E3 2008: Még mindig van erő a PC játékban!

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez kérem sirály lessz
Engem is a GTA IV pc-verzió érdekel.
Tegnap egy elektronikai áruházban ki lehetett próbálni Xboxon, mondanom sem kell, antitálentum vagyok a konzolok kezelõszerveihez, egy nyomorult lépést nem tudtam megtenni, bár az összes 3. generációs GTA-t ami megjelent PC-n végigvittem eddig. Többek közt ezért sem érdekel XBox meg PS3, mert az életbene nem tudnék átállni rájuk.
mustang93
Mikor jön Ubisoft által fejlesztet FarCry2?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

mikloss
Sajnos én is ettõl félek <#shakehead> Pedig az 1-2-Tactics nagyon fasza volt!

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

wedge31
Pedig elég nagy esély van rá hogy a F3 szimpla oblivion klon lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Voltan
Nem ajánlom nekik, hogy elb*sszák a Fallout 3-at. Nagyon nem ajánlom.
És a GTA 4-gyel mi van PC-re? Mondjuk nekem mindegy, én boxon nyomom, de akkor is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

gabesz752
" Nívós kis lista, az biztos és ez csak a folytatások közül való "SZEMEZGETÉS". A teljesen új játékok közül pedig érdemes majd figyelni a várva-várt Spore-ra, vagy akár a Sony féle LittleBigPlanetre."Olvassunk már a sorokban.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Az itt felsorolt játékok 95%-ával még sose játszottam, a történetüket se ismerem.
2 játékot várok: Red Alert 3, Halo Wars(jöjjön ki PC-re, könyörgök)
Ja, és az összes gagyibbnál gagyibb MMO: <#levele>

Ezek közül a Fable 2 és a Fallout 3 érdekel igazán, meg a Beyond Good & Evil 2, ami kimaradt a felsorolásból, pedig minegyik felsorolt játékon túlszárnyal (mármint az elsõ része). Far Cry 2-t majd meglátjuk.

Ez a négy új játék nekem elég is lesz 2009-re, mivel elõszedegettem jónéhány régi játékot is, no meg ott lesz a PSP 😊

Red Alert 3, Sims 3, Diablo 3: <#levele>

Atkamon
Én a Mirror's Edge-et várom nagyon!

Molnibalage
Na ez igen. Ez már valami.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Legend Killer
Jó lesz a Sims 3, ne aggódj.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zola2000
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iraCEDfJoXI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iraCEDfJoXI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PaXrwCVgXiE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PaXrwCVgXiE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

A

zola2000
A pcexkluzív címek közül tényleg nem sok hiányzik.

A

zola2000
Kimaradt még az animal crossing wii, a meg sok rpg (star ocean 4: last hope, tales of symphonya2: dawn of the new world, és tales of vesperia), a sonic unleashed is ütõsnek tûnik, a spore is, meg a harvest moon is...

A

Sanyix
Ez a kódmászterszes, gondolom rendervideo, és árkádosítják.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

joebacsi
Operation Flashpoint 2 kimaradt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

tommyg
egyedül a red alertet várom

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

amiket be is copyztál, azért látszik, hogy nem éppen nfs, fifa szerû ütemes sequelek, hanem nagy ászok

sc2, diablo3, fallout3, fable2, fc2
elég szép sor még akkor is ha van mellette pár másik cím, ami rókabõr gyanú

Kandurex
meg a diablo 3 -at se kellene annyira szidni 😊 örüljünk, hogy van!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Molnibalage
Tök vicces, hogy sorra adják ki az X-dik rész azon játékokból amivel a büdös életben nem fogok játszani és elõdeikkel sem találkoztam soha. A C&C szinte az egyedüli kivétel, de abból is a ReD Alerttel toltam olyna bõ 11 éve és hála istennek hamar rájöttem, hogy mennyire sekélyes a Diablo.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Azért a StarCraft 2 szerintem ütõs lesz, ha egyszer megjelenik 😊
Shodan
Far Cry 2, Gears of War 2, Killzone 2, Fable 2, Mercenaries 2, StarCraft 2, Rock Band 2, Just Cause 2, Saints Row 2, Diablo 3, Fallout 3, Soul Calibur 4, Street Fighter 4, Resident Evil 5 azért idén is kurva kreatívak voltak a fejlesztõk <#levele>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

thx anyway
biztos megártott a meleg nekem 😊

ZeGa
Képben voltam eddig is...

mondhatni pesszimista vagy? 😄

#2-es hsz, képben vagy már? 😄

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

A GTA 4 PC verziója lemaradt a listáról <#vigyor4>

Nagy nevek...

https://twitter.com/foodlfg

A Sims3 iszonyú ronda,és nem is szeretem a smims sorozatot, a Red Alert átment gagyiba,iszonyúan béna az egész, a Fallout3 az nem is Fallout hanem Oblout, a Warhammer meg nem érdekel nagyon. Összesen két játék van,ami LEHET,hogy jó lesz: a Far Cry2,és a Spore.
Viszont ezeket is könnyen el lehet cseszni, gagyi MI-val,nem megfelelõ optimalizálással,kevés teszteléssel.

← ElőzőOldal 5 / 5