Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Tegnap hiába kerestelek állandóan offline voltál.
(Na így tényleg lassan lehet fejlõdni <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> )
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Meg különben tök felesleges ez amikor még oldal sincs és a fenti linkbe a bannernél nincs news.php 😄
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
tzjh89: szerintem meg túl gyorsan lehet fejlödni 25 szintre egy napi játékkal ami iszonyatosan elrontja szvsz , és igy a páylák fele üres a fele meg ugy tele hogy laggolsz mint atom
Hardcore játékosok meg 1 hónap alatt 50 es szint és utána márcsak farm daily farm daily farm daily farm ennyibõl áll az élet
Szeretném én is, de nem hiszek benne.
A diamond még értékesbb lesz ezekután.Ha nem lehet itemeket diamomdért eladni, akkor, hogyan szerzek diamondot ?
Eddig sem vettem igazi pénzért, most sem fogok.De így nem is lesz gyémántom.A dia ára nem hogy lefele fog menni, jobb esetben is stagnálni fog véleményem szerint, mivel ritkább lesz, ezért értékesebb.
Remélem rosszul jósolok.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Hangok: 80/100
Játékélmény 70/100 (Csak mert nincsenek nagy dungeonok, ahol gyûlne a nép és percenként indulnának a csapatok befele. Sokan nem is szeretnek partizni a játékban, csak küldetések egyedül, ha meg bosst kell ölni akkor HELP, HELP... Ez a készítõk hibája. Pozitívum viszont, hogy sok a magyar és bõven akad segítõkész ember. Rendszeresen frissítik és új fajokat, területeket is terveznek.)
Konkurenciához képest nem tudom, hogy kéne pontozni. Tavaly a Requiem Online és a Rohan Online volt az uralkodó páros, idén ez, de valószínûleg õsszel letaszítja az Allods Online.
Összességében érdemes kipróbálni, de ha a realisztikusabb MMO-k vagy az L2 stílus jön be a WoW klónok helyett, akkor 1 hónap és megunod a RoM-et.
www..KALOZOK.com
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Lehet elbeszélünk egymás mellet. Én az item shopban szeretnék egy gebét vásárolni nem az ah - ból.
Erre is ugyan az vonatkozik ?
Ha egy karimnak veszek egy (perma) lovat , akkor azt az ugyanazon az acc-on levõ masik kari már nem is használhatja ?
100 Diamonds - 4,50 € (~1250,33 HU)
Majd egyszer visszatérek xD
jó játékot ^^
mi van veled ? más topikot is szpemmelsz ?
<#beka3>#beka3>
turkishs Ben de ilgisi olmayan çekmek