Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
thx, én nem járok nagy instákba pl cl-t is utálom mert ma sokkal gyorsabb és sürübben is esik értelmes stat. Cl Kalin számomra csak tp farmra jó arra viszont nagyon, persze majd késõbb meg az ottani VI-os sárga statokra hajtok majd az tuti 😊 Csak legyen már meg a kitûzött cél a 8.3k hp 😊

Doomista
rere, mi újság a karival ? 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
na re, ez a sok érettségi már

Doomista
MA-zni jobban megérte volna velem <#ejnye1><#beka3><#ticking><#banplz>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez a kis aranyos esett ki , viszont 50Pdmg el több van rajta itt elvan irva 😊
TT Drop

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Gubberx
looooool 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gz a hétvégi tápoláshoz ^^

Én este kezdtem szerverünk legjobb knightjával egy TT runt 21:50 körül gyült össze a party és 2:40kor még az ucsó boss nem ment le :=(
Ott kiléptem , és hagytam érvényesülni az erõsebbeket 😄
200 mana poti meg vagy 120 Phirus poti meg 100k gold ment el javitásra ^^

Én már innen is bannolnálak <#banplz>

Gubberx
GZ 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
reggelt, na hétvége királyos volt megint, ma-ba 2 clean esett ami értelmes is volt persze (mert egy rakat fox meg speed stb. clean esett)Tápolni is sikerült kicsit, 7.6+k hp eheheh és megvan még egy cucchoz az összes stat +puri is csak fáradt voltam már felrakni 😊

panther112
A gold seller sem hülye, hogy ingame hirdessen olyan account-ról, ami bármilyen értéket is képvisel. Pl. wow aranyat adtam már 5-6000 forintért viszonteladónak, és nyilván nem használtam belsõ csatornát, nehogy bannoljanak. Na mindegy, ha valakinek kell 170 diamond megtalál, 1500ft, szóval jóval az official price alatt, ha sikerül minden személyes adatomat törölni, akkor jár hozzá egy 43-as mage is.

Ventura82
Milyen vírusirtója van? Nekem az AVG-nél jött ez elõ, illetve jön elõ, ha lent van a tray-ikon.
Általában ROM elõtt kikapcsolom a vírusirtót és semmi gond, de ha bekapcsolva marad véletlenül, akkor nálam is ilyen gond van.

Vamp17
Van. irsz a cheatba, hogy te ezzel uzletelsz. Ha szerencsed van, nem bannolnak 2 perc mulva. 😊 Ez ua mint a gold sellerkedes, lehet csinalni, de nem honoraljak sem a jatekosok, sem a fejlesztok. Ez a jatek nem olyan mint az entropia universe, itt mas rendszer van, penzt kivenni a jatekbol nem lehet.

Gubberx
lehet az egere szar <#idiota><#idiota><#idiota>

Doomista

Doomista
egyik haveromnak ez a hiba jön elõ mindig mikor elinditja a launchert...újrarakta újraupdatelte a RoMot,de ugyan ez a hiba...ötlet ? én passzolom úgy mint az állat...és nem is tagadom hogy passzoltam.

Gubberx
yeah 8k hp unbuffed 😄😄

Gubberx
lehet, az árusoknál ahol el is adhatsz van olyan ikon hogy javítás

BuriP
Hello! Nemrég kezdtem a játékot, és volna egy kérdésem.: lehet javítani valahogy, vagy valahol az elhasználódott fegyvereket, ruhákat, stb.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

panther112
Üdv,

van valamilyen módja a diamond-ok valós pénzért történõ eladásának?

köszi

Huh, nem köcsögösködésbõl, de 5 mp alatt végigment az uninstall! Bárcsak másnál is így lenne =[

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TopGun
Koszonom! valaki nem jon most jatszani a jatekkal? jol jonne egy kis segitseg, nem tapolas kellene elsosorban.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Doomista
mage/priest 15/15 lvl-n.

TopGun
Hi!
"Magekent eddig egyetlen skillemet maxoltam ki az pedig a 15/15-os elit skill az essence of magic." ezt a varazslatot hanyadik szinttol lehet megtanulni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

penge25
kellemes hétvégét mindenkinek<#integet2><#pias><#wave>

bazdevil
Paphoz nagyon nem tudok hozzaszolni jatszani szinte nem is jatszottam vele, en a regenerationt meg a urgent healjet huztam mert azt hasznalhattam a magussal is, a tobbit meg nem majd ha eleri a 46-47et akkro osztom el a skillpontokat.
Ha jatszani is akarsz vele es ugy fejlodni akkor Rising Tide, Bone Chill meg a Chain of light mint tamado skill a Wave armor hasonlo mint a magusnal az Electrostatic charge tehat pajzs es vedekezesre jo felfog x mennyisegu sebzest, ezen kivul meg a Heal, Group heal, Faith, Greace of life, Amplified Attack es ha sokat hasznalod a Rising Tideot akkor meg a Prayerre is erdemes tenni mert noveli a sebzeset a skillnek.
En csak 1 vagy 2 skillt maxolok ki a tobbit az eppen aktualis szintem alatti -5 szintig huzom persze csak azokat amiket hasznalok es hasznos.
Magekent eddig egyetlen skillemet maxoltam ki az pedig a 15/15-os elit skill az essence of magic.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
mindegy max hétfõn fog villogni a kis harci tigrisével 😊

penge25
Fontos a karaktereddel +10-el magasabb szintü küldit tudsz leadni maximum, tehát ha lvl 10-es magként csinálsz egy lvl 10-es küldit, azt az lvl 1-es papodra váltva leadhatod, és máris bezsebelt egy rakat xp-t 😊

bazdevil
Elmeletileg nincs, bar nekem ez angol bankbol megy.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
csináld azt, hogy a magel küldizel, a pappal meg csak leadot az aznapi 10 dailit, tehát a magel próbáld mindig azt a dailit megcsinálni amennyi a papd szintje +10lvl és a pappal leadod. Tehát jelen esetedben lvl 10-12 dailit csinálj, a papod felhúzod lvl 2-re és máris le tudod a papoddal adni a dailiket. Ha más nem a napi 10 dailit csináld meg, mert azé tokeneket kapsz, amiért nagyon szép cuccokat tudsz venni az item mallban 😊

penge25
de hétvégén is ennek nincs köze a bank nyitva tartásához?

Gubberx
elvileg azonnal

penge25
fene neki valami erstés visa mastercardja van vagy mifene

TopGun
#7543,#7544,#7545 Tisztelettel Koszonom mindenkinek a hasznos tanacsokat megfogadom oket! Idokozben mar elertem a lvl 10.-et mageval, most a priest kuldijeit nyomatom ezerrel 😊 esetleg ahhoz is hasznos tanacsokat ha kerhetek? 😊

bazdevil
En Paypal-lal veszemigy a legbiztonsagosabb es mert nem akarok AH-bol vasarolni, igy nekem kb 1-2 perc alatt meg szokott jonni a diamond, ertsd kilepek a jatekbol felmegyek a hivatalos honlapra belepek megcsinalom a vasarlast hozok magamnak inni es mire megint belepek a jatekba mar ott a diamond.

penge25
hát én is vakarózgatok nagyon rajta, hogy ideje lenne dobantani külföldiába ejj, de kislányomat nem tudom itt hagyni, szívem megszakadna ha 3 vagy több hetente látnám, te baz ebbe a kártyás dimondvásárlásos kérdésbe otthon vagy, mert se én se haver nem csinált ilyet elõtte, annyit mondtam neki vírusírtót rakjon fel vagy 20-at nehogy a pinkódját lecsekkolják <#gonosz1>Meg ha ma megveszi mikorra kapja meg mint a honlapon elintézte az adminisztrációt?

bazdevil
Hat tudod itt sincs kolbaszbol a kerites, en is fel evet huztam le mosogatofiukent 30 evesen egy etteremben mire talaltam egy normalis melot, de most mar azert mas..., igaz en vagyok a legkisseb hal itt az irodaban es minimalberen vagyok de meg igy is boven megeri itt lenni, inkabb mint magyarhonban sajna, azert a szulok baratok hianyoznak de ott az internet meg a skype ugyhogy es sem igazan problema.

penge25
akar a mocsok egy csúnya hátast magának 😞

penge25
gubb figyeljél már, ha r/k haver akar diamondot venni magának, azt ugye csak hétköznap teheti meg, vagy hétvégén is? Nem tom hogy megy ez mert a bank utalja át a kest nem, utalás meg hétvégén nincs tudtommal, mennyi idõ míg megkapja a diákat?

Ventura82
úúú de elegem van ebbõl a napból. Leégett a hátam, a fejemre esett egy fadarab, ráadásul mehetek a Tacskóba borotvát venni 😄

Doomista
megjöttem !

penge25
tudod mi a beteg láttam egy ürgét t7-es staffal full puriból csinálta meg, mert t7-es volt, de clean statokkal volt tele 😊

penge25
ebbõl a pedagógus fizetésbõl lassan éhen halunk<#szomoru1>

penge25
komoly bazz be tudsz engem is szervezni?

jáj csak miaz, hogy egy hónapig nem vagy? :/:/ kivel megyek így tt-be? aarus már nyaggat 😛
bazdevil
Angliaban dolgozom, raadasul egy irodaban, a hetvege meg masfelszeres oraber... 8h*9£=72£-ado = kb 3k dia a mostani akcioban 😛

bazdevil
A T9-az mar tenyleg beteg ahhoz 6k diamond csak a charge.

penge25
lol 8 óra melóért 20k-t kapsz szép állás 😊

penge25
lol plusz melózni egy staffért 😊 Na itt folyik össze a valós és az online világ, itt is, meg ott is farmolsz valamiért, mekkora ez már<#buck>

bazdevil
Kiszamoltam hogy egy T7-es staffhoz kb 700 diaba kerul a charge vagy ugy 30 kiskarit kene csinalnom hozza, lehet bejovok egy szombaton 4orat tulorazni es megveszem abbol a lovebol az 1000 diat es nem kell szenvednem a kiskarizassal.
Sot ha 8 orat tulorazok akkor tudok venni 3k diamandot es akar T8-at is tudok csinalni. 😊