Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt mar hogy az elso loves crit volt 18.5k aztan volt meg egy sebzes 12k sima de ha a masodik is crit mert lehet olyan is akkor akar 37k is lehet a sebzes, de az nagyon nagyon ritka.
Egy alap sebzes ebbe a zurhiba 12k korul van.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
A vahtos szetten en is gondolkoztam de ahhoz ossze kell szednem elobb a high durasat aztan a satokat hozza es lehet hogy arra nem nagyon van kedvem meg energiam. 😊
Talán Mage/Priest online lenne a nyerõ.<#wave>#wave>
Esetleg Clone Wars ? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
HP 10275 (unbuffed)
Magic Attack 4623 (Buffed)
A koppenyemet kell meg megcsinalnom aztan max mar csak finomitgatas statgyujtes az esetleges jobb cuccok osszerakasahoz.
Mit szolsz Penge? Salinas
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Miért pont ma szórakozik velem, mikor végre tényleg lenne idõm és ráérnék játszani!!!<#falbav>#falbav>
Én még eddig sem jutok el, bár valszeg egyedi hibám van. Ma telepítettem és regisztráltam.
A UserID/password kombómmal be tudok lépni a launcherbe, a hivatalos oldalra a neten, de a játékba nem. Lekéri a szerverek listáját (legalábbis ezt írja), de ezután visszautasít hibás account, és/vagy jelszóra hivatkozva.
És nem, nem gépeltem el 😛
Valakinek tippje mi a nyavajával állok szemben?
Ha csak nálam ilyen, találkozott már valaki hasonló problémával? Aki igen, kérem segítsen. Délelõtt még játszottam jó volt, fél négykor folytatni akartam, de már nem engedett.
de azert figyellek benneteket😄
Doom remelem dailyzel nekem😛 haa nem akkor kuldok alkohol mentes sort😄😄😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Winner of the title "Hero of Taborea" is Halalszarny from Hungary.
Gratula! Egy vote ment tõlem is.
...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!