LCD Tv+ Pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ismerõsnél:
9600 GT videokártya (ami nem TV kimenetes,hanem HDMI-s sajnos) monitor kimenetére lett téve DVI átalakító D-sub és így ez a rendelt kábel.
Ez kötve 3db RCA Samsung SP43R1HL1 projektoros TV-be, szinek szerint megfelelõen a 3 RCA.
Minden féle beállítás ki lett próbálva PC, két asztal, klón, kiterjesztett asztal, semmi se jelent meg a TV-n
Újra lett téve a Viodeókártya DRIVER is, semmi !
HP laptop Monitor kimenetével is ki lett próbálva ez a TV klón megjelenítés - két asztal, semmi !
Persze TV-n minden bemeneti csatornára kapcsolással nézve.
Ötletek ?
Köszönöm szépen elõre is a választ !
Ez az az átalakítós kábel: RGB-monitor-kabel-2m-HDD-dugo-3xRCA-RGB-dugo
én fõleg az elõzõ LG2000/3000 szériát láttam, annak nagyon tetszett a képe! gondolom az LH széria rosszabb csak nem lett :)
Forza.
Thrash \'Till Death
Forza.
Thrash \'Till Death
játéknál meg pakolsz rá AA-t. meg gondolom nem közvetlen elõtte ülve fogsz játszani ... ahoz ez már kicsit nagy lesz :) de kontrollerrel a kanapéról k.jó :D
Forza.
Thrash \'Till Death
nekem azért jó az 1920x1080, mert simán nyitok 1024x768-as távoli asztalt, azaz tudok könnyedén melozni - 1360x768 esetén sajnos ez már nem férne ki. kb ennyi értelme van :)
ha elsõsorban tévének veszed a tévét, nem monitornak, akkor felbontástól függetlenül azért gondolkozz el a nagyobb átmérõn :)
Forza.
Thrash \'Till Death
ha gamepaddal nyomom és így kicsit hátrébb tolom a széket, ill. eltelik 5 perc a játékból, már fel sem tûnik. van mellette egy 32R82 samsungom, az hdready és azon azért a nativ 1360x768 szebb (és az 1280x720as konzol pláne!), viszont netezni/dolgozni jobb a nagyobb (felbontású) desktop a 656oson. nincs tökéletes megoldás, én az idõnkénti melo miatt vettem a fullhd-t, nameg csak ezt tudtam biztosra h jo paneles :(
Forza.
Thrash \'Till Death
"itt" inkább a tévé + pc összekötésrõl szokott szó lenni, semmint tévé "ajánló" ;)
Forza.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
manualt nézz, ha ott irják a hdmi-re, h eszik 1360x768at, akkor vszeg jó
Forza.
Thrash \'Till Death
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
leegyszerüsítve: nem tudhattam, hogy tisztában vagy vele, mi és hány DVI/HDMI van TÉNYLEGESEN azon a kártyán :))
Forza.
Ez meg ... !?
Forza.
ezesetben bukta... cserélje el vkivel, sztem a HDMI után kapkodni fognak pl a ph! aproján, svideo kevesebbeknek kell szvsz
Forza.
" 9600 GT videokártyája és az a gondja, hogy nincs TV kimenete rajta. 2 db DVI és 1 HDMI."
Tehát a sima TV kimenet helyett ezen már HDMI van.
Tehát akkor nem lenne jó amit lentebb linkeltem !
Hát de akkor az mire jó, ha nem erre amire kéne ?
a vga-n szerintem lesz egy 9 csatis DIN dugó szerûség, abba kell a kártyához kapott átalakítót bedugni
a baloldali az!
és ilyen átalakitot kapott a kártyához - feltehetõen:
ezen van svideo csatlakozó is, azt érdemes használni
Forza.
(Egy ismerõsnek érdeklõdök.)
Nem LCD TV, de ...
Lett egy 9600 GT videokártyája és az a gondja, hogy nincs TV kimenete rajta. 2 db DVI és 1 HDMI.
A TV-jén S-video és RCA kép bemenet csak.
Ilyen átalakítót találtam a neten.
Csak 1 rca lenne kötve TV és úgy biztos jó lesz-e!
Mert elõzõ videokártya 8600GT Tv kimenet 3 rca és az egyik ment TV és így rendben volt.
tévézni, dvdzni egy plazma jobb. konzol/szgép már más kérdés, de nem egészen értettem, hogy azt csak kipróbálni szeeretnéd-e vagy napi használat lenne :)
a legfontosabb egyébként, hogy mennyit szánsz rá, hiszen 140 és 600 ezer között van egy kis mozgás a 40-42" tévék közt ;)
Forza.
Nem találtam kifejezetten TV topikot így itt szeretnék egy kis tanácsadást kérni...
Egy olyan LCD re gondoltam amelyen elsõsorban a kábeltévét 'élvezhetik' az õsök de ki szeretném próbálni a 360nal is és max DVDs filmeket néznénk rajta, tehát a FullHD rezolúció nem életbevágó!
Kellene egy minimum 40es TV, és amennyiben a nem megfelelõ helyre illesztettem eme hozzászólást akkor kérnék egy kis eligazítást ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ha nincs "hdmi audio in" csatlakozo a kártyádon, akkor nem tudod a hangot a videokártyáról a tévére vinni
Forza.
tehát igen, az kell a schrank által linkelt kábel ÉS a hangkártyádat is rá kell kötnöd valamivel a VGA-ra, ahoz hogy legyen hangod
Forza.
a schrank által linkelt kábel perfekt a mostani videokártyádhoz, de ha késõbb ATI-ra váltanál, akkor nem lenne jó (ahoz elég egy HDMI-HDMI kábel, hiszen a saját, ATI-s DVI->HDMI átalakitot KELL használni, nem jó a kábelekkel "egybeéített")
annak azért nézz utána, hogy a tévéd át képes-e adni a számítógépedbõl érkezõ hangot a házimozi felé 5.1-ben ... mert sok tévé 2.0-ra konvertálja, ergo jobban jársz, ha a pécét egybõl a házimozi cuccba kötöd spdifen(digitális összeköttetés) keresztül
Forza.
Ezt a képet amit betettél a rajta lévõ kábel nekem jó lenne?Ilyen kábelt vegyek? Csatlakozna a Geforce 8600 GT videó-kártyámhoz?
Bocs ha hülye kérdéseknek hangzik de nem nagyon értek hozzá és nem szeretném ha rossz kábel vennék és így kidobnék érte 3-4000 Ft-t.
Köszönöm a válaszod.
arty ha szeretnél te is válaszolhatsz mert ahogy visszaolvastam 4 oldal ott többségben csak te segítettél, és ebbõl az jött le hogy te nagyon értesz ezekhez a dolgokhoz.A te válaszodat is köszönöm.;)
schrank: a hdmi kimenet semmit nem jelent abból a szempontból, hogy ad-e ki hangot a videokártya vagy sem. az ATI HD 2xxx és késõbbi vga-kártyák tartalmaznak integrált hangkártyát, az nVIDIák pedig a geforce8 óta vannak általában audio bemenettel szerelve, amire a hangkari digit kimenete beköthetõ
A HDMI kimenet egyik esetben sem feltétel, de ATI esetén a speciális, általában mellékelt DVI-HDMI átalakító használata kötelezõ.
Forza.
Vettem egy SAMSUNG 37" Full HD LCD TV és ezt szeretném összekötni a számítógépemmel, csak azt nem tudom hogy milyen kábelt vegyek hozzá, mert a TV-n HDMI a gépen pedig DVI-I csatlakozó van, és én ezt nem tudom hogy ilyen kábelt lehet e kapni ami HDMI és DVI-I csatlakozós?, meg ha lehet akkor képet és hangot is add a TV ha összekötöm?
Én még azt is hallottam hogy a DVI-DVI vel ugy is jó csak akkor hangot nem add csak képet, és én épp ezért szretném HDMI-DVI Kábellel összekötni.
Nagyon hálás lennék ha valaki segítene mert nem nagyon értek hozzá, épp ezért a válaszotokat nagyon szépen köszönöm.