11819

• Doomista
    köszi :D amúgy holnap lesz :D
  • penge25
    nos ingame lehet venni npcnél, de azok 15 percre vagy 2 órára bérelhetőek, illetve napi küldikért kapsz bizonyos számú tokeneket, azért vehetsz 30 napos hátast. És igen örök hátasod, úgy lesz ha veszel gyémántért item mallba. Nem kell valódi pénzt kiadnod érte össze farmolsz 4 milla goldot és máris van 200 diamomdod, amiért vehetsz egy örök hátast!
  • penge25
    nem vok egy nagy guru, ezt sikerült gyorsba neked összerityentenem doom isten éltessen :)
  • penge25
    Na Doom barátom, akkor boldog szülinapot előre is:

Azt kívánom szülinapodon romozás közben, ők pátyolgassanak!
    És közbe erről szopogasd le a sört, látod pár pohárral már odakészítettem neked, remélem így jobban fog esni :)
  • NanoHun
    Ha veszek az item mall-os?Vgay NPC-nél lehet venni?
  • ScarY MAN
    van. nem is egy.
    szerezni:
    -veszel
    -nyersz
    -bérelsz
  • NanoHun
    Ha van itt még valaki akkor megkérdezném hogy hátasok vannak-e a játékban és ha igen hogyan lehet szerezni őket?
  • NanoHun
    ok csak vicceltem
  • Doomista
    ez másnéven RoM
  • NanoHun
    Ez nem a WoW másnéven? :P
  • Doomista
    érdemes. számomra ez az első "ingyenes" mmorpg amit a legjobban kedvelek és amivel a legtöbb időt töltöttem el :D grafika szép,átlagon felüli,játékélmény tőled függ,de megadja neki a rengeteg quest...
  • NanoHun
    Szisztok! Érdemes leszedni ezt a játékot? (grafika,játékélmény stb. milyen?)
  • Doomista
    Az elővételt teljesitettem, erővel figyelem a postafiókomat, azonnal megrendelem, 12 k-t fizetem érte, és élvezem ezt a csodás mmorpg-t :D
  • Doomista
    semmi csak születésnapom lesz.
  • penge25
    nem tudom este futottunk egy gyors kalint, hétvégén vagy ötöt, de sokkot kapunk már, hogy regim csak a clean barbár VI-ot dob, 5 ből 4 clean (rugónk és az off tankunk örült is mint atom), de se staff se más stat, nálatok is ez van a mechán?
  • Gubberx
    cyclops+MA , esetleg kalin shrine
  • gallik
    milyen instát javasoltok egy 50-es m/p-nek 5k hp-val ?
  • Gubberx
    nem, de öreg vagyok én már hogy új játékot kezdjek :D
  • Cat 02 #8478
    Nem is próbáltad :p
  • Gubberx
    ááá engem nem érdekel Aion, max ha ingyenes lenne, de még úgy sem biztos
  • Cat 02 #8476
    Belefér, de lekaphatod Steam-en is. Meg ha előrendeled 48 órával előbb kezdheted a gamet.
  • Gubberx
    És nem is olcsó :S
  • penge25
    kicsit off topik, csak is DOOM-nak, illetve akik nagyon várják az Aiont linkelem be eme hírt:

Hogy egészen pontosak legyünk szeptember huszonötödikén debütál Európában az Aion: The Tower of Eternity.
  • Gubberx
    Reggelt :)
    Glockman: nekem is Vista alatt fut a rom és routerről kapom(tam) :( a netet és rendesen ment a RoM. Ha valami spéci nem windows tűzfalad van az lehet a ludas.
  • gallik
    nem mimdig írja ki az AH-ban.Gondolom az olyan itemeknél van így, amit kereskedőnél nem lehet megvenni.(mana stone stb.)
    nekem a potential runából 6 %-ot von le pontosan, de amikor beteszem nem írja ki mennyit von le.
    Régebben a mana stone-t eladtam diáért, akkor nem vont le semmit, azt hiszem ha goldért, akkor sem.

• penge25
    de hogy is beraktam egy t3 követ 650k ba és 610-et kaptam a ládámba ez olyan 7% kicsit sokkalom ezt a váltási arányt :(
  • zenoka
    AH-ba beteszed kiirja..
    de ha jol tudom annyit von le amennyiert az npc megvenne es nem % ban nezi..
  • penge25
    öö valaki tudja, hogy ah mennyi %-ot von le az eladott termék árából?
  • zenoka
    reggelt:)
  • penge25
    lol ez bugnak tűnik, de még ilyenről nem hallottam :)
  • gallik
    a kalapácsolt item vmi miatt visszaugrott az eredeti értékre .
    nem használódhatott el, mert mikor legutóbb néztem még 160 durás volt.
    Mi miatt lehet ez ? Átváltottam többször a secondary-ra, gondolom ettől még megmarad.
    Másik: van egy nyakláncom, ami nem high durás, de mégis kiírja a power 20 %-ot, kalapácsolt volt, de már nem az.Eleve 20 %-ot adna ? vagy ez csak bug ?

• penge25
    reggelt, mert mi történt már megint?
  • Doomista
    befogok baszni hétvégén mint az állat!
  • Krezga
    jaja, az aktuális frissítést tölti mindig le.
  • Glockman
    nem hiszem amiket letölt automatikusan a játék az elején az a patch?
  • penge25
    na lépnem kell pápá
  • penge25
    ööö online, hát nekem ötletem vagy a tűzfal vagy a router lehet a bűnös. Hivatalos fórumba keresgélj gyorsba vistával kapcsolatba találtam egy ilyet:

Do you have Vista OS?
    If you have, run the game as administrator
  • penge25
    nem tom ma elvileg szerver leállás volt, de tudtommal 2-ig de lehet elhúzódott, mindjárt utánanézek
  • Glockman
    ez valami Vista bug?
  • Glockman
    igen xp próbálkoztam előbb és akkor ment de nagyon lagolt ugy hogy rá tettem az atom gépre és azon van a Vista