11819

• DAK3
    3.0.1 3 napja pecselem..:D
  • DAK3
    az anyadatlönédletegecijáááááááá
  • Doomista
    na most lebukott a cubeúr :D
  • kastil
    Gubberx üzenete:
    hát
    vagyogatunk
    DAK3 megtalálta rom topicot
    zavard már el pls

-------

Visszamennyéééééé, baszki!
  • DAK3
    kutya
  • DAK3
    mingyárt kucsa TÁP ot rakok a segedbe amugy utálom a scoutot és a prisztet:D
    rogue/szkut ot is csak azért akarok mert jók az elitek:D
  • Doomista
    scout/priest legyél, az iszonyat táp!!!!! TÁP !
  • DAK3
    nemáááááán....:S télleg?:O pedig nekem most NAGYON VAN HOZZÁ KEDVEM:) aligvárom hogy pecsejen már.. 2.1.7:P:D és hozzátennék még egyet :LOL nem tápos?:O:O a kva szájukért nemtudnak vmi balancot csináni akkor amugy pve re kéne:D
  • Doomista
    Az nem táp :s
  • DAK3
    végülis egy rogue/scout mellet döntötem
  • Gubberx
    Neked külön tettek be minden instához DAK3 módot ahol ha belépsz a mobok maguktól öngyilkosok lesznek, és minden kariból sok van és erős.
  • DAK3
    FUUUU:D nagyon rég voltam fent és megtaláltam a játék instaláloját a gépen:D elkeztem pecselni 2.1 nél vagyok:) 2.1.0:D
    2 kérdésem van 1. minden "instánba" van easy és hard mod vagy miez izééé... nehézségi mod!!
    2. vannak solo karik?? illetve jó solo karik?:D
  • Gubberx
    FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU :D
  • Doomista
  • Doomista
    Régi szép idők :D

• kovalik
    Ha vkit érdekel eladom a karimat időhiány miatt: Smacht szerver Mage/Priest 53/52 2 millió gold, 4061 diamond, 402 rubin, 50 purified fusion stone
    Ha vkit csak dia érdekel, megoldható az is.
    Érd: PM
  • Doomista
    letölt, kipróbál, megnéz
  • Gubberx
    letölt, kipróbál, megnéz
  • kovalik
    és játszható jól, nem laggol ?
  • ScarY MAN
    arena,bg miegymás. jah.
  • kovalik
    Üdv !
    Régen játszottam már a rom-mal.Van már normális pvp része ? (a PK-n kívül)
    Aréna vagy hasonló ?
    Köszi!
  • Rolly
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a harcos/mágus elit skilleknél, azok a skillek amik plusz sebzést adnak (szél,elektro,tűz),azokat egyszerre is lehet használni,vagy csak külön-külön?
    Köszi előre is.
  • Doomista
    GW2-ben találkozunk, sört a gyomrodba

#11555: :-(
  • Gubberx
    NEM SZÉGYELED MAGAD? ELSZOMORÍTOD PENGÉT???? :(
  • penge25
    akkor majd találkozunk a gw2-ben :)
  • penge25
    pff kár nagyon jó, pörgős pedig, itt meglehet tudni ki játszik jól és ki nem rts-sel, mennyire tudsz taktikázni, csapatba játszani :( eh most szomorúá tettél
  • penge25
    pontosan dota stílus tovább fejlesztve több hős, jobb balance, beépített team chet, ha megszakad a kapcsolatod visszaléphetsz 100* jobb a dotától
  • Doomista
    ez valami dota online háborús ? videók alapján nem igazán jön be :D akkor már inkább warcraft vagy ilyesmi, de ezzel a műfajjal sosem játszottam, nem az én műfajom, sajnos ezt szerintem ejtem.
  • penge25
    ember ez nem mmo, nézz már utána mi ez tuti bejön majd neked én is megcsömöltem az mmoktól, ehhez nem kell annyi idő 1 run 30 perc max 1óra. ha érdekel a game akkor írj ide, nem akarom szétbarmolni a fórumot más játék reklámozásával :)
  • Doomista
    BoI-zunk :D Legalábbis ő keményen kockulja, én csak ízlelgetem :D
    De valahogy annyira nincs kedvem az mmorpg-hez most, de ezzel a BoI-val elvagyok ;D
  • penge25
    gub doom nem jösztök Honozni 30 dolcsi csak a játék :) Kemény pénzdíjas meccsek vannak, persze oda elég pronak kell lenni.HON
  • penge25
    hát én rég játszottam már eme gaméval, de a follow nyil törlése a következő, megnyomod a backspacét ez ugye a beépített npc, küldi tárgy stb keresője a játéknak, ott nyilván korábban kiválasztottál valakit/valamit, hogy azt kövesd na ráklikelsz annak a nevére és delete. Véleményem szerint a játékot elszarták, nem is bánom hogy ép időben hagytam abba és pénzé sikerült tenni a karakteremet :) Túlságosan könnyűvé tették a játékot, pl a mostani legújabb (állítólag baromi kemény)instát 20 perc alatt bedaráják :)
  • WorldTorrent
    hogy lehet a follow nyilat torolni ? klanba mar megkerdeztem vagy 20x de senki nem birt valaszolni ra -,-

de birom az ilyet , legalabb irnak hogy nem tudom vagy valami
  • Gubberx
    :D:D:D:D
  • Doomista
    Kérem e patch után keletkező bugok részletes leírását !
  • Tomy Lee
    Durván igényes lett,az a zene ami fogad kapásból omg
  • Tomy Lee
    From the 18th of May until the 28th of May 2010 you will receive double the experience points for defeating monsters and completing quests. You’ll also get double the talent points for slaying monsters.
  • Tomy Lee
    Patch 3.0.1 Chapter III - The Elder Kingdoms
  • Tomy Lee
    Még 50 perc,pont lejön addigra a kliens:D
    Be is indítják a szervereket 1 óra múlva?
  • Tomy Lee
    Még 17h TeK CH3-ig!