11819

• WorldTorrent
    Nah kivancsi leszek mar arra a szeptemberi kiegeszitore:D
  • ScarY MAN
    de. ez is a kozeljovoben (elv ez is szeptemberben lesz amikor kijon a masodik fejezet) le lesz cserelve. Uj zenek, uj focim zene, uj hangok es az npc-k is kapnak hangokat + parbeszedek. ki tudja ebbol mi lesz bevaltva addigra :D

GamesCom on minden kiderul :) sajnos mi nem megyunk pedig van meghivonk :( ... szal ha valaki akar menni a nevunkben jelezze :D (persze az utat kell fizetni :P)
  • WorldTorrent
    Nem tudjatok a hangokat nincs tervukbe lecserelni?:D mert eleg sz*r a hangja a jateknak , ez a legroszabb resze
  • ScarY MAN
    vagy item mallba veszel vayg arusnal vehetsz par oras petet. de szeptembertol ez is megvaltozik :)
  • JaSoN HuNTeR #9052
    venni kell van külön árus már Logarba asszem
  • Apocalipto
    Max lvl 50
  • Colton
    Hali!

Néhány kérdésem lenne!(a Játékot tegnap kezdtem! :) Nevem: Bazisztahun)

1.Lehet e valahogy Pet-et szerezni a játékban?
    2.mennyi a max level?
  • Gubberx
    hmmm táp :)
  • Solid Snake
    "Rogue/Knight" 50/50
  • Gubberx
    reggelt :)
  • Gubberx
    most a lényeg itt azon van hogy nem kell sose ránézni meg itatni mert csinálja magától ha kell ha nem :D
  • Cat 02 #9045
    De az meg elissza a vagyonod xP
  • vzajcev
    Lehet valami húsevő növény volt
  • Doomista
    :DDDD
  • ScarY MAN
  • Gubberx
    az csak ritkán iszik és itatni kell,szal doom féle növény jobb lenne :D
  • Cat 02 #9040
    Kaktusz ? ^^
  • Gubberx
    olyan növény kéne mint te hogy egész nap itatja magát.. asdasdasdsdsd :P
  • Doomista
    :FDS:AS:ASASD:
    Tudod, a növény is olyan mint az állat. Itatni kell folyadékkal, azaz vizzel. Vágod? Vagy egyszerűbben irjam le ?:DD
  • Gubberx
    elültettem tegnap valami gazt a házamban de mára kiszáradt :D
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    Miért kell mindig cubeokat irni? Mindig röhögök ezen :D
  • Gubberx
    reggelt cubeok :)
  • WorldTorrent
    A summer eventet csak 1-5 karakterek vehetik fel?:S mert akkor kezdek egy ujat :D
  • Rolly
    a magic-nél a damage vagy az attack számít jobban? vagy mind2t vigyem ahogy lehet és kész? :D
  • silentforce
    Kéne némi segítség!
    lvl 50 r/w-al megyek logikusan axe-okkal az elitskill miatt, viszont a dps-em szánalmas.

Melyik skilleket kéne használnom?

Most Sneak Atack, Low Blow, Decay, Whirl Wind a használatban lévő sebző skilljeim, ezek majdnem mind maxolva is vannak.
    Cuccaim nem igazán erősek, de ahoz képest is gyenge a dps-em szerintem, fegyverem viszonylag jó (Red Thunder's Rage T6 main-ben T3 off-ban).
    Köszi a segítséget.
  • Gubberx
    akkor majd megyek veletek :D
  • zozoalma
    30 perced van rá :)
    Gubb csapattal jó , 6 fős 50 es party megcsinálja szerintem simán !
  • Gubberx
    köszi, asszem kihagyom :D
  • zenoka
    beneztem a mini game-re egyedul haat 19K-s hp lvl50 elitek garmadaja tehat csak partyval erdemes lemenni 30 orad van a vegigvitelere.. 10 szer kell vegig tolni az elso title-hez 100 szor a masodikhoz.. ennyit tudok reward egyenlore passz..
  • zozoalma
    Persze magyar szerver és minek ?
    Magyarok f2p játékosok inkább , inter szerveren legalább a sok milliomostól lehet szedni a zsét :D
    Aki kitalálta hogy legyen magyar szerver az sose gondolt bele hogy lehet ez a játék ingyen van de az item mailos itemek nélkül instába ne is akarj bemenni :D
  • Gubberx
    Update Goblin Mine: We suggest trying it as a group. :D:D
  • Gubberx
    az international az
  • WorldTorrent
    nah letoltottem de nalam nincs europai valasztas csak International (english ) Nemet , es USA , rosszat toltottem ?
  • VadKacsa
    Figyelj má ha mindenkit átpakolnak akkor ki marad a szerveren ? :\
  • Doomista
    Nem tudjuk.
  • WorldTorrent
    es oda at teszik majd a karimat ha akarom? vagy ott elorol kellene kezdjem?.. akkor inkabb jobb lenne egy international szerver :D
  • Doomista
    Lesz, egyszer.
  • WorldTorrent
    Nem tudjatok magyar szerver nem lesz?:) csak mert most latom hogy nyitottak Spanyol meg Francia szervert
  • Doomista
    Scout