Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
hát puri kövön a sima 35 stamina legutóbb elkelt 390 dia-ért 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
raidelni nem fogsz, mivel akárcsak a wowba anno 1 év után jött ki az elsõ raid insta itt 6 fõs insták vannak és raidek álltalába world boss killre állak össze vagy küldik miatt

Csillag: ha több embernek valaszolok jobb így
Threblia: pengével beszélj, itt a többség a macantacht-on játszik
penge: 😉 az csak egy lista, sokat nem jelent (nézd meg, még baba is befért a listára 😄)
Én be tudtam lépni a karakterhez.
Sziasztok! Most kezdtem el játszani a játékkal, egészen jó.(2 évet wowoztam eddig, csak hát a keret 😄 ) 9. szintû rugóm van a siochain nevû szerveren, találomra ráböktem, nem tudom melyik a jó szerver. Találok valahol ismertetõt, vagy tudtok nekem segíteni? 90%ban wow, de rengeteg minden még homályos nekem 😞
Szeretnék high lvl-en raidelni, de a pvp-t is szeretem
Doomista
meg hogy ne irkálj nevekben hogy csillag: meg penge: ezért aki üzenetére válaszolni akarsz,ahol a név van,hosszú kék csík végén jobb oldalt van olyan hogy válasz erre,arra kattintasz és tudni fogja az illetõ hogy az õ üzenetére válaszoltál.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

csillag: kösz, nagy leszek meghálálom 😛
penge: serverek mennek, cask bejelentkezni nem lehet még. ez mindig is így volt 😄 ingame Babaszappan, Maelie, Tankaranka, Sikallat, etc
penge25
akkor nincs szerver igaz mert a loginok offok?

penge25
kit keressen ingame majd?

penge25
na havernak mondtam menjen hozzátok, mert ahogy látom ti összetartóbb brigád vagytok

Doomista
ahova ide irod az üzeneteket,az alatt találsz olyat, hogy URL BESZÚRÁSA.
arra kattolsz, beirod az URL-t, és adsz neki nevet, pl: "doom nesze neked megy a server,én már jáccok te meg még mindig dekkólsz a suliban,há há há".
tényleg csak egy példa volt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
még egy thx

penge25
ha van szeró szóljatok be ide

http://www.mmoserverstatus.com/index.php?game=8
penge25
ezer thx

Doomista
még mindig nincs szeró, gyerekek ? 😄

r/k: disarm, shadowstab, villanity, lace (már átnevezték õke,t nem tudom mi a nevük, de ez az alap rugó kombó), ezekket fogsz támadni
enhanced armor, defense technique - ezzel fogsz védekezni

passzívok közul top priority a dagger mastery, többi passzívot lvl30ig elég ,aztûán majd késõbb tovább.
penge25
maelie akkor tudsz a haveromnak utmutatást adni, hogy r/k hogy mire rakjon hogy gyorsan haladjon?

csillag 😄😄
gallik: unnamed stat pl a dragonfang-es set vállvédõjén a +30 stamina. ha ezt t4-re felviszed, akkor 3 staminát ad, ha t5-re akkor 36ot (10%/tier)
penge25
skacok valaki kiokosítana, hogy a r/k hogy gyorsan haladjon milyen skillekre rakjon fontosági sorrendben van itt tudtommal két táp rugó/knight is, thx elõre is

köszi
mit értesz pontosan unnamed staton ? (olyan stat aminek nincs neve ?)
a védelmet kb. mennyivel növeli ? egy tier itt is 20 %-ot dob ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
megsajnáltál,és küldöd a 35 staminás puri stonet mailben. igaz ? 😄

fegyvernél a sebzést, armornál a védelmet növeli. ezen kívül az unnamed stat-okat is növeli százalékosan.
A tier értékek csak fegyvernél számítanak ? Ott is csak a sebzést növeli ? A többi tárgynál nem növeli pl. a védelmet ?

csak gratulálni tudok 😄
Doomista
én akkora hülye fasz marha állat voltam, hogy a huck küldit este 2re fejeztem már betépve, igy én hülye állat +35intet választottam +35 stamina helyett ! nah erre mondj valamit !

Huck megöléséért kapsz ravenfallba egy zöld 35 staminát ami jelenleg a legjobb stat a szerveren , vannak akiken 4-5 található ebbõl !
Treasure Trove instába meg 35wisdom 28 int és 35 Stamina 28 int ami priest/mage nak táp 😄

Aki machant szerveren ilyet eladna szoljon elbizniszeljük 😄
Ne idegeneket tápoljatok hanem engem 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

huh akkor megúsztam, még csak 3-3 stat van a felsõmön meg a sapin 😄
w/k az aggrótartás istene, nincs az a knight aki leszedi róla.
ha tankolni akar, akkor sokkal jobban ajánlom neki a w/k-t, mert könnyebb egy olyan karaktert összehozni vele mint r/k-val, ami tényleg képes tankolni.

penge: Az meg mi, hogy ha 20mp-vel késõbb kezded el ütni akkor nem éred utol aggróban? 20mp alatt feküdnie kell egy bossnak 😄 Ha jól emlékszem mage van, nem? Mage soha nem érheti utol aggrólistában a w/k-t 😛
bazdevil
Szerintem kevered a fogalmakat. 😊 A tap az akin fullstatos cuccok vannak, aki mindezt teljesen penz nelkul erte el na azt nevezik uberkockanak. <#nevetes1>

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
dehogynem tudod 😄 ne beszélj zagyvaságokat 😄

penge25
nem tudom milyen zöld kõrõl beszélsz, de ha 35 staminás cuccod van és rárakod a statot p stonéra máris kaszálsz vele 180-200 diamondot, persze van aki megtartja mivel az az egyik legdurvább stat a játékban

penge25
azt nem tudom hogy pénzért építette e a kariját, de ha igen akkor semmibe se nézem õt se, viszont van egy mage frosenice na õ megközelíti dolphit statban, na igen õ full pénz nélkül épített ilyen karaktert na az a táp

ez vonatkozik egy 35 staminas zold stone ra is? sima purified amint van egy +35 oszt csok..😄
kenne mar az orok paci😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
pedig sajna az is táp 😄 sõt tápabb 😄
dolfin vagy ki aki a legtápabb mage priest a szeródon azt is nagynak nézted itt álmudoztál hogy milyen táp pedig õ is full pénzért csinálta a kariját! ennyi 😄

köszi!
így már ok!

penge25
háát úgy nem foglak sokba nézni, azt nem nevezem tápnak aki nem valós pénzen vett diamondból tápolja magát, abba mi a kihívás veszek 10k diamondot aztán kész is a full gerelt kari lol, nem hiszem doom hogy te ilyen ember lenél, nagyot csalódnék benned 😞

Doomista
fuu hallod amint meg jön a kártya veszek 4 k diamondot és költöm el mindenre amitöl táp lehetek =)

penge25
ráadásul az 5-bõl kettõn van félig statolva, tiszta szánalom áááá, még a végén felidegelem ezen magam aztán hazamegyek és csinálok egy cipõt meg egy övet mérgemben 😊

Doomista
nem vagyok én pedomaci, mirõl beszélsz ?

penge25
melóhelyen meg pláne, otthol meg annyit se 😊

penge25
kurva keveset msn-ezek

penge25
mert zaklatnál

penge25
szerintem láttál egy karit amin elsõre azt hitted, hogy több mint 6 stat van, nos ha így van akkor elmondom hogy ez hogy lehet:
kétféle stat van a zöld és a sárga, mi esetünkben a sárga stat a lényeg:
azért hajt mindenki a sárga statra, mert ezek hogy mondjam combó statok, vagyis ténylegesen egy statnak minõsülnek,de egyszere mégis két dolgot módosít a karidon! Na hogy megértsd: vegyünk pl egy népszerü yellow statot a enduration V-öt: ez 20 staminát és 50 hp-t ad egyszerre, de egy statnak minõsül.

Doomista
te szegény embör 😞 5 cuccodon van csak sárga, és kettõn félig 😞 hát ez siralmas 😞 csalódtam benned 😞
😄DDD hallod elég az neked, ne is tápold tovább 😄

amugy meg miert nem vagy msn-n, ha van msn cimed ? 😮

penge25
hát mage koma biza nekem is minden full zöld volt, utánna mikor lett 4-5k hpm asszem akkor kezdtem el instázgatni, és szép lassan kezdtem lecserélni sárga statokra a cuccaimat, ami relatív kevés mert jelenleg 5 cuccom sárga statos csak, sõt ebbõl kettõ még csak félig van kész, mert arra a két cuccra még fér két stat 😊

penge25
nem egy tárgyon ha tiszta 6 stat vihetõ fel

Doomista
fuuuu egy család apa tápabb legyen nálam fuuuu nah azt nem hagyom amig élek ! még akkor se ha halott vagoyk !<#mf1><#mf2><#violent><#boxer>

Igen ez a kérdés,hogy lehet 6-nál több statot felvinni.
mert, ha nem tiszta tárgyra viszem fel, akkor sajna az a stat már nem marad rajta.
tudom,hogy volt leírás a magyar oldalon,de sajnos még nem elérhetõ 😞