289
WTCC RACE Xbox 360-ra
 • Sinyo70
  #289
  Race Pro Club !!
  Csináltam egy fórumot hozzá ! Szervezek bajnokságot is !
  A versenyek az XLink Kai Sytem segítségével zajlanak !
  Még kell 8 ember !Akinek van kedve csatlakozzon !
 • Sinyo70
  #288
  gyertek a Kai on most van host ! WTCC ben Curitiba !
 • Sinyo70
  #287
  Alapossabban megnéztem a controller hangolását,és nagyon pengén be lehet állítani még a nyitás szög is állítható!.Főleg a speed sensitiv tetszik ,ami nagyobb sebességnél
  lágyít az érzékenységen(75%)teljessen lágyan minden féle túl kormányzás nélkül vezethető így .Egy ilyen részletes calibráció elfért volna pl forzában is!Hardon minden segítség kikapcsolása mellet nagyon jó kis versenyeket lehet menni pl... pau - ban !! Nagyon király kis szűk pálya ,a sebesség érzet is baromi jó lett!
 • bardocz
  #286
  Nem úgy értettem, hanem konkrétan a lakásomban nincsen még live:-D Előbb kéne wireless network adapter, mert kábellel nem lenne elegáns, kb 15 métert kéne elvezetnem. Ha a szobámba lenne a gép nem lenne gond vele, de így sajna nem megy:S
 • Totti5
  #285
  Az hogy nincs itthon live még használhatod, csak annyi a dolgod hogy angol hotamil fiókkal és angol címmel regelsz. 1-2 régiózáras cucctól eltekintve 95%a a letöltéseknek elérhető minden gond nélkül.
 • bardocz
  #284
  Majd ha egyszer lesz itthon live, akkor leszedem a demóját:) Vagy a demot meg lehet oldani másképp is? Mondjuk leszedem torrenten, és kiírom egy kétrétegűre. Ha úgy működne, az sokat segítene játékok kipróbálásában.
 • Totti5
  #283
  PGR4 teljese más, árkéd de reális, az egyik legélvezetesebb vezetési modellje van, reális féktávokkal, kanyarsebességekkel, kigyorstásokkal. Simán kilehet pörögni meg minden, nagyon jó! semmi köze a 3hoz szerencséhez.
 • bardocz
  #282
  Abból a 3 demoja elég volt :D Az alapból rajta van a dobozon.
 • Totti5
  #281
  PGR4et is próbáld ki mindenkép.
 • bardocz
  #280
  Akkor lehet majd megveszem, ha lesz rá pénz. Jó lenne Fable 2 is, meg Forza 3, meg még mitudomén mi kéne igazából, nem ismerem nagyon a játékokat, 3 éve kb 4-5 játékot játszok folyamatosan:D
 • Totti5
  #279
  - nem tolonganak az emberek online, de azért akad mindig pár eltévedt játékos, rettentő kevesen vették meg a játékot
  - ez túraautó, a fizika is ehhez van mérve, pályára való szuperkocsik, szinte ugyan az mint a pécés Race, csak valamivel könnyebb, pl nem pörögnek ki a kerekek olyan drasztikusan, főleg a gyengébb gépeknál, de ez még jót is tett neki, amúgy minden más ugyan az szinte
  - élvezetes az AL, 16 autó a pályán, lehet jókat racézni, de vannak hülye megmozdulásai, ahogy pécésben is, bár annyira nemtudom pécén nem játszottam sok atóval mert nem bírta a gépem
  - nem butítottak, csak egy kicsit összecsapott és vannak benne hibák, de nem árkéd, hanem szim

 • bardocz
  #278
  Szerintetek megéri megvenni a játékot, ha multizni még jódarabig nem fogok vele? Illetve a fizika milyen a forza2-höz, meg rendes szimulátorhoz képest? És ha már single, az AI mennyire okos/buta a többi simbin játékhoz képest? Ugye nem gondoltak az árkádon felnőtt konzolosokra,és nem butítottak a kedvükért semmit? :-)
 • Totti5
  #277
  Pontosan

  Karrier kimerül annyiban hogy megfelelő kreditet kell összeszedned hogy bejuss egy magasabb osztályba, én az F3000él vagyok éppen, még 2 osztály van, az egyik a WTCC Extreme, másik meg Audi R8 és társai lesz kizárásos alapon. Audi R8 GT nagyon dúrva benne, egyik kedvenc autóm a Viper mellett.  F3000et próbáltam kontrollerrel profon, de nehéz volt már, sokszor kipörögtem:)

 • Sinyo70
  #276
  Végre megszereztem ezt a simbin es csodát !
  Azt kell ,hogy mondjam rosszabbra számítottam !
  De mivel én elég sokat GTR eztem (pc) ezért kb sejtettem mire számíthatok.
  professionál módban kézi váltón igenis nagyon jó versenyeket lehet menni.
  Persze én még csak a karier elején vagyok,nem tudom beljebb mi lesz ?
  de eddig tetszik.A fizika is nagyon bejön.Panaszkodtak a fék távokra,nem tudom mi volt a bajuk vele??ki van kapcsolva az abs ugyan olyan a féktáv mint pc-n !!KÖzben váltogatok vissza és gyönyörűen lehet íven fordulni !
  Mondjuk a controller 30% ra van vissza húzva nálam,így finomabban kezelhető!
  szóval szerintem sokat fogok vele játszani!
  De az a tükrödőzés az tényleg retek ! De versenyközben úgysem érek rá nézegetni .
  Első konzolosnak bőven jó a simbin től !
  De ez az én véleményem csak ,nem akarom semmihez hasonlítani !
  pláne ne a forzához !
  Kiváncsi lennék ha 3 x annyi autót kéne megjeleníteni az FM2 nek milyen grafja lenne ??? még így is retek a motorháztető tükrözés 8 autóval is!
  Nekem be jön !
 • PoisonChihuahua
  #275
  "a legjobb autós játékok itt vannak, pgr3, pgr4, tdu, forza2"
  NC
 • Totti5
  #274
  nem csúnyább egyátalán effektek, pályák ebben a legszebbek és a belsőnézet is , viszont az autókon az a szar tükröződés botrányosan ocsmány

  a válasz egyszerű, a Simbin első konzolos próbálkozása, ennyire tellett nekik, ez a multiplatform motor még nem túl kiforrott, remélhetőleg a következő játékuk már igényebb lesz, de ezen nincs semmi meglepő a pécés WTCC 06 utén simén tudtak csinálni egy WTCC07et aminek 2szer nagyobb a gépigénye, amikor ugyan az a motor, ugyan az a grafika:)
 • tordi
  #273
  Azt azért nem hinném, a legjobb autós játékok itt vannak, pgr3, pgr4, tdu, forza2 -nekem kifejezettel a race pro-val van gondom, nem értem, hogy a gtr2-t fejlesztő csapat miért csinált évekkel később egy sokkal gyengébb programot
 • PoisonChihuahua
  #272
  PS3-at kő venni...
 • tordi
  #271
  Valaki elmagyarázhatná nekem, mi az oka annak, hogy pl. egy közepes Pc-n 100+ fps-el fut a gtr2, van vagy 40 autó egyszerre a versenyben, most itt van ez a race pro, csúnyább mint az 1000éves gtr2, 15-20 fps-el vánszorog kb 8-10 autóval a pályán, és mindez azon az xbox360-on ami elvileg egy csúcs pc-vel ér fel ! Most akkor hogy is van ez ?
 • peti193
  #270
  http://www.youtube.com/watch?v=J8GTVLnnRPc
 • High end PC #269
  Szerintem kérdezzük meg Istencsászárt, hátha elvállalja a házigazda szerepet, elvégre az ő topikja ;-)

  Az eddig keletkezett off hsz-eket pedig ki kéne törölni.

  Ha joint meg tovább folytatja a többszörös regisztrációkat, kamuzásokat, bannoljátok a fenébe (utána tudtok nézni, egy moderátor csak látja ha valaki ugyanarról az IP címről ír többszörös regisztrációval).

  Én részemről átmegyek majd a Race On topikba, úgy is az lesz most a várva-várt szimulátor, és bocs, hogy én is felvettem a dolgot, és ennyit off-oltam.
  Üdv.
 • Alwares
  #268
  Érik a warn..
 • PoisonChihuahua
  #267
  Srácok, ezt folytassátok a gumiban vagy nyissatok topikot neki, de ne itt plz.
  Joint, te meg vegyél vissza picit, High end-et is sikeresen fölidegelted, pedig ő mindig normálisan szokott fórumozni.
  Mázlitok van, hogy egy modi még nem talált rá a topikra...
 • High end PC #266
  Szóval nem lesz weboldal link -most sem- csak a mellébeszélés. :-(
  De most tényleg, az Xbox gyárban mit csináltál?
 • jointboy
  #265
  Ha valakinek nem kell és nem is akarok magyarázkodni az pont te vagy. Én nem rúgtam össze a port senkivel leírtam a véleményem és ezért engem támadtatok ,amit én a végsőkig nagy nyugalommal viseltem ,majd a sokadik támadás után amiért másként látok dolgokat ,még mindig sokkal normálisabb hangnemben válaszoltam mint te. Akkor miről beszélsz? Szerintem te sem intelligens sem művelt nem vagy ,sem bölcs. Az írásaid hemzsegnek a helyesírási hibáktól és sokszor fogalmazási problémák is vannak szép számmal ,lásd pl. a legutóbbi írásod. Aki beleköt minden szóba az te vagy ,akinek mindent fényképpel kell bizonygatni mert különben nem hiszi el ,az is te vagy. Akinek üldözési mániája van az is te vagy ,aki mindenütt összeesküvést lát az is te vagy. Bele sem merek gondolni mit csináltál volna a másik oldalon ahol több százan is egyetértettek dolgokban ugyanis nagyságrendekkel többen voltunk mint itt. És ha valóban művelt lennél tudnád ,hogy az iq-nak semmi köze a bölcsességhez. Nem nem vagyok közalkalmazott ,műszaki végzettségem van és négy elektromos szakmám ,világ életemben műszaki területen dolgoztam. Régen is és most is. És nem dobálóztam felbőszülten a vagyonommal komolyan mondom nálad valami nagyon nincs rendben. Komolyan mondom szót sem érdemelsz. Megmondom kinek gondollak: valószínűleg 20 év alatti ,testvér nincs hisz nincs toleranciád ,elkényezett anyuci kedvence, aki végigbukdácsolta a sulit és most egy hipermarketben árufeltöltő és a kissességi komplexusát egy álarc mögé rejtve éli ki. ITT!!!
 • High end PC #264
  Egyébként tényleg dolgoztál Xbox gyárban?
  Mit kellett csinálni, gyártósoron összeszerelni a gépeket?
 • High end PC #263
  Kérlek, akkor bocsáss meg, biztosan üldözési mániám van.
  Csak kérlek, még egy kérésem hadd legyen hozzád. Csak ez az egy. Ha mindez igaz, légyszíves linkeld be a fórumot (1 percbe telik megkeresni), ahol két évig beszélgettetek ugyanezen regisztrációkkal, tudod, ahonnét ismered, mert egy fórumnak tíz évre visszamenőleg is marad nyoma a szervereken, akkor ezeknek az állítólagos beszélgetéseknek is léteznie kell köztetek (sokszor itt is sok évre visszamenőleg visszapörgetnek pár topikot igazolni-ezt azt). Várom a linket, ha két évig dumáltatok, elég sok komment keletkezhetett, könnyű lesz megtalálni őket, valamint ilyen sokáig fórumoztatok, még elfelejteni se felejthettétek el, hogy melyik fórum is volt az a bizonyos. És ha megkaptam, egyúttal elnézést fogok kérni tőled, hogy olyan dologban is hazugsággal vádoltalak titeket, ami igaz. Bár félek, hogy nem fogom mindezt látni. Várom a fórum linket, aztán majd visszatérhetünk a Race Pro-ra, hogy ne offoljunk ennyit. :-)
 • jointboy
  #262
  Teljesen mindegy ,hogy mit mondasz neki ,ha ő eldöntötte ,hogy ismerjük egymást akkor az így van és kész! Üldözési mánia. lagesz-el is összekötött pedig őt sem ismerem , shepyre-t ismerem másik fórumból mivel ugyanezen a néven volt regisztrálva és én is ,ráadásul megmondta honnan ismer nagyon nehéz volt összerakni a képet ,hogy ismerem. Kb. két évig dumáltunk a másik fórumon. Hát ez van.
 • Sinyo70
  #261
  engem nem ő hozott ide !!!nem is ismerem és szerintem ezen a topikon kívül soha nem írtam neki !!!!! hanem azért néztem ide be, mert érdeklődtem a játék után. azt viszont láttam,hogy van itt egy két embernek ellentéte egymással !Igazad van !!Érdekes dolgokat ír és mutat képeken.De ezt mindenki döntse el magában ,hogy ez igaz vagy sem.
  Ha már így rákérdeztél ,szerintem NEM !De rohadtul nem érdekel.Átnézek ezeken, és megpróbálok a lényeggel foglalkozni .Vagyis választ kapni a kérdéseimre.Amiért ide be néztem, és válaszoltattok néhányan,köztük jointboy is!Így kerültem vele kapcsolatba nem ő hozott ide.Ugyan így mondhatnánk rád is,hogy kisebbségi érzésed van és irigyled a "nagy TV jét",de ez nyilván nem így van legalább is a szavaidból ítélve egy művelt ember vagy !Akkor meg miért állsz le ilyen faszokkal mint ez a joint ???Sajnos az életben is találkoztam már nagyot mondó emberekkel,ott is próbáltam elnézni a rizsa mellett és csak a lényegről beszélni !De ha vissza olvasod a leveleimet az is ezt igazolja.Na és én itt le is zártam ezt részemről.
 • High end PC #260
  Szerintem meg az a szánalmas, hogy idejön egy 40-50 közti korosztályához mérten -is- értelmileg elmaradott ember, kábítószeres névvel szereplő regisztrációval, és nekiáll egy autószimulátor programról hazudozni -ki tudja miért lelve ebben örömét- majd mikor egy gondolkodni tudó közel átlag ember elkezdi kérdőrevonni, mert nem olyan hülye hogy feltétel nélkül bevegyen minden szart, akkor felbőszülve nekiáll dobálózni a vagyonával: a házaival, hogy lefényképezi az szuper autóját, a milliós tévéjeit, és aztán valóban nekiáll lefényképezgetni a sokmilliós vagyontárgyait, és belinkelgetni a fényképeket, valamint azt reklámozza, hogy hány százezret keres meg havonta (mert ha még ezek is hazugságok lettek volna, az még a jobbik verzió, ez viszont az abszolút sajnálatra méltóbb)
  Most őszintén, szerinted ez a viselkedésforma normális mentalitásra vall? Mert ha szerinted igen, akkor te sem vagy sokkal jobb nála, már ne is haragudj. Az ilyen embernek valamiféle pszihés kissebségérzete van, valamit mindevvel kompenzálni akar, ami nincs rendben az életével.
  Egyébként teljesen egyértelmű, hogy egy kaptafára mentek, most hozzak én is másik 5 embert, és szóljak nekik, hogy értsenek velem egyet? Nem kell, mert az itteni topikban gyakorlatilag mindenki okádik az itteni faszságaitól, eddig a többiek is felszólították, hogy húzzon innen, de akkor ezek szerint te is hozzá tartozol, ha ennyire véded az idiótizmusát, csak tudod nem mindenki totál hülye a magyar informatikai fórumoldalon...
 • Sinyo70
  #259
  figyeljél ide te nagyon okos agyon iskolázott iq király,jó hogy nem azt mondod,hogy én is jointboy klónja vagyok??Csak azért mert egyetértek vele 1-2 dologban .... fejezzed már be légyszíves.Ez szánalmas...
 • High end PC #258

  Ha így akarod lezárni a dolgot.
  Bár ha érezted, akkor nekem onnantól kezdve nem voltál szimpatikus, mikor elkezdtél valótlan dolgokat tényként eladni, evvel is hülyének nézve a többi embert.

  Egyébként sejtettem, hogy Sinyo70-el ismeritek egymást, épp akkor bukkant fel, amikor már az ál-regisztrációk értelmét vesztették, így kellett valaki pártfogó a rengeteg ellentámadó fél közt, ráadásul állítólag korban együtt vagytok, valamint feltűnően egyből egymással váltottatok szót, végül lázasan téged igazol minden megelőző ok nélkül.

  A véső bölcseleti beszéd sem illik nagyon az eddigi stílushoz, eddig mindenkivel összerúgtad a port ebben a topikban, így ezt (is) rettentően paradox módon zártad.
  Igazából a kor/anyagi javak, és bölcsesség sem feltétlen korrelál egymással, lehet egy 20 évesnek is magasabb az IQ-ja, lexikális ismeretei, és az EQ-ja, mint például egy 35 évesnek, ez talán leginkább genetika, valamint az életen át végigvonuló külső és belső környezeti hatások függvénye, ecetera. Ezt az egyetemen, külföldi öszöndíjakon lehet tapasztalni leginkább, legtöbbször az embernek a helyére rakja az egóját.
  Nagyapám 86 éves, mondhatni akkor ő a bölcsek legbölcsebbike, de sajnos valahol a 15. életéve utántól egy-két műhelyben élte le az életét, habár rettentően jó embernek tartom, mondhati hétköznapi kifejezéssel helyén van a szíve, még is buta abban az értelemben, hogy ismeretei, intelligenciája, és társadalmi szocializációs készsége alulmúlja jó néhány 23 éves tanítványomét is, pedig több mint 3-szor idősebb náluk.
  De példaként vehetjük a káros szenvedéllyel élők csoportjait is, akiknél a kor előrehaladtával néhol még romlást is kimutathatnak a társadalmi passzivitással lineárisan.
 • Sinyo70
  #257
  úgy gondolom ,hogy túl sok az összefüggés az eddig leírtakban.
  és itt van újabb 2 fotó is,kivetni való talán annyi, te nem félsz hogy le esik a box onnét ???
 • PoisonChihuahua
  #256
  "Az előző cégnél kerestem havi 400-at most meg az új japán cégnél jó ha megvan a 300 havonta."
  Mivel foglalkozol?
 • jointboy
  #255
  Így van legalább van élet az oldalon ,ahogy az ember idősebb lesz bölcsebb is lesz ,most már tudom a születési éved de amíg nem tudtam akkor is tudtam ,hogy te sem 10-en 20-on éves vagy. Az ember a korral bölcsebb lesz ,fiatalon ezt én sem így gondoltam de rájöttem ,hogy igen. Te is mindig higgadtan írtál ez a bölcsességről árulkodik ,egyébként nem vagy sokkal fiatalabb mint én. üdv!
 • jointboy
  #254
  Köszönöm az elismerést ,így van az előző munkahelyem 14 év munkaviszony után megszűnt ,vidéken laktunk de ott nem volt több munkalehetőség és kellett vennem még egy házat a városban ,hogy az új munkahelyemre be tudjak járni dolgozi. De vidéken sokkal jobb így minden héten pénteken megyünk haza vidékre. Az új házat tavaly raktuk rendbe minden új ,bútorok ,fürdő ,konyha ,műszaki cikkek stb. Tévé azért van ennyi mert minden szobába vettem egyet ,mindkét házba van még több is 84cm-es 76cm-es lcd de azokat nem nézzük túl picik. Igaz a vidéki háznál már esedékes a felújítás de még nem sikerült időt szakítani rá. A régebbi pc katódsugárcsöves de a hardverét már leírtam van újabb tuning pc-m is kép mellékelve. A telefont meg már megmondtam ,hogy nem érdekel lehetne több százezres telefonom de minek ha nem érdekel. Az előző cégnél kerestem havi 400-at most meg az új japán cégnél jó ha megvan a 300 havonta. Megtehettem ,hogy így éljek és meg is tettem ,minden kis ketyerét amit valaha szerettem volna megteremtettem magamnak. Amúgy a vidéki ház is jól néz ki csak régen lett felújítva. Hogy miért írok ide én is voltam fiatal szerettem játszani sok játékot kivégeztem és ez még megmaradt hobbinak már amikor ráérek.

  http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=105232

  http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=105234
 • Sinyo70
  #253
  nem baj legalább ez a topic él ,remélem csak véletlenek sorozata ez.
  nem látom értelmét miért kammerolna...
  ettől nem lesz gazdagabb..


 • High end PC #252
  Nem azt mondta, hogy van egy régi háza, hanem csak hogy van egy másik ház is.
  De amit én furcsálltam az előző üzenetemben, az az, hogy az egyik képen úgy fest, mint akármelyik szürke kispolgár szobája az átlag bér alatt, míg a másik képsorozatban, mint egy tehetős arisztokrata házának részlete, mintha két teljesen különböző család háztartását szemlélnénk.
 • Sinyo70
  #251
  érdekes az biztos.. de beszélt valami régi házról régebben !
  az a race prós fotó ott készült gondolom.Bár következtetve az eszközökröl,szerintem még a kolin 2 sem megy full grafon rajta.
  s mivel ez a race pro is shader 3 as lenne ... ha lenne .. ????
  amúgy én nem sokára 40 leszek ugyanis a nickemben a 70 az nem a rajtszámom , illetve akkor rajtoltam ...
  nem rég szereztem csak meg a forza2 , nagyon faxa..főleg a festő része
  csak a ripléjt az nagyon el b...ták benne.
  ilyen kamera nézetek ,rettenet fos.Tényleg a race ben milyen ?, remélem rendes tv -s
 • High end PC #250
  Egyébként valami nagyon nem stimmel nekem.
  Jointboy legelső beszúrt képeit nézegettem (mikor még azt akarta beadni, hogy Race Pro-ózik PC-én) és összehasonlítottam a nemrég beszúrt Xbox360 átalakításról szóló képeivel.
  Érdekes dolgokra bukkantam.
  Itt az első képein
  látható egy kb kilencvenes évek-beli ősrégi PC és vezetékes billentyűzete egy régi katódsugárcsöves monitorral, vagy 10 éves kopott mobiltelefonnal, kb 5000 forintos hangszórókkal, az asztal is olyan minőségű fa utánzatú tákolmány, mint amilyet gyerekkoromban használtam, a tapéta is régi tradicionális "gagyi" magyar hatást kelt.

  Aztán az újabb képein
  hirtelen más világba csöppenünk: igazi fából készült antik bútorok üvegdíszekkel, igényes falfestés, milliós TV (amiből állítólag három is van), átalakított Xbox360...

  Itt valami nekem nagyon bűzlik. Már csak azért is, mert egy 45-50 év közötti ember (hiszen állítása szerint nagyobbik fia veled egyidős lehet), aki mind ezért állítása szerint keményen megmelózott, nem igazán jöne egy internetes játék fórumra beszámolni a sok milliós televízióiról, és játékprogramokról viskurálni. Ti ezt el tudnátok képzelni? :-)
  Sajnos én személy szerint emberünket nem nagyon tudom semmilyen téren sem hitelesnek venni.
  Talán annyi idős, mint mi, valahol 20-30 közötti, valahol közalkalmazottként melózhat, és van egy mindannyiunknál gazdagabb barátja-barátnője. Ez tűnik a legszimplább verziónak számomra.