429
Travians.com tágyalására lehetőség,aki tudja hogyan kell használni vagy esetleg érdeklődik a játék iránt bátran írjon!!
-
#149 visszakapodaz AP-t -
#148 Én meg tanulok:D
Szal ha végeztünk szálljunk meg valakit:D -
#147 áh, pont most mentem el edénytsúrolni 2 órára, nem akarom abbahagyni :| -
#146 Találkozzunk Dark Sage házában :DDD -
#145 Aludni? -
#144 passz, lehetséges -
#143 most épp egy alvó női játékost találtam az ágyában...de kár hogy nem lehet befeküdni mellé... :D:D mekkora poén lenne hogy mikor felkel ott aludnék mellette :D:D -
#142 Elméletileg ha olyan házba mész amiben jobb cuccok vannak akkor hamarabb kialszod magad a jobb ágyban nem? -
#141 én most élősködő csövest játszom, legjobb :D:D
elmegyek a guildek felé, ott ugye van olyan hogy houses, kiválasztok egy usert, enter house, akkor belépek a házába, körbenézek, megfürdök a kádban, alszom egyet az ágyban... ilyesmi :D:D:D
egyszer hazajött a gazda és írt hogy takarodjak ki :D:D:D:D -
#140 na végre beengedett a városba... -
#139 Én most éppen a könyvtárban művelődöm:D -
#138 nekem most még csak 36ezüstöm van:D még kell 10 vagy 12 -
#137 Én is elkezdtem gyűjteni a csákányra,hogy mehessen tovább a küldetés.... -
#136 Ja...?:D -
#135 ezt mondtam -
#134 És megkapod a malacot. -
#133 Megvan.
Oda kell menni a faszihoz és kérdezni tőle hogy mit kell csinálni hogy jó városlakó legyek és utána elmész valamit dolgozni és az lesz a munkád. -
#132 Oksi
most leszek ötös szintű -
#131 csináld a küldetéseket, és mikor eljön az idő akkor pl odamész a bányához,bányászol és kiirja h miner lettél,utána odamész a tatához és odaadja -
#130 És az hogyan lesz meg?:D -
#129 hát,asszem akkor adja oda amikor megvan h mi leszel
-
#128 :D
Mondjuk logikus. -
#127 én csak b.szogattam az öreget és egyszercsak nekemadta :D -
#126 És a malacoz hogyan kapom meg?x) -
#125 ha megvan a malac akkor tool-t kell vennia tool tradernél,én 2napja csak arra gyűjtök -
#124 Én se vágom mi van...:S -
#123 Megkaptam a malacot.....mostmár engem is követ és tudok menni lefelé is...MINER lettem...Sajna nem tudom,hogy most mit kell csinálni..Renélem lesz magyarul is ez a game(úgy sokkalta élvezhetőbb lenne) -
#122 hát én asszem már 2es de 3as szinten már biztos hogy tudtam arra menni
nemtom amugy hogy mi a feltétele -
Neoncsoves #121 Lol most olvasgatok... Adó? HE? Parkettázás? :D:D:D Nagyon loooool :) -
#120 Nekem azt írja az emberkém,hogy még nem akarja elhagyni a várost,ha el akarok menni az aréna felé...Mikor tól tudok...(mai nap folyamán LvL 4-es leszek) -
#119 Kitöröltem, mert rájöttem, hogy lámaságot kérdeztem, mert frissítettem az oldalt és bejött :D -
#118 ez a #115 -re ment, az előbb még ott volt :D:D -
#117 azt én se találtam... nemtom hol van:D:D:D -
#116 harcolni az arénában lehet
ugye tombo mellett lemész a városba, aztán megint lefelé mész a köv képernyőig ahol van a két market, a user meg az npc, és itt a jobbra felfelé vezető úton kell menni és meg fogod látni az arénát
a harc amúgy elég lottószerű, "körökre osztott", egyszer támadsz, egyszer védekezel, és 3 irány van, fej, test, láb, és minden kör előtt van pár másodperc ahol kiválasztod hogy hova akarsz ütni, vagy védekezésnél, hogy melyik részt akarod védeni
aztán ha mázlid van ütésnél oda ütsz ahol az ellen nem védi és védekezésnél ott védekezel ahová üt az ellenfél :) és az nyer aki hamarabb lecsapkodja a másik életerejét -
#114 Ja jó :D Én nem tudom mi lettem Na mindegy :D
Fight-olni merre lehet? Most van 12 olyan ezüst színű izém, hamarosan lesz pénzem felszerelésre... :) -
#113 az van hogy mikor mondta az öreg hogy a következő dolog amit gyűjtesz az lesz az alap képességet
én követ bányásztam ezért miner lettem
most én is ott vagyok a 4-5 szint között...és nemtom hogy igazán mi a cél, szerzem a nyersanyagokat, eladom, etetem, itatom az emberemet, meg edényt súrolok...próbálom berendezni a házat
de kb ennyi
ja meg vagy 3x fightoltam is, 2x nyertem :) -
#112 Pedig valami olyanról beszélt :D Na mindegy... Munkát egyáltalán lehet választani, vagy én értettem félre valamit? Most jön velem a malac, de fogalmam sincs mit kell csinálni :D -
#111 nekem meg volt 20 aranyam és elbuktam blackjack -en... rohadt szemét csiter gép... hányszor volt 20 -am, neki meg bezzeg hogy 21 -e lesz...
szóval kerüljétek a black jack -et -
#110 a tax office -ban semmit szerintem
az első adózás a 9-10 -es szintnél lesz esedékes -
#109 Amikor Horatius azt akarja, hogy válasszak a foglalkozások között, akkor mit kell csinálnom a tax office-ben? :S