Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hungry az vicces volt. Gondoltam eszek egy pdef kajat biztonság kedvéért.. 😄😄 Biztonságosan meghaltam, na 😊 Oda tényleg K/x kell, abból is a táposabb fajta
penge25
thx neked is hmm akkor még kell tápolódni a kis brigádunknak 😊

penge25
<#buck>

Penge látnád a priest/knight ját azis atom táp , maget nem mer elkezdeni mert tuti felhuzná 15k hp ra meg 2000 intre és Rom(má) aoezná a világot 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

hungry Maeliet is megette reggelire , mire eltoltam a 2s es healt addigra meghalt , vicces volt 😊
Ha Priest/knight akkor simán elég a 6-7k hp és group heal , tank 10k+ Dps 8k+ és sima ügy
Priest/egyébb 2kezes staffal 8-9k hp kell és group heal

penge25
ok ezer thx, és még egyszer gart a karidhoz atom táp <#worship>

14.5k hp
12k pdef

Nem tudom menyi pdef kell, sztem a 12k elkell egy tanknak. Én sokat dodgeolok, szóval nekem kevesebb elég volt.

Egyik tankunk szerint 10k pdef is elég, csak kell a sok jó heal. Sõt, 8.5k-val is megölte már, csak akkor 3 healer volt.
penge25
csak ámulok a karidon full dragonfangos rare set ááááá ember durva vagy nagyon

penge25
Jézus ember megtaláltam a karidat az armoryba hát le a kalappal elõtte mennyi hpd van ember 18-20k?

penge25
ja ucsó kérdés mennyi a pdefed, mert a mi tankunkat hungry hungers vagy ki egy ütéssel lenyomta és 9k hpja volt a tankunknak buffal 😊

penge25
ok thx

papnak azért a 8k+ erõsen ajánlott (bár errõl baba tud bõvebb felvilágosítást adni). tanknak 10k+ elég lehet
farkas a barlangos, igen
penge25
hp mennyi kell ide, hogy életbe maradjon az ember 10k hp vagy 8k hp? hmm
papnak mennyit kell healelni? 5k+?

penge25
farkas? az a barlangos vagy melyik? varacskos hmm nem tom mirõl beszélsz 😊

én pl rugo vagyok, szal nem értelmetlen a rugó 😛
amúgy varacskosnál meg farkasnál is tank-priest-priest mehet, a 2. priest már aoe-n kívül van, általában l.o.s.-ban. nem nehéz, farkasnál a healer a szûk keresztmetszet, varacskosnál inkább a tank (saját tapasztalatból kiindulva, varacskos mindig nehezebb volt mint a farkas számomra tankolni)
Gubberx
a disznóknál lévõ az tuti, meg pl a pók boss is

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
de csak a barlangos idéz adokat nem , vagy mindkettõ?

Gubberx
de, a healerekrõl leszedik az egyéb mobokat 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
mindkettõnél ez a healer > healer > tank taktika kell, hmm akkor itt a mage, rugó, scout labdába se tud rúgni?

penge25
ja így vágom, mert nem tudtam értelmezni a mondatodat :9

penge25
okok küldöm, de te meg szemet meg húsí küldj valahogy 😊 na jó maelie most kezdjük ezeket farmolni, tudsz valami taktikát a barlangoshoz, meg a cl környékén bóklászó bossokhoz, mennyi def, hp stb kell taktika, ha van idõd pls ahogy hallom te sokat farmolod õket, thx elõre is 😊

aha, babának 😊
Paladin5 nem ér sokat, oppression5 ha esik küldd át, nem baj az sem, hogy másik serveren vagyok 😛
penge25
? Ezt ide szántad <#pardon1>

1 farkast lenyomok, hand azonnal ott van, hogy: hé-hó mit csinálsz. éjjel is, reggel is, mindig 😄 ez kész

amúgy a "kivéve ha instázunk bosst ölünk napizunk kajálunk" az idõ elég nagy részét lefedi 😉
Ha nem akarsz nem kötelezõ rengetegen vannak akik nem nálunk vannak , Hun csatira ha belész /join hun ott szoktunk segiteni guilden kivülieknek is 😊

illetve ha Ts re fellépsz hozzánk akkor ott is segitünk mindenkinek , kivéve ha instázunk bosst ölünk napizunk kajálunk 😄

penge25
persze ha esik egy clear stat máris van 200-300 diám, amit kb nem nyertem 2 hónapja, viszont tegnap asszony elzavart játszani (mert kicsit zaklattam<#crazya>), aztán cl-t kitoltuk gyorsan aminek a végén megint egy clear esett (paladin V, bár ezt nem tom mennyit ér)! Tankunk jól járt, mert neki adtuk, már szerencsekabalának tekintenek rám, 3* voltam velük clben mindháromszor clear esett 😊

penge25
na jó 20 is összejönne ha akarnám <#buck>

penge25
ejj régen emlékszem napi szinten 100 diát is tudtam keresni ilyen olyan bizniszekkel, ma örülök ha napi 10 megvan valahogy 😞

penge25
most azt tudod annyi diával májer vagy, mert a gold szart se ér, ugyanis mindenki diáért ad vesz szinte mindent és akiknek nincs úgymond forintjuk, dollárjuk stb. diamondra azok szívnak kicsit mint a torkos borz, mert nehéz anélkül tápolni magad magas szinten, ha pénzbe akarom kifejezni 2000dia*50k golddal, hát jelenleg 100 milla értékû goldod van, persze el ne ad goldért, mert az szart se ér, fõleg hogy van 3 milla goldod az elég vígan mindenre, tartsd meg magadra, mert annyi lazán kell (sõt kevés is), hogy egy nagyon táp karaktert összehoz! Baz nekem lenne annyi diám áááááááááááááááá

penge25
reggelt, hydro honnan a picsából van neked annyi diád?

Doomista
de az biztos hogy van goldod diamondod bõven úgy hogy elleszel mint a befõtt 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
amúgy jöhetsz, de nem tudom mi lesz itt...lehet át megyek hungarikumba próbaidõre, hogy megéri e ott maradni, vagy máshova...mert ez a brothers egyenlõ a 0val. én meg napi instákat akarok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

szal....😄

õõõõõ régen is hungaricumban voltam, most valahogy kihagynám köszi..

Doomista
hozzánk ?? te meg vagy õrülve ?? ebbe a szar brothersbe ?? nincs itt semmi amiért érdemes lenne jönni...

Doomista
reggelt

Ha magyar klánt keresel akkor gyere hozzánk: Hungaricum,
vagy beszélj Csillagharcossal és menj hozzájuk. Ez a két értelmes választás van most szvsz 😛
Macantacht.

omfg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
😄DDDDDDDD

Csak csökken =\

Gz 😄😄D😄

Aionban egyszer pt-ztünk, boss elõttünk, ventrin szól a srác h ne menj hátrébb, mögötted szakadék, dehogy van szakadék, láthatatlan fal van ott, köv ami látunk az az h rác repül lefele 😄

Doomista
de melyik szerón ?
és kösz a karidat, majd holnap lehúzom a diamondokat meg a lóvét.

Na, 2055 Diamond, meg 3 milla gold.
Nemtom milesz, eleg normalisnak tunik mar jatek, talan optimalizaltak is rajta vmicskét.
Egyelore klant keresek, 26 mage.

Doomista
Ha meghalsz, termelõdik az úgynevezett DEBT. exp csik mellet balra egy halálfej. ezt úgy szedheted le félig meddig hogy ahol meghaltál, létrejön egy tombstone, vissza kell menned oda, és useolnod. mana hp azért csökken, mert a halál azaz a debnt durabilityt is levesz az összes rajtad lévö cuccaidrol. és ha nagyon alacsonyon van a durability, pl 20/78, akkor hp mana minden statot levon meg defenset amit a cucc add. van ugy nevezett debt poti, ez 24 orás 1 db, ha meghalsz e poti álltal nem termelõdik debt.

persil
Nem vagyok benne biztos, de mintha valahol olvastam volna(meg mondjuk, mivel a játék 1-1ben wow, és ott is így mûködik) hogy ha megtalálod a "hulládat" és "felszeded" akkor csökken(vagy eltûnik) a bünti, amit halálkor szereztél.

De ne vegyél rá mérget, csak ez rémlik, nekem még nem sikerült meghalni 😊
(illetve az a része tuti biztos, hogy meg kell keresni a hulládat, ha meghalsz, csak, hogy pontosan milyen penalty jár a halálkor, meg ez mennyiben változik, és mikor azt nem tudom)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Sziasztok 😊

Nemrégen kezdtem játszani, idáig nagyon tetszik ( lvl 20 alatti szárny csapkodásaim végzem éppen... ).
Nos azt szeretném kérdezni, hogy halál esetén miképp lehet a HP-t, Manat vissza állítani... kerestem választ erre ,de úgy látszik kissé béna vagyok 😞

Elõre is köszi ha válaszoltok 😊

oo bakki, meg 4

Doomista
2.0.7.1837