11819

• penge25
    nem látszik, de írtam: #9761
  • Doomista
    :-o
    totál nem látszik a traileren, hogy mmo...szal nem hibáztam. és totál nem lehet kivenni, mi lesz ez az egész játék, mint ha egy filmet mutattál volna :\
  • penge25
    khm mmo lesz :)
  • Doomista
  • Gubberx
  • Doomista
    FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU ágrárgárágrárgárgágár
  • Gubberx
    shhhhhh, alszunk :D
  • Doomista
    itt vagytok cubeok ?
  • Doomista
    multija és egész jó lett, de maradok a QW-nál, ha már ott sikeresebb vagyok mint RoM-ban.
  • Gubberx
    jó reggelt a cubeoknak :)
  • Gubberx
    jaja az fasza game :)
  • Doomista
    Tetszett, de mivel singleplayer játék lesz, ezért letöltöm, és pár órát elfogom tolni, aztán uninstall. Wolfenstein pl egész jó lett...
  • penge25
    de tetszett amúgy a két trailer?
  • Doomista
    Loool...mikor a tejet itta, és megfordult...loool...viszont ez a tej dolog nagyon nagyon megviselt, mert nem tejet kellet volna berakni ebbe a videóba, animácóba, hanem sört, vagy legalább bort.
  • penge25
    ejj ez a 2. sry, na ez nagyon ütős lett!
  • penge25
    pffff, nyugi Aion szept végén jön :)
    Kicsit off: Hmm ez a game se lesz gyenge, olvastam róla, zúzós lesz. Itt egy kis hangulat csináló trailer rég láttam ilyen gyönyörű videót mmohoz:
    Trailer 1.Trailer 2.
  • Doomista
    Nekem is mozgalmas hétvégém volt,mert elértem a 52/52 lvl-t, és sikerült eljutnom varanasig, hogy a tokenért vegyek charget, de már az instákig nem sikerült eljutnom, igy nem mentem se clt,se kalint,se tt-t,se dwarfot, se oceant, se semmit, de de dailyt erővel csináltam ! Mit szólsz ehhez ?
    És képzeld, nincs pénzem megvenni az Aiont se, mert sikerült elinnom...úgy hogy szeptember végéig várnom kell, mire megkapom a havi fizut :(((( Addig nincs Aion.
  • Doomista
    Hűűűűűűűhaaaaa aztaaaaa miket makkoltatok össze!
  • penge25
    Ja és TT első bossától esett még egy lila egykezes sword, nem tom jó e, de örült a tankunk nagyon örült neki :)
  • penge25
    Reggelt! Hej tartalmas hétvége volt nos 52/52 meglett végre, lássuk csak voltam egy rakat instában, nem tom mi lett a gaméval vagy nekünk volt mázlink de két nap alatt olyan dropjaink voltak amit 40-50 run alatt sose láttam. Nos Ks első boss dobta a lila pajzsot rajat Auth VI stat, Hordós boss A. gusher staff. Cl tiszta auth statos plate vállas high dura, valamelyik boss ott, má nem tom, clothes vállas clean genius V-el high dura, Clothes valami még clean stat high dura. TT 4 talamon memeory, egy enyimé lett, van ott egy kék staff 119 durás egy slottal, Aisha vagy ki world boss narancs high durás clothes cucc dirtys 17 wisdommal. Nos nem rossz statisztika 3 TT, 2 cl, 1 Ks runból
  • Doomista
  • Doomista
    macantach/siochain
    inkább rogue/knight vagy rogue/priest.
  • vénfarok
    melyik szerón van a legtöbb magyar? rogue/scout mennyire jo kombo?
  • Doomista
    eléggé jó.
  • vénfarok
    szasztok
    wow-hoz képest mennyire jo ez a gém?
  • zozoalma
    Biztosan kifogom probálni :)
  • Doomista
    aionra jösz, mert ezt már meguntad :D
  • zozoalma
    egyébként meg vagy 3 ember játszik a karimmal , ugyhogy nem mindig köszönnek mindenkinek :)
    Én most hanyagolom a gamet kicsit , kezd nagyon nagyon unalmas lenni
  • Doomista
    Teljesen mind1.
  • mechonoid
    Sziasztok azt akarom kérdezni hogy honnan szedjem le a klienst a hivatalos oldalról vagy a magyarról vagy teljesen mindeggy
  • Gubberx
    cube úr :)
  • Doomista
    ne sértődj meg, de ha nem azt irod neki, amit ő is akar, akkor nem fog válaszolni :D
  • zenoka
    babaszappan?:D
  • zozoalma
    Kire köszöntél ?
    Szerintem összekeversz vkivel :D
  • zenoka
    hehe jah te meg kapd be mert rad koszontem minap (tegnap) a trolloknal es csesztel visszakoszoni:)

jaja a kocka jo gyerek egyebkent csak kell hozza egy liter koffein hogy lepest tartsunk vele:)
  • zozoalma
    Hát igen szégyen hogy itt lykes szettbe mászkálsz és még 52/52 se vagy :S

Hát sajna ezt nem tudod bizonyitani hogy szeretnek :D

Csillagot is szereti mindenki mert mindig feldobja a hangulatot a baromságaival :) Bár tény hogy akkora N00B hogy instába sose viszik le max ő visz le másokat
  • Gubberx
    ja ez is igaz jár a szája hogy így táp ugy táp azt van vagy 4k hp-a :D:DD:D:
  • Doomista
  • zenoka
    de engem szeretnek a guild tarsaim ..I.. :D:D:D
  • Doomista
    lehet több a hp-d, de baszthatod ha full lvl sem vagy :D:D:D