11819

• penge25
    előtte xp-s rendszeren ment a game, be tudtál lépni?
  • Glockman
    Hi ! most tettem fel Vista-ra és amikor be írom a pass-ot meg a nevet ki írja ezt: "obtaining server list" és várok 1 órát és akkor se történik semmi! ha valaki tud segiteni írjon!
  • penge25
    komoly baba tud hackkelni? Törje már fel a belépőkódomat erre a freemail címre: [email protected], jól jönne az a 20 dia XD
  • Doomista
    Mármint Babával hekkelem a háózatukat, mert egyedül kevés vagyok ehez a feladathoz, de Baba "profi" a hekkelésben.
  • Doomista
    mond nekik hogy ha szorakoznak veled, akkor hekkelem a hálozatukat!!
  • Doomista
    Gubbnak tuti nem jön be az oldal, mert szar a nete bruhahahah :S:S
    Nekem meg rendesen !
  • gallik
    Nektek bejön minden a runesdb.com-on ?
    Több napja sokszor error üzenetet kapok.Most pl: a küldiket sem hozza már be.
  • zenoka
    tierezesnel 1.1 el no az fegyver sebzese tierenkent...a vedoertek az passz..
  • zenoka
    kuuuvara remelem rohadt szolgaltato nem akar kontaktolni velem..morcos leszek rajuk kuldok egy csotany hadtestet:D
  • Doomista
    lesz igérem....esküszöm....életemre esküszöm...penge táp magejére esküszöm!

ez elég?
  • Meridian
    Ez az itemfejlesztés csak fehér itemekre mműködik csak? Vagy akármire lehet tolni?

Meg kb mennyi a külnbség amikor az item mondjuk még csak Tier2-es és utána tier6-oson?
  • zenoka
    elobb legyen net:)
  • Doomista
    ledumálom sikkel hogy visszagyere :D megértő ember:)
  • zenoka
    hehehe megint en leszek a guilden kivuli:D:D:D
    marmint itt mindenki egy guilbe lesz akkor :D en akartam en kapom..
  • Doomista
    én fizetem.
  • penge25
    hát azért mesze áll a kalinos stafftól, egy deka magic attack sincs rajta
  • penge25
    persze ha pénzbe kerül akkor nem megyek :(
  • penge25
    nyugi ha lenne rá lehetőség átmennék, megszerettelek benneteket így a fórumon keresztül
  • Gubberx
    :D:D:D:D
  • Doomista
    :DDD ez jó ötlet :D de előtte a klánt amiben van szétütjük :D guild castlet lebombázzuk.
  • Gubberx
    átmegyünk le pk-zuk és áthurcoljuk? :P
  • Doomista
    alig várom:) akkor penge jön hozzánk, ott hagyná a siochaint :D ha nem jön,akkor leitatom és ugy majd átjön...vagy ha az sem segit, akkor eröszakkal fogom áthurcolni x
  • bazdevil
    Torp instabol esik a 4.-ik bossnal amikor sok boss van es a vegen ad 2 ladat, abbol eshet.
    A multkor egy staff esett ez a kari kapta meg majdnem olyan jo mint a kalinos es eleg durva a duraja.
  • Gubberx
    komoly :)
  • penge25
    hoppácska,lehet lesz olyan hogy átrakhaod a karidat másik szerverre:

Hello,

Frogster is working on a tool to transfer characters from a server to another one.
    However, I don't think it will ever be possible to transfer a character between international servers and US servers.
    These servers are hosted in different countries, and by different companies.
  • zenoka
    haat remelem nekem mar lesz a hetvegen vagy legkesobb jovoheten...mert igy melobol szar netezni..es nincs ROM:S:S elvonasi tuneteim vannak!!!
  • Gubberx
    előreláthatólag 3 hét múlva lesz otthon netem, most csak melóból írok :)
  • penge25
    mondjuk még mindig 3 cuccom ami nincs feltápolva kesztyű és a két gyűrűm az fos, illetve kb 6-7 cuccom van amire még 2 stat fér, de sajna most 1 hónapot nem leszek úgyhogy marad ilyen a karim, bár én így is meg vagyok vele elégedve! Mire meg visszajövök a pihiről, akkor meg lehet dobhatom ki a cuccaimat, az új settek statok miatt :(

Ja az a tunder stat nagyon karaj rajtad, törpis instában kitől esik az, hányadik bossból?
  • penge25
    értem, mert mondom itt magamba , hogy a picsába nem tudok én ilyen maget építeni mint a tied :)
  • bazdevil
    Szerintem ilyen karaktert mint az enyem 2 modon lehet epiteni vagy veszel penzert diat, vagy napi 16 orat jatszol ebbol 12-ot goldot farmolsz es AH-ban veszel diat.
    Vagy mint Maelie, veszel egy 3k diat abbol osszedobsz egy karit amivel tudod farmolni az instakat es rengeteget uzletelsz, bar neki nagy szerencseje volt, hogy bevasarolt az unboundolo cuccbol amikor az bent volt a jatekban.
  • bazdevil
    Nem keveset, de csak akkor amikor akcios volt.
  • penge25
    ugye te is vettél pénzért diát jól gondolom? XD
  • bazdevil
    A 7db feher ruha +6 ra valo felvitele kb 250-270 kovel sikerult, a ket fulbevalo meg kb 60-70 kobol ment fel +6-ra.
  • zenoka
    Te mar jatszol? kivancsi vagyok mikor lesz vegre netem es hogy kocka baratunk dailyzett e nekem:)))
  • Gubberx
    azt azt :)
  • penge25
    bazz, hogy sikerült +6-ra felvinned a sok fehér cuccot? Nekem volt olyan, hogy 70 jewellel sem sikerült, ezért hagytam a picsába, és mostmár megállok mindig +4-nél.
  • zenoka
    reggelt...
  • penge25
    kk, egyre gondoltuk akkor
  • Doomista
    Nincs.
  • gallik
    ez a skill a mage-nek benne van már a játékban ? Mert nekem a 34-es thunder az utolsó.