LCD Tv+ Pc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Forza.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
amugy nem lehet, hogy a panel "természetes" utánhuzását látod? (bár én még mindig valami gonosz "képjavitora" gyanakszom...)
Forza.
Thrash \'Till Death
az olvashatóság persze lehet, hogy elveszik a konvertálás + a dvd lejátszo sd kimenete okán ...
flyhigh: a VGA-nak nem hinném h köze lenne a mosodáshoz. zajszürés, movie-mod, dinamikus kontraszt stb "képjavito" szarok kikapcsolását javasolnám ;)
Forza.
Thrash \'Till Death
Nem tudom, hogy hova kéne írnom a problémám. Ha nem ide akkor elõre is bocsánatot kérek, hogy írtam.
Szóval van szöveges dokumentumom ugye .doc , egy könyv. Nem szeretek a gép elött ülni, kényelmesebb a kanapén valahogy. Nem tudom mit kéne vagy lehet csinálni , hogy az asztali dvd lejátszó is lejátsza. Van erre valami program vagy valami lehetõség?
Kérlek segítsetek.<#rinya>#rinya>
Thrash \'Till Death
kötelesek lennének cserére auchanba vettem egy kirendelt szervízbe volt ott egy hónapig ültek rajta nem volt tv-m hitegettek majd egy hónap után állítólag kicserélték a képcsövet azt írták a papírra de közben szerintem nem ez volt a tv hibája a kép jobb oldalt ugrál
szerinted?jogszabály ilyenkor
hello!
ha nem tudják megjavitani, kérd vissza az árát!
Forza.
volt szervízbe de semmi változás szerintem valami konstrukciós(gyári) hibája van ennek a TV-nek.
De összekötök a gépemet a tv-vel akkor attól lehet rossz a kép?ati hd4850-es kártyám van!?
szervízbe egy hónapig ültek rajta ez már nem cserekészülékes lenne?
valaki volt már ilyen helyzetbe?
sziasztok!
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Olyan kérdésem lenne hogy van egy thompson 21SCN360-as TV-m és olyan gond van vele hogy jobb sarokban a kép kicsit el van hajulva azaz elcsuszott kicsit a kép!
valaki tudja e hogy ez milyen probléma lehet és milyen megoldások vannak rá?
össze van kötve a gép a számítógéppel és T-home tv-nk van de máshol is behajlik a kép.
Összeraktam a tv-t és a számítógépet de az se jó nemtudom ki mennyire ért hozzá de valaki segitene ebbe is?
Erre szeretnék segitséget kapni.
acstomi: hangod akkor lesz csak, ha a hangkártyád spdif kimenetét a videokártyád hdmi-audio bemenetére kötnéd (ha van rajta ilyen)
olvass vissza pár oldalt, vannak fényképek is rola, hogy kell kinéznie
Forza.
végigolvastam a fórumot, de egyvalami nem tiszta. segítséget szeretnék kérni. van egy sony kdl32v550 tv meg egy asus en 9600 gt videokártya ami dvi-hdmi kábellel van összekötve. kép gyönyörû hang persze nincs. ha használnám a videokártyához kapott dvi-hdmi átalakítót és hdmi-hdmi kábelt használnék akkor az átvinné-e a hangot is?
köszönöm
svideo kimenet nincs a laptopon? a tévé scartja biztos fogadja, nem lesz szép, de ad képet :) divx/dvd képére elfogadható lenne. semminél talán jobb...
flyhigh: win7 alatt?

Forza.
Nem hiszem h. a d-subot nem lehet átalakítani úgy hogy az jó legyen.
d-sub kimenetet d-sub bemenetre tudsz kötni (laptop -> TV esetén)
Forza.
a barátnõm laptopját szeretném rákötni a tvre, a laptopon csak d-sub kimenet van viszont a tv-n rgb vagy hdmi ami szóba jöhet kábelt már kaptam viszont annak a d-sub volt a bemenet az rgb meg a kimenet van fordított is, vagy ezt így nem tudom megoldani???
thx
Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.
vagy kiterjesztett asztal és elsõdleges kijelzõ a monitor? (mert ez bizony lehet gond bizonyos lejátszók/kodekek/renderelõk esetén)
Forza.
Valakinek biztos lesz ötlete, de TV típusa is kell talán.
Van valakinek ötlete arra hogy miért van az hogyha a HDMI-DVI kábellel összekötött LCD tv-men nézek filmet akkor néha belassul a kép. Nem szaggat, csak mintha lassabban játszaná le. De ugyanez a probléma a monitornál nem fordul elõ! Ha valakinek van valami ötlete ossza meg velem. Köszönöm elõre is! A videókártya egy 8600GT.
Thrash \'Till Death
Állítólag a szervizmenüben az mkv lejátszást is lehet engedélyezni usb-rõl, de ahogy irtam, ebben a témában jobb a másik topik, ott vannak részletesebb infok!
Forza.
Thrash \'Till Death
LG42LH2000 böhöm hdready tv, ezt láttam élõben és meggyõzött
LG37LH3000 ez már egy full hd, papíron magasabb kontraszttal rendelkezõ tv, de kisebb és nekem nincs szükségem full hd-ra.
Mindkettõt 150e-be tudom.
Thrash \'Till Death
Itt egy link, itt van egy csomó LG(és más) LCD: Link
Ja és másik dolog: Ha 2 méterrõl nézed, akkor a desktopot szerintem simán csak 1360X768-ra kell állitani, mert 1,5 méterrõl sem birom elolvasni a szöveget,ha 1920x1080-ra van állitva. még felnagyitott betõkkel és ikonokkal sem. Játékoknál is az RPG-ket és stratágiákat(no meg ahol sok a szövegelés- click and point, kalandok)is csak 1360x768-ban játszom, mert szintugy nem birom elolvasni a szöveget. A FPS-ket legnagyobb 1920x1080-ban játszom, ellenben ilyenkor át kell állitanom a desktopot is 1360X768-ról 1920x1080-ra mert külömben játék közben levágja széleit. Szóval nem sokat vesztettem volna ha maradok simán egy olcsóbb HD Ready TV-nél, mondjuk LG2000 vagy LG3000-es szériánál. Ellenben, ahol vettem ott elenyészõ külömbség volt az elõbb emlitett LG2000-es és az LG5000-es között(mindössze 15000 forint kb.)
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Thrash \'Till Death
Forza.
(erõsítõknél figyelni kell, mert hiába hdmi-s sok tipus, a hangot õ nem szolaltatja meg, csak továbbadja a képet+hangot a kimenetére, érintetlenül)
Forza.
Thrash \'Till Death
G green
B blue
tehát az RGB esetén normális, hogy ilyen színüek!
"sajnos" a komponens esetén is ez a szinezés terjedt el, de a kettõ teljesen más tech :)
ha boltba nem cserélik, akkor irány a ph! mondjuk, az aprohirdetések közt tuti lesz, aki elcseréli a sajátját egy HDMI-sre
Forza.
Annyira nem vagyok képbe ezzel, a TV-n 3 rca ajzatót hívják akkor komponens bemenet és így akkor nem mûködhet a dolog!
Akkor minek van ilyen kábel!
Csak ez már a 3. cserekártyája, bedöglöttek, és most az utolsónál elnézte és nem TV kimenetest hozott el és ez már kb. 3 hónapja volt.
Ha bemegy a boltba, már a fejüket fogják lehet. Azért megpróbál egyezkedni velük, hogy hátha valami csere dolog ...
Thrash \'Till Death
cseréljétek le a videokártyát olyanra, amin van komponens kimenet!

Forza.