11819

• Doomista
    neked amúgy is mind1 mert napi 1 órat játszol :D
  • penge25
    én helyesbítek holnap egész nap, tuti egy ekkora patch akkora gebaszokat okoz majd, hogy örülhetünk ha este lesz szerver :)
  • Doomista
    holnap reggel lesz patch.
  • zozoalma
    Most akkor mikor is lesz patch ?
    Mert tök jó hogy irnak irnak róla de még mindig nem látom :D
  • Doomista
    nem lett jobb a drop, csak kicsit mákosabbak voltatok.
  • penge25
    persze nem fos cleant, authorythy, end, barbar, illumine rigor stb..
  • penge25
    Én Ma-n röhögtem hogy elcseszték ha felveszed a vizet, vagy eloltod a tüzet egyetlen ad se idéződik meg, 20 perc így egy run és szerintem a drop is jobb lett (nekem 4 run alatt esett egy clean illumine, és egy rakat jó dirty) guildünk rógója napi 1 cleant farmol ott 2-3 óra alatt
  • penge25
    eheh az ucsó az marad a terembe, de a többi 3 az kint nagyon messze legyen tőle mi egy teremmel arrébb húztuk mindhármat és ott öltük le, így mindig egy ad jött
  • penge25
    szóval kis alap tankunkkal 8k hp (már nekem több van ) lazán leöltük cl 2. bossát
  • Gubberx
    de nem ott jelenik meg a boss ahol az utolsó add is elhullik?
  • penge25
    cl 2. boss picsa, nos taktika oda az addokat kibaszott messze el kell vinni attól a teremtől ahol a boss meg fog idéződni kb bő egy teremmel arrébb, az összes adot ott ölitek le és onnan picsa az egész már
  • Doomista
    akkor 10 percet, most hűdesokkal tértem el :D:D
  • Gubberx
    Azért nem 5-percet :D az új updatet várom addig meg elütöttem az időt perfect worldel :D csináltam egy 31-es karit :)
  • Gubberx
    :D:D
  • Doomista
  • bazdevil
    Szkjuzmi ajm not kjub ajm szpir(Sphere).
  • zenoka
    ne is mond tegnapelott behaltunk HC-al vagy 4 szer ott:)mondjuk a mage meg nalam is toketlenebb volt:S
  • Doomista
    de én tudom hogy lesz időm játszani vele nem napi 5 percet min te most gubb -.- salinas te meg cube vagy.
  • bazdevil
    Hat ezzel igy vagyok en is, nem titkolom hogy fizettem mar be valamennyit a ROM-ba, annak idejen a Cabalba is, de az hogy havidijat fizessek az idegbajba kergetne amikor nem tudok jatszani pl 3 napig, vagy elmegyek egy hetre nyaralni, a havidijas jatekok csinalnak igazan kockat az emberbol, foleg a magyar emberbol mondvan ha mar fizetek valamiert akkor hasznaljam is ki, ha ertitek mire gondolok...
    Itt ha fizetsz valamiert pl perma mount azt tudod hogy a tied es az is marad, de ha egy havidijas jatekba nem fizetsz be tobbet akkor amid ott van azt nem tudod elvezni ropke orakra sem csak ha megint fizetsz erte...
  • Gubberx
    az más hogy mount pl, de havidjat nemfizetek azért hogy játszhassak, márcsak elvből sem :D
  • Doomista
    jah mint ha eddig nem fizettél egy mmoért se :P sro,hero,gw,rom, és még amirol nem tudok...lehet nem havit de akkor is toltad a pénzt mountra,premiumra,egye fene csicsibicsire :P
  • Gubberx
    nem fizetek haidíjat gaméért :P
  • Doomista
    te is jönni fogsz aionra, mikor megfogod látni az a sok sok halom képet amit felrakatok az albumomra :D
  • Doomista
    mi kitudjuk tolni probléma mentesen.
  • Gubberx
    Amúgy észrevetétek hogy új boss van cyclopsban a 2. boss helyett? :D tankunk nemtudja kitankolni.... (aki mellesleg igen tápos)
  • Gubberx
    hazucc megint :(
  • Doomista
    de tényleg, tök komolyan !
  • penge25
    komoly abbahagyod fullra :(
  • Doomista
    a picsába már ! holnap hammar itthon leszek, és tuti hogy olyan hammar, hogy hazaérek offline serverek várnak, ma kellet volna hisz ma estére érek haza gáráágrágágárág ezért gubb kariját törlöm romból !!
  • Doomista
    hát igen, szeptember 30-tól én már nem fogok létezni a RoM-on, mint aktiv online táptalan játékos.
  • penge25
    szinte alig toltam a hétvégén, meg hétfőn anyósom miatt, mert meglátogatott minket. Mindegy így is esett egy clean illumine nekem egy magányos ma run alatt eheheh, márcsak puri stone akcióra várok és mehet az újabb tápolás :)
  • penge25
    gyáá mi lesz itt holnap nagyon várom már :)
  • penge25
    Aion megjelenés, gépigény stb...
  • penge25
    Az Aion szeptember 30-án érkezik a boltokba.(gamestar hír) Bazz doom ilyen hamar elhagysz minket akkor
  • penge25
  • Gubberx
    na ezt jól benéztem :_D reggelt neked is
  • penge25
    napot, az szerdán vala, nem gubb koma :) Mármint a update
  • Gubberx
    kóbor?
  • Gubberx
    baszki
  • Doomista
    visszamenyé