11819

• WorldTorrent
    Rogue/Scout mennyire jo pvp-be?
  • WorldTorrent
    Jo sokaig updatel mar ez a jatek :D pedig jo sebesseggel jon, 410 kb/s
  • ScarY MAN
    te meg aluggyámán :D
  • Gubberx
    nem mész innen :D
  • DAK3
    mennyi idö alat fog neki visszajönni? 3000000 ora online?:D
  • Cutee
    Az idő múlásával is csökken a repud. Más emgoldás nincs vagy a sok halál vagy kivárod elbújva vmi ház tövében.
  • finaltrekker
    Nem tudjátok a reput vissza lehet húzni valamivel minuszról 0-ra? Van erre valamilyen item vagy egyéb megoldás?

Van egy 50-es rogue-om, de már nem tudom használni, mert annó el pk-ztam vele és most több ezer a repum minuszban. (Kb. 10 meghalás ad +0,1 reput, tehát ez a lehetőség kilőve.)
  • dexter111
    Már több ,mint egy éve ROM-ozok. Amikor az előző hozzászólásomat írtam,akkor még nagyon nem voltam képbe a HON-nal kapcsolatban . Csak egy videót láttam róla a tubuson,és a tutorialt csináltam végig . Aztán töröltem az egész játékot . Asszem maradok a ROM-nál.. Deazért nem kell az embert egyből leugatni..
  • Lord Diablo
    A warden karin javitottak valamit vagy még mindig a leggyengébb?
  • penge25
    öreg te nagyon mellé lőttél, most te honozol vagy romozol? De a rom már rég nem béta, a rom ingyenes játék. A Hon az még béta azt egyszer meg kell venni egyszer és onnantól majd játszhatsz vele, de ob ideje alatt ingyen tolható. Ja, igen a Hon az egy Dota szerű rpg/stratégia játék, míg a Rom az egy mmorpg :)
  • RaSzTaH
    kevered a szezont a fazonnal :s hon nem = rom :)
  • dexter111
    Ha Valaki játszik a HON-nal légyszives árulja el nekem ,hogy ingyenes-e a béta kliens,és ha igen,akkor melyik szerveren vannak magyarok . Gondolom EU szerver,de abból is van 3 .
  • Doomista
    Lejártak :(
  • BuriP
    Ha valami véletlen folytán akad még itt valaki, aki még játszik a ROM-mal, annak egy kis ajándék.:

Redeem key:
    powerful experience potion és expert skill potion
    371_GcBne2hNf3
    372_TGrYN9mb7C

használja egészséggel :D
  • Gubberx
    ilyen az insta
  • Gubberx
    time limites, de pl az első insta 25 perces, 3-4 emberrel kitoltuk 15 perc alatt.
  • penge25
    gubb ebbe rendes insták vannak mint a romba, vagy ilyen time limiteds vacak insták mint a cabalban?
  • ScarY MAN
    azon én is nagyot röhögtem :DDDDD
  • Gubberx
    az csak egy vicces event pet, és a beta alkalmabol adtak, azon kivul 300 fele pet van
  • penge25
    hmmm de a karakterek, az a pár irgalmatlanul jól néz ki benne
  • penge25
    thx, de megláttam a petet koala fűrésszel a kezében, ez mindent elárult nekem erről az mmoról :(
  • Doomista
    A konzol jó dolog, nekem csak PSP Slim 2000-m van, dark inferno, tekken6 ami most új rá.
  • penge25
    tudom mindkettőről hallottam
  • zenoka
    iden jo ki ps3 ra a move ami olyan kontroller mint a wii je es xboxra a natal ami allitolag fejletebb is (teged "tapogat le a cucc" es ugy kell ugralni elotte mindenfele segedeszkoz nelkul) keres rajuk... ha nem surgos erdemes meg varni a wii vel szerintem:)
  • Gubberx
    visszamennyé' ne a dungeonba :D
  • Doomista
    nem dungeon, hanem insta...te nub :D
  • DAK3
    azaz dungeon bocsánat
  • DAK3
    nyugi 2 lvl és 20 vok azt mekk instázni:P
  • Doomista
    :(
  • ScarY MAN
    DAK3 védelem van rajta :D
  • DAK3
    JAJA király game kiakartam probálni csak nem ment az installer msot szedem
  • Gubberx
    Battle of Immortals, ezt tudom még ajánlani. Tegnap kipróbáltam és igen tetszetős darab.
  • penge25
    én a wiin kezdtem el gondolkozni tudom, hogy nem egy nagy dur a grafika, de azt mondják olyan játékélményt nyújt amit egy ps3 vagy egy xbox3600-as egyenlőre nem tud
  • penge25
    én most így vagyok a honnal, beleül az ember 1-2 órát és félelmetesen jól érzi magát, jobban kikapcsol mint a rom :)
  • zenoka
    nem en rajottem hogy szamomra ez felesleges ido pazarlas..neztem mas mmokat ugyanerre jutottam. inkabb vettem egy xboxot ha nagyon nagon jatszani akarok kevesebb ido es ugyanannyi sikerelmeny.:)
  • Gubberx
    s/p és r/k, oké leszedem majd ma ha hazaértem melóbol :)
  • penge25
    hon
    hon videó
  • penge25
    gubberx minek kersel frozen throne kieget, gyere próbáld ki a hont nagyon jó hidd el!!!
  • penge25
    gyere gubb te is, tolhatnánk 2 vs 2-t, gyakorlásnak.
  • penge25
    nem jössz honra, esténként ökörködhetnénk ez egy dota szerű játék. Félelmetesen jó, igazából e miatt hagytam ott a romot, kevés idő rengeteg hős, hatalmas hangulat. Szedd le 300 mb openbéta után csak meg kell venni ennyi :)