Legjobb film előzetesek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
2012 címû film trailere??

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nekem ez volt minden idõk legjobb trailere,megérdemelte volna az Oscart.
Egyszerûen nem hittem el,hogy megértam,mikor bemutatták a Fókuszban'99 ben.
Episode 1

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Sziasztok,
Egy nemrég indult filmes hírportál szerkesztéhez keresek rovatszerkesztõket különbözõ kategóriákban. Amennyiben érdekel valakit ( valamint hogy elkerüljük hogy megint kapjak egy valag büntetõpontot reklámért ) privátban írjatok nekem: [email protected]
Kösz
qtab986
Ghost in the Shell - Innocence

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist

ProGabe
Minority Report
óriási film, ütõs trailer

Jurassic Park, óriási film, gyenkécske trailer. gondolom még nem voltak kész a CGI-vel, vagy nem akarták megmutatni? mindegy is

és az élõ példa, hogy igen szar filmhez is lehet igen jó trailert fabrikálni, csak egy jó zene kell, mármint ami a mozgóanyaghoz illik (jelen esetben ez nem más, mint a A Perfect Circle-tõl a Counting Bodies Like Sheep To The Rhythm Of The War Drums ). nem is tudok ennél jobb példát

Fantstic Four teaser trailer

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Funny Games (2007)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ec-70W_K77U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ec-70W_K77U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

tommyg
hm... már megvan

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

dunga

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Geeryy
A Scanner Darkly (Kamera altal homalyosan)

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

tommyg
és ami 0:29-nél kezdõdik zene annak mi a címe???

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Molnibalage
Úgy látom sikerült egy rendkívül színes topicok nyitnom. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Challanger
ez most WTF? ez a link erre a topicra mutat 😄
Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Randelz
hurá mindent elrontottam
http://www.youtube.com/watch?v=JCDtdhiCm6A hogy miért linket írtam...bocs

Randelz

Ha nem mûködne akkor http://www.youtube.com/watch?v=JCDtdhiCm6A

Vééégre! és elég igényesnek néz ki, remélem jó lesz nagyon.

tommyg
2 napja jött ki, de én már szarrá húggyá néztem

ProGabe
ha már 300

annnó, még bõven az elsõ hivatalos teaser elõtt kikerült egy 3 perces elõzetes, amit aztán soha nem mutattak be sehol! nem is tudom hányszor néztem meg, talán az egyik legjobb trailer, amit valaha láttam!

nincs jobb minõség belõle, hiszen ahogy írtam is, "lopott"

amúgy üdvözlöm a topikot 😊 szeretem az elõzeteseket, hiszen külön mûfaj

annyit megtehetne mindenki hogy ha linkel valamit odaírja mi az, mert így követhetetlen a dolog!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pepsi Twist
aha az kimaradt

Challanger
jól emlékszem, az a rész kimaradt a filmbõl amikor a tálcával hárítja el a rakétát?
Pepsi Twist
én ezt néztem szarrá eztetet

Challanger
hát ugye...

CoD23
ez valamelyik nap eset volt a tv-ben

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

<#wow2><#eljen>
rotator
Egy kis adalék:
- a filmbe nem került bele ez a jelenet,
- azon a nyáron mutatták be a Jurassic Park 2-t,
- a Men in Black elõtt ment, és senki nem számított rá, akkoriban nem volt még ilyen információdömping. 😊

theone91
A "narrátor" nagyon gáz...

theone91
Nem a legjobb film de a legjobb trailer (szvsz). <#eljen>

(A Rob Dougan szám (a végefele) bejövõs)

Challanger
Hogy viszonylag friss filmet mondjak:

ha nem néztem meg vagy 30x, akkor egyszer sem<#vigyor>
BaliBoy
Mennyit néztem ezt. 😊))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

LasDen
én ezt néztem szarrá 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Challanger
Annak idején én ezt néztem rongyosra

Pepsi Twist
Szerintem EZ a legjobb trailer...

Nekem ez a kedvencem.
De az összes többit is írhatnám 😊

szerintem ez a trailer nem jó.....semmit sem mutat az amúgy remek filmbõl...

nekem ez az egyik kedvencem

+fav

Marci0115
szerintem a lost trailerek voltak a legjobbak 😄

Rage47
Ja utoljára Hancocknál tapasztaltam ilyet, hogy egy trailerben lévõ jelenet nem volt a filmben.
ScarY MAN
nekem ez. de nagyon sok van ami tetszik. ezt csak a film miatt tetszik nagyon. nem fuzok hozza semmit.sztem nem is kell.

...

Atkamon
Szerintem ez is az év egyik legjobbja... még ha a film nem is teccett annyira sok embernek, ez a trailer szerintem akkor is nagyon figyelemfelkeltõ. nekem nagyon tetszik.

Molnibalage
Ez van...

Azért érdekes, hogy a trailerekben rendszeresen van olyan jelenet amit a késõbbi filmben nincs benne.

Nagy kedvencem, de szigorúan magyar szinkronnal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rage47
sztem ez az év legjobbja😊
Rage47
A minõség elég sokat ronthat, vagy javíthat.😊
Itt pl. a hang elõbb jön...
Molnibalage