Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez ugy néz ki hogy van 100D ah ból meg 100 at vették mondjuk IM be
Amikor vásárolni akarsz mondjuk AHból akor feldob egy ablakot hogy mennyi diamondot tudsz elhasználni aznap és mennyire van még idõkorlát
nekem még 20nap 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Scary és Vamp szép az oldal , de ki fordította magyarra , mert õszintén lehet hogy tud angolul de nem mindent szó szerint kell fordítani 😄

Remélem sikerül mindent visszaállitani , és ha segitõket kerestek szivesen segitek énis 😄

A Hunok, ha jól tudom PVP szerveren vannak: Smacht

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Ha diát veszel, akkor mindig van rajta idõlimit ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

HEhe Frogstar Epic fail azt irták holnap lesz leállás erre most lötték le a szervert ^^

Jeffjohnson
Gratula az oldalhoz nagyon igényes ment is könyvjelzõk közé.

1 kérdés a Hunok-on kívül van más magyar guild is vagy õk a legnagyobbak?

penge25
mert ugye 100 dia az ahból van azzal azt csinál amit akar, hisz nincs rajta idõlimit, de mi van ha vesznek hozzá 100 diát pénzért?

penge25
A guilden belül felmerült egy érdekes kérés, szóval tegyük fel van 100 diám, amit ahból szereztem és ahhoz veszek pénzért 100 diát, akkor mi lesz összekeverednek vagy mi? Értitek akkor a 200 dia csak 30 napon belül lesz értékesíthetõ, illetve 30 nap után lehet küldeni ajándékot valakinek mallból?

penge25
okok csak érdeklõdtem

2 statért 5 puristonet elhasználni Háááát, inkább várjá még 2 T3 as statot
De lehet ilyet csinálni elvileg, ha nagyon akarod

penge25
az okosak azt mondják már meg nekem adot egy t3-as item 4 drab t3 stat van rajta, vagyis 2 stat még ráfér, ha 2 darab t4-es statot+ 1 üres t4 purit rádobok, akkor az ráfog menni és t4 lesz a cucc? vagy a sok t3 stattal a t4 stat nem klapol így?

Doomista
táp táp táp és táp az oldal.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
figyuzatok majd oda péntekig 27 dia csak 1 puri stone

penge25
eheheh

Doomista
itt a jómunkásember 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
reggelt, na megy a magyar honlap király 😊 öööö jól látom, hogy megint csak karbantartás lesz és nem lesz új patch? Magyarán most csak a diamond itemért való berakását veszik ki ahból+takarítgatnak?

ScarY MAN
hajra! 😊

...

Krezga
akkor meg is nézem😊
ScarY MAN
Újra elérhetõ a Runes of Magic Hungary 😊

elérhetõ a szokásos címen és a bannerban szereplõ linkre kattintva 😊

Reméljük elnyeri a tetszéseteket! 😊

...

ja és tudtok mondani szervereket ahol Magyarok vanak thx
sziaztok! Lenne egy kérdésem ha nem gond. Most töltötem le és fel is telepitetem de mit kell csinálni hogy a szerverekre vagy szervere bemehesek mert nem vágom! Köszi a segitséget ja és regisztráltam is!
Doomista
dragonfangos nyaklánc 28 stammal meg az endus armor megvan...azt gyors megcsináltam 😄 de pl a 35 staminához huckos kell az meg nem 46 lvl-n lesz meg :\ az már lvl függõ.

40+ on már minden epicet meglehet csinálni !
Nekem akkora karim lenne már simán a dragonfangos nyaklánc is meglenne statolva 😄

Doomista
késõbánat.

penge25
te amúgy is elkótyavetyélted a 35 staminádat a huckosat, mert neked int kellett eheheh

Doomista
nem rossz ötlet jah jah, nekem is van egy másik karim 40+ knight majd feltolom 50ig egyszer és meglesza 2x 16 attrib meg az 35 stamina nálam is +ba 😊 de semmi erõm hozzá.

penge25
ja kellnek nekik mi a frankó kis 16 all meg 35 staminás statok mi eheheh

Doomista
elmondanád nekem hogy mit ittál elõbbi héten ?

Azt irtam kis karizom, és fejlesztem is a kiskarijaimat ezerrel, csak unalmas ujra meg ujra ugyanazokat a questeket megcsinálni
Ezen a héten se sokat leszek hidd el.

penge25
azt mondta , hogy nem lesz egy hónapig a romon, ehhez képest hétvégén is TT-zet <#buck>

Doomista
baba te annyit hazucc hogy nem tudom megszámolni 100 ember kezén !

Babaszappan Priest(50)-__-Mage(50) Inaktiv

mi az hogy inaktiv ? 😄

penge25
szarok rá megveszem mallból majd 😊

penge25
én abban reménykedek hogy bekerül egy rakat új küldi imba statokkal 😊

persze kiveszik a szárnyakat hogy mi ne kaphassunk 😄

Doomista
mi lesz benne ? 😊

penge25
ejj, de várom a holnapot, remélem nem okoz csalódást a pach ha már ennyit kellett rá várni 😊

Doomista
agyadra ment baba vagy gubb táp ereje ? vagy skizok és most téged vettek célba ?
<#banplz><#nevetes1><#nevetes2><#vigyor1>

penge25
akkor ha megjön a kártyád egy nap alatt lehet 10-12k hp-s mage leszel<#worship>

Doomista
kevés tiszta sok junkos mindenbõl :\

Doomista
illu mind auth endu rigor speed end savage -- V,VI egyaránt...

penge25
és milyen tiszta statjaid vannak illumine end auth?

Doomista
ez milyen kérdés ? 😄 nem arról volt szó hogy csomót MA-ztam mostanság ?😄 persze hogy van tiszta nem kevés...csak diamond kéne. sok diamond. rengeteg diamond.

Doomista
aion amikor megjelenik suhantok rá azonnal.

penge25
és ma-ba esett már neked clean vagy mgnek való jó dirty?

penge25
és ha jön az aion akkor dobbantsz decemberben?

penge25
eheh enyémmel is szenvednek mer hosszú begépelni

Doomista
nem ered sehonnan...egyszerûen zárt bétában toltam a romot, rohattul nem jött be a játék, mert minden koreai volt, igy questeket csináltam de fszm nem tudja hogy mit csinálok, szal ez bennem maradt igy mikor kijött az open béta nem érdekelt...gubbal GW-ztünk,aztán gubb áttért erre én meg GW-ztem tovább, nah jó mondom kipróbálom mert mondta mennyire fain game, gondoltam hogy csinálok egy hülye nevû karit hülye arcal hajjal nem nagyon érdekelt ugy gondoltam hogy ugyan ugy uninstall lesz rá...aztán szépen eljutottam mostanáig xD de ha lenne névváltoztatási lehetõség,megtenném. fõleg a külföldiek szenvednek a nevemmel 😄

penge25
doom a neved a dragonballból ered, vagy a nagyszerû 1980-as évekbeli scifi filmbõl?

Doomista
áh bekattantam rendesen az elõbb 😄 de még kattant vagyok 😄

penge25
pontosan az a dögunalom bátyám sose tudtam mit esz rajta, ha scifi akkor már csillagkapu 😊