429
Travians.com tágyalására lehetőség,aki tudja hogyan kell használni vagy esetleg érdeklődik a játék iránt bátran írjon!!
-
#229 :DDDD -
#228 :D
Fasza!:) -
#227 Van saját házam! :) -
Voroll #226 Miután megvan a szakmád, a tool tradernél tudsz venni szerszámot. -
#225 Szerszámot hol lehet venni? Csak fegyvert és páncélt tudnák. (még mindig nincs szakmám) -
#224 beszélni kell az öreggel, és azt hiszem utána fegyvert meg vmi védőfelszerelést kell venni -
Ilyen most a kéróm:) -
#222 Ha megvan a szerszám mi a teendő? -
#221 Nekem is van 3 OP-s csákányom,de ugyanúgy 2~3-at szed egyszerre ki... :( -
#220 Végre egy arany fölé mentem:DD -
Fbn Lx #219 ja agyagot ások, csak elírtam : ) -
#218 az durva
nekem még szakmám sincs... :S
nagynehezen meglett a 4-es szint... :(
mikor kaptatok kb szakmát? -
#217 jaja,most lefoglaltam magamnak egy 1OP-set,kiváncsi vagyok arra -
#216 nagyon durva a csákány :)
4 OP -ből olyan 30-35 követ bányászik ki :) -
#215 ásóval agyagot lehet ásni... bányászathoz csákány kell... sztem
(lehet, hogy arra gondoltál)
-
Fbn Lx #214 na megvettem az ásót, azt írja, 3OP-t ahsználok el egyetlen bányászással... vagy mi. ez hogy is van, mert én ugyanúgy csak 1-et használok el és ugyanúgy 2-5 jön egy alkalommal :D -
#213 nekem ált. 2esével csinálja -
Fbn Lx #212 a téglakészítéshez nincs valami tool? :D
rohadt lassan megy. -
#211 rányomsz a kiválasztott tool -ra és nem azt nyomod hogy buy hanem hogy remember -
#210 nemtom elmagyarázni mert most épp tanul a kicsike -
#209 És azt hogy?:D -
#208 jahogy olyat is lehet? thx, ez jó ötlet -
#207 foglald le előre,énis azt csináltam,csak most kéne lvl up h felnyomjam a clay digger-t 7re mert attack cuccra tettem -
#206 Csak nekem csinálja ez a szemét azt a tool tradernél hogy direkt egyre drágább toolokat ad be ahogyan egyre több pénzem lesz? Kinéztem az egyik csákányt, vmi 50 ezüst, volt 40em, ok, összekapartam a 10et még hozzá, bemegyek a tool traderhez és eltűnt. A legolcsóbb csákány 80 ezüst a legdrágább vmi 1 arany 30 ezüst. Már korábban is ezt csinálta. Csak engem szivat? -
#205 ja -
#204 Csak nekem jön be mostanában baromi lassan a game? -
#203 tavern,csávóhoz odamész,beszélsz vele,eat-esre rámész,második sor utsót válaszd -
#202 az általam sütött kenyeret hogy eszem meg?
hiába viszem a házba, a tavernbe, nem tudom megenni :O :D -
#201 Még mindig csak LvL 4-es vagyok,de egy "ütésre" hozok 3-4 követ,jü tényleg a bányász szakma... -
#200 hát amelyikre lesz pénzem, meg a megfelelő attribútumoknak meg fogok felelni (lvl, agility, strenght)
nem nagyon néztem még csak az árakat, de mivel miner vagyok így vmi csákányt fogok venni :) -
#199 Odaviszed az egeret és kiírja :) A nagyobb szám a jelenlegi SP, a kis szám pedig a játékkal szerzett SP :) -
#198 értem, köszi
még egy kérdés...
Az sp-nél miért van két szám?
pl nálam.
1349/400
-
#197 jaértem
és melyiket fogod megvenni? -
#196 még nem vettem toolt
holnapra meglesz rá a pénz elvileg -
#195 te melyik tool-t használod? -
#194 a legjobb dolog a fürdőkád...nem csak gyorsabban tisztálkodik a karakter hanem még a kedve is javul :) -
#193 bányász úgy lettem hogy az öreg egyszer mondta hogy kell mostmár nekem szakma, válasszak, és a köv nyersanyag amit "termelek" az lesz a szakmám
én bementem követ csinálni, ezért lettem miner... és minden szintlépésnél ad pontot amivel növelhetem a mining skillemet, így már lvl5 miner vagyok :)
nemtom mi van ha nem eszük, gondolom az nem jó, nem kapunk úgy OP -t, de szoktam néha búzát csinálni, abból lisztet, abból kenyeret, és megeszem
de az is lehet hogy ilyen pénzbevétel mellett nem éri meg egy csomó OP -t a kenyérre elpazarolni, jobban megéri venni a tavernben vmi kaját :) -
#192 amúgy ti tudtok tárgyakat forgatni?
én hiába kattintok a megfelelő dolgokra, nem fordul el se a vécé, se a csap, semmi -
#191 anyám mindjárt éhen hal az emberem.
és miaz hogy függőágyban csak ülni tud az ember? :O:O:D:D -
#190 ha 2pontos munka akkor inkább clay digger szerintem