Legjobb film előzetesek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen nem hittem el,hogy megértam,mikor bemutatták a Fókuszban'99 ben.
Episode 1
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Egy nemrég indult filmes hírportál szerkesztéhez keresek rovatszerkesztõket különbözõ kategóriákban. Amennyiben érdekel valakit ( valamint hogy elkerüljük hogy megint kapjak egy valag büntetõpontot reklámért ) privátban írjatok nekem: [email protected]
Kösz
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
óriási film, ütõs trailer
Jurassic Park, óriási film, gyenkécske trailer. gondolom még nem voltak kész a CGI-vel, vagy nem akarták megmutatni? mindegy is
és az élõ példa, hogy igen szar filmhez is lehet igen jó trailert fabrikálni, csak egy jó zene kell, mármint ami a mozgóanyaghoz illik (jelen esetben ez nem más, mint a A Perfect Circle-tõl a Counting Bodies Like Sheep To The Rhythm Of The War Drums ). nem is tudok ennél jobb példát
Fantstic Four teaser trailer
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ec-70W_K77U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ec-70W_K77U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Pick of Destiny trailer
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://www.youtube.com/watch?v=cAUby-k-MQ0
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
http://www.youtube.com/watch?v=JCDtdhiCm6A hogy miért linket írtam...bocs
annnó, még bõven az elsõ hivatalos teaser elõtt kikerült egy 3 perces elõzetes, amit aztán soha nem mutattak be sehol! nem is tudom hányszor néztem meg, talán az egyik legjobb trailer, amit valaha láttam!
nincs jobb minõség belõle, hiszen ahogy írtam is, "lopott"
amúgy üdvözlöm a topikot 😊 szeretem az elõzeteseket, hiszen külön mûfaj
annyit megtehetne mindenki hogy ha linkel valamit odaírja mi az, mert így követhetetlen a dolog!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
- a filmbe nem került bele ez a jelenet,
- azon a nyáron mutatták be a Jurassic Park 2-t,
- a Men in Black elõtt ment, és senki nem számított rá, akkoriban nem volt még ilyen információdömping. 😊
Indiana Jones and the Temple of Doom
Indiana Jones and the Last Crusade
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull HD Teaser
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
(A Rob Dougan szám (a végefele) bejövõs)
ha nem néztem meg vagy 30x, akkor egyszer sem<#vigyor>#vigyor>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nekem ez az egyik kedvencem
+fav
...
Azért érdekes, hogy a trailerekben rendszeresen van olyan jelenet amit a késõbbi filmben nincs benne.
Nagy kedvencem, de szigorúan magyar szinkronnal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM