Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw mage/priestem volt ami akkor eléggé bejött még mindig jó egy ilyen kombó ?
köszi elõre
Valami ötletetek van?
Másik kérdésem:melyik szerveren van a legtöbb Magyar hova érdemes menni?
A válszokat elõre is köszönöm.
352_cARG1aTbWM
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
egyik: 352_wfnqHEK5uq
másik: 352_39KmgKKskX
Bár nemtom mé jó, mindenki kap, nem?😄
To kick off the Siege Wars you will receive an extra-special offer.
The in-game item, Big Angel's Sigh, protects you against negative magic for 24 hours and even remains with you should you die. So now you can fight fearlessly throughout the battle.
Using this Gift Code*: 352_ty5WUhey95
Aki kapja marja.
Remélem egy r/k idetéved majd és tud segíteni😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
Most akartam lecserélni a Vathost, mert nem tudom jó statolni😊 egyébként 55 vagyok ólcsó lila staffal és 5k mage attackkal😊 És éppen hoo ra gyúrok😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Újabb okitoji kérdés:
Amit a Vathos szett ad +15% magical powert, hol jelentkezik? Magic Attack? Magic Damage? A skill sebzése?
Esetleg valaki tudja, mi alaján számolódik a sebzés? Mit érdemesebb, fegyvert tierelni elõbb,, vagy mage attackot gyûjteni?
Elõre is köszönöüm a válaszokat.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Régebben játszottam a játékkal, most úgy néz ki, hogy újra neki fogok állni, annyit kérdeznék, hogy skillek tekintetében mire pakoljak egy rogue/knight-al, hogy táp legyek?😊 (legyen ereje, de ne is ölje meg egy mezei goblin)
de a siochain meg a macantacht szervereken vannak szép számmal.
ebben igazad van, de mivel nem szólózok, csak partyban nyomom, de nagyon van szükség, hogy healeljek. Viszont nagyobb szükség lenne rá, hogy több dpst tudjak kiosztani. Ebben a pap oldal nem tökéletes, teszem hozzá, hogy nem is ez a dolga, és ezért szeretném lecserélni. És amúgy izgatja fantáziámat a M/R társítás.
mage rész 55-ös a pap oldal 38 szóval nem érzem, hogy sokat vesztenék a cserével.
Ha igen, akkor kb 2misibõl vissza tudom cserélni😊
Pristõl kapott skillek is hasznosabbak mint bármi más , mert nagyon jól tud jönni az az urgent heal, regen meg a holy shield 😄
Nem hiába mióta a rom open beta azota a mage/priest a legerõsebb kaszt.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Köszönöm a gyors reagálást.
Scoutot miért nem?
Igazából a rugó szimpatikusabb. Gyakorlatilag nem szólózom, mindig insta partyban. Persze, lehet hogy kéne szólózni, mert akkor nem kell osztani a cuccost😊😊😊😊
A két cuccot szerintem is reménytelen felnyomni. Egy jó wandot /lila55/ kb ugyanannyiért adnak mint egy jó staffot. A tõr szinte még drágább mint a wand. Szóval marad a kétkezes hds lilastaff.
Kérdés, hogy a rugó hogy sebez. Effektíve csak a távolsági sebzés jöhet szóba. Megnéztem a M/R elit skilljeit de nem vagyok tisztában vele, hogy hogyan mûködnek a gyakorlatban.
1. lvl 15 Cruse fangs😛uts a curse on your hidden weapons. Targets hit with these cursed projectiles suffer 16…256 points of Dark damage every 2 seconds. (As long as your Fang Ritual is active, additional 20…270 points of damage will be done.)
Tehát ha eldobok egy tõrt a mobba akkor az kap plusz x mennyiségû sebzést? S amíg a Fang Ritual tart addig ez még több. Tehát ez a varázslat csak egy dobható fegyverrel mûködik együtt? Vajon mozgás közben is dobálhatom a tõröket? Hány ilyen tõrt tudok eldobni 2-3 sec alatt?
2. lvl 20 Kiss of the vampire : Inflicts 30…405 points of Dark damage on your opponent and restores 30…330 to your HP.
Ez elvileg egyértelmû, egyszer sebez x mennyiséget, és visszaoszt x mennyiségû healt a sebzésbõl. Kár hogy 60 sec a CDje
itt van róla egy kimerítõbb leírás:
A thrown projectile deals 30 pure dmg and heals you for the same amount(No projectile necessary. Training "Throw" skill does not increase the dmg of this skill)
Vajon hány eldobott tõrre vonatkozik ez? Valószínûleg csak 1re.
3. lvl 25 Demoralize. ez egyértelmû, habár a fórumok azt írjak bossokra nem hat, csak sima mobokra.
Egyenlõre nnyi folyt köv.
A M/P-bõl szeretném lecserélni a Priestet Rugóra vagy Scoutra. Tehát M/R vagy M/S.
Szigorúan csak a Mage rész van használva, és a lényeg, hogy nem igazán szimpatizálok a Priest résszel.
Tehát egy olyan osztály keresek ami a Mage-et erõsíti varázslatokkal, DPS növeléssel, támogató skillekkel.
Minden idevonatkozó fórumot elolvastam, de most arra lennék kíváncsi, hogy láttatok, használtatok e már ilyen kasztokat, és mi a személyes tapasztalatotok.
Elõre is köszi a válaszokat.