

joceruza
SERIALt kér....

Már bocs,de milyen állatfaj az ilyen? Annyi esze van hogy lewarezolja,DE hogy a crak-et használja,annyi nincs!

Az ilyen játsszon Tetrissel! <#falbav><#violent>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Maxtreme
"Letöröltem a total Commanderbõl"

Gratulálok...
Az elõtted szóló kolléga valami ilyesmirõl beszélt.

Valaki segítene?
Elsõre felment a játék, de serialt kért. Letöröltem a total Commanderbõl, de a prg-ok módosítása/eltávolításából nem tudom kitörölni.
Újbóli telepítés próbálkozásnál pedig ez a hibaüzenet:

Error Number:0x8004072
Description Failed to Load DLL: GameuxInstallHelper
Setup will now terminate.

Mit tegyek és mit csináltam rosszul?
bon
Na persze és a regiszty bejegyzések?

Oldal 1 / 7Következő →