Travians.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Bazinga!
nekem még szakmám sincs... :S
nagynehezen meglett a 4-es szint... 😞
mikor kaptatok kb szakmát?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
(lehet, hogy arra gondoltál)
rohadt lassan megy.
Bazinga!
hiába viszem a házba, a tavernbe, nem tudom megenni 😮 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nem nagyon néztem még csak az árakat, de mivel miner vagyok így vmi csákányt fogok venni 😊
Bazinga!
még egy kérdés...
Az sp-nél miért van két szám?
pl nálam.
1349/400
és melyiket fogod megvenni?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Bazinga!
én bementem követ csinálni, ezért lettem miner... és minden szintlépésnél ad pontot amivel növelhetem a mining skillemet, így már lvl5 miner vagyok 😊
nemtom mi van ha nem eszük, gondolom az nem jó, nem kapunk úgy OP -t, de szoktam néha búzát csinálni, abból lisztet, abból kenyeret, és megeszem
de az is lehet hogy ilyen pénzbevétel mellett nem éri meg egy csomó OP -t a kenyérre elpazarolni, jobban megéri venni a tavernben vmi kaját 😊
Bazinga!
én hiába kattintok a megfelelõ dolgokra, nem fordul el se a vécé, se a csap, semmi<#smile>#smile>
és miaz hogy függõágyban csak ülni tud az ember? 😮😮😄😄
sokat bányászol vagy mi?ezek szerint egyre szakosodtok csak? de buzát is kell szerezni mert enni is kell.... vagy mivan ha nem eszünk?
Bazinga!