11819

• zenoka
    doom es vegre megvenned tolem azt a k_rva +35 stamit ma/holnap nekem is jobb neked is jobb:))
  • penge25
    reggelt, na akkor most van vagy 20-30 milla goldod, akkor miért nemveszel érte diát? Diáért meg purit és tápolnád felfele magad! Diát nálunk már 18-19k között lehet venni, sőt 15k-ért is van aki ad, de ő nagy tételben 1000 diamondot ad el!
  • Doomista
    persze mindent skillt kilehet előbb utóbb és sajna sokáig tart. pl nekem mar magenél a skillek 45-50 lvl közt imbálóznak, majdnem maxos...ilyenkor már érdemes a secondra gyurni, nekem priest a secondom, és megéri tpzni hogy healerként is tudjak menni bárhova...
  • Krezga
    Kösz a gyors választ!:)
    Akkor elvileg minden skillt ki lehet maxolni, ugye? Mondjuk gondolom az baromi sokáig tartana...
  • Doomista
    persze, TP pontot kap mobból bossból dailiből...expet csak akkor ha van debt rajta...autoinv rom addonok segitsegevel mukodik. pl temeraire vagy comeonin.
  • Krezga
    Hali!
    50-es szint után is kap a karakter még tp pontokat, vagy sem?:)

Jah, és az Autoinv hogyan működik?:)
  • zozoalma
    Hello
    Itt tudok karimra szavazni , 4 oldal legalja :D
    szavazas
  • Doomista
    de a trojai is elárulja hogy melyik rendszerről rakták rá. vagy hogy hova küld információkat. milyen fájl küld azon belül információkat...megvan még a trójai ?
  • ScarY MAN
    az egész oldalt töröltük, amit tudtuk megmentettük és javítottuk. Egy trojant küldött a tárhelyre. De mostantól (elvileg) bevagyunk védve. :)

És nem tudjuk ip alapján se :/
  • Doomista
    hát de ip alapján nincs meg az illető ?
  • ScarY MAN
    nah az oldal is megy megint :P

Ígérjük több ilyen nem lesz! :) Maximum még egy, de ez még a jövő és titok :D :P Nagy mulatság lesz :P
  • Doomista
    üdv a világomban.
  • Iridescent
    Ma kezdtem el és kivételesen ez nagyon szépen fut a gépemen csak még meg kell szokni a játékot, de nem rossz, kellett a váltás ilyen irányba úgy látszik.
    Veressétek neki ezerrel ^^
  • Maelie
    3000d amikor occso volt
  • Gubberx
    igen én is köztük vagyok :D 70 jewel és a fülbevalóm +5 :D
  • Doomista

az biztos hogy én fogom elkrvni a magemet sok staminával..elvégre nem tank :P penge ha én régebben sem goldért hanem diamondért adtam volna az eladó itemeimet, akkor nem 5,1 k hp-m lenne 1000 alatti intel :)
  • penge25
    nálunk mostanság akkora felháborodások vannak, mert már a patch előtt is a +-olást kegyetlenül nerfelték, és ezen nem változtattak az új patchel, van olyan ember akinek 60-70 jewelből sem sikerült +6 ra tolni a cuccát, azért az durva ha valaki fizet érte és +60 jewel után kap egy +2-es tárgyat
  • penge25
    mennyi forintot vertél már el a karidra kb?
  • penge25
    nem féltem én doomot, megjön a bankkártyája egy nap és 10k hp plusszos mage lesz 6k+ magic attakkal:) Igaz én egy kanyi forintot se költöttem eddig a karimra
  • zenoka
    jah en is megeloztelelk 5385 el:D
  • Doomista
    8.8 k hp unbuffed tyűű a mindenségit, én ezt le nem verem
  • Maelie
    igen. chest-et, leggings-et, helm-et érdemes t4re vinni legalább. én gondolkoztam a t5 chesten, de lebeszéltek rola. t4 ettől még sztem a minimum chest-re
  • gallik
    Csak a fegyvert érdemes tierezni ?
    Nagyon táp kariknál sem látom, hogy az armor cuccok vagy fülbevaló, nyaklánc, stb. különösebben magas tier számú lenne.
    ha jól tudom a defensre is bónuszt ad a magasabb tier.Igaz ?
  • Gubberx
    hát igen méjli az táp :D
  • bazdevil
    Ne hidd el amit Maelie mond, megint csak Wyzardot huzza, jelenleg senki meg se kozeliti dps-ben a klanban.
    Tegnap Minot 3-an csaptuk, Malie utotte Baba es en healeltunk, nem volt 6 percnel tobb a 2 mino.
  • penge25
    pedig a te karid nekem úgy tűnik dps-ben sem rossz
  • Maelie
    jaja, velem is ez van, kiröhögnek, hogy x hp, aztán Wyzard több dpst nyom :D
  • Gubberx
    helyes :) én is megálltam 8.3 k unbuffednél :)
  • penge25
    ezért én ugy döntöttem elég nekem a jelenlegi unbuffed 8.8k hp, inkább minden statot mostmár a sebzés növelésére rakok inkább
  • penge25
    voltunk ksbe is hétvégén jött velünk egy arcos 13k hp-s mage, szétröhögtük rajta magunkat, ott tankolt minden mobot, arcoskodot, hogy minek hoztunk tankot aztán kicsit elcsendesedet, amikor még a tank is lepipálta dps-ben bármelyik bossnál :)
  • penge25
    mondjuk azért tt és a törpös elites instánál azért már lehet érezni, ha valaki stamina irányba húzta el a magét nem tud akkora sebzést produkálni, én pl ezekben az instákba már nem szerepelek olyan jól dps-ben, ezért most főlleg intre, meg a m attack növelésére gyúrok.
  • penge25
    nem sok, nincs időm fórumozni, az ucsó hét nemcsak a diákoknak, de a tanároknak is sokkoló, sok a meló :) karim szépen alakul azért, most kezdtem el a főzés tudományát, mert nagyon jó kajákat lehet rittyenteni, amik gyönyörű bónuszokat adnak, pl most tudok egy olyan kaját, ami 15%-al növeli meg a magic attakomat, hm ami effektíve nekem pl 1500+ sebzést ad, amúgyse kicsi sebzésemhez :)
  • Cat 02 #8104
    Vírusirtót próbáltatok webszerverre rakni ?
  • Gubberx
    mizujs penge? :D
  • penge25
    reggelt mindenkinek :(
  • Gubberx
    Reggelt a cube-oknak :D
  • Doomista
    reggelt :D!
    meló, bye :D!
    igy fog menni jó pár hétig :D szal sajnálom penge hogy nem tudok kommunikálni veled sehogy :(
  • gallik
    PvP-n csak akor tudod megütni a másikat, ha Pvp módba teszed magad vagy más megtámadott.
    Magasabb szinten majd te is tapasztalod, hogy 1! ütéssel elintéznek tized másodpercek alatt.Védekezni sincs időd.Aztán, ha még jó itemet is dobsz neki, akkor bosszankodhatsz.
  • Gubberx
    lvl 10-től és priestet, pvp-t passzolom mert pve serveren játszom
  • ANDAXINx
    hi, most kezdtem játszani egy varázslóval
    milyen másodlagos kasztot érdemes felvenni mellé, és hányadik szinten? jelenleg az íjászon töprengek
    és milyen craft skillekre érdemes koncentrálni? PvP szerveren indultam, de senkit sem tudok megütni ...
    köszi a válaszokat