Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazdevil
Valodi igazi penzert olyan dolgokat tudsz venni peldaul hogy orokpaci enchant kovek amiknek nagyobb az enchanteselye mint a jatekban npc-tol vasarolt koveknek, es meg egyeb nyalanksagok amik alapvetoen nem befolyasoljak a jatekodat, ertem ezalatt hogy fegyvert illetve felszerelest nem tudsz venni onnan illetve nem olyat ami ertekeket ad.
Persze ahoz hogy fullszuperimabatomtapolthudekiralysagos karatert csinalj sajna elengedhetelen nemi cash bevitele a jatekba, vagy a masik ut hogy olyan sokoldalu kocka legyel hogy az mar gomb.
De a lenyeg,hogy ha van egy jo klan, mint ahogy most egesz jol alakul a Hungaricum akkor egy hatfos partyval mar szepen el lehet instazgatni.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

bazdevil
Ez egy free mmo tehat jelenleg az 50/50 ami elerheto MINDENKI szamara. :)

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

TopGun
Sziasztok! tiszta jatekkal, ugyertem, hogy nem fizetek igazi penzzel semmiert, hanyadik szintet lehet elerni a jatekban? lehetoleg PVE szerveren?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Doomista
te is lehetnél kicsit junkos :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Figy akinek csak tiszta statjai vannak tuti hogy fizetett a játékért , nincs az az isten hogy annyi gyémántot összeszed vki amikor áll a piac :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
hát látod ezt nem tom, de van egy másik mage aki hasonló statokkal rendelkezik nos õ biza semmit nem fizetet a gaméért! De õ tuti full kocka, mert ha belépek hétvégén online, ha meló elõtt hajnal 5 kor is ingame

Penge de mennyit fizet a játékért azt se feledd el :D
Biztos nem bizniszbõl csinálta a kariját :D

TopGun
Ertem! #7137,7138 koszonom a tanacsot, akkor mar meg is van a leendo karakterem, ha majd egyszercsak le tudom tolteni varatlanul a jatekot! 1Mb/s a netem :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

penge25
khm nézd meg doom az aláírását, legjobb critlövése: 36 266 ennyi

penge25
eheheh

Doomista
vizsgaszünet van :P
de ezt is tegnap este 11kor tudtam meg,mikor épp feküdni készültem :D cl party vége volt, oké gyerekek megyek holnap suli, hivnak hogy ne ha bemenjek, úgy hogy még egy cl kört letoltam :DS:D:D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

penge25
mára megint szabit vettél ki?

Doomista
nekem 30+ perc...mert hát ugye összeset leölöd akkor várni is kell a respawnra :(

Doomista
2 flame egy 48 lv pirate

penge25
mindegy lemérem melyik a gyorsabb, a te módszered vagy az ahogyan kifarmolok 100 daily itemet a kalózokból a szigeten, az kb 30-40 perc körül van nekem asszem, bár közbe chatelek a guildtársakkal is

penge25
na mekkorákat durrantasz az új staffoddal a kalózokba a szigeten 7k+?

bazdevil
Hat igen egy rugonak Hide-ban 5-8 perc alatt megvan 4db 46k-s napi kuldi :)nekem kicsit tobb mert nekem oldosni is kell igy lehet akar negyed ora is :)

Doomista
:(

penge25
bár mondjuk a kalózos egy magnek még így is gyorsabban megy

penge25
bazz mekkora tipp volt ez ezer köszönet, na mindig törtem rajta az agyam, hogy lehetne egyszerre többet ott felvenni gyááááá ezer thx. Ez jól jött nekem akinek van 20 perce se naponta a dailire

penge25
persze ha sok idõm lenne játszani logikus full clear karit csinálnék :) de az amibõl nekem egyre kevesebb van :(

bazdevil
A kalozos napi kuldi melett van meg egy a Pirates Superstation ahol a teknosoknel a barlangokban kell 5 cuccot osszeszedni, ha full invertoryval mesz oda akkor ossze tudsz szedni 20-at is egyszerre es nem kell annyit rohangalni vele, de szamolni kell hogy 20 legyen mert hiaba szedsz tobbet nem kapod meg, en ezt kombinalom a kalozossal igy kevesebbet kell valtogatni a ket kaszt kozott amikor adom le a masodkaszttal a dailyket.

Doomista
okok

penge25
persze itt a legnehezebb a matcheket összehozni

penge25
pl end, auth, illumine ezeket összehozom mert minden 13 int van, és még erre a 4 statra feldobok mondjuk 28 staminát, vagy 16 allt, vagy 35 intet vagy staminát. Ezzel a módszerrel is nagyon szép karit ki tudok majd hozni, persze nem a legtápabb lesz, de nem is nevezném kis porbafingónak, nem sokkal lesz lemaradva a legjobb magektõl szerintem!

penge25
érted én olyan statokat gyûjtök, ami mind ugyanattól a stattól lesz dirty

penge25
nézd nekem bõven jó ha 6 feltehetõ stat közül 5 nagyon jó a 6. meg csak elmegy (pl 13, 17, 8, 3 int, wisdom, all stat)

Idézni még nem lehet , nincs olyan skill :)

Mage/scout elég imba volt régen de mostmár a scoutra ugyse sokan panaszkodnak lsd Gubber Apó <#beka2>

Jelenleg szerintem a M/knight és a M/priest a legjobb ha mindenképpen mage akarsz lenni

penge25
nincs idézés egyenlõre, állítólag nyáron az egyik új kaszt majd tud idézni is tudtommal! Hát nem a legjobb párosítás! Ha maged van akkor mage/priest vagy mage/ knight szerintem, nekem az elsõ párosításom van (mage/priest) az egyik legdurvább párosítás

Doomista
oh értem :S

penge25
mert azt egy nap egyszer tudod megcsinálni csak, tehát nem tudod 10* megismételni!

penge25
pontosan én így építem fel a karimat

TopGun
Sziasztok! En meg csak most toltom le a jatekot, a kepek alapjan szimpatikusnak tunik, az a kerdesem, hogy van olyan magia hasznalo a jatekban aki idezni tud segitot maganak? A varazslo/scout paros az milyen parositas szerintetek?

:S nah gyerekek nem jatszom a heten ugy tunik :S megint munka van:P:)
huppp..aze egy oracskara fel fogok ugrani hogy legalabb a daily legyen meg:D:D
jaj egy kerdes meirt kalozosak farmoltok daily cimen..miert nem jo az a bazis korul rohangaszos zold fustott eregeto ize osszeszedos? ugyanannyi xp nem?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
junkos az,hogy a sárga stat mellet van még egy két zöld stat...pl endu V 20 stam 50 hp 6 all resistances...ez junkos, mert a tiszta endu mellet van 6 all resistances...

penge25
Hát én nem engedhetem meg magamnak hogy full clear legyen a karim, mire ezt kivitelezném, addig rég kukába dobhatnám a gearem, mert már szintet emelnének, ahol az a gear már semmit nem érne szinte :(

penge25
junkos ez mit jelent, ja sajna én se tudtam megnézni a karidat valami hiba van az adtabázissal :(

Doomista
nem tudom megnézni getbuffeden a karid >.<
nah majd ránézek hogy is állsz.
mert én csak tisztára hajtok lol :s

Doomista
junkos van ?

penge25
egy darb clean sárga sincs rajtam

penge25
az szép

penge25
egyáltalán nem

Gubberx
nekünk most egy lila gyûrû esett legutóbb dorlostól clean warlock stattal

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
mi az hogy nem ? csak clean sárga statok vannak rajtad, nem ?

penge25
az elég jó

penge25
mondjuk Ma mostanában tényleg szar, mert pl most sokszor voltunk ott is, de semmi clear, régebben ott is megvolt egy hétvége alatt mindenkinek az 1-1 clearje

inter15
Ez már tényleg szõrszálhasogatás ,de egy rugo scout hoz mit szóltok ?<#ravasz1>

penge25
nyomtunk kalint is csakhát még nem vagyunk annyira tápok, a tankunk buffal 10k hps és 8k pdefje van, de így is eljutottunk a hordós bossig, de ott 4 szer behaltunk, ami sajnos a lagnak köszönhetõ! Sima ügy lenne az is, de nem tom nekünk ott valamiért lagol a game és mire a hordót szétütnénk az az állat szétüt mindenkit

Gubberx
én ezért álltam meg a kis 7.2k-s hp-mal l:D jójaz falura :D buffal megvan a 8k azt csókolom :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne