Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
na de a másik akcióban kaptam 20 diát ingyen ! sokmindent nem tudok venni belõle 😊 transport rúnát esetleg ...

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
Ugye hogy igazam van ? 😄 Mert nekem mindig igazam van.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Na, közben kijavította Vamp ...
így már annyira nem érdekes nekem ... 😊

Doomista
Ismerem Kerenskyt...spanom,mobil száma megvan, emailje megvan, van skypeje...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nincs vkinek ismerõse a staff között ? Vagy Scary_Man úgyis írt volna nekik levelet ,szerintem érdemes lenne rákérdezni...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a magyar oldalon most nézem, azt írja:"

A mai tényleg egy különleges nap! Egy tényleg frenetikus akciót tartogattak a készítõk még így a nap végére! Most minden gyémánt vásárlás után plusz 900 gyémántot kapsz!! Ez azt jelenti hogy most a legkisebb csomagot is megvásárolva, 1415 Ft-ért 1010 gyémántot kapsz!

Az akció idõtartama: 2009. június 18. 17:00 (CEST)-tõl, 2009. június 20. 17:00 (CEST)-ig.

Gyémántot itt vásárolhatsz. "

persze nem lehet bejelentkezni, összeomlott sztem

Doomista
a ti adótókat...hogy te reggel mikor felkelek bekapcsolom a gépet, azt lássam hogy már aiont vagy ys onlinet tolod nekije,aztán mikor hazaérek 5re benyomom az xfiret azt lássam hogy még mindig jáccól,azaz egész nap jáccól,nah ezért fizetem én az adót, és megéri fizetni már ezért !

De legalább fizeted az adót.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
legnagyobb csomagot,és úgy kapsz +900 diát.

ÉS A KÁRTYÁM PERSZE MOST SE JÖN BE, IGY MINDEN AKCIÓRÓL LEMARADOK, HOGY FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU RÁGÁRGGRÁÁRGÁRÁRÁGRRGÁGRÁRGÁGRÁGRÁGRÁGRÁRGÁ

Jól értettem az akciót ?
Akárhányszor fizetem a legkisebb csomagot, kapok +900 diát ?

Doomista
már nekem se...

nekem már be se jön az oldal
akkor a böngészõmmel lehet gond

Doomista
az is akció, nem nem törték fel, én meg betudok jelentkezni

Ez a diamond akció is igaz ?
+900 dia ?
Vagy feltörték a a hivatalos oldalt is ? 😊
Nem tudok bejelentkezni az accountommal ...

Doomista
Nem gyanús...egyik romos haverom kapott ilyen levelet,mutatta nekem, õ sohasem fizetett diáért, én viszont megnéztem a postafiókomat, és nem kaptam.

Nektek is jött email a runesmagic.com-tól ?
Vhogy gyanús az egész :

" Subject: Key for free Diamonds in Runes of Magic

Congratulations! You have the opportunity to participate in our "Diamonds for Everyone" programme and get Runes of Magic Diamonds for your use in the Item Shop credited to your account for free!

Every player with a Runes of Magic account can get 20 Diamonds on each server they have a level 10+ character on.

For all accounts that match this prerequisite this email contains a code for each server you have a level 10+ character on. Once you redeem this key, your Runes of Magic account is credited with the amount of diamonds, you can then use in the game's Item Shop "
Mit szóltok hozzá ?

Doomista
Há olyan korlátot kellene bevezetni, hogy azok a ravenfellben lévõ mobok nem tudnak 20 lv alitti karaktert megtámadni,vagy valami ilyesmi, és meg is van oldva.

Vamp17
mondjuk amit en nem ertek, az a tunde sziget elhelyezkedese. elvileg valami hidfele koti ossze Ravenfell-el majd. De Ravenfell azert kemenyen 40+ os terulet! szal a kis 10 es szintu tundek ott sasszeznak el Varanasba vagy mi??

Vamp17
az egyik uj terulet magas szintu lesz, illetve a tp-reset ko is tuti lesz, hogy ujraoszthasd a pontjaid a megvaltozott korulmenyekhez igazodva.

Doomista
nem csak taborea,hanem az új faj worldje is !

penge25
mondjuk ha lenne egy táp állandóan online 6 fõs partynk akkor most se unnám a gamét, mert TT-be és a törpös instában bohockodnánk. Az a baj két igazán gerelt papja van a guildnek, az egyik én vok, amásik tõlem még brutálisabb de õ is mage inkább. Ergo ha mi megyünk papként, akkor meg nincs két mage 😞 gerelt játékosok így néznek ki nálunk: 2 tank (egyik sokkoló dps-t nyom tankolás mellett is), 2 rugó, 2 mage (akik ha kell pappal jönnek)

penge25
annak ott lesz 3 új terület az 5 bõl, indíthat új kasztot, hidd el olyan lagok lesznek majd, mert mindenki dudut meg õrzõt akar csinálni,és látni az elfek csodás területeit, lesz egy rakat új quest, insta, hátas, itemek, setek stb.., én tuti végre nem fogom unni magam 😊 Fõleg ha lesz server vs server akkor állandóan Doommal fogunk hatalmas, gigászi csatákat vívni egész Tabeora földje bele fog remegni az tuti <#buck>

Én meg arra h aki már kifarmolta magát mihez kezd...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

penge25
hát aszt se tudom majd dudut vagy õrzõt csináljak asszem egy dudu/õrzõ kasztot indítok majd 😊

penge25
én mindenesetre örülök egy értelmes talentfa bevezetésének, bár nagyon kiváncsi vagyok hogyan képzelik el.

penge25
hu bazz mekkora változások lesznek itt, az baj ezzel eléggé veszélybe sodorják a játékot, azért ekkora gyökeres változtatás elég durvának tûnik!!!

TopGun
Ertem, koszonom, ez mar jo hir, nekem legalabbis.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Vamp17
valszeg elbucsuzhatnakunk az egyszerre Flamelõ, Purgatoryzó, TS-ezõ, dischargeoló mageektol. 😊

Doomista
én egyszer pengével akarom összmérni az erõmet ! g vs g-nél...
...szerver vs szervernél na.

penge25
szerver vs szerver na

penge25
na hátha lesz egyszer g vs g és akkor összeméritek az erõtöket, csak szóljatok, mert mindenképp megakarom majd nézni 😊

lehet. de az is lehet, hogy maxhpval élném túl mert nem jönne ki stonlockbol 😄
penge25
lehet két lövés lennél neki kb 😊

penge25
hát nem tom nálunk õ a legkeményebb mage, 36k-s critje van bossba nem szar, szerintem elég jó buildet épített, persze én sokalom a stamináját, de összeteném a kezem ha ilyesmi magem lenne 😊

noob, ha összeadod az ability pontjait annyira azért nem durva 😊 Dueleznék vele egyet ^^
penge25
de még ez odébb van 😊

Doomista
parancs nyugtázva.

penge25
doom majd lehet megint igénybe kell vennem a szolgáltatásaidat, mert lehet elutazunk 2 hétre majd vidékre 😊

penge25
😊

Doomista
Óh akkor majd gubb scoutját kipróbálom ha lesz állatidézés 😄 Új fajból bizti én is lehúzok egy kasztott és feltolom 😄 De egyenlõre a demon lordot várjuk 😄 remélem dobálni fogja a narancs staffokat 😄 valami olyan kellen amit ha tier8ra húzod 2 k mag dmg-t ad 😄

penge25
reggelt, király képek!<#worship> Hmmm asszem csinálnom kell majd egy dudut, meg ha lesz petidézés még a scout is érdekes lesz 😊

Vamp17
Ez nem meglepo, nemet(tulajdonu) ujsag, a Frogster meg nemet. Szoval jo a viszony. 😊

Vamp17
Nos, mivel mar a druida skilljeinek a kepe benne van a jatek textura fajljaiban, ezert azt biztosan allithatom hogy atvaltozni at tud. ugy emlekszem farkassa medveve meg tigrisse. lehet tobbe is, de arra mar nem emlekszem. h idezni tud e... a harci petek a scout uj tulajdonsaga lesz, szal nem tom...

a GamesStar holnap megjelenõ számában az Advent Rising mellett ez lesz a másik teljes game 😄
ScarY MAN
ámulj és bámulj! ... vagyis új képek a közelgõ tartalomból + artworkök 😊

...

Doomista

Doomista
már kiderült...jó sok pénzt lõtt bele ebbe a fegyóba 😄 csak nem dubai egyik vezire lehet ?

bazdevil
Jaja torp instabol esik, nekem van egy, csak meg egy illuVI-ra meg egy illuV-re varok es csinalom a fulesemt. 😊

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
van egy új stat thunder V, király 20 stamina 50 magic attack na ez magnek való