Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
Hali!
Még nagyon új vagyok a játékban, rogue/knight-al megyek. Azt szeretném kérdezni, hogy knight-al milyen skillekre érdemes rakni? (a rogue-val van elképzelésem, a lovaggal kapcsolatban nincs nagyon, csak próbálgattam a skilljeit), eddig csak a daily questeket csináltam vele jóformán, mást nem is nagyon.
Annyit tápoltok hogy lassan nekem is kéne még még még :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
Ja Doom koma húzzál bele durvát tápoltam tegnap a magemen eheh 8k+ a hpja már, és csúnyákat is pukkasztgat mellé :)

penge25
hát bazz ennyit a táp karimról, kezdhetem elõlrõl, ha bekerülnek a VII yellow skillek, remélem azért azok még messze vannak, szerintem a szintemelés se ma lesz szeptemberre datálom, bár egy decembernek jobban örülnék :)

yeah:D ez fasza:D
ugyis a mostani tajak lehangoloak egy kicsit..:D
de ha 55 akkor remelem lesznek uj skillek is:P

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

TopGun
Koszonom az informaciot, akkor pihizek 14-ig :)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

penge25
pontosan ma van a karbantartás 14 óráig

penge25
grat

TopGun
Most van karbantartas a szerveren? mert letoltott valamit a program es amikor a szerverek listajat irna ki a jatekban belepes utan, akkor nem tortenik semmi :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Koszonom tisztelettel a segitseget.

megvan az 50 doom baratunknak koszonhetoen itt is koszi maistro:D:D
a guild meg feltapolta a cuccaim (ekszereket) igy megvan rogton a 4,5K hp:D yeah:D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
hát erre mit mondjak, guildem egyik kis tankocsájának tegnap esett ki a 2. balck wing lool

Add le a priesteddel :)

Doomista
eldobom most már az agyam ! julias gift boxból megint boots esett :D black wingnek kéne esni, de erre boots esik megint :D ez már az 5. darab :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ScarY MAN
jatekon belül. jobb felsõ sarokban a térképnél egy ajandekdoboz az ikonja :)

...

TopGun
Sziasztok! Kerdesem, hogy az item mallt merre lehet megtalalni?

ScarY MAN
kartyakat gyujteni lehet

az a piros kocka meg egy targy ami meg nem szerepel a jatekban csak a helye van meg/nincs texturazva etc.

...

BuriP
Üdv!
Két gyors kérdést tennék fel.:
A kártyák mire valók?
Varanas mellett egy híd alatt láttam egy piros kockát az oldalain fehér kérdõjellel, mi az? (jó, gondolom valószínûleg egy quest része, de nagyon nem illik a környezetébe a fura kinézetével, és kíváncsi vagyok.)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Jeffjohnson
thx a helpet!

klikk a rúnára majd klikk az itemre :)

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
cuccot berakod a backpackba szal ne rajtad legyen, aztán jobb klikkelsz a runára ilyenkor elöjön egy jel,ráhúzod a cursort a cuccra és bal klikkel lenyomod...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Jeffjohnson
thx már csak azt mondd el, hogyan lehet belerakni :)

Doomista
a cuccon mindig kell ahoz lennie runa slotnak amit lila szinunek jelez, és ez lehet 0/1 vagy 0/2 . 2 ugyan olyan runát nem tudsz egy cuccra tenni. ha nincs runa slot a cuccon, akkor item shopból lehet venni armorra,ékszerre,fegyverre külön 0/1 vagy 0/2 runa slottos tekercset.
nah meg a transmutorba tudsz chargeért csinálni más runákat is, nem csak az alapok vannak amiket a mobok dobnak. itt egy táblázat, persze tudom hogy most még nagyon nem vágod de majd ha eléggé belemerülsz a játékba akkor elõbb utóbb vágni kenni fogod :D

Jeffjohnson
Thx!

Runát ,hogyan tudom a fegyverbe belerakni?

Krezga
az bizony
penge25
radeon videókártyád kártyád van?

Tudod a leggyengébb láncszemeknek kell az erõsités :D

Krezga
Az elõbb bementem a barren cavernban lévõ instába (vagy mi az) csak úgy, és elindultam visszafelé. Nah, ekkor jól leestem a semmibe, és ott futkoztam a semmiben. Ráadásul ki sem tudok jönni. Teleportálni meg csak 50 perc múlva tudok:)
penge25
majd lvl 30 nál kapsz egy tp reset követ tatyódból és akkor, legközelebb pedig lvl 50-nél kapsz még egyet az lesz az utolsó! Vagy vehetsz diamondért, de az fájni fog tudtommal 199 dia az ára, vagy tokenér is van kb 2-3k token lehet

penge25
lol

Maydie-nak kiesett még1 szárny... no comment
Jeffjohnson
Tp pontokat hogyan tudom leszedni ha rosszul osztottam el?

Material bag :D

penge25
na hajrá zozo hátha lesz szárnyad

penge25
lol

na ez csak egy automata leállás volt most már megy a szerver , holnap lesz a rendes leállás :D

penge25
mondjuk kicsit csalódtam, mert azt hittem ma jön az új patch, de ki is ment a fejembõl hogy most már 4 hetente jön egy új patch ,és az biza nem ezen, hanem a jövõhét kedden lesz esedékes!

penge25
nálunk 30-33k között simán lehet venni (persze sokan rakják be még 50-70k között), de mindig van bent 200-300 darab dia az elején emlegetet áron, sót a history szerint, amikor goldot rakol be pénzért láttam pár 20-25k/diát is

Kiváncsi leszek mennyi lesz a dia AH-ban.Nálunk még most is 60k fölött volt.
Ja és mennyi gold lesz egy jó item...

penge25
akkor lehet oda lesz az a poti csomag ilyenkor vagy miért vag ydühös?

jaja most felb@szott ez a szerver leállás mert épp kijöttem a házból hogy felvegyem a napi poti csomagomat :D
Erre kivág a szerver

ok, most olvastam ...akkor félreértettem ...

penge25
ejj de gyors vagy :)

ezt olvastam én is ...
azt nem tudtam, hogy MO.-n nem elérhetõ a banki utalás
Ez így, akkor nem igazán jó.Akkor egyes játékosok elõnyt élveznek, mert más országban laknak ?

penge25
De a diát te saját magad számára felhasználhatod, vehetsz bármit item mallból magadnak, csak a 30 nap ahhoz van kötve, hogy 30 napig pl nem rakhatod be ahba goldért, illetve (bár ez pont ma megszûnik) nem vehetsz érte tárgyakat, és nem is küldhetsz ajándékot a mallból (present opció) senkinek.

Item shop ba azzonal tudsz vásárolni , csak ajándékot nem tudsz küldeni illetve AH ba vasarolni

penge25
Itt van milyen fizetési lehetõségekhez, milyen opciók tartoznak Tudtommal magyarországon elérhetetlen az instant opciók transzfere

Tehát, ha veszek diamondot igazi pénzért, akkor az csak 30 nap múlva lesz elérhetõ ? Mindegy milyen módon fizet az ember ? Átutalásnál mintha azt láttam volna, hogy instant. Hogy van ez akkor ?

penge25
oh szóval nem kavarj össze õket ezer thx, átadom guild társaimnak az infót, mert nem mertek diát pénzért e miatt venni