11819

• bazdevil
    Erre a Skillregondolok.
    Volt mar hogy az elso loves crit volt 18.5k aztan volt meg egy sebzes 12k sima de ha a masodik is crit mert lehet olyan is akkor akar 37k is lehet a sebzes, de az nagyon nagyon ritka.
    Egy alap sebzes ebbe a zurhiba 12k korul van.
  • penge25
    nem ugy van van egy mob lősz bele crit nélkül mondjuk 10kt, critel meg 17k, de hogy az alap sebzésed megháromszorozd azt nem tom, hogy érted? A passzív skillre gondolsz, ami néha 10-20 lövésből jár a tűz alapú sebzéshez?
  • penge25
    crited megduplázódik, azt hogy?
  • bazdevil
    Hat ez nagyban attol fugg hogy mit lovok, de egy pelda, MA-ban a zurhi eltire kb 18.5k a crit, ha meg duplazodik akkor kb olyan 30k korul szokott lenni.
  • penge25
    amúgy gart szép maget építettél
  • penge25
    mekkora így a krited, a legnagyobb amit eldurrantottál flaméval?
  • penge25
    vedd le a kicsikről
  • bazdevil
    Ez csak sajat buff semmi mas, az illumine lehet hogy keves, de van majdnem 1600 intem az meg eleg sok, es ha megnezed nincs rajtam olyan ami nem high duras tehat minden illu V-VI kap 20%-ot. :)
    A vahtos szetten en is gondolkoztam de ahhoz ossze kell szednem elobb a high durasat aztan a satokat hozza es lehet hogy arra nem nagyon van kedvem meg energiam. :)
  • penge25
    nekem a magic attakom unbuff csak 3.2k, de buffal: 3.2k+15%os nyami (480)+mage buff (310)+ s/p buff (620) és máris 4600+ buffed a magic attackom, durvább instákba így megyek le törpis stb...
  • penge25
    4600+ magic attak, hány buffból jött össze, mert kicsit kevés rajtad az illumine hogy ekkora legyen sima mage buffal?
  • penge25
    tápabb vagy tőlem is (nem is kicsit), egy jó tanács ha lehet akkor cseréld le az ékszereket high durás vahtos mage setre 15% magic powert ad az 5 darab, minden durva mage ilyet hord, és hatalmasat dob a sebzéseden!
  • penge25
    magek álma, ez a kombó nagyon jó buffja van a mi szerónkon vagy egy atom táp priest/scout nagyon komoly papként, és imádom a 600k magic attack buffját
  • inter15
    Valaki próbált már priest/scout kombót ?
  • dooz3r
    Ahogy olvasgatom az aláírásokat , lassan új nevet kellene adni a játéknak.
    Talán Mage/Priest online lenne a nyerő.

Esetleg Clone Wars ?
  • Doomista
    táp
  • bazdevil
    Hetvegen megint kicsit tapoltam a karit.
    HP 10275 (unbuffed)
    Magic Attack 4623 (Buffed)
    A koppenyemet kell meg megcsinalnom aztan max mar csak finomitgatas statgyujtes az esetleges jobb cuccok osszerakasahoz.

Mit szolsz Penge? Salinas
  • zenoka
    halgat a topic csend van..mar a szel sem fujdogal...
  • Cat 02 #8399
    Akkor már fogsz ROM-ozni ? Te adófizetők gyöngye :D
  • Doomista
    8 nap melóm van még aztán kockulás ON
  • Doomista
  • penge25
    reggelt, na végre a seggem alatt figyel egy örök oroszlán mount, jupiiiii!
  • BuriP
    Vége lett!!!
  • Iridescent
    Hát ez a mai nap, kíváncsi vok mikor lesz végre vége ^^
  • dooz3r
    Amikor sikerült belépnem , akkor irtak hogy újraindítjak a szervereket.
  • BuriP
    Nem ír ki semmit, csak keresi a szerverlistát folyamatosan.
  • Carmang
    Neked milyen üzenetet ír ki?
  • BuriP
    Már a szerverlistát sem érem el, pedig csak egy account-om van,(két karakterrel, de ugyanazon a szerveren).
    Miért pont ma szórakozik velem, mikor végre tényleg lenne időm és ráérnék játszani!!!
  • dooz3r
    7 perc alatt beloginoltam lol. A masik acc az ok
  • Makma
    most ültem gép elé, nekem mükszik.
  • Carmang
    Helló.
    Én még eddig sem jutok el, bár valszeg egyedi hibám van. Ma telepítettem és regisztráltam.
    A UserID/password kombómmal be tudok lépni a launcherbe, a hivatalos oldalra a neten, de a játékba nem. Lekéri a szerverek listáját (legalábbis ezt írja), de ezután visszautasít hibás account, és/vagy jelszóra hivatkozva.
    És nem, nem gépeltem el :P

Valakinek tippje mi a nyavajával állok szemben?
  • dooz3r
    Nálam a fő karimnál már a szerverekhez sem enged be. A másik 2 acc az ok.
  • BuriP
    Van még valakinek rajtam kívül problémája a játék elindításával? Belépek, kiválasztom a szervert (Macantacht), de aztán csak kiírja hogy: "connecting to game server..." és úgy marad. Nem kapcsolódik, csak vár. Percekig hagytam, de semmi.
    Ha csak nálam ilyen, találkozott már valaki hasonló problémával? Aki igen, kérem segítsen. Délelőtt még játszottam jó volt, fél négykor folytatni akartam, de már nem engedett.
  • BuriP
    Én az elmúlt fél órába többször is próbálkoztam, nem ment. A szervert engedi kiválasztani, de be nem enged.
  • dooz3r
    Mennek most a szerverek ?
  • zenoka
    yea kaptam 20 diat:D marcsak a netet kenne bekotni es jatszhatnek:D
    de azert figyellek benneteket:D
    Doom remelem dailyzel nekem:P haa nem akkor kuldok alkohol mentes sort:D:D:D
  • Doomista
    en voltam az elso szoval meg kellene halalni :D
  • zozoalma
    köszönet mindenkinek aki szavazott ram :D
  • TopGun
    Hi! Most ez a dia kuldes a mail cimekre random volt, hogy ki mit kap? mert En csak ertesitot kaptam, hogy aki regisztralt es elerte a kivant szintet az kap ajandekba stb. de diara jogosito emailt nem! :( Akkor nekem uszott a diam!? torolhetem a szemem:( Meg messzebb kerult tolem az orok hatas.
  • BuriP
    Akkor még sokáig gyaloggalopp lesz sajnos, pénzt nem adok ki érte.

Winner of the title "Hero of Taborea" is Halalszarny from Hungary.
    Gratula! Egy vote ment tőlem is.
  • Doomista
    Örökös hátast csak venni lehet kemény diáért.