Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Magnek nem a hp a lényeg mikor lesz 6k+ a m attakod?

Doomista
várom az új területeket, statokat, és még bankkártyám sem jött meg, de már folyamatban, csak ezért ^^ Nem unom, napi dailyt letolom, és ennyi. Majd ha jön új terület stb, akkor rákockulok 😄 Addig QW,CA.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
tuti hogy jól csinálom...megvárom mig jobb statok jönnek...aztán...20 K HP <#mf1><#mf2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
9.4k hp unbuff és még a black vállasom nincs felstatolva és nem így nem is hordom (várok az új statokra vele) Hogy hogy nem haladsz a téápolással? Unod a gamét?

penge25
lehet te csinálod jól, mert szerintem kurva táp cuccok kerülnek be, egy dolog biztos alvl 50+-os tárgyak eleve jobbak lesznek hiszen ha egy 50-es vállast pluszolsz +6 ra az ad 45 stamot, de ha egy 51-est az már tuti többet fog adni. Satatok is biztos durvábbak lesznek. Nálunk sejthetnek valamit mert a magek még a ful felstatolt high durás vhatos ékszer szetjeiket is árulgatják.

Doomista
hi láttam nem rossz trailer jah táposodsz hallod én még 5,2 k hpval viritok mit szólsz hozzá egy pvp-t akarsz

penge25
hi all, láttátok a kiegészítõ új trailerét, hát nem dobtam el az agyam tõle ütõsebbet is csinálhattak volna, az tuti lesz jópár új boss 😊 Mondjuk pénteken lesz meg a Black settem 3. darapja a sapi sokkot kapok, ha lesz tõle jobb set 😊

nah itt van a twitter a gameconrol
http://twitter.com/RoM_EN

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
Nagyon régi kombináció nekem a wb+iconpackager+cursorfx+objeckdock volt...most már csak vs+iconpackager+cursorfx+objeckdock 😄!
Szeretem, ha a windows rendszer szépen néz ki 😄

ScarY MAN
azt hasznaltam 😛 ... winblindsel egyutt....de mivel mostmar nem szamit a kulcsiny inkabb nem is eroltetem 😄 ... ugyis minden egyszerre fut mikor bekapcsolom a gepem 😄 kiveve a rom... xD

...

Doomista
Objeckdock plus jobb

ScarY MAN
mar tobb mint fel eve nem hasznalok semmi csicsat 😛

max rocketdock

...

Doomista
VS-t használj, ne WB-t, nem terheli a gépet, és nem akad össze semmivel.

ScarY MAN
nekem windows blinds miatt csinalt ilyeneket. moddol winfossal neha összeakad. 😊

...

nah ilyenek miatt nem megyek pvp szerverre...idiota..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
<#idiota><#idiota> Ravenfell városában, vagy obsidian kastélyban már nem ment volna ilyen könnyen neki ! 😄

Solid Snake
Újabb értelmes ember a ROM világába <#idiota>
kosziii!

bazdevil
Bemesz Kalinba, az elso teremben ahol a bekak vannak jobbra van egy nagy halom szikla azon ha fogaskerekezel akkor eltunik, oda bemesz megolod az ellent beszelsz a csavoval es amikor eltunik a ficko egy dobozt hagy a foldon, azt felveszed es visszaviszed a csokanak aki a questet adta.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

reggelt kockak
nem tudja valaki hogy ezt a questet
http://romdata.getbuffed.com/?q=421672
hogy lehet megcsinalni? megoljuk ensia-t vagy kit aztan jon seraph hasra vagodik oszt pont de a questet nem tudom megcsinalni

Doomista
Jéé, nem is tudtam hogy van low lvl insta ott is, pasperset ismerem csak 😊

Sascilian van lv 15-s insta ha meg akkarod csinálni a Logaros hangszer készitös küldit akkor ide is le kell jönnöd bányásni !
Én is most találtam meg pedig nem ma kezdtem... 😊

Hallo!

Doomista
Ez az insta hol van? Sosem láttam, sosem jártam itt, pedig már full lvl karim van a játékban, lol...

Doomista
Nem készül, csak szóba lett hozva hogy lehet hogy lesz, de nincs értelme.

Doomista
priest

csak most kezdtemelnem rég a játékot és lenne is egy kérdésem Mágusnak milyen másodlagos karaktert érdemes választani?

Nem tudom minta valahol olvastam volna hogy készül a játéknak a magyarítása, tudja valaki, hogy áll, lesz belõlle valami?
Vagy az nem is ez a játék? 😊

Hallo!
http://romdata.getbuffed.com/zone/view/251 van ez az insta... lemegyek és megölök lent mindenkit aztán össze vissza ugrálok mert az aranykupacok alatt csapdák vannak aztán elmegyek a végébe és nem tudom kinyitni az ajtót ami az utolsó szoba elõtt van valaki aki tudja hogy mit kellene csinálnom az kérem jelezze!

Hallo!

😄
Doomista
Addig igyál meg egy két üveg boroskólát.

Gyerek vagyok XD
Doomista
Updateld is a játékot a picsába...Addig igyál meg egy két üveg sört.

De az update az megmarad vagy másoljam át?
Doomista
Szerintem rakd újra a játékot, egyszer még megéri.

Az megoldja ha újra teszem a játékot?
Doomista

Üdv! Valaki segítsen,légyszi! A beállításaim maxon vanna és nincs ablakos módba.(se kint se a játékba nincs arra állítva) Akkor mitõl van az hogy mindig vissza ugrál ablakba és 800x600 grafikár a a gépem tökéletes!!! (futnak rajta a legújabb játékok) Légyszi segítsen vki! Köszi.
7200 Hp-m van 1200as dexem meg 1100 staminám. Engem is az zavar leginkább, h napiból tudom felhúzni (+39 dia az új napi ticket) egy 2-3 hét biztos rámenne. Meg igy, h 50es a warrior alap skillei amit használok rogue-al elég nagyokat sebzek. Az biztos ha veszek ilyen kavicsot azt utolsó percben fogok addig gondolkodok rajta.

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

Doomista
Csak akkor válts r/k-ra, ha lesz merszed belõle olyan kasztot csinálni, ami egyaránt jó damagenek és tanknak. Pl ha jó tankot akarsz akkor alapból puri stone kell, sok sok sárga stat, 10+k hp, sok dex is, hogy dodgeolj, és akkor már jól tudsz tankolni...Ezt persze nem csak úgy lehet elérni, hogy veszel item shopban 40 ezer forintért annyi purit amennyit csak tudsz, freesen is ellehet érni, ha elég ügyes vagy...

Mivel nem válaszolták meg a kérdésem így egy kicsit látatlanban mondom:
Én akkor cserélnék a helyedben, ha sok puristone-t tudsz venni.Ha 12-14K HP-d van akkor valószínû még KS -be se kell melléd tank. . Az egyik legerõsebb kasztja a ROM-nak, erõs PvP-ben és habár alapból erõs az elit skillekkel még akkor is sz@rrá tápolnak, ha nem akarod😄
Sztem akkor érdemes,ha van rá idõd felhúzni. Mert csak napikból fogod tudni és grindbõl, azért ezt nagyon át kell gondolni.(Ha jól értelmezem a hatásait akkor nem kapod vissza a küldiket)
Vagy van olyan lehetõséged is, hogy a rogue-t törlöd 😛
A véleményetekre lennék kiváncsi Fruit of Forgetting (secondary class törlése)kapcsolatban. Van egy 50Rogue/50Warrior-om és azon gondolkodom, h a warriort lecserélném knight-ra. Néztem az elite skilleket is, h ki mit kap. Szerintetek ?

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

Mephike
Gubberx
IM? mi töröl mit? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ez az új IM-es dolog törli a 2-ik kasztot és lvl 1-rõl kell kezdeni? Semmi XP semmi SP nem marad?
Doomista
Szerintem meg épp ezért nem emléxel rá, mert azt a 10 percet is csukott szemmel nézted végig XD <#pias> Kis zene akkor csak neked

Gubberx
az agyam törölte annak a filmnek az emlékeit már semmrie nem emlékszem 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
De a trailert láttad 😛 És persze otthon az asszonykáddal is láttál 10 percet a filmbõl, mert utána idézem,te irtad "nem birtam tovább nézni, elmentem a film elõl". És az asszonykád nézte végig. Amúgy melyik jelenet baszott úgy oda hogy felkeltél a film elõl ? 😄

Gubberx
nemtudom az milyen mert tudod hogy nem láttam a filmet 😛

Doomista
Ilyet kivánni 😞 Hogy az Álintéeur feketeruhás nõje kapna el téged a saját házadban !!!! <#falbav><#falbav>

Gubberx
remélem még a magedet is szarrá nerfelik egyszer XD

Doomista
:ASDS:SAD:ASD: