Travians.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát,asszem akkor adja oda amikor megvan h mi leszel
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
ha megvan a malac akkor tool-t kell vennia tool tradernél,én 2napja csak arra gyûjtök
Megkaptam a malacot.....mostmár engem is követ és tudok menni lefelé is...MINER lettem...Sajna nem tudom,hogy most mit kell csinálni..Renélem lesz magyarul is ez a game(úgy sokkalta élvezhetõbb lenne)
hát én asszem már 2es de 3as szinten már biztos hogy tudtam arra menni
nemtom amugy hogy mi a feltétele
nemtom amugy hogy mi a feltétele
Bazinga!
Lol most olvasgatok... Adó? HE? Parkettázás? 😄😄😄 Nagyon loooool 😊
Nekem azt írja az emberkém,hogy még nem akarja elhagyni a várost,ha el akarok menni az aréna felé...Mikor tól tudok...(mai nap folyamán LvL 4-es leszek)
harcolni az arénában lehet
ugye tombo mellett lemész a városba, aztán megint lefelé mész a köv képernyõig ahol van a két market, a user meg az npc, és itt a jobbra felfelé vezetõ úton kell menni és meg fogod látni az arénát
a harc amúgy elég lottószerû, "körökre osztott", egyszer támadsz, egyszer védekezel, és 3 irány van, fej, test, láb, és minden kör elõtt van pár másodperc ahol kiválasztod hogy hova akarsz ütni, vagy védekezésnél, hogy melyik részt akarod védeni
aztán ha mázlid van ütésnél oda ütsz ahol az ellen nem védi és védekezésnél ott védekezel ahová üt az ellenfél 😊 és az nyer aki hamarabb lecsapkodja a másik életerejét
ugye tombo mellett lemész a városba, aztán megint lefelé mész a köv képernyõig ahol van a két market, a user meg az npc, és itt a jobbra felfelé vezetõ úton kell menni és meg fogod látni az arénát
a harc amúgy elég lottószerû, "körökre osztott", egyszer támadsz, egyszer védekezel, és 3 irány van, fej, test, láb, és minden kör elõtt van pár másodperc ahol kiválasztod hogy hova akarsz ütni, vagy védekezésnél, hogy melyik részt akarod védeni
aztán ha mázlid van ütésnél oda ütsz ahol az ellen nem védi és védekezésnél ott védekezel ahová üt az ellenfél 😊 és az nyer aki hamarabb lecsapkodja a másik életerejét
Bazinga!
Ja jó 😄 Én nem tudom mi lettem <#idiota>#idiota> Na mindegy 😄
Fight-olni merre lehet? Most van 12 olyan ezüst színû izém, hamarosan lesz pénzem felszerelésre... 😊
Fight-olni merre lehet? Most van 12 olyan ezüst színû izém, hamarosan lesz pénzem felszerelésre... 😊
az van hogy mikor mondta az öreg hogy a következõ dolog amit gyûjtesz az lesz az alap képességet
én követ bányásztam ezért miner lettem
most én is ott vagyok a 4-5 szint között...és nemtom hogy igazán mi a cél, szerzem a nyersanyagokat, eladom, etetem, itatom az emberemet, meg edényt súrolok...próbálom berendezni a házat
de kb ennyi
ja meg vagy 3x fightoltam is, 2x nyertem 😊
én követ bányásztam ezért miner lettem
most én is ott vagyok a 4-5 szint között...és nemtom hogy igazán mi a cél, szerzem a nyersanyagokat, eladom, etetem, itatom az emberemet, meg edényt súrolok...próbálom berendezni a házat
de kb ennyi
ja meg vagy 3x fightoltam is, 2x nyertem 😊
Bazinga!
Pedig valami olyanról beszélt 😄 Na mindegy... Munkát egyáltalán lehet választani, vagy én értettem félre valamit? Most jön velem a malac, de fogalmam sincs mit kell csinálni 😄
nekem meg volt 20 aranyam és elbuktam blackjack -en... rohadt szemét csiter gép... hányszor volt 20 -am, neki meg bezzeg hogy 21 -e lesz...
szóval kerüljétek a black jack -et
szóval kerüljétek a black jack -et
Bazinga!
Amikor Horatius azt akarja, hogy válasszak a foglalkozások között, akkor mit kell csinálnom a tax office-ben? :S
ja,amikor mész a guildes cucc felé,akkor elõre rohan és mikor megáll kattintsatok rá és kaptok asszem 8ezüstöt
ezaz,végre 5ös szintû vagyok
a második fajta(nem az amelyiknél lehet szint választani,azelötti)
hehh😄 parkettázás közben elfogyott az SP-m😄 most elég furán néz ki a házam😄
Ja, pont azt csinálok 😄 NPC kereskedõnek adtam el, mert nem jöttem rá még hogy kell kereskedni másokkal :S Csak kell hozzá sajnos fa is, ezért lassabb :S
úgy tudsz pénzt szerezni a leggyorsabban hogyha bányászpl,utána az ore-ból csinálsz iront
Valaki nem tud véletlenül magyar Guildet??
Jó lenne ott is összegyûlni(nem csak itt a fórumon) <#vigyor1>#vigyor1>
Jó lenne ott is összegyûlni(nem csak itt a fórumon) <#vigyor1>#vigyor1>
508 SP-m volt a 2 órás munka elõtt, most pedig 588 van... Szóval 40 SP/óra :S
Egy kicsit kidekoráltam a házam <#idiota>#idiota>

Egy kicsit kidekoráltam a házam <#idiota>#idiota>
Lehet eladni a piacon csak sajna azt nem tudom,hogy hová mit kell írni,pedig értem a szó jelentését,de nem fogadja el az ajnálatomat és nem teszi ki listára..