Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kalapácsolt item vmi miatt visszaugrott az eredeti értékre .
nem használódhatott el, mert mikor legutóbb néztem még 160 durás volt.
Mi miatt lehet ez ? Átváltottam többször a secondary-ra, gondolom ettõl még megmarad.
Másik: van egy nyakláncom, ami nem high durás, de mégis kiírja a power 20 %-ot, kalapácsolt volt, de már nem az.Eleve 20 %-ot adna ? vagy ez csak bug ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

penge25
reggelt, mert mi történt már megint?

Doomista
befogok baszni hétvégén mint az állat!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Krezga
jaja, az aktuális frissítést tölti mindig le.
nem hiszem amiket letölt automatikusan a játék az elején az a patch?
penge25
na lépnem kell pápá

penge25
ööö online, hát nekem ötletem vagy a tûzfal vagy a router lehet a bûnös. Hivatalos fórumba keresgélj gyorsba vistával kapcsolatba találtam egy ilyet:

Do you have Vista OS?
If you have, run the game as administrator

penge25
nem tom ma elvileg szerver leállás volt, de tudtommal 2-ig de lehet elhúzódott, mindjárt utánanézek

ez valami Vista bug?
igen xp próbálkoztam elõbb és akkor ment de nagyon lagolt ugy hogy rá tettem az atom gépre és azon van a Vista
penge25
elõtte xp-s rendszeren ment a game, be tudtál lépni?

Hi ! most tettem fel Vista-ra és amikor be írom a pass-ot meg a nevet ki írja ezt: "obtaining server list" és várok 1 órát és akkor se történik semmi! ha valaki tud segiteni írjon!
penge25
komoly baba tud hackkelni? Törje már fel a belépõkódomat erre a freemail címre: [email protected], jól jönne az a 20 dia XD

Doomista
Mármint Babával hekkelem a háózatukat, mert egyedül kevés vagyok ehez a feladathoz, de Baba "profi" a hekkelésben.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
mond nekik hogy ha szorakoznak veled, akkor hekkelem a hálozatukat!!

Doomista
Gubbnak tuti nem jön be az oldal, mert szar a nete bruhahahah :S:S
Nekem meg rendesen !

Nektek bejön minden a runesdb.com-on ?
Több napja sokszor error üzenetet kapok.Most pl: a küldiket sem hozza már be.

tierezesnel 1.1 el no az fegyver sebzese tierenkent...a vedoertek az passz..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

kuuuvara remelem rohadt szolgaltato nem akar kontaktolni velem..morcos leszek rajuk kuldok egy csotany hadtestet😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
lesz igérem....esküszöm....életemre esküszöm...penge táp magejére esküszöm!

ez elég?

Ez az itemfejlesztés csak fehér itemekre mmûködik csak? Vagy akármire lehet tolni?

Meg kb mennyi a külnbség amikor az item mondjuk még csak Tier2-es és utána tier6-oson?

http://www.taxierden.hu

elobb legyen net😊

Doomista
ledumálom sikkel hogy visszagyere 😄 megértõ ember😊

hehehe megint en leszek a guilden kivuli😄😄😄
marmint itt mindenki egy guilbe lesz akkor 😄 en akartam en kapom..

Doomista
én fizetem.

penge25
hát azért mesze áll a kalinos stafftól, egy deka magic attack sincs rajta

penge25
persze ha pénzbe kerül akkor nem megyek 😞

penge25
nyugi ha lenne rá lehetõség átmennék, megszerettelek benneteket így a fórumon keresztül <#worship>

Gubberx
😄😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
😄DD ez jó ötlet 😄 de elõtte a klánt amiben van szétütjük 😄 guild castlet lebombázzuk.

Gubberx
átmegyünk le pk-zuk és áthurcoljuk? 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
alig várom😊 akkor penge jön hozzánk, ott hagyná a siochaint 😄 ha nem jön,akkor leitatom és ugy majd átjön...vagy ha az sem segit, akkor eröszakkal fogom áthurcolni x<#pias><#mf2><#smile>

bazdevil
Torp instabol esik a 4.-ik bossnal amikor sok boss van es a vegen ad 2 ladat, abbol eshet.
A multkor egy staff esett ez a kari kapta meg majdnem olyan jo mint a kalinos es eleg durva a duraja.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Gubberx
komoly 😊

penge25
hoppácska,lehet lesz olyan hogy átrakhaod a karidat másik szerverre:

Hello,

Frogster is working on a tool to transfer characters from a server to another one.
However, I don't think it will ever be possible to transfer a character between international servers and US servers.
These servers are hosted in different countries, and by different companies.

haat remelem nekem mar lesz a hetvegen vagy legkesobb jovoheten...mert igy melobol szar netezni..es nincs ROM:S:S elvonasi tuneteim vannak!!!

Gubberx
elõreláthatólag 3 hét múlva lesz otthon netem, most csak melóból írok 😊

penge25
mondjuk még mindig 3 cuccom ami nincs feltápolva kesztyû és a két gyûrûm az fos, illetve kb 6-7 cuccom van amire még 2 stat fér, de sajna most 1 hónapot nem leszek úgyhogy marad ilyen a karim, bár én így is meg vagyok vele elégedve! Mire meg visszajövök a pihirõl, akkor meg lehet dobhatom ki a cuccaimat, az új settek statok miatt 😞

Ja az a tunder stat nagyon karaj rajtad, törpis instában kitõl esik az, hányadik bossból?

penge25
értem, mert mondom itt magamba , hogy a picsába nem tudok én ilyen maget építeni mint a tied 😊

bazdevil
Szerintem ilyen karaktert mint az enyem 2 modon lehet epiteni vagy veszel penzert diat, vagy napi 16 orat jatszol ebbol 12-ot goldot farmolsz es AH-ban veszel diat.
Vagy mint Maelie, veszel egy 3k diat abbol osszedobsz egy karit amivel tudod farmolni az instakat es rengeteget uzletelsz, bar neki nagy szerencseje volt, hogy bevasarolt az unboundolo cuccbol amikor az bent volt a jatekban.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

bazdevil
Nem keveset, de csak akkor amikor akcios volt.

penge25
ugye te is vettél pénzért diát jól gondolom? XD

bazdevil
A 7db feher ruha +6 ra valo felvitele kb 250-270 kovel sikerult, a ket fulbevalo meg kb 60-70 kobol ment fel +6-ra.

Te mar jatszol? kivancsi vagyok mikor lesz vegre netem es hogy kocka baratunk dailyzett e nekem😊))

Gubberx
azt azt 😊

penge25
bazz, hogy sikerült +6-ra felvinned a sok fehér cuccot? Nekem volt olyan, hogy 70 jewellel sem sikerült, ezért hagytam a picsába, és mostmár megállok mindig +4-nél.

reggelt...

penge25
kk, egyre gondoltuk akkor

Doomista
Nincs.

ez a skill a mage-nek benne van már a játékban ? Mert nekem a 34-es thunder az utolsó.