11819

• Tomy Lee
    Minden világos,korrekt válasz,köszi.
    Ha Knight mellé mehet a Priest akkor azt indítok.

Van GM,pvp rangsorolt,gvg,állítólag jó a háttértörténet is.Addon-t már kinéztem 1-et hozzá jó,hogy kinnt van banner-ban!

• Apocalipto
    Mit takar a hasonló? :P
  • bazdevil
    Hogy mennyi ido felhuzni az nagyon sok mindentol fugg, pl mennyiszer halsz meg mennyit jatszol egy nap mennyi ido alatt csinalod meg a questeket milyen gyorsan erted meg mit kell csinalni benne stb., hogy huzod a masodlagos kasztodat napikkal csak vagy csinalod vele is a kuldiket....
    Legyen mondjuk 362 ora 47 perc es 29 masodperc.

No viccet felreteve kb 1-1,5 honap altt el lehet jutni az 50es szintre, az 50/50 az kb 2-2,5 honap de ha elered az 50-et csak akkor kezdodik igazan a jatek TP farmolas statok osszesedese penz farmolas hogy tudj venni diamondot amibol AH-ban tudsz venni Puri kovet Perma mountot hogy ne keljen mindig lovat berelned...

Ha jol csinalod minden kaszttal jol tudsz fejlodni de igaz hogy Magussal gyorsabban olsz viszont ha nem vigyazol gyorsan is halsz meg ami ugye lassitja a fejlodesedet, Knighttal egy ket nagyon huzos helyzettol eltekintve szinte sosem haltam cserebe viszont 3-5x annyi ideig tart megolni egy ellenfelet, szoval a valasztas a tied.

Ha valamely fogalmakat nem ertetted az irasomban nem baj, majd jatek kozben rajossz szepen lassan, egy a lenyeg hogy elvezd a jatekot.
  • Tomy Lee
    Grat!
    Mennyi idő felhúzni 50-re kb és melyik kaszt fejlődik leggyorsabban low lvl-en nemistudom pl 30-40-ig?
  • bazdevil
    Tegnap este meglett a masodik 50/50-es karim is. :)
  • Tomy Lee
    Hát öö,legyen olyan jó a game,hogy ez így legyen XD
  • bazdevil
    Siochain es Macantacht szerverek PVE Szerok es ezeken van eleg sok magyar.
    En spec az utobbin nyomom.
  • Gubberx
    mindenhol vannak, statisztikát meg nem vezet senki.... (a pvp serveren vannak a legkevesebben)
  • JaSoN HuNTeR #8848
    Melyik szerveren van a legtöbb magyar a három szerver közül?
  • Doomista
    De vigyázz, be ne kockulj annyira, hogy már nem is eszel napokig :D
  • Tomy Lee
    Na este letesztelem,kiváncsi vagyok..
  • Gubberx
    gépem hasonló mint a tiéd
  • Gubberx
    mióta nekem megvan a game(very high, 1600x1200) egyszer sem szaggatott be és laggom sincs
  • Tomy Lee
    Gépem kb mint a tied annyi,hogy ram van több mondjuk feleslegesen nekem,mind1
    3 mb-os nettel megyek rá.Szal,azt mondod full grafon szaggatni fog?

Tényleg,lag van nagy?
  • Apocalipto
    Azt nem étem, hogy nem tudják megcsinálni egy játéknál, hogy full grafon ne legyen darabos szar? Mer elég sok ilyen free mmonak nem jön össze..
  • Gubberx
    jah :P
  • Gubberx
    jó csak azokat az armorokat és fegyvereket amik az instában esnek már nem lehet ah-ba betenni, max a statot ami nem a cucc, item mallban meg soha nem is voltak ilyen dolgok bent, ezért baromság :D
  • Doomista
    Unatkozik a cube :DD
  • Pio
    Bankkártya elő --> gem vásárol --> gemet AHba berak --> sok goldot megszerez --> sok golddal AHból gear/gearalapanyag megvesz --> ??? --> profit

Szerintem erre gondolhattak. Bár nem tudom magas szinten mi a helyzet, de amíg meg nem untam a játékot addig ez valahogy így nézett ki :) Mondjuk magasszintűeket is nagyrészt fehér +6os gearben láttam 3 rúnaslottal, szóval gyanús, hogy ott is köze lehet a gearelődésnek a pénztárca vastagságához. :) És vegyük észre, hogy ők se azt írták, hogy csak ez a járható út, hanem hogy ez a könnyebb... :)
  • Gubberx
    igen! és??!! :D
  • Doomista
    Kérsz egy pofont ? :D
  • Gubberx
    má írni se tudol te noob :D
  • Doomista
    Egy sziopata kockának.
  • Doomista
    Egy sziopata állatnak!
  • Gubberx
    tölti a fene, minek nézel te engem? ?:D
  • Doomista
    Valld be, már töltöd is!
  • Gubberx
    hmmm tiszta rom ez a GAME
  • Doomista
    Jaja, akkor itt kellet volna kérdezni, profi válaszokat kapott volna :D
  • Gubberx
    de ha nem játszott vele ne irjon már faszságokat :D
  • Doomista
    Legalább szobatiszta ?:D
  • Doomista
    Meg kell értenünk őket, hisz csak pár órát játszottak ezzel a csodálatos online játékkal :D
  • Gubberx
    meg a kutyát elrejteni :D
  • Gubberx
    mekkora egy szar ez a rom-os cikk a gamestarban.....

idézet: "Esetleg nincs kedved hónapokon át instába járni egy bizonyos holmiért? Elő a bankkártyával és meg lehet venni a boltban. Hogy ez tisztességes-e vagy sem? Végül is vannak játékok, ahol az a holmi csak akkor lehet a tied, ha hetekig minden este ugyanabba az instába jársz és imádkozol, hogy essen már, essen már."

Miáta lehetne az instában eső cucokat megvenni item mallból???? hülyék ezek....
  • Doomista
    Szólj neki, hogy ne felejtsen el óvszert venni :D
  • Gubberx
    kb :D meg ezzel biztattam hogy jó lesz a hétvégéje mert 2 orosz csaj alszik nála 3 napig ::D:D:D:::D
  • Doomista
    Szóval ma már nem eszik ? :D:D
  • Gubberx
    kösz cube, munkatársam örült neki :D
  • Doomista
    Nagyon egyszerű kérés volt, hisz könyvjelzőben van nálam :D
    Puff
  • Doomista
    Meg meg :D Semmi drog,dohány, viszont piál rendesen, és elég kocka, szóval mehet !
  • Gubberx
    cube add már meg azt a puruttyás kutyás linket amit hétvégn adtál pls :_D