429
Travians.com tágyalására lehetőség,aki tudja hogyan kell használni vagy esetleg érdeklődik a játék iránt bátran írjon!!
-
#108 ja,amikor mész a guildes cucc felé,akkor előre rohan és mikor megáll kattintsatok rá és kaptok asszem 8ezüstöt -
#107 lál a disznó követ mindenhova :D:D -
#106 Én 4 és 5 között vagyok (kb. 70%) -
#105 ezaz,végre 5ös szintű vagyok -
#104 Én is elkezdtem, több mint a felét sikerült megcsinálni :) -
#103 ja -
#102 Laminate
Price : 14 ? -
#101 a második fajta(nem az amelyiknél lehet szint választani,azelötti) -
#100 passz, én se tudok még kimenni
#100 ték! :)
-
#99 Én most mosogatok.
A városból mikor lehet kimenni? -
#98 Milyen parkettád lesz? :D -
#97 hehh:D parkettázás közben elfogyott az SP-m:D most elég furán néz ki a házam:D -
#96 Drága:C -
#95 +fav
jó kis játék :)
fun -ra sört, sleep -re kávét :D:D az az igazi :) -
#94 ...:) -
#93 Csak kipróbáltam -
#92 Lakásba füvet meg virágokat?:D
Van padlószőnyeg is:D -
#91 Ja, pont azt csinálok :D NPC kereskedőnek adtam el, mert nem jöttem rá még hogy kell kereskedni másokkal :S Csak kell hozzá sajnos fa is, ezért lassabb :S -
#90 úgy tudsz pénzt szerezni a leggyorsabban hogyha bányászpl,utána az ore-ból csinálsz iront -
#89 Na, sikerült valamit kideríteni? -
#88 Valaki nem tud véletlenül magyar Guildet??
Jó lenne ott is összegyűlni(nem csak itt a fórumon) -
#87 508 SP-m volt a 2 órás munka előtt, most pedig 588 van... Szóval 40 SP/óra :S
Egy kicsit kidekoráltam a házam
-
#86 Utána nézek...Az angol leírásban hátha benne van... -
#85 Én is szarakodtam vele, de én se vágom hova mit kell írni :( -
#84 Lehet eladni a piacon csak sajna azt nem tudom,hogy hová mit kell írni,pedig értem a szó jelentését,de nem fogadja el az ajnálatomat és nem teszi ki listára.. -
#83 Nah..látod erre nem is gondoltam..mindjárt megnézem..(thx a tippet) -
#82 Akkor passz. Búza stb. eladásából nem lehet pénzt szerezni? -
#81 Nem...
pénzbe.... /100 réz = 1 ezüst ; 100 ezüst = 1 arany/
Ilyen pénzre gondoltam... -
#80 ööö... SP-be (social pontba) kerül a felszerelés? :D -
#79 Megtaláltam előző kérdésemre a választ....
Hogyan tudod pénzt keresni...nem tudok venni magamra rendes "göncöt",amivel tudnék harcolni.... -
#78 Rákattolsz a "csávóra" és ott a második lehetőségre asszem (hogy kér kaját :D) és ott ha van nálad kenyér, megjelenik a legutolsó lehetőségként (azt keresd, ami nem kerül semmibe se) -
#77 Hogyan tudom megetetni a kenyeret vele a Tavernben,mert ott csak a csávótol tudok venni(nem vagyok én hülye,ha van sajátom is) -
#76 Elküldtem 2 órára dolgozni, megnézem 508 SP-ből mennyi lesz :) -
#75 Nekem az este folyamán feltöltödött teljesen, szóval mikor bezárod a böngészőt, akkor is töltődik elvileg :S -
#74 áhhh,inkább bányász leszek,ha ore-t csinál akkor azt 128-ért tudom eladni...na mind1,majd 10-es levelnél váltok bányászásra -
#73 eljött az időm,clayer leszek,buzás nem éri meg mert a búzát olcsóban lehet eladni mig a clayt drágábban -
Fbn Lx #72 Shinji vagyok, germán. aki akar vegyen fel :) -
#71 renélem 0:00-kor leszek 1napos,nem a regisztrációs időpontom után -
#70 Sejtettem:) -
#69 806-t akartam irni