429
Travians.com tágyalására lehetőség,aki tudja hogyan kell használni vagy esetleg érdeklődik a játék iránt bátran írjon!!
-
#269 na most jön az a quest h másodszorra válasszak questet -
#268 na,13napos vagyok:D most aszem elhasználom mind a 65 OP-t:D -
#267 beszélni az öreggel
használni a toolt, fejlődni, ilyesmi
asszem a következő quest azt Tombotól tudod majd meg és Senkel -el kapcsolatos -
#266 Na, miután megvan a tool, mit kell csinálni? :S -
#265 + 1.5, 5OP
Requirements
Level 4 Farmer
---
+ 1.5, 2OP
Requirements
Level 3 Farmer
Level 1 Strength
Level 3 Constitution
A kettő közt van különbség az occupation ponton kívül? Vagy az 5 OP-s többet termel? -
Fbn Lx #264 legdrágább = legjobb -
#263 Na, akkor valaki meg tudná mondani melyiket vegyem? -
#262 Téll azt meg lehetne csinálni hogy topkion belül alapítunk egy gazdaságot:) -
#261 ok, majd bizniszelünk :) -
#260 Elvileg igen... -
#259 Mikor szintet léptél beállítottad hogy azt az egy pontodat használd fel a farmer szint fejlesztésre? -
#258 Meg tudom én venni az elsőt is, mert lvl 7-es farmer vagyok, csak ez a szar még félkövérrel emeli ki :S
Amúgy kösz a segítséget, bár még mindig nem tudom melyiket vegyem meg :( -
#257 Hát, a bal oldali oszlop első és második kivételével mindegyiket meg tudod venni ha van elég pénzed.
Talán a jobb alsó sarokban lévő a legjobb, csak drága:) -
#256 Na, valaki tudna segíteni? -
#255 Oba... azokat vedd meg olyanoktól, akik termelik... :) -
#254 Na, lvl 7 vagyok, jól el vagyok maradva, 1 hétig nem voltam online :|
Szerintetek melyik tool-t vegyem meg ezek közül?
-
#253 Na és akinek már nem alap hanem továbbfejlesztett szakmája van? Mert én miner voltam és már smith vagyok. Az iron készítésem jó. Nade ironhoz először is kell ore meg coal, a coal -hoz kell fa. Mire ezeket összeszedem nem is marad OP az ironkészítésre. -
#252 hehe,a klánomnak meg van az új háza:D -
#251 Ha házat veszek újat akkor az hova kerül? A régi helyére vagy máshonnan kell belépni? -
#250 Vagy AP
:D
Amit el tudsz "dolgozni" -
Voroll #249 OP-t csak a szakmádhoz tartozóra érdemes költeni, azt eladod és megveszed ami kell az adóhoz. Sokkal kevesebb OP kell így, mint ha magadnak termelnél meg mindent hozzá. -
#248 Én is úgy szoktam:) -
#247 na én hagyom aludni a csávókát meg holnap is,és mikor 13napos lesz felkeltem,elhasználom az összes OP-t:D -
#246 Attól függ hány OP-d van -
Voroll #245 Nem olyan nagy dolog amúgy, 1 nap alatt simán össze lehet szedni. -
#244 -.-'
Fasza... -
Voroll #243 Pénz + 4 féle anyag, minden 10. szintnél. -
#242 Plusz pénz? -
#241 Szóval mindenféle cuccból kell egy kicsit leadózni? -
#240 én úgy csináltam h elmentem ásni,és csináltam 300at,eladtam és abból a pénzből megvettem mindent -
#239 ez az adó amit be kell fizetni
hogy mire jó? hát pl ha 9. szintről a 10. -re akarsz lépni akkor előtte adózni kell -
#238 Tax-Office -ben a legfelső "szöveg"-nél jelezd dolgokat. tégla vas kenyér stb. Ez mire jó ha nekik "adom"? -
Voroll #237 Én is ott tartok, már csak az egyik hiányzik... -
#236 én a lvl9->lvl10 adózással szívok... nem kevés cuccot kell összeszedni -
#235 Nyugi lvl 5 -ös munkanélküli vagyok én is... s csak ma tudtam bejutni a faluba... :) -
#234 na,most várhatok mig 13napos leszek...csak utána tudom kivágni azt a kaki fát... -
#233 na mostmár senkel ad munkát:) -
#232 De ez már vicc, még mindig nincs szakmám...
boltba nem tudok bemenni mivel nincs szakmám, már lvl 5 vagyok nagynehezen... -
#231 De ugye van ingyenkenyér? -
#230 lvl 10-től új kaja van:D és a legolcsóbb 1ezüst,legdrágább 10:D