Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hanyas verzio most a rom?

Doomista

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...mikor ezt megláttam, 2 választásom volt ! de erõs voltam ! de nem tudom meddig birom !

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
hát nézd meg a beállitásokba :D van zene hang minden a játékban! én persze zenét hallgatok :D
amúgy megy angol tudás nélkül is lehet mmo-zni. segitséggel :D

persil
Szerencsére beszélek angolul is meg németül is, szóval nem vagyok elveszve soha xD
(mondjuk számomra amúgy is érthetetlen, hogyan lehet egyáltalán angol tudás nélkül mmo-zni O.o)

Egyébként csak nekem tûnik fel, hogy "csendes" a játék?
Úgy értem, hogy a lépéseknek(lóval sem) nincsen hangja. Így ha csak ballagok és nincs épp zene, akkor szinte semmi nem szól.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
"persze örülnénk is neki ha sok questben magad jönnél rá nem pedig jönnél vagy 100 kérdéssel hogy mi holvan" bebaszna :DDD

Ez még a legelsõ játékban sem így volt :D (asszem ferentussal játszottam elõször?! nem tudom már)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Doomista
persze örülnénk is neki ha sok questben magad jönnél rá nem pedig jönnél vagy 100 kérdéssel hogy mi holvan :D de lesz sok olyan quest pl elites vagy valami amihez kell "erõ" és "táp" :D

persil
Oxa, én is azon vagyok, ha gyíkom lesz írok.(bár általában próbálom feltalálni magam elõször.)

persil
Ne azt a szar hellt, használd -.-"
Az hulladék :D

Fileplanet-re regelj(ingyenes), és szedd le a letöltés vezérlõjüket. 100x gyorsabb/megbízhatóbb mirrorok szoktak lenni, mindent onnan szedek.

Faszomat már, hogy minel kevesebb van vissza, annal lassabban jon. Gecibuzi gamershell az idiota mirrorjaival.

Doomista
ha kell help msn-n megtalálsz vagy rom macantach server...

persil
Csak voltam, megmondom õszintén játszanék vele most is, ha nem lenne olyan lehetetlenség bejutni -.-"

De már nagyon rég nem játszottam azzal. Ebben most látok némi fantáziát, mivel "cseppet" hasonlít a wow-ra, azt meg szerettem, csak egy idõ után rohadt unalmas:) Szal úgy néz ki, ez bejövõs lesz, majd meglátjuk.

Jó. Én most megnézem, hogy milyen a játék, mennyire köt le, mivel már jópár hónapja nem voltam. Amin most parázok, az az accountjaim, van vagy 5, es 2re emlekszem pontosan =/.
Szal ha jatszani fogok, es konnyiti jatekomat, akkor nemhiszem, hogy eladok, adtam mar el eleget anno =)
Jelzem majd h mivan.

Doomista
tom, nagy sro-s vagy.

Doomista
nekem ingyé adja, szal már mind1 :D

nekem is kell szal bizniszelhetünk valamit :) majd whisper ha ingame vagy
persil
Nem az elsõ mmorpg(meg nem is a néhányadik:D) már szóval az agyatlan tápolás unalmas lenne, ahogy hydroceph is írta, inkább "élvezem" nem kapkodok. De viszont ha még egy kis ideig tart az event, akkor végülis meg lesz, a fele már meg van elvégre:D

Írok, ha meglelem silverspringet, kösz :)

Doomista
oksa

lehet h csak 2k, de annyi biztos.
belassult letoltes, meg 2.5 ora =/

Doomista
kéne az a 3 k diamondod

ne kapkodjon, élvezze

Doomista
1 nap alatt megvan a 20 lvl és az event sem 2 napig tart, szólsz és elmondom ha úgynevezett silverspring pályán farmolsz már.

persil
Akkor felejtõs, épp csak elkezdtem.

Doomista
ahhoz azért vagy 20 lvl-nek kellene lenned,ha megvagy akkor nincs gáz :D

persil
Nyugi, én elsõre is értettem, hogy mit akartál írni :D És kösz a választ.
Ez azért elég kár egyébként, rohadt micropayment :/
Akkor maradnak a bérelt dögök.

Egyébként ez a mostani event, amibõl jön valami mount(elõbb említettétek) hogy is van pontosan?

bazdevil
Pergament Mount = Osi idok papir hatasa <#vigyor5>

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
permanent, jól van nah, kinek van ideje figyelni kis betûváltozásra :D
sok kukackodó :D

pergament ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

na, 1 ora es lejon, remelem nem patchel fel napot =/

hu vazze szedem lefele gammat.
amugy macantacht v min vagyok voltam

penge25
ok félre olvastam amit írtál! Mindegy, tuti így se jó ahogy most van azért!

penge25
lol goldba én így is napi 2 millát kersek ha akarok, és nem a diamond váltásból!

Ha nagyon alacsony lenne a gold dia árfolyam, pl: 1 dia 5k gold, akkor gondoljunk bele: 50-es szinten simán millákat lehet keresni goldban, akkor átváltva többszáz ezer diád lenne, ami igazi pénzben is elég sok. 1000 dia kb. 15 ezer HUF.
Tulajdonképpen azt lehet mondani, hogy ennyit kerestél a játékkal :)

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Az ára nem tudom mennyit esne, a forgási sebesség megnõne persze. Nekem nem tetszik az ötlet, de ha ez kell ahhoz, hogy forogjon a gépezet, hát legyen.
penge25
lentebb írták az lenne a jó megoldás, ha valóban diát csak ah-ban goldért lehetne adni-venni, így lenne érterelme a goldnak és elkezdene nagyon gyorsan redukálódni az ára,mert a statokat, fegyókat, páncélokat, runa, materiak stb... kizárólag goldért lehetne adni-venni!

Baba, nincs is szerver hallod, meg miezmár :D Skaza-ra kellene inkább statot gyûjtenem, mint neked a szemeket :D Ha jössz szétcsapunk pár cyc bosst, farkast lehet ütök addig egykettõt.

Diamondról meg annyit, hogy amíg nem építenek be a játékba ilyen pénzelnyelõ dolgokat, amikkel az inflációt kordában lehet tartani (ló pl ilyen volt, csak már nem annyira, mert egyre több embernek van perma) addig egyre többet és többet fog érni a diamond a godlhoz képest. Lehet kicsit visszamegy, de jelen esetben erre nem varrnék gombot, mert egyszerûen nincs értelme a goldnak. Javítani? Potikhoz?..
penge25
ja így vágom akkor :)

penge25
hát ha túlkinálat lenne a paicon diamondból nem hinném sokáig 50k maradna darabja tuti rohamosan esne az ára!

Nem adható át de szépen belép én karim és kiüti nekem :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
Hát akkor nem marad más mint hogy a clear statokkal fogok kereskedni azok úgy is 200 dia felett mennek el nálunk, persze csak az értelmesebb statok

penge25
lol azok átadhatóak? A hús meg a szem üss nekem is és küld át a Siochain szeróra valahogy<#pias>

Meg akkor még inkább felmenne a D/G ár, és inkább megvennék a Third party Goldspammerektõl , igy meg tölük senki nem vesz semmit :D

Maelie üssél nekem Húst meg szemeket . Köszi :)

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
hát pedig szerintem le fog menni a dia ára, mert a 30 napos limit miatt ilyenmagas, mert a játékosok 90%-a aki vesz diát, az nem tudja e miatt csak 30 nap után eladni! Ha nem is 5k de 10-15k tuti lesz egyszer ha feloldják ezt a hülye 30 napos zárlatot!

Ezzel az lenne a baj, hogy azok a tárgyak, amik kb 1000d-be kerülnek, na azokat hogyan tegyem be gold-ért? Brutális árak lennének ;)

"10 millió billió ember, csak Chicago külvárosában" (hátha valaki még SP fan)
3k dia? :D WTB :D
Amúgy olyan 40-50k most ha jól tudom. Azt azért vedd bele a számításba, hogy nagyon kis volumen cserél csak gazdát. Nekem 50 darabot, úgy hogy a legolcsóbb voltam a piacon 2 napig tartott eladni.
Amúgy ha a Macantachton vagy elbizniszelhetjük ;)
bazdevil
A megoldas szerintem tenyleg az lenne ha kiszednek azt az opciot hogy targyakat is lehet dia-ert adni venni, ha csak diat lehetne aranyra valtani akkor megint lenne erteke az aranynak ingame.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

eheh, mennyit ér most? megyek is fel.

Egyik accomon elv van vagy 3k diamond, jo lenne tudni melyik a 6ból. remélem amugy itt nincs inaktiv acc torles vagy valami ilyesmi :)
Amugy lehet már kereskedni gyémántokkal?

Diamond soha nem fog visszamenni 5k-ra. Ahhoz túl sok pénz forog most a játékban. Képzeld mekkora kereslet lenne rá, ha lemenne 5k-ra egy dia ára. Az a baj, hogy jeleneg az egész gazdaság a diamond körül forog, mert a pénzt semmire sem lehet használni. Az egyetlen dolog amire jó, ha van, hogy a Class Hall-ban található toplistán elõkelõ helyen tudsz lenni. Én pl tök hülyén éreztem magam a 3. oldalon :D (arc)