11819

• ScarY MAN
    bizonyos eventeken lehet szerezni a jatekban, vagy goldért veszel diat aztan veszel :) vagy penzert veszel diat es megvan a perma hatas :)
  • BuriP
    Örökös hátast csak venni lehet kemény diáért, vagy esetleg kapni a játékban később valami quest-tért, esetleg nyerni valahol? több száz dia nekem még durva távoli így 30/21-es szinten.
  • TopGun
    Hi! En is kaptam ilyen mailt, majd ma este megnezem a postafiokom a jatekban, hatha? ...
  • penge25
    na jó hétvégét, és lootot mindenkinek :)
  • penge25
    hát idáig nem éreztem fontosságát, de néha bosszantó hogy a 2 órás hátas a legváratlanabb pillanatokban szŰnik meg létezni :(
  • Doomista
    azért egy mountért befizettem volna még jó régen a helyedben :) annyit sosem sajnálnánk a játékra. viszont én 1 mill forintot sem sajnálnánk a játékra, de inkább sajnálom.
  • penge25
    szép ez a cicus, főleg a night változat
  • penge25
    lol nekem is az kéne a jelszó :)
  • penge25
    szurkoljatok, hogy valahogy összeszedjek 90 diát hétvégén, hogy meglegyen az oroszlán örök mount :)
  • Doomista
    feltöröm én neked !

csak mond meg az email cimhez tartozó jelszót.
  • penge25
    törje már fel valaki az egyik mail címem :) [email protected]
    ejj nem lesz meg a free dia (így csak 40-et zsebeltem be)
  • penge25
    de konkrétan defes statot ne rakj fel magenek, ami csak defre ad!
  • penge25
    majd ha hülye lennék
  • penge25
    asszonnyal beszélek és veszek 2*3k diát és így lesz az akció miatt 7800 diám ehehe
  • penge25
    hát az elemtális resistanciának egyenlőre nincs akkora jelentősége mivel a papok, mageknek ugye van durva buffja 36% minden resist ezen felül van víz, tűz resist buff, ezek kevésbé fontosak most még mint a wowba (de amugy működnek persze), defről meg annyit, nem árt a magenek persze ha van 4-5k p defje, ezt a defet összehozod ha staminákból építesz magadnak 10k hp-t és legalább minden cuccodon van egy authotity V stat ( 20 stamina, 50 p def). De szerintem egy 2-3.5 k pdef is elég vígan!
  • Doomista
    "Igen mindenkinek szíve joga arra költenie a pénzt amire akarja!"

ennyi :D .
    ott a pont xD

ha meg megtudom hogy romra költöttél diát kinyirlak, kislányodra költsd :D
  • penge25
    rengetegen panaszkodnak a+ olásra +4 után nagyon nagy mázli kell ahoz, hogy +5 +6 legyen a cuccod van akinek megvan 30 jewelből van akinek csak 120 ból, azért van most a rubint, mert azzal olyan cuccot is lehet majd venni ami 100%-kosan huzza a cuccot.

Doom neked meg annyit, sajnos a pedagógus szakma nincs megfizetve, de ettől függetlenül megtehetném, hogy havonta 200 diát vegyek, de inkább a kislányomra költöm azt a pénzt :) Igen mindenkinek szíve joga arra költenie a pénzt amire akarja!
  • gallik
    Másik kérdés:
    defens statra érdemes rakni egy mage-nek ?
    Mennyi sebzést tud "elnyelni " a defense ?
    harmadik: a resistance tulajdonságok működnek ?
    fire,water, earth, stb. resistance menyire véd ?
    Köszi!
  • gallik
    Érdekes dolog ez a plusszozás !
    Hogy tudják egyesek +6-ra felhúzni az itemeket ?
    elköltöttem az összes diám erre, vettem 7-szer 10db-ot az IS-ben 59 dia/db) , és visszaugrott +2-re.Egyszer volt +5-ön.
    Ah-ban a +6-os itemet adja folyamatosan az egyik emberke 800k-1millió goldért.
    Eleve a plusszozás jóval többe kerülne neki, akkor hogy éri meg ?
    Úgy, hogy egyből felhúzza vmilyen módon +6-ra.
    A kérdés: hogyan csinálják ?
    Vki tud erről vmit mondani ?
  • Doomista
    E-mailre jön a kód stb, szal csak te tudod a kezdő lökést megadni.
  • Doomista
    szóval végülis akkor maelie,azurans stb ember aki fizetett már a játékért, azokhoz is ez szól ? ---> csak mert valamennyit befizettek ?
    miért ne ? valaki megteheti, valaki nem. én megtehetem, ők megtehetik, mert mi megdolgozunk érte. az más hogy valaki nem teheti meg, az a szégyen, mert azt a látszatott is kelheti vele, hogy szar a munkája, kevés a fizetés, mert nincs jó szakmaája, és még sorolhatnám :) [nem mérgesen,nem felháborodtan irja,de most tényleg, tök komolyan nem ittam ma még sört]
    [bont]
  • Vamp17
    A mai tényleg egy különleges nap! Egy tényleg frenetikus akciót tartogattak a készítők még így a nap végére! Most minden gyémánt vásárlás után plusz gyémántot kapsz!! A legnagyobb csomagot választva +900 gyémánt ütheti a markod!

Az akció időtartama: 2009. június 18. 17:00 (CEST)-től, 2009. június 20. 17:00 (CEST)-ig.
  • penge25
    100 110 Diamonds - 4,99 € (~1415,01 HUF)
    200 220 Diamonds - 9,49 € (~2691,08 HUF)
    500 600 Diamonds - 21,99 € (~6235,7 HUF)
    1000 1200 Diamonds - 39,99 € (~11339,96 HUF)
    2000 2600 Diamonds - 74,99 € (~21264,91 HUF)
    3000 3900 Diamonds - 99,99 € (~28354,16 HUF)

Nos ennyi plust kapsz, tehát 900 dia+ csak akkor jár ha 3000 diát veszel!
  • penge25
    nem nem minjá bekopizom mit jelent
  • Gubberx
    Üdv:) nekem is jött mail de nemnagyon tudom elolvasni a korlátozott netemmel mert fele jön be kb :) ezt a 900 diamondos dolgot nem nagyon értem, azt jelenti ha ma veszek 100 dia-t akkor 900-at kapok vagy mi? :)
  • penge25
    ej de mérges vok rossz mailt nézegetem idáig, csináltam anno gyorsba egy freemail címet, és nem tom már a jelszóm oda, és nem állítottam be jelszóemlékeztetőt, ejjjjjjjjjjj oda 20 dia!!! Valaki freemailre megoldást, ha nem tom a jelszót és nincs jelszóemlékeztető beállítva?
  • penge25
    kk thx
  • bazdevil
    Minden egyes accountodat kulon email cimmel regisztraltad, tehat minden email cimedre kapsz egy ilyen levelet, ha egy accountrol tobb szerverren is inditottal karaktert es az elerte legalabb a 10-es szintet akkor minden ilyen szerverre kapsz 20 diat.
    Ha tehat van 3 accountod akkor 3 kulon emailen kell megnezned a leveleket es egyesevel belepve tudod aktivalni a dias akciot, ha esetleg nem tudod milyen email cimrol regeltel mert en elfelejtettem pl akkor az account manageres oldalra belepve a beallitasoknal ott az email cimed, arra kuldtek a levelet.
    Tehat nem azert kaptal egy levelben ket kodot mert ket accountod van hanem azert mert arrol az accountrol ket szerveren inditottal karaktert ami elerte a 10-es szintet, az se baj ha mar esetleg torolted volt aki full ures accontra kapott diat mert mar volt rajta 1x lvl10+-os karija.
  • Cat 02 #8348
    Elvileg kapott az én karim, szerintem vedd le róla, meg még volt rajta kemény 10, nem tom azzal mi van.
  • penge25
    de én mindent pénz nélkül valósítok meg, így az örök mountot is :) és büszke vagyok a magemre is, hogy semmi pénz befektetése nélkül egy elég korrekt maget csináltam, nagyon kevés szabadidő mellett :)
  • penge25
    azt tom, de tudod mi a különbség kettőnk között te már 1000 diamondot vettél forintér én meg egy kanyi foritot se költöttem rá, nem nagy büszkeség így 1 perc alatt szerzek én is örök mountot mage koma eheheh, kicsengetek 3000 hufot és van, ennyi
  • Doomista
    én már rég perma mounton feszitek...:D
  • penge25
    azt hiszel amit akarsz hétfőn , már oroszlánon fogok feszíteni :)
  • penge25
    látod két kódot kaptam, mert két accom van, de van egy harmadikom is és arról nem kaptam semmit :(
  • Doomista
    áh, hamisitottad :D:D
  • penge25
    esküszöm kislányom életére, a két mail címemre megjött a kód és az aktiválási útmutató nesze becopyzom az aktiválási leírást:

Your keys:

EN - PvE Siochain, 238_d7BpqK3Cqa<br>, EN - PvE Siochain, 238_c6AbWcAnx5<br>

And here's how you use them:

(1) Click to the following URL:
    http://www.runesofmagic.com/en/diamonds.html

(2) You are forwarded to the Log-in page of our Yusho Account
    System. Enter your name, password(*) and the captcha code.

(3) On the next page, chose your account.

Please make sure you use the key with the matching account. Should
    you have more than one account, repeat these steps for all your
    accounts.

(4) You are now presented with the server-selection page. You do not
    need to select a server here - your code is already server-specific.
    Enter the key in the "Key /Voucher Code" field at the bottom of the
    page and click "Activate".

(5) On the following page, please confirm your transaction by
    entering the security code and click on "Order now"

(6) After a few minutes the Diamonds are credited to your account
    and are available for use on the specified server. (if you are
    logged into the game, it is necessary to first log out and then log
    in again.)

Enjoy your time with Runes of Magic and the Diamonds on your
    account.

Your Runes of Magic Team

(*) Note that the Yusho Billing Account usually is identical with
    your game account

• Doomista
    nekem a táptalan knightomra jött,de erre a magere nem.
  • penge25
    hmm vizsont a 3. mailcímemre nekem sem jött semmi
  • Doomista
    hát persze penge :) hát persze :D
  • penge25
    nem tom, doom de nekem megvan a dia már, csak bénáskodtam, mert a hírlevél előtt jött meg kerensky level a kóddal és az aktiválási leírással. Először én is azt hittem csak az aktuális hírről jött üzi, de lentebb ott volt a kódot és aktiválást leíró levél is :)