Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
videó*

runes of magic hivatalos fõoldalán, magyar hivatalos runes of magic oldalán.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
hol van ez a videjóóó?

Doomista
Sok volt már benne a pia, ezt full ell kell nézni ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

😄
"ojan" guild van, aki "segit", attól függ "mejik" szerveren akarsz játszani.
Én is úgy "ertetem", hogy nem pénzt kérsz meg "cucokat".

Nem akarok beleszólni, de, ha így írsz, akkor ne várj sokat.
Legalább annyi fáradságot tegyél meg -ami bármelyik szövegszerkesztõben elérhetõ- , hogy végigfuttatsz egy helyesírás ellenõrzõt.
Ne vedd sértésnek, csak jó tanács.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
Azon a gametrailers videókón E3-n is rogueve nyomta a srác :d Elõször azt hittem maelie karija, de hát olyan gyér volt, befigyelt mikor az uj páyla bossa ütötte bele a 2,5,7 k dmg-t, mennyi hp-ja volt ennek lol ?

Nem ugy ertetem hogy penzt kerek meg cucokat.
Csak szobeli segitsegel igazgasanak mit hogy kell.
"ojan" guild nincs, aki kezdõ karikat karol fel. olyan van, amelyik normális keretek között segít az alacsonyabb szintûeknek. akik élõsködnek, azok a tapasztalatok alapján úgysem vannak bent a guildben sokáig.
mind2 serveren van magyar guild, több is. dönts el, hogy melyikre szeretnél menni, és írj a zone chatbe, hátha valaki észrevesz
szoltam Warlienak meg Wiggannak😊 Hc nem volt bent..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

talan ejszaka felmegyek akkor irok HC nak😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hello all

Ezt a játékot tegnap szetem rá magam hogy letoltsem.
Valaki tudja hogy van e ojan guild aki kezdo karikat karol fel
és segit neki és hogy mijen szerveren meg elérhetöségek?
Doomista
Hála magadnak ? Gratulálok !

Gubberx
Cube vagy valaki légyszi szólj a guildnek hogy határozatlan ideig nem leszek mert picit elmaradtam a net számlákkal és lekorlátozták a netem 😞 Az sg is 15 perc alatt töltött be......

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Krezga
Több magyar guild is van a Siochainon, majd a többiek megmondják, hogy melyikek azok, nem akarok hülyeségeket írni😊
Doomista
24 k bocs

Doomista
28 k legolcsóbban egy diamond nálunk, inkább leiszom magam 2x egy nap mint hogy vegyek ennyiért !

Doomista
Azért, mert kell a gold a fehér high durás cuccokra, mivel nincs meg minden darab, etc etc 😄

Doomista
Miért nem Macantacht serverre jöttél ? 😄

1 órás karbantartás van, legalábbis reggel az lett volna, de elmaradt viszont írták, hogy vmikor ma lesz és szólnak. Szal most az van szvsz.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Megy most a game ? Nálam biza nem

Skype suxx ^^
Vettem 100 diamondot, doom reszkess 😊
Van magyar guild a Siochain szerveren? Vagy akik ventriznek ott?

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Gubberx
skype-on tudok ha hazaértem 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kéne nekem vki ventrin aki tud segíteni ^^

Pls help, mert ezt még nem tudom mi.
Ha upgradelek egy skill-t pl. 7-re írja mellette, hogy rank0, azt lehet növelni vagy az mit mutat meg?

Krezga
Diát az AH-ban lehet venni? Valahogy jól jönne egy perm. mount😊
Meg hogyan is mûködik pontosan ez az AH? Még nem nagyon volt hozzá szerencsém.
bazdevil
Mind a 4 accountomrol szavaztam rad. <#wink>

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

jeah akkor lesz mount (ha lesz a kockanak vegre kartyaja) nem is akarmilyen😊

Gubberx
én a 35 staminát 390 diamondért a 35 stamina+28 intet 300 diamondért adtam el 😄 ugy hogy betettem az AH-ba és szinte azonnal el is tûnt 😄

jah de egy perm mountnak ki kell jonnie mindenkepp belole😊

A kocka eloveteli jogot elvezz ra😄 meg nem beszeltunk az arrol😊 mennyit huzzak le rola hmm hmm😛😊)))

Gubberx
mi pénzért adod? 😄

doom es vegre megvenned tolem azt a k_rva +35 stamit ma/holnap nekem is jobb neked is jobb😊)

penge25
reggelt, na akkor most van vagy 20-30 milla goldod, akkor miért nemveszel érte diát? Diáért meg purit és tápolnád felfele magad! Diát nálunk már 18-19k között lehet venni, sõt 15k-ért is van aki ad, de õ nagy tételben 1000 diamondot ad el!

Doomista
persze mindent skillt kilehet elõbb utóbb és sajna sokáig tart. pl nekem mar magenél a skillek 45-50 lvl közt imbálóznak, majdnem maxos...ilyenkor már érdemes a secondra gyurni, nekem priest a secondom, és megéri tpzni hogy healerként is tudjak menni bárhova...

Krezga
Kösz a gyors választ!😊
Akkor elvileg minden skillt ki lehet maxolni, ugye? Mondjuk gondolom az baromi sokáig tartana...
Doomista
persze, TP pontot kap mobból bossból dailibõl...expet csak akkor ha van debt rajta...autoinv rom addonok segitsegevel mukodik. pl temeraire vagy comeonin.

Krezga
Hali!
50-es szint után is kap a karakter még tp pontokat, vagy sem?😊

Jah, és az Autoinv hogyan mûködik?😊
Hello
Itt tudok karimra szavazni , 4 oldal legalja 😄
szavazas

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
de a trojai is elárulja hogy melyik rendszerrõl rakták rá. vagy hogy hova küld információkat. milyen fájl küld azon belül információkat...megvan még a trójai ?

ScarY MAN
az egész oldalt töröltük, amit tudtuk megmentettük és javítottuk. Egy trojant küldött a tárhelyre. De mostantól (elvileg) bevagyunk védve. 😊

És nem tudjuk ip alapján se :/

...

Doomista
hát de ip alapján nincs meg az illetõ ?

ScarY MAN
nah az oldal is megy megint 😛

Ígérjük több ilyen nem lesz! 😊 Maximum még egy, de ez még a jövõ és titok 😄 😛 Nagy mulatság lesz 😛

...

Doomista
üdv a világomban.

Ma kezdtem el és kivételesen ez nagyon szépen fut a gépemen csak még meg kell szokni a játékot, de nem rossz, kellett a váltás ilyen irányba úgy látszik.
Veressétek neki ezerrel ^^

3000d amikor occso volt
Gubberx
igen én is köztük vagyok 😄 70 jewel és a fülbevalóm +5 😄

Doomista
<#nevetes2><#nevetes1>

az biztos hogy én fogom elkrvni a magemet sok staminával..elvégre nem tank 😛 penge ha én régebben sem goldért hanem diamondért adtam volna az eladó itemeimet, akkor nem 5,1 k hp-m lenne 1000 alatti intel 😊

penge25
nálunk mostanság akkora felháborodások vannak, mert már a patch elõtt is a +-olást kegyetlenül nerfelték, és ezen nem változtattak az új patchel, van olyan ember akinek 60-70 jewelbõl sem sikerült +6 ra tolni a cuccát, azért az durva ha valaki fizet érte és +60 jewel után kap egy +2-es tárgyat<#hehe>

penge25
mennyi forintot vertél már el a karidra kb?

penge25
nem féltem én doomot, megjön a bankkártyája egy nap és 10k hp plusszos mage lesz 6k+ magic attakkal😊 Igaz én egy kanyi forintot se költöttem eddig a karimra <#gun>

jah en is megeloztelelk 5385 el😄