Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
kb 4 hét alatt meglehet az 50/42 és nem is kell túl sokat tolni mert én végig dolgoztam mellette, csak zúzni kell a questeket 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Megnyugtatlak nem !!

Gubberx
Reggelt 😊 Csak nekem tûnik úgy hogy a diamond egy árva forinttal sem lett olcsóbb? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mi értelme lenne ha 2 nap alatt 50 lennél?
Tegnap hiába kerestelek állandóan offline voltál.
(Na így tényleg lassan lehet fejlõdni <#vigyor><#vigyor> )

Narxxis
penge25 rulz

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

TopGun
Hali! Most nem jon valaki esetleg kicsit a manac szerora jatszani? kellene egy kis segitseg, vagy ne szamitsak ra mar ilyenkor?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Vamp17
azok miatt irtam, akik folvettek kedvencek koze. De ok soha tobbe nem irok ki semmit feltunoen, felhivas jellegel 😛 😊

Doomista
merre vagy baba ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ha tök normálisan kiirod az is elég szerintem , vagyunk annyira értelmesek hogy megértsük.
Meg különben tök felesleges ez amikor még oldal sincs és a fenti linkbe a bannernél nincs news.php 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Vamp17
Azert hogy feltuno legyen. Ugy tudom a pirossal irt, megnovelt betumeretu szoveg a kiemeles egy modja a forumokon. rosszul tudom?

Mi lett volna ha rendesen írod ki nem ilyen idióta módon?

tzjh89: szerintem meg túl gyorsan lehet fejlödni 25 szintre egy napi játékkal ami iszonyatosan elrontja szvsz , és igy a páylák fele üres a fele meg ugy tele hogy laggolsz mint atom
Hardcore játékosok meg 1 hónap alatt 50 es szint és utána márcsak farm daily farm daily farm daily farm ennyibõl áll az élet

Vamp17
Aki felvette a kedvencek közé a www.runesofmagic.hu címet, törölje ki a cím utáni "news.php" részt! Még nincs oldal, de.....

Gondoljátok, hogy a diamond ára le fog menni ?
Szeretném én is, de nem hiszek benne.
A diamond még értékesbb lesz ezekután.Ha nem lehet itemeket diamomdért eladni, akkor, hogyan szerzek diamondot ?
Eddig sem vettem igazi pénzért, most sem fogok.De így nem is lesz gyémántom.A dia ára nem hogy lefele fog menni, jobb esetben is stagnálni fog véleményem szerint, mivel ritkább lesz, ezért értékesebb.
Remélem rosszul jósolok.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

finaltrekker
Grafika: 90/100 (Tökéletes textúrák, tökéletes effektek, gyönyörû színek, de a Perfect World fényeffektusait sajnos ez sem übereli.)
Hangok: 80/100
Játékélmény 70/100 (Csak mert nincsenek nagy dungeonok, ahol gyûlne a nép és percenként indulnának a csapatok befele. Sokan nem is szeretnek partizni a játékban, csak küldetések egyedül, ha meg bosst kell ölni akkor HELP, HELP... Ez a készítõk hibája. Pozitívum viszont, hogy sok a magyar és bõven akad segítõkész ember. Rendszeresen frissítik és új fajokat, területeket is terveznek.)
Konkurenciához képest nem tudom, hogy kéne pontozni. Tavaly a Requiem Online és a Rohan Online volt az uralkodó páros, idén ez, de valószínûleg õsszel letaszítja az Allods Online.
Összességében érdemes kipróbálni, de ha a realisztikusabb MMO-k vagy az L2 stílus jön be a WoW klónok helyett, akkor 1 hónap és megunod a RoM-et.

www..KALOZOK.com

Egyedül unalmas a game...és hát kurva lassan lehet fejlödni. Te milyenre értékelnétek a gamet? Grafika Hangok Játékélmény szavatosság és a konkurentához képest (100pont lehet a max)
Doomista
segits nekem is 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

de segitünk

TopGun
Sziasztok! Ha itt ennyire unja mindenki a jatekot akkor egy kezdonek mar senki nem segit? 😞 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Akkor MONGGYON LE A FROGSTER vagy kifene

penge25
én is az item mallos gebérõl beszélek ahba egyenlõre nem lesz gebe, mivel boundos lesz mint megveszed 😊

Az ár az a hivatalos oldalról van.

Lehet elbeszélünk egymás mellet. Én az item shopban szeretnék egy gebét vásárolni nem az ah - ból.

Erre is ugyan az vonatkozik ?

penge25
pontosan, mivel az ahból vett cucc egybõl boundos lesz vagyis csak te tudod használni, azaz aki vette

penge25
elvileg 50%-kos áron fogják adni mától pedig nézd meg a game oldalát

Egy egyszerû kérdés.
Ha egy karimnak veszek egy (perma) lovat , akkor azt az ugyanazon az acc-on levõ masik kari már nem is használhatja ?

Hááát ez meg nagyon régi árasnak tûnik :

100 Diamonds - 4,50 € (~1250,33 HU)

penge25
amugy doom ha teheted most vegyél valódi pénzért diamondot tudtommal szombatig fél áron lesz a diamond azaz 100 dia "csak" 600-700 forint lesz!

penge25
most átgondoltam ezt a diamondos bulit, baromira megkavarhatja ezt a dolgokat, mert ugye a sárga satatokat, akkor csak goldért lehet adni venni, hmmm akkor 1 clean stat mennyi lesz jelenlegi váltási arány szerint 10-15 milla gold, pff na érdeklõdve várom mi lesz ebbõl, tuti azok jönnek ki jól akiknek sok goldjuk van, bár lehet hogy kevés ember az akinek most 20 millánál több lenne, mivel a goldnak idáig nem volt jelentõs szerepe a játékban. Na jövõhéten kiderül 😊

penge25
inkább küld mino bosst az lehet 3 falme is lenne 😊

penge25
1 flame nekem 😊

Ja én is láttam hogy van egy Baba sok szerencsét mage/knight Piskóta

Majd egyszer visszatérek xD

jó játékot ^^

Doomista
21+ k hp-s knight/priest . buff nélkül.

penge25
az meg ki?

Doomista
nem az a kérdés hogy az sg-vel mivan, hanem az a kérdés hogy veled mi van!

mi van veled ? más topikot is szpemmelsz ?

Doomista
én meg rádzúzom azurenset !

penge25
mi az isten van az sg-vel már

penge25
te, rád zúzok egy flamét<#gun>

Hát nem 😊

penge25
babapiskóta na

Doomista
amúgy õ baba húga.

Doomista
ne szpemmeld már teli a topigot nem igaz !! 2 hét bant akarsz he ?!

penge25
babapiskóta na

penge25
babapiskóta na

Mi családosok már csak ilyenek vagyunk <#vigyor><#vigyor>

penge25
babapiskóta na

penge25
még most látom a karid nevét babpiskóta eheheh, van már babaszappan is

Bu iki moronlar
<#beka3>

Doomista
onun iki İçmeyi,ve leke yoktur
turkishs Ben de ilgisi olmayan çekmek

penge25
nem mondod hogy te is tudsz törökül?

penge25
Içkileri saklamaya çalıºıyor musun ? Yoksa, bir sonraki benimle görüºme zamanı için bana sarılmanı egzersiz yapıyor musun ? Bu arada, bu tiºört sana uyuyor.