11819

• Gubberx
    reggelt :D
  • Gubberx
    Miért pont akkor jössz mikor senki nincs? :D
  • zenoka
    reggelt:) tegnap mar voltam bent de senki sem volt:S
  • Gubberx
    te meg hyper cube vagy :D
  • Gubberx
    irjál supportnak és kiszednek, anno haver hetente elveszett valahol :D
  • Makma
    én is megragadtam a "nem létezés" síkján mikor be akartam lépni a házamba. remélem a mai patch megoldja a problémát, de ha nem akkor jöhet a 4. kari.
  • JaSoN HuNTeR #8890
    nagyon vicces.
  • Doomista
    Nem hallom a tapsokat !
  • Doomista
    TÉK
  • Doomista
    Ték lesz...
  • Doomista
    :D
  • zenoka
    nema beneztem a szerverre es senki sem volt fent:P de szaaaaarrr ezert megyek es megnezem a 4storyt:)
  • ScarY MAN
  • Doomista
    Rohattak!!!!!!444
  • Gubberx
    piros tündért? :P
  • Cat 02 #8881
    Abszintot, úgyse tudod hol készül :S
  • Doomista
    Nah és mit vennénk belőle ?
  • ScarY MAN
    annyi meg pont belefér. de ebben az a rossz hogy engem leszoktatsz, de magadat meg lesújtod 10ezer forint értékű alkohollal. mert itt mindenki tudja mit vennél belőle
  • Doomista
    Csak havi 10 ezer forint a kezelés. De hát nálad hetente megy el ennyi alkoholra, szóval...:D
  • ScarY MAN
    legyen xD
  • Doomista
    :DD Sok választ hallottam már, de ez kitűnik az összes közül...
    Mit szólsz hozzá, ha azt mondom, hogy elviszlek kezelésre, és kikezeltetlek ebből az allergiából ? :D
  • ScarY MAN
    allergiás vagyok az alkoholra
  • Doomista
    Te inkább igyál, mert rád fér.
  • ScarY MAN
    nemigaz... én törtem fel.
  • Doomista
    Feltörtem.
  • JaSoN HuNTeR #8871
    beakartam lépni a házamba azota nem tudok belépni a karakteremmel... Mi a fene miatt?
  • Doomista
    Grrrrr!
  • Sp3Dy
    Van elég hely. 1 Gb-ra növeltem a memóriám, elég kell legyen neki. A Mass Effect is futkározik ezen a konfigon szóval szerintem nem ez lesz a baj. De akkor vajon mi...
  • zenoka
    hehe:) jah:)
  • Gubberx
    jó de ha gyorsan megléped az 52-t és a cube mégcsak 50 lesz akkor jól ellehet gyepálni duelben :P
  • zenoka
    romos elfek juhe az jo de azt nem tudom hogy fogjak megoldani hogy kb a userek 95% egyszerre fog inditani elfet..tehat valami kibaszott nagy tumultus lesz ott:)
    a lvl 52 tol nem vagy eldurranva nem hiszem hogy tul sok ujdonsagot fog hozni par ujszerunek tunu staton kivul..nem hiszem hogy uj skilleket kapunk:)
  • Gubberx
    én akkor is a rom-os elfeket várom nagyon meg a lvl 52-re emelést :P
  • zenoka
    en bevallom nem wowoztam sosenem:D
    de tetszik hogy tobb faj van meg jopar karakter:) legalabb lesz mivel elutni az idot ha ROMba kinyirtam a kockat:)
  • Gubberx
    reggelt :D
    Tegnap megnéztem,olyan mintha fogták volna a wow-ot és nyomtak volna egy Ctrl+c és Ctrl+v-t :D ha meghalsz ugyanugy szellemként kell visszamenni a hulládhoz és ott támadsz fel, a pénznem, a tárgyak a világ, egy az egyben mintha wow-ot tolnám csak más karakterekkel.
  • zenoka
    reggelt...
    nem nez ki rosszul
    meg az is lehet hogy elkezdem tolni (ha lesz net):)
  • gallik
    vinyón van elég szabad hely még? látom a memóriád nem túl sok ...
    lapozó fájl mekkora ?
  • Sp3Dy
    Minimális követelmények megvannak, driver a legújabb, windows kb 2 hónapos. Nem értem
  • gallik
    Bármitől újraindulhat a gép !
    A géped teljesíti a játék minimális követelményeit ?
    Videókártya drivert frissítetted ?
    Windows mikor volt utoljára telepítve ?
    stb., stb.
  • Sp3Dy
    Ezek szerint az enyémhez hasonló problémával még nem találkozott senki? Nagyon ki szeretném próbálni ezt az MMo-t, csak jót hallottam róla idáig. Aki tud segíteni az kérem tegye meg
  • bazdevil
    Kinght melle a priest imba, lassu a fejlodes ugyan de jo kis kari, viszont ha majd kihuzod akkor esetleg lehetsz Priest/Knight az jelenleg a jatekban a legtapabb healer, nagyon jo vedelme van a knight enchanted armor skilljenek koszonhetoen es baromi nagyokat tud healelni, ha instazni akarsz menni ez a parositas tuti jo, biztos mindig lesz heleyed a csapatban. :)