Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Ha Priest/knight akkor simán elég a 6-7k hp és group heal , tank 10k+ Dps 8k+ és sima ügy
Priest/egyébb 2kezes staffal 8-9k hp kell és group heal
12k pdef
Nem tudom menyi pdef kell, sztem a 12k elkell egy tanknak. Én sokat dodgeolok, szóval nekem kevesebb elég volt.
Egyik tankunk szerint 10k pdef is elég, csak kell a sok jó heal. Sõt, 8.5k-val is megölte már, csak akkor 3 healer volt.
farkas a barlangos, igen
papnak mennyit kell healelni? 5k+?
amúgy varacskosnál meg farkasnál is tank-priest-priest mehet, a 2. priest már aoe-n kívül van, általában l.o.s.-ban. nem nehéz, farkasnál a healer a szûk keresztmetszet, varacskosnál inkább a tank (saját tapasztalatból kiindulva, varacskos mindig nehezebb volt mint a farkas számomra tankolni)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
amúgy a "kivéve ha instázunk bosst ölünk napizunk kajálunk" az idõ elég nagy részét lefedi 😉
illetve ha Ts re fellépsz hozzánk akkor ott is segitünk mindenkinek , kivéve ha instázunk bosst ölünk napizunk kajálunk 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
vagy beszélj Csillagharcossal és menj hozzájuk. Ez a két értelmes választás van most szvsz 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aionban egyszer pt-ztünk, boss elõttünk, ventrin szól a srác h ne menj hátrébb, mögötted szakadék, dehogy van szakadék, láthatatlan fal van ott, köv ami látunk az az h rác repül lefele 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és kösz a karidat, majd holnap lehúzom a diamondokat meg a lóvét.
Nemtom milesz, eleg normalisnak tunik mar jatek, talan optimalizaltak is rajta vmicskét.
Egyelore klant keresek, 26 mage.
De ne vegyél rá mérget, csak ez rémlik, nekem még nem sikerült meghalni 😊
(illetve az a része tuti biztos, hogy meg kell keresni a hulládat, ha meghalsz, csak, hogy pontosan milyen penalty jár a halálkor, meg ez mennyiben változik, és mikor azt nem tudom)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Nemrégen kezdtem játszani, idáig nagyon tetszik ( lvl 20 alatti szárny csapkodásaim végzem éppen... ).
Nos azt szeretném kérdezni, hogy halál esetén miképp lehet a HP-t, Manat vissza állítani... kerestem választ erre ,de úgy látszik kissé béna vagyok 😞
Elõre is köszi ha válaszoltok 😊