Travians.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Mert kipróbálnám, de nincs annyi ezüstöm hogy úgy álljak neki hogy majd lesz valami😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"csillagpénz" az a social points, minigamesekkel, tavernben edénymosással, harccal lehet szerezni, szintlépéssel nõ a max social pontok száma
a legjobban szerintem iront érdemes csinálni, igaz kell egy fa hogy coal -t csináljon az ember, és coal + ore = iron, amiért 136 -ot ad
Bazinga!
néztem piacon a kereskedést. nem értem minek van ezüst és bronz pénz is...
meg ugye ott a másik pont amibõl veszed a házat meg a berendezést...
akkor a pénzen mit veszel... kaját meg felszerelést a karira?
hogyan tudok venni olyan csillag pénzt amibõl házat fejlesztem?
van kimondott munka? vagy csak én amit akarok azt dolgozom?
nyersanyat ne adjatok el, munkáljátok meg.
pl. buza 20, liszt 50 kenyér 90
igaz a kenyér 3 munkapont... de jobban megéri
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
emeleten vizipipa...
Igy kel sporolni. Találtam egy házat, beakartam feküdni ágyba de televolt...
átmentem a msáik szobába... hajléktalan szálo 4db fracia ágy mindegyik tele...
fürdökádba nem akart bemászni, csak mosdonál eszetlenkedik...
kint focipálya stb...
hát durva
viszont kajálni nem tudok másoknál... :S
jolenne pedig élõsködni... 😄
egyébként számit az, hogy gall germán vagy rómaival vagy?
Amit nem vágok hogy mivel lehet növelni az occupation pontokat? Van ott egy homokóra amin ha lejár az idõ akkor ad 1 pontot? Ezt írja: you will receive your next occupation point in 14 minutes. Most is pl van 0 occupation pontom meg 1 action pontom. Semmit nem tudok csinálni. Nem vagyok se éhes, se fáradt, se szomorû, se büdös 😊 Mindegyik zöldbe van.
Bazinga!
Bazinga!
elmegyek a guildek felé, ott ugye van olyan hogy houses, kiválasztok egy usert, enter house, akkor belépek a házába, körbenézek, megfürdök a kádban, alszom egyet az ágyban... ilyesmi 😄😄😄
egyszer hazajött a gazda és írt hogy takarodjak ki 😄😄😄😄
Bazinga!
Oda kell menni a faszihoz és kérdezni tõle hogy mit kell csinálni hogy jó városlakó legyek és utána elmész valamit dolgozni és az lesz a munkád.