Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
amúgy megy angol tudás nélkül is lehet mmo-zni. segitséggel :D
(mondjuk számomra amúgy is érthetetlen, hogyan lehet egyáltalán angol tudás nélkül mmo-zni O.o)
Egyébként csak nekem tûnik fel, hogy "csendes" a játék?
Úgy értem, hogy a lépéseknek(lóval sem) nincsen hangja. Így ha csak ballagok és nincs épp zene, akkor szinte semmi nem szól.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Ez még a legelsõ játékban sem így volt :D (asszem ferentussal játszottam elõször?! nem tudom már)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Az hulladék :D
Fileplanet-re regelj(ingyenes), és szedd le a letöltés vezérlõjüket. 100x gyorsabb/megbízhatóbb mirrorok szoktak lenni, mindent onnan szedek.
De már nagyon rég nem játszottam azzal. Ebben most látok némi fantáziát, mivel "cseppet" hasonlít a wow-ra, azt meg szerettem, csak egy idõ után rohadt unalmas:) Szal úgy néz ki, ez bejövõs lesz, majd meglátjuk.
Szal ha jatszani fogok, es konnyiti jatekomat, akkor nemhiszem, hogy eladok, adtam mar el eleget anno =)
Jelzem majd h mivan.
Írok, ha meglelem silverspringet, kösz :)
belassult letoltes, meg 2.5 ora =/
Ez azért elég kár egyébként, rohadt micropayment :/
Akkor maradnak a bérelt dögök.
Egyébként ez a mostani event, amibõl jön valami mount(elõbb említettétek) hogy is van pontosan?
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
sok kukackodó :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amugy macantacht v min vagyok voltam
Tulajdonképpen azt lehet mondani, hogy ennyit kerestél a játékkal :)
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Diamondról meg annyit, hogy amíg nem építenek be a játékba ilyen pénzelnyelõ dolgokat, amikkel az inflációt kordában lehet tartani (ló pl ilyen volt, csak már nem annyira, mert egyre több embernek van perma) addig egyre többet és többet fog érni a diamond a godlhoz képest. Lehet kicsit visszamegy, de jelen esetben erre nem varrnék gombot, mert egyszerûen nincs értelme a goldnak. Javítani? Potikhoz?..
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Maelie üssél nekem Húst meg szemeket . Köszi :)
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
"10 millió billió ember, csak Chicago külvárosában" (hátha valaki még SP fan)
Amúgy olyan 40-50k most ha jól tudom. Azt azért vedd bele a számításba, hogy nagyon kis volumen cserél csak gazdát. Nekem 50 darabot, úgy hogy a legolcsóbb voltam a piacon 2 napig tartott eladni.
Amúgy ha a Macantachton vagy elbizniszelhetjük ;)
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Amugy lehet már kereskedni gyémántokkal?