Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
de azt elfelejtetted,hogy én az alap tápot csináltam meg 1 hét alatt a karimra, és tiszta zöldel. te viszont már sárgán kezdted azonnal.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
na figy tegyük fel a tárgyad tiszta amire a statokat lehet tenni, erre 6 különbözõ statot tudsz feltenni:
tehát ha a mana stonén 2 stat van akkor igen három darab mana stone, 6 statot fog adni a tárgyadnak! Attól hogy egy mana stone tier 4, 5 , 6 7 semmi köze nincs ahhoz hogy mennyi statot tartalmaz.

Az enchant része kicsit bonyolult de ha menne a magyar funoldal ott szépen le van írva magyarul az egész

3 db manastone 3 + item ugye 6 statot ad tárgynak!
kérdés: a manastone 4 ill. 5 stb. több statot adnak egy tágynak ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

penge25
helyes ezzel is motivállak, ne hogy már egy alig játszó családapa tápabb legyen mint te <#bee1>

Doomista
egyetértek 😄 de ne aggódj, dolgozom már a karin 😄 addig nem nyugszom mig nem leszek erõsebb nálad !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
jaja még az nagyon atom ^^

penge25
velem szemben meg neked nem lenne doom 😊

penge25
én r/k mondtam amugy mert az is tud tankolni, függetlenül attól hogy rugóval megy, és tudtommal az agrot is jól tartja mert irdatlan dps-e van, mage után talán õ a 2. legjobb dps, és ha pl a mage hagy nek 1 percet, akkor sose éri be a mage agroval 😊

penge25
hát nekünk pl w/k a tankunk és olyan dps-t küld, hogy ha mondjuk 20 sec múlva kezdem a dps-t nem érem utol 😊

penge25
35 staminát tudom 180-200 dia nálunk alsó hangon, 28 int semmit nem ér jóformán diát bizti nem kapsz érte

Doomista
velem szemben nem lenne aggrod 😄

Gubberx
Puri kövön mennyiért tudnám eladni a 35 stamina 28 int-et?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
hát én már nem merek semmit megütni mert hiába megy a tank elsõnek pikk pakk elszedem az agrot örökre 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
én ha ketten megyunk MA partyra akkor a w/r combót szeretem mert van defje de dps dmgt is tolja neki a bossnak, igy ha szarrá kell healelnem legalább nem 20 perc egy boss mint a k/x -nek.

bazdevil
Offtanknak jo de rugokent nem fogja tudna tartani az agrot mert nincsenek hozza skilljei.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

bazdevil
a R/K jo valasztas de azert ahhoz, hogy bossokat tankoljon sok stamina kell.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
én az r/k tanácsoltam neki

penge25
skacok melyik a legjobb választás, ha a haver tankolni akar de dpst is akar azért produkálni? r/k vagy w/k?

inter15
Ja most látom 2x szintûek a cuccok <#rolleyes>

Doomista
amikor elolvastam már tul is voltam rajta ehehehe

inter15
Ezen már túl van mindenki ? <#bee1>

Today we launched the huge Armour Set Competition Event!
Together with 5 english, french and german speaking websites we will give away 40.000 equipment pieces!

English speaking websites start with the "Muse Set" from the 18. to 24. May!
On the following websites you will have the chance to grab pieces to the first set:

1. Boots: www.jolt.co.uk
2. Bracers: www.mmosite.com
3. Pants: www.videogamer.com
4. Chest piece: www.computerandvideogames.com
5. Head piece: www.onrpg.com

Doomista
9kor indulok 😄
addig kihasználom a rom által nyújtott lehetõségeket 😄 azaz daili+event 😄

penge25
na menjél suliba!<#mf1>

Doomista
hogy halnának már le a köveidrõl a sárga statok !

Doomista
black winget láttam vagy 10-t, rinót egyet sem 😊

penge25
nya rászántam magam megvettem a puri pakkot így van 8 purim csak összejönnek majd a statok egyszer rá 😊

penge25
event után megveheted diáért nyugi 😊

penge25
hát a mi szerónkon nulla rinót és egy darab szárnyat láttam összesen, ki van ez találva, tuti ugyvan megírva szerintem, hogy minden 10.000 beváltott gift ad egy durva cuccot, hogy max 1-2 embernek legyen ilyen

Doomista
nekem 1 óra alatt megvolt a rom install+update !

Doomista
áh nem buggos az, Maelie inditotta el, és most szenved sok sok kiskari miatta XD

Doomista
lol
ez a black wing sosem fog esni basszus :s most már nekem is csak materialoakt dob a szemét npc ! hogy lePK-znám legszivesebben ! elsõre pár napban jó cuccokat dobott,nah meg van 10 és 30%os speed mount potim, a 30%os durva !
de általában a legkevésbé számit rá az ember, akkor esik :]

penge25
ezt a bugos npc-t még mindig nem javították? Nem kicsit keseríti meg az arra tévedõ alacsony szintû karik életét 😊

penge25
update elég sokáig eltart mert egy tucat patch jött kia game megjelenése óta, alsó hangon 1-2 óra is lehet az update, senki ne ijedjen meg ha a % mutató nem mozdul el 10%-ról, ez így természetes! Egyszer csak 10%-ról felugrik 100%-ra, sajnos ezt még mindig nem javították, anno én vagy 2* raktam fel e miatt a gamét, mert azt hittem elakadt a telepítésben, de ez még a cb ideje alatt volt 😊

penge25
ááá õ sörrendet alapított volna 😊

penge25
reggelt

inter15
Köszi a linket.
Mivel nincs nagy multam a jatékban ,minden infómorzsa jól jön.
Egyenlõre még hatalmas a káosz <#idiota>

ScarY MAN
hát váltom a sok tápot😄
õk most alszanak/játszanak😄
én meg rom hungary-n dolgozok😄

...

St0RmTr00pEr
Köszönöm a gyors választ! 😊

http://st0rmy.blog.hu

ScarY MAN
Sionchain/Macantacht

...

St0RmTr00pEr
Sziasztok! Most probálom ki a játékot! Azt szeretném kérdezni hogy melyik szerveren a legtöbb magyar?

http://st0rmy.blog.hu

Doomista

TopGun
Ok. koszonom a segitseget, ha letoltottem vegre a jatekot, megkeresem a klant.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ScarY MAN
2.0.7.1837.

...

nektek milyen verziószámú a játékotok? csak h tudjam mennyit kell még várni o.O
hali! nektek is sokat updatel a game? mert letöltöttem (végre) eléggé lassan.ez van 😛 aztán most meg a folyamatos update. már tükön ülök h láthassak akár 1 pixelt is belõle 😄
ScarY MAN
rom-hungary.extra.hu

de most itt csinaljuk/teszteljük az új oldalt. De gondok most is vannak, mivel extra sok dolgot letilt így nem tudunk kipróbálni egyes dolgokat. Na meg az adatok kimentése a régi oldalról. szóval még a héten szeretnénk kész lenni teljesen.

...

bazdevil
A klan a Macantacht nevu szerveren van, a belepeshez keresd online Babaszappan-t, Maelie-t, Sikallat-ot vagy lepj fel a huncsatira es kerd ott a felvetelt alltalaban nem szokott gond lenni azzal hogy felvesznek e vagy sem, kiveve ha a kartkerneved serto illetve nem a jatekhoz illo pl Nacista, Gyurcsany stb. karakternevek kizarva.

bazdevil
Hat o max a Sororom nevu klanban venne reszt talan, ugy gondolom O inkabb sosors mint boros, legalabbis a kepekbol kiindulva. <#pias>

TopGun
Ertem, koszi es azt elarulod, hogy a Hungaricum klan melyik szerveren talalhato? es mik a belepes feltetelei?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

errol jutt eszembe minap lattam ma... szerveren hogy megalakult a borlovagrend meg a hungarianangels😄 borlovagrendet nem doom alapitotta titokban?😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)