Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leállás szempontjából úgy látszik mindegy, fél nap kiesés lesz hetente.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

má jó

még mindig kell neki 60 giga ram?
Unom magam =/

Amugy banner operaval megint szar.

penge25
hmm én nekem ebbõl az jött le, hogy pl gyémántügyben elég sokára fognak lépéseket tenni, fasza lesz itt 100k/diamond ár is :(

Vamp17
Itt a runewaker reakcioja a dolgokra: http://forum.runesofmagic.com/showpost.php?p=738605&postcount=52

Ha jol ertelmezem ilyen kissebb hotfixek lesznek hetente, csak nagy patch nem kethetente hanem negyhetente lesz.

penge25
<#vigyor5>te kis kukacoskodó

bazdevil
Tenyleg nem akarok kukacoskodni, de a pergament az a papir, amirol te beszelsz az meg a permanent aminek nincs idokorlatja.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Azért mert te nem tudsz róla hogy mit állítgatnak attól még minden héten lesz leállás szvsz . 4 hetente meg kiirják hogy mit is alkottak :) Csak mondjuk értelmetlen hogy tesztelik , és eddig miért nem tesztelték akkor ??
Legalábbb nem kell félni hogy hetente elrontanak vmit és talán lesz addigra szárnyam , csukám már van :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
item shopból lehet venni 1 hetest, 30 naposat, és pergamenteset. sok féle mount van. vagy van ez a token, abból ha sok összejön,ami 1-2 hónap ehehe,akkor azon lehet 30 napos lovat venni. meg eventekbõl is eshet pergament mount, de ez ritka és eventõl függ, pl a mostani music sound eventnél eshet valami orrszarvu pergament mount...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
fu baszki, nah most megéheztem :D eszek 70es 80as évekbeli katonai konzervhúst, aki tudja, még most sem járt le a szavatossága!

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

persil
Hali!

A játékban csak bérelni lehet a hátasokat, vagy lehet sajátot is szerezni? (és ha igen, akkor hogyan/honnan/mennyiért:))

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

penge25
öö jól értelmezem, hogy ma nem lesz patch? Akkor mér állnak a szerverek, mert azt írják, hogy ma nem lesz patch, az új patchelési rendszer miatt, mert most már 4 hetente lesz patch, a korábbi hibákból okulva, hogy legyen idejük tesztelni az újdonságokat!

penge25
<#eljen>

ide ide ide ide ide isssss...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
ok majd hagyok neked a mai nyamiból, rántot mellhúsi van ma úgy is pürével. Persze a husi meg van spékelve pöttyet, töltve van gombával, füstölt sajttal szalámival, az egész betekerve baconnal és így van kirántva, na jó lesz?

Doomista
mirõl beszélsz? ennyire nem ismersz ? csalódtam benned ! meló van baszki...most értem ide, megyek is kemény 7 órát dolgozni, úgy hogy az asszonyod süssön valami finomat nekem!

penge25
mi van nem mész ma suliba?

Doomista
nah meg nézzétek a gyereknek a fegyverét :D:D egy kék keret az ikonja az axejének :D:D klikk
ez is óh máj gád :D

sosem szerettem az éneket amúgy :D szar volt a hangom rá :D

penge25
Vamp ha leszel nem tudnád kideríteni, hogy mikorra tervezik a diamond 30 napos értékesítési korlátját megszüntetni?

penge25
ezek nekem is bugosak ám

Doomista
nah meg nálam 2 bugg is van a játékban...az egyik a daili tábla...ma is reggel felléptem, leakarom adni a pirate dailiket, táblához megyek, erre irja hogy ma már megcsináltam :D:D relog segit a problémán. másik meg hogy pl forsaken abbeybe voltam tegnap, channelt váltok 1rõl 2re,és hirtelen varanas gatesnél találtam magam :D:D:D:D ma ugyan ez volt :D:D::D

Doomista
kár hogy a szárnyast nem lehet statolni :D:D full fusion stones yellow tiszta statos szárny odabaszna :D:D nah meg akkor angyal szárny is kellet volna :D

penge25
persze szárnyam se, de legalább nem is néznek madárnak <#hehe>

penge25
hát nekem a perma fontos, mert nekem meg az nincs :)

Doomista
hát ez logikus, de nekem van pergament mount, akkor minek a rhino ? jól néz ki stb, de leszarom nagyba :) nekem szárny keeeeeeeeellllll...ameddig tart az event minden nap leadom a questeket, ennyi idõt képes vagyok rá szentelni, hát ha mégis meg áld a sors egy szárnyassal ,mert tényleg annyira jól néz kiiiiiiiii

Doomista
annyi potim oh jea :D
de nem tudom ki jött ki nem,de még ugye van a 15 perces lovas...nah szal 3 checkpoint van, én a 2.ik eljutottam,aztán dorian's farmra kell menni a 3.-ért,de ott bejártam az egész területet,sehol nem jött elõ egy mos se, egy checkpoint ürge sem,szal ennél az eventes küldinél megakadtam...nah meg még egy, hogy varanas central plazaban vannak do,re,mi,fa,so,ra kövek :D nah abbol 2 féle küldi van, ha azt a kettõt megcsinod, ami persze rohatt egyszerû, + 3 notest kapsz :D igy phantomnál márcsak 12 notest kell kifarmolnod :D:D asszem ennyi az event :D annyi scorem van mint az állat, tegnap vagy 200 db összejött...2x nyitottam julia's boxot, mind a 2ben eventes botts meg felsõ volt...és szerintem ma nem veszik ki az eventet...

penge25
én egy rinónak jobban örülnék, mint a szárnynak! lehet ma már kiveszik az eventet a patchel?

penge25
de doom magáért a potikért is megéri szerintem csinálni, nem rossz az a mana meg hp töltõ pia se ami a ládákban van :)

penge25
de ez nem menti fel az alól az upc-t, hogy júniusba ne diginetem legyen <#mf2>

penge25
reggelt, upc nálam is ok most már :)

Doomista
reggelt :)

tegnap elkezdtem én is ezt az eventes dolgot :) notes valami rohatt szarul esik, de annyira képes vagyok hogy a napi 15 db-t kifarmoljam, hátha mégis csak esik szárny...de elég rendesen feltolja az a phantomos az idegeimet :P

Makma
nekem is megjavult a UPC :)

Doomista
sajnállak titeket upc-sek :(
gubb jól teszed, hogy nem állsz át a tonlinere !! EZ EDDIG A LEGJOBB DÖNTÉSED ÉLETEDBEN! :D

Gubberx
nálunk már megjavult :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ja egyik Guildtárs összemákolta (grat neki ) és ott Felpróbáltam és lefényképeztem gyorsba , de nekem nincs mert nem tudom a questet a lagprobléma miatt leadni,se csinálgatni .

Gubb indexen azt irják hogy a UPC nem tudja hol a hiba és a rackszekrényes hír kamu. Faxom a sok álhírbe most már

penge25
hmm én mondjuk 2* váltottam be és potit kaptam csak, te baba rajtad jól láttam valami szárny volt az egyik képen kabu galériájában?

Gubberx
én tegnap beváltottam egy gift boxot de 5 tüzijátékot adott<#idiota>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Na, rinó hátast ingame látott már valaki?

penge25
ja, majd azért fellesek 10 percre míg a dailiket leadom gyorsan, akkor majd kiderül

penge25
ejj akkor egy darabig nem lesz 10k hp-m, mindegy gyüjtögetem szorgalmasan a goldot, hátha egyszer visszaáll minden a régi kerékvágásba és én jövök ki jól majd talán

Gubberx
jaja valakinek jó lett valakinek nem :D remélem miénk is a jó kategóriába esik :D 4 után kiderül :P

penge25
hmm akkor upc megjavult, mert most is olvastam egy hozzászólást, hogy van akinek fain, de van akinek van még 180-as pingje is?

Gubberx
nem akarok meghalni thx :P

Hát mivel a goldnak nincs értéke igy nincs benn tiszta stat goldért csak diamondért

Gubb duelezz akkor majd velem pls ^^

Gubberx
na és a shadow prison+ numbing dagger kombó az smafu? :D

nem ersz oda:) ha meglesz a 35 os elitem nagyon tap fire mage leszek:D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
én meg jól megszurkálom a vesédet 2 daggerral :P

jajaja:D jo le thunderclapozlak:P

Gubberx
a két táptalan harca lesz az akkor :P