Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
persze hogy lehet... anno mikor zárt béta volt, full taiwan vagy milyen nyelven a játék, akkor kb questekkel amit sikerült megcsinálnom 12 lvl-ig jutottam köbö köbö,aztán 16 lvlig meg kigrindeltem...3x kari igy ment, aztán uninstall volt a játékra XD bánom hogy nem magevel kezdtem 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

különben szerintem lehet grindeléssel fejlödni csak nem olyan gyorsan 😊
Én pédául rengeteget grindeltem mert az ad xp-tp meg cucokat is , ráadásul sok xp potit is kap az ember ajándékba amit elkel használni 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Nem kifejezetten a plevelre gondoltam a grindeléskor.

Hát ezt azért nem mondanám 😄
powerlevelingre jó a grind 😊
2 óra alatt 23 szint egy karinak 😄

Jeffjohnson
Én inkább azokat a játékokat szeretem ahol questel lehet a legjobban haladni opcionálisan pvp vel de nem úgy ahogyan Warhammerbe oldották meg. RoM talán az elsö játék amiben okosan "loptak" és ezt keverték össze néhány jó ötlettel persze itt is vannak negatívumok AoC után a grafikától meg a karakteranimációktól irányítástól majd lefordultam a székröl de maga a játék élvezhetö meglátjuk 1hónap múlva mennyire fog tetszeni.

Egyedül talán a Florensia online amiben majdnem eltalálták az arányt

Minden játékban elcseszik a grind és a questelgetés arányát. A LOTRO inkább túraszimulátor ,grindeléssel már alacsony szinten (értem én ezt lvl10 alatt) is több óra a szintlépés. Az általad emlitett Jade Dinasty -ban meg tök feleslegesek a questek mert szart sem adnak.

Valljuk be azért a ROM- ban sem lehet grinddel haladni.

jaja , csak ugye ott már az interface átirásával sikerült angol nyelvet elöcsalogatni a játékból 😄

Gubberx
ahhh ezt nemtudtam 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Vamp17
sztm o a Celestial Destroyer-re gondol, ugyanez a jatek, csak a malaj verzio.

Gubberx
ez a closed beta és most 26-án indult 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én játszottam vele , amikor még closed beta volt és más volt a neve, nagyon hasonlit a lineagre ezért kb 2 napot birt ki 😄

Gubberx
tényleg ritka szar 😄 meg az alapból benne lévõ bot se semmi 😄

Vamp17
En tegnap kiprobaltam a Jade Dynasty-t. Hogy az mekkora egy fos jatek! Es meg a RoM ra mondjak paran hogy nem jo! Sztm sokan elfelejtettek milyen is az az unalmas grindelos tucat koreai mmo! Paran akik fikazzak a romot, jatszanak egyek-ket orat pl: a fontebb emlitett jatekkal, tuti sirva rohannak vissza romozni 😊

Gubberx
de, de aki elõtte mint én is betett cucokat azok még bentvannak 😄

Nem az volt a mostani patch lényege ,hogy nem lehet dia -ért árulni az AH -ban ?

Gubberx
te mirõl beszélsz cube? 😄

Doomista
képzeld el új mmorpg-vel tolja, ott hagyta a romot. hát szólj hozzá, szabad ilyet tenni ? nincs joga hozzá, meg kell büntetni hogy éreztessük vele ki az ÚR. azaz én.

penge25
szevasz te háromszög

penge25
eheheh ez a Maelie

Gubberx
reggelt cube-ok 😊

Hát eddig egyszer sikerült letolni.
Most is lement volna csak a main tankot meg még 2 tankot a királynõ elkezdte teleportálgatni és utána meg kilökte az instából 😄
Szerény személyen 4szer halt meg , mivel gyorsan az aggrolista élére kerültem 😄
25% nál wipeooltunk, de imba party volt az tény 😄
Maeliet hiányoltuk de ugye ö éppen üdítõt ivott és meccset nézett 😄

Doomista
persze vagy 3x-4x is...akiknek meg esett kal turok staff azoknak nagyon nagy lett a pofájuk hirtelen 😊

penge25
mert ütöttétek, bár ahogy hallom már ti szerótokon is kiütöttétek már rég!

penge25
de azért remélem tényleg soká fog még kijönni, bár nem hinném hogy az új mappal akkora nagy statok jönének, gondolok itt illumine VII-re és társaira, ugyhogy nem kell féltenunk a nehezen feltápolt mageinket, szerintem valószinû lesz majd sok 35 int stamina stb.. küldis stat

Doomista
nem utállak csak cukkollak ^^
tegnap az ant queent bepróbálta a server, de ezt hagy baba vagy egyéb imba irja már le mi volt ne én 😊

penge25
nem rossz a map, hát igen le sem tagadhatom hogy tanárnak születtem utálj csak 😊

Doomista
akár mit is mondasz, a véredben van a tanár szakma 😄:_D?S😄adsASasdasDASDAS

hogy tetszik videó alapján az új map ? 😄

penge25
csináltam egy állat sapit hétfõn nagyon komoly sapi

penge25
hogy cukkoljalak de félre téve a tréfát, 8k hp+ van már unbuff eheheh 😊, ha felteszem a mai cuccra a statokat, jelenleg csak 7.9 van 😊

Doomista
mé hazucc mindig ?

penge25
lol komoly olyan sokára én 3 héten belül 11k hps 5500 magic attackos mage leszek ha jól számoltam a statjaimat ami bent fekszik a házamban 😊

nálunk 45k a dia
a jobb cuccok amit eddig adtak diáért, most horror goldért vannak.
Reméljük mennek ezek lejjebb.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
mire én full táp leszek addigra pont kijön 😄

penge25
hát szerintem azért nem hiszem hogy az a szintemelés a közeljövõben lesz 😊 Nem sok olyan mmoról hallottam, ahol pár hónap után máris szintemelés lett volna, õk se hülyék hogy ilyen hamar ellõjék ezt a tartalmi frissítést ilyen hamar, én amondó vagyok november december környékén jön az új patch

Doomista
alap 😊

Farmolj pénzt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
hát ha nem sokára lv szint növelés stb, akkor szvsz, nem tápolom magam. megvárom a frisseb jobb statokat,stb ... ennyi,köszöntem.

Krezga
Köszi szépen!😊
Vamp17
jelenleg a legolcsobbon kaphato dia 34e/db kb. remeljuk megy meg lentebb.

Gubberx
Azért csak ezeket mert ugye ezeket rugóként is használod 😊

Gubberx
Szia! 😊

Ezeket maxold neki:

Disarmament
Enhanced Armor
Defense Technique
Resilience
Devotion(ezt csak a végén ha marad fölös skillpont)

penge25
nem skilledet, a statjaidat pl egy nagyon táp r/k-nak van 2000 staminája, és máris a poti után lesz 2400 stamja, na ez durva azért!!!

penge25
pl van egy poti, ami 20%-kal növeli meg az összes skilledet 10 percig na az durva, csak abból egyhez is annyi cucc kell, hogy hihetetlen!

penge25
lvl 30-on kapod meg a tatyódból a skill reset kövedet, a kövit és egyben utolsót lvl 50-enen, utána már kemény 199 dianmondért veszel. Nos szakmák, hhát én nem foglalkozok vele ahogy 70%-a a játékosoknak, mivel nagyon sok cucc kell bizonyos dolgok elõállításához. Nos a alkímiát és a fõzést érdemes szerintem húzni, mert nagyon finom dolgokat lehet csinálni velük.

Krezga
Az jó, én is szeretnék táp lenni 😊 (maximalista, meg álmodozó vagyok)
Még két kérdés eszembe jutott így hirtelen. Azt a cuccot, amivel a skillekre elosztott pontokat le tudom venni, hogy újra elosszam, mikor kapom meg? (mert pár dolgot tuti elbarmoltam, és egy jó karaktert szeretnék csinálni, mivel nincs idõm több karakterre, nem tudok sokat játszani mindig.)
A másik kérdésem pedig az hogy a mesterségeket mennyire érdemes fejlesztgetni? (meg mennyi a max szint?) És melyiket érdemes? Én jelenleg mindegyikbe belekóstoltam egy kicsit (4-es és 7es szint között vannak).
penge25
mondjuk wisdomom sose lesz akkora mint neked de én nem is a wisdomra hajtok stami, int és csak a 3. a wisdom

penge25
passzolom van itt a fórumon két r/k is majd õk megmondják ha erre tévednek ma, Gubber, Maelie a másik! egyik tápabb mint a másik
<#wow1>

penge25
eheh bizony lassan beérlek téged is