Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nagyon új vagyok a játékban, rogue/knight-al megyek. Azt szeretném kérdezni, hogy knight-al milyen skillekre érdemes rakni? (a rogue-val van elképzelésem, a lovaggal kapcsolatban nincs nagyon, csak próbálgattam a skilljeit), eddig csak a daily questeket csináltam vele jóformán, mást nem is nagyon.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
ugyis a mostani tajak lehangoloak egy kicsit..:D
de ha 55 akkor remelem lesznek uj skillek is:P
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
a guild meg feltapolta a cuccaim (ekszereket) igy megvan rogton a 4,5K hp:D yeah:D
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
az a piros kocka meg egy targy ami meg nem szerepel a jatekban csak a helye van meg/nincs texturazva etc.
...
Két gyors kérdést tennék fel.:
A kártyák mire valók?
Varanas mellett egy híd alatt láttam egy piros kockát az oldalain fehér kérdõjellel, mi az? (jó, gondolom valószínûleg egy quest része, de nagyon nem illik a környezetébe a fura kinézetével, és kíváncsi vagyok.)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
nah meg a transmutorba tudsz chargeért csinálni más runákat is, nem csak az alapok vannak amiket a mobok dobnak. itt egy táblázat, persze tudom hogy most még nagyon nem vágod de majd ha eléggé belemerülsz a játékba akkor elõbb utóbb vágni kenni fogod :D
Ja és mennyi gold lesz egy jó item...
Erre kivág a szerver
azt nem tudtam, hogy MO.-n nem elérhetõ a banki utalás
Ez így, akkor nem igazán jó.Akkor egyes játékosok elõnyt élveznek, mert más országban laknak ?