30
-
blackswan #30 Ez a hulladék az egyik legnagyobb hatású zenekar, nélkülük talán a Coldplay nem is létezne és még sok más híres zenekar. Ez a hulladék 75ezer embert vonzott a Szigeten,és az egyik legjelentősebb koncertnek tartják azt, és ez csak Magyarország. Ennek a hulladéknak nem a pénz számít, hiszen többnyire tömegközlekedési eszközökkel jutnak el a koncerthelyszínekre , és ingyen dobták fel a netre a lemezüket. Még rengeteg dolgot lehetne sorolni, de nem érdemes. Ha ezt a zenét hulladéknak, szarnak nevezitek, gondoljatok bele, hogy amit ti hallgatok, az mitől más, és miért jobb?! Kik vagytok ti, hogy megmondjátok, mi a jó zene, anélkül, hogy bármit is tudnátok a zenekarról, és anélkül, hogy meghallgattatok volna egy számot is tőlük! -
L3zl13 #29 Szerintem ez valami olyasmi lehet, mint a lézeres távolságmérés/felület letapogatás.
Azaz egyrészt nem csak passzív érzékelőról van szó, hanem aktívról, másrészt meg nem a visszavert fény fényerejét és szinét érzékeli, hanem a visszaverődés idejét.
-
#28 Érdekes klipp! 3D szkennelt cucc az egész... Az egészben csak annyi az izgalmas, hogy eddig nem nagyon használták ezt "kereskedelmi" célra... Mert bár lehet művészetnek nevezni a zene mellé készített klippet, én mégis inkább pénzérdeket vélek felfedezni 1-1 klipp mögött, ahol az a szándék hogy egy újabb inger bevonásával csábítsák a nagyérdeműt a zenekar termékének megvásárlására... (nah, ezt most jól megmagyaráztam). Akadnak persze ellenpéldák, pl. Tool klippek, ahol a képi világ az elvontságával teszi kifejezőbbé a zenét, segíti az abban való elmerülést...
A Radiohead sosem volt, lesz egy könnyen emészthető zene sokak számára az énekes orgánuma miatt, szvsz... Én se nagyon szeretem... Van egy két jó számuk, de azt meg szokás "rongyosra" hallgatni. Mindenesetre szerintem semmiképpen sem elhanyagolható a banda kisérletező hozzáállássa! Úgyhogy részemről oké a dolog! (: -
#27 magyarázzuk meg, hogy ez a hulladék aztán már valami. ha ezt nézném hallgatnám 10s-nál tovább, fizikai fájdalmat okozna, inkább felejtős. -
szarvasdinnye #26 Klip egesz jo, nekem tetszik.
A zene viszont nem jon be, sose szerettem a Radiohead-et. Nem is ertettem, hogy mit esznek rajta annyira az emberek, de ugyanigy nem ertem a Sigur Rós-t se. OK, egy szamot meg meghallgatok, de a masodiknal mar inkabb kiugranek az ablakon. -
#25 a video nem elerheto.... -
#24 ez 1 szar
semmi értelme
fogalman nincs mi ebbe az érdekes
agyonreklámozott nagy semmi az egész -
xuldar #23 "...egy olyan szkennerrendszer, amely a tárgyak által visszatükrözött fényt képes befogni..." - ezt hívják videókamerának, fényképezőgépnek, de még a szem is a visszavert fényt fogja be. Úristen, micsoda áltudományos handabanda! -
kicsibicska #22 Hang nélkül tényleg jószar. És "lamer the true" is igazi csángó lehet. -
#21 Ez így hang nélkül félelmetes -
#20 Ezaz, magyarázd meg -
#19 Ez egyáltalán nem új, mivel nem lézeres meg tököm tudja milyen képalkotó technológiát használtál. Átalakítottál egy sima videót, hogy nagy vonalakban hasonlítson a klipre. -
#18 aztade ostoba vagy :-| -
Teljesen új fajta klipet készített a Bejelentkezett felhasználó: MaSzKa -
#16 Ok legalabb ujdonsaggal probalkoznak, ha mar a zeneben nem megy ill ez meg mindig jobb mint a Padodo aktais slagere.. -
AzUs #15 Klippel 1ütt még elmegy, de próbáld meghallgatni anélkül Olyan 'hallgasd 1 percig és kurvára elalszol' típusú zene... -
lamer the true #14 Ez a zene egy rakás szar, de akinek bejön az se lehet különb -
Exen #13 Szerintem is nagyon kreatív. :) -
#12 Mondjuk nem vagyok oda a radioheadért, de végre egy kis "szakmai vonatkozás": 3D lézerszkennerek! Szép pontfelhőket lehet látni ebben klipben.
http://www.geopro.hu/cyra/cyra.html -
roliika #11 Nekem spec tettszik. A zene sem vészes de a klipp új, érdekes...tettszik! -
Péntek #10 Tehát igen.
Köszönöm bírónő, nincs több kérdésem. Én maradok a klasszikus témánál.
Tüctücöt meg hallgasson az, akinek két anyja van. -
#9 Én csak radiohead rajongó vagyok mint olyan -
#8 Ti semminek sem tudtok örülni?
Végre egy ötletes klip. Vagy nektek, beállunk a kocsma közepére és táncolunk típus jön be? Így már értem, kik veszik Ushert meg a barátait.
Visitor meg átesett ló másik oldalára. -
#7 Az a dadaizmus.
És akinek nem tetszik a radiohead az hallgassa csak a fos tüctüc szemetét. -
Péntek #6 Ha behánynak/sz*rnak a kamera előtt, akkor vajon az is korszakalkotó, sőt művészi alkotásnak tekinthető? -
#5 gyönyörű... -
#4 -
#3 már bocs
de 1 nagy szar ez -
Ferrer #2 Az énekes nyávog. -
ension #1 Hát ez qrvajó