Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
do you speak turkish?

penge25
eheheh

Doomista
tegnap már kitöltöttem...én azt irtam nekik hogy....
szal a lényeg hogy törökül irtam le nekik.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
semennyire 😊 rossz kombó

penge25
már megtörtént, ugyanis bevezetnek mától egy mentsük meg a játékot nevû opciót a honlapjukon, itt egy kérdõívet tölthetsz ki az aktuális problémával kapcsolatba (jelenleg a diamond) és kifejtheted a véleményed is, hogy te mit és hogy változtatnál, nos én már megtettem!

penge25
ezt egyébként javasoltam is ma nekik, ugyis kikérik a véleményünket a gamével kapcsoltba és még nyerni is lehet vele mindenféle jót 😊 itt elmondhatjátok a diamondal kapcsolatos bánatotokat, és nyerhettek is vidikarit eredeti cdt stb...

Doomista
skypen beszélj a frogsterrel xD elvileg Claz magyar barátunk beszélt az egyikkel xD ott megmondhatnád a tutit xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jockey
warrior/priest kari mennyire életképes sztetek?
igazából pvp beállítottságú vok

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

penge25
amúgy igazán korrekt balance akkor lenne ebben a játékban, ha valóban goldért lehetne csak adni venni a gyémántokat (ez idáig ok, ezt akarja a fejlesztõ is most), de én kivenném mint a vihar a present funkciót, vagyis senki se tudna azzal másnak item mallos tárgyakat küldeni! Nos így nem lenne az jön egy gyökér ember aki eljut a lvl 50 re aztán rákölt 200 ezer forintot a karijára és van egy full clear statokból álló karija. Így meg kellene azoknak is izzadni a statokért akinek van pénze a játékra, persze ez relatív kevesebb pénzt hozna a fejlesztõknek, de a játéknak tuti jót tenne 😊

penge25
dehogynem, ha 5k/dia lesz az ára lazán

penge25
mi az tudathasadásod van<#ijedt>

Doomista
ejj sosem érem meg hogy lesz 20 k diamondom

Doomista
szerintem nem mennek le.
szerintem lemennek.

penge25
ejj sose érem meg hogy 5k/diára essen le az ára

penge25
szerinted doom lemennek a dia árak, hogy jövõhétõl csak goldért lehet adni venni?

penge25
eheheh

Doomista
viselkedj NEM TANÁRKÉNT ! 😄

penge25
mármint gubb

Doomista
miért menne el ? 😄 várnak a bagomban a statok+cuccok. már csak diamond kell 😄 amig van mivel mit tápolni addig még azurans sem veszi el a kedvem 😄

penge25
ehehehe, meg lehet õ már akudát is lenyomja egyedül 😊

Gubberx
arra nem is gondoltál még hogy csak hagyom magam mert nemakarom hogy elmenjen a kedved a romtól? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
jaj kötekedhetnékem van, gyere toljunk egy duelt 😊

Doomista
vesszõt akartam irni 😄
de ha eléggé ismered a romot értettél engem, szal biztos értettél csak megint unatkozol 😄

gubb táp de annyira nem hogy engem leverjen áháháháhhááá

Gubberx
thx 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
hát ha az övem sikerülne meghegeszteni a hétvégén akkor, elégedett lennék

penge25
te már abban is durvuska vagy 😊

penge25
te doom melyik játékot tolod ehehehehe

Gubberx
én meg csak zöld statosban járok mert az a menõ 😛

penge25
lila-high durás fehérek ilyen cuc is van már<#bee1><#zavart2><#zavart1><#eplus2><#crazya><#ticking><#ijedt><#hamm><#papakacsint>

penge25
ahogy érzed 😊

penge25
most megint mérges vagyok, mert 81 diárt lehetne venni 40 db armory jewelt, pff na azokkal már durván tudnám tápolni a karim az új cuccaim mind +1-esek csak 😞

Doomista
ilyen félig sárga félig zöld cuccaim lesznek szerintem. nem fogok hajtani a full sárgára. lila-high durás fehérek.

penge25
ez volt a cél hogy motiváljalak, el ne tunyulj itt nekem 😊

penge25
majd ha tankunk elér arra a szintre hogy tudja tankolni a két durva mobot talán belefogunk, de addig insta van ezerrel 😊 Instázni jobban szeretek mint farmolni 😊

Doomista
😛
ezért 5x tápabb leszek mint te.

penge25
vicceltem csak egy kanyi cuccom sincs a rare setthez, egyenlõre nem is nagyon érdekel fõleg a zsákba macska dura miatt, így legalább sikerült megint egy kicsit felcukkolnom téged ehehe!

Doomista
há mit ? theexiled... mi volt ? egy ma naponta, egy kevés cl...ma-ból abbol a napi 1bõl nem esett semmi stat...szal dailiket farmoltam,gyûjtögettem,próbáltam instázni...ez jópár hónap volt 😄 és ennyi volt 😄 be is értél igy 😄 brothersben sem volt semmi 😄

penge25
már nem is merem mondani hogy nézd meg az armoryban a karimat, hogy megint tápolt a magem picit, kapott egy új pipõt 😊

Csatlakoznák magyar klán! PM-be megbeszéljük a többit vagy a játékban (Zeroclash néven vagyok)
penge25
sose érsz be doom koma nem tom te mit csinálsz a gaméba mit pöcsölsz kb 10* annyi idõt játszol pedig mint én<#wow2>

penge25
hát a 101-es se lehet jobb 😊, 1 ütés és le is jön a rejtett 20% bónuszod

Doomista
omg

penge25
meg fõleg az instázással 😊

penge25
hétvégén ha isten is megsegít mindkettõ meglesz 😊 1-1 húsi hiányzik már csak mindkettõhöz (vállas, kesztyû)

Ha a Macantacht -t szerón vagy du 4 után keress meg ,majd el questelgetünk. (Én is tegnap kezdtem ezt a karit.) Látod aki 50 es az már csak a durability vel a tiszta statokkal meg a daily questekkel foglalkozik.

Doomista
jah én láttam 100 durásat, nah ez a máktalan mák tipusba sorolható dolog 😄

te már elkezdted gyûjteni a szetthez a hozzávalókat mi ? guildal ?

penge25
láttam már 112 durás vállassal maget rohangálni, meg persze 78-sal is 😞

Doomista
lelkileg kikészit ez engem is jah 😞

penge25
csak kár, hogy zsákbamacska, hogy low vagy high durás cuccot kapsz a végén 😞

THX 😊