Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazdevil
Erre a Skillregondolok.
Volt mar hogy az elso loves crit volt 18.5k aztan volt meg egy sebzes 12k sima de ha a masodik is crit mert lehet olyan is akkor akar 37k is lehet a sebzes, de az nagyon nagyon ritka.
Egy alap sebzes ebbe a zurhiba 12k korul van.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
nem ugy van van egy mob lõsz bele crit nélkül mondjuk 10kt, critel meg 17k, de hogy az alap sebzésed megháromszorozd azt nem tom, hogy érted? A passzív skillre gondolsz, ami néha 10-20 lövésbõl jár a tûz alapú sebzéshez?

penge25
crited megduplázódik, azt hogy?

bazdevil
Hat ez nagyban attol fugg hogy mit lovok, de egy pelda, MA-ban a zurhi eltire kb 18.5k a crit, ha meg duplazodik akkor kb olyan 30k korul szokott lenni.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
amúgy gart szép maget építettél

penge25
mekkora így a krited, a legnagyobb amit eldurrantottál flaméval?

penge25
vedd le a kicsikrõl

bazdevil
Ez csak sajat buff semmi mas, az illumine lehet hogy keves, de van majdnem 1600 intem az meg eleg sok, es ha megnezed nincs rajtam olyan ami nem high duras tehat minden illu V-VI kap 20%-ot. 😊
A vahtos szetten en is gondolkoztam de ahhoz ossze kell szednem elobb a high durasat aztan a satokat hozza es lehet hogy arra nem nagyon van kedvem meg energiam. 😊

penge25
nekem a magic attakom unbuff csak 3.2k, de buffal: 3.2k+15%os nyami (480)+mage buff (310)+ s/p buff (620) és máris 4600+ buffed a magic attackom, durvább instákba így megyek le törpis stb...

penge25
4600+ magic attak, hány buffból jött össze, mert kicsit kevés rajtad az illumine hogy ekkora legyen sima mage buffal?

penge25
<#worship>tápabb vagy tõlem is (nem is kicsit), egy jó tanács ha lehet akkor cseréld le az ékszereket high durás vahtos mage setre 15% magic powert ad az 5 darab, minden durva mage ilyet hord, és hatalmasat dob a sebzéseden!

penge25
magek álma, ez a kombó nagyon jó buffja van a mi szerónkon vagy egy atom táp priest/scout nagyon komoly papként, és imádom a 600k magic attack buffját

inter15
Valaki próbált már priest/scout kombót ?

Ahogy olvasgatom az aláírásokat , lassan új nevet kellene adni a játéknak.
Talán Mage/Priest online lenne a nyerõ.<#wave>

Esetleg Clone Wars ? <#vigyor><#vigyor>

Doomista
táp

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bazdevil
Hetvegen megint kicsit tapoltam a karit.
HP 10275 (unbuffed)
Magic Attack 4623 (Buffed)
A koppenyemet kell meg megcsinalnom aztan max mar csak finomitgatas statgyujtes az esetleges jobb cuccok osszerakasahoz.

Mit szolsz Penge? Salinas

halgat a topic csend van..mar a szel sem fujdogal...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Akkor már fogsz ROM-ozni ? Te adófizetõk gyöngye 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
8 nap melóm van még aztán kockulás ON <#mf2><#mf1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
<#worship><#pias><#pias><#worship>

penge25
reggelt, na végre a seggem alatt figyel egy örök oroszlán mount, jupiiiii!

BuriP
Vége lett!!!<#papakacsint>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Hát ez a mai nap, kíváncsi vok mikor lesz végre vége ^^

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Amikor sikerült belépnem , akkor irtak hogy újraindítjak a szervereket.

BuriP
Nem ír ki semmit, csak keresi a szerverlistát folyamatosan.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Carmang
Neked milyen üzenetet ír ki?

BuriP
Már a szerverlistát sem érem el, pedig csak egy account-om van,(két karakterrel, de ugyanazon a szerveren).
Miért pont ma szórakozik velem, mikor végre tényleg lenne idõm és ráérnék játszani!!!<#falbav>

7 perc alatt beloginoltam lol. A masik acc az ok

Makma
most ültem gép elé, nekem mükszik.

Carmang
Helló.
Én még eddig sem jutok el, bár valszeg egyedi hibám van. Ma telepítettem és regisztráltam.
A UserID/password kombómmal be tudok lépni a launcherbe, a hivatalos oldalra a neten, de a játékba nem. Lekéri a szerverek listáját (legalábbis ezt írja), de ezután visszautasít hibás account, és/vagy jelszóra hivatkozva.
És nem, nem gépeltem el 😛

Valakinek tippje mi a nyavajával állok szemben?

Nálam a fõ karimnál már a szerverekhez sem enged be. A másik 2 acc az ok.

BuriP
Van még valakinek rajtam kívül problémája a játék elindításával? Belépek, kiválasztom a szervert (Macantacht), de aztán csak kiírja hogy: "connecting to game server..." és úgy marad. Nem kapcsolódik, csak vár. Percekig hagytam, de semmi.
Ha csak nálam ilyen, találkozott már valaki hasonló problémával? Aki igen, kérem segítsen. Délelõtt még játszottam jó volt, fél négykor folytatni akartam, de már nem engedett.

BuriP
Én az elmúlt fél órába többször is próbálkoztam, nem ment. A szervert engedi kiválasztani, de be nem enged.

Mennek most a szerverek ?

yea kaptam 20 diat😄 marcsak a netet kenne bekotni es jatszhatnek😄
de azert figyellek benneteket😄
Doom remelem dailyzel nekem😛 haa nem akkor kuldok alkohol mentes sort😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
en voltam az elso szoval meg kellene halalni 😄

köszönet mindenkinek aki szavazott ram 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

TopGun
Hi! Most ez a dia kuldes a mail cimekre random volt, hogy ki mit kap? mert En csak ertesitot kaptam, hogy aki regisztralt es elerte a kivant szintet az kap ajandekba stb. de diara jogosito emailt nem! 😞 Akkor nekem uszott a diam!? torolhetem a szemem😞 Meg messzebb kerult tolem az orok hatas.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

BuriP
Akkor még sokáig gyaloggalopp lesz sajnos, pénzt nem adok ki érte.

Winner of the title "Hero of Taborea" is Halalszarny from Hungary.
Gratula! Egy vote ment tõlem is.

Doomista
Örökös hátast csak venni lehet kemény diáért.

ScarY MAN
bizonyos eventeken lehet szerezni a jatekban, vagy goldért veszel diat aztan veszel 😊 vagy penzert veszel diat es megvan a perma hatas 😊

...

BuriP
Örökös hátast csak venni lehet kemény diáért, vagy esetleg kapni a játékban késõbb valami quest-tért, esetleg nyerni valahol? több száz dia nekem még durva távoli így 30/21-es szinten.

TopGun
Hi! En is kaptam ilyen mailt, majd ma este megnezem a postafiokom a jatekban, hatha? ...

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

penge25
na jó hétvégét, és lootot mindenkinek 😊

penge25
hát idáig nem éreztem fontosságát, de néha bosszantó hogy a 2 órás hátas a legváratlanabb pillanatokban szÛnik meg létezni 😞

Doomista
azért egy mountért befizettem volna még jó régen a helyedben 😊 annyit sosem sajnálnánk a játékra. viszont én 1 mill forintot sem sajnálnánk a játékra, de inkább sajnálom.

penge25
lol nekem is az kéne a jelszó 😊

penge25
szurkoljatok, hogy valahogy összeszedjek 90 diát hétvégén, hogy meglegyen az oroszlán örök mount 😊

Doomista
feltöröm én neked !

csak mond meg az email cimhez tartozó jelszót.