11819

• Doomista
    nem is iparkodom :D
  • zenoka
    igy is 6K unbuffed:D nezd meg a kockat hogy iparkodik es sehol sincs:D
  • Gubberx
    nem kell a kifogás :D szégen hogy még közöd sincs az 50/50-hz ::(:(:(
  • zenoka
    jaja:D
    valamibol elni is kell:P
    meg nincs kedvem huzni a scoutot imadom az eliteket de egyszeruen nincs kedvem huzni
    de mar 32 lenne ha nem dobtad volna ki a 99 dailymet anno:DD
  • Doomista
    meg mindig nem vagy 50/50 ? óh istenem gyerekek, mi műveltek? :D
    mit művelsz zenoka ? elRENDERELED az összes idődet :DD
  • Doomista
    még mindig nem vagy 52 lvl ?
    azt a kutya mindenségit neki... ha legalább napi 30 percet játszottál volna az új pályán, akkor nem kellett volna hétvégén meglépned...és nem sirnál hogy hétvégén nem lesz meg az 52 lvl a meló miatt :( igy jár az cubeÚR, aki nem tiszteli a kockatörvényt :((
  • Gubberx
    XD
  • penge25
    ez biza (.)(.) -i
  • zenoka
    haha meg nem vagy 52 haha:D:D
    mondjuk a seconddal kenne mar elernem a 35 ot:D
  • Gubberx
    tök jó mondom meglépem az 52-t a hétvégén erre jöhetek szombat+vasárnap is dolgozni T_T :(:(:(:(:(:(:(:(
  • Doomista
    jóestét a cubeÚRnak
  • Doomista
    jah van
  • Gubberx
    jónapot a cubeoknak :)
  • penge25
    hallod neked van egy 50/30-as k/p-is?
  • penge25
    pff az fincsi még lol és kapot vízhűtést is mi bónuszba :)
  • Doomista
    profi volt a srác szerencsére...még jól el is dumáltam vele az ilyen számtek témákról...de pl haverom mesélte, hogy náluk egy olyan internetes srác járt, aki épp készült bekötni az internetét, hogy előbbi állásban vizvezetékszerelő volt...
  • penge25
    craftingolni tudsz, magyarán olyat nem fogsz találni! Vagyis kettő Ash woodból tudsz egy ah timert csinálni, tehát kivágsz 4 ash woodot és craftolsz belőle 4 ash timbert
  • FGB
    Mivel az angolom elég rosz így egy kis segítséget kérnék. Van egy olyanom, hogy "ash timber". kerestem minden fele fát, de nem tudom honnan szerezzem ezt be a zenésznek? Elég régota fent van a küldik közt és szeretném letudni:(
  • penge25
    grat, nem kapkodta el a szolgáltatód a dolgokat :)
  • Doomista
    reggelt, hehe. gyere át a macantacht serverre és húzom ;P
    képzeld, megjavitották az internetemet tegnap...1 év szenvedés után végre nem szenvedek:P pontosan az volt a gáz, hogy ugye van routerem, wifim, és a router jelét nem tudtam fogni, mivel a ház másik végében van, és a vastag fal miatt a jelet nem tudta teljesen befogni, aztán jött valami természet hatás, pl szél, vagy eső, esetleg valami egyéb fizikai erő, és úgy mond elvágta a jelet, igy megszakadt...valami kábelt hoztak, fúrtak ide, fúrtak oda, és meglett oldva...minjárt más ! jól meg is terheltem, mert alig hittem el hogy tényleg jó most már...este bent hagytam romban, torrenten töltöttem, és futott minden...nem szakadt meg...hálelúja ! ámen !
  • penge25
    reggelt, lol doom nekem is húzhatnál vagy 10-15 kiskarit lvl 40-ig, mert kellene már csinálnom, egy high durás vhatos mage setet egyre nagyobb szükségét látom. Pff tegnap voltunk ócánba, hát pff első pár mobnál tovább nem jutottunk :), igaz egy papunk volt na majd ma bepróbáljuk megint, legalább nem laggol az az insta. Finom hely, van itt stun, fear minden mi egy mage álma
  • zenoka
    hehe azt hittem itt nem jelennek meg az ilyenek hogy huzzzzzzzz please:)
  • Doomista
    Pikcsőr
  • Doomista
    Hajaj...történet...épp a skeletont dailyt farmolok ki holnaputánra...[igen, igy igaz, ma 300 db-t összeszedtem!!! nem vicc!! tessék büszke lenni rám!!] szóval farmolom, egyszer csak egy 8 lvl gyerek mellém jön, és egy ütésből kinyiffant by wolwerine...aztán visszajön ide nagy nehezen, partyba vesz, és nah mit gondoltok mit akart?
    Bizony ! Ez sem vicc ! Arra kért, hogy húzzam fel a kariját ! Oké úgy is gyűjtöm a dailyt, miért is ne...felhúztam 16 lvlre...de közben kb 3x halt meg, mert sikerült a mobnak aoezni amibe belehalt, nah meg nem egyszerű visszatérni erre a pontra arról helyről, ahova akkor tesz ha meghalsz...szal durván 4x halt :D Jót nevettem...
  • Doomista
    ez azt jelenti, hogy 6 rom kliens fog futni.
  • Gubberx
    gz :)
  • Doomista
    Cubeeeeeeeeee megcsinálták az internetemet, nincs több szakadás jeaaaaaaaa
  • Gubberx
  • Doomista
    Arra, hogy kitöröld vele a segged :)
  • Gubberx
    "E hónap nyereménye nem más, mint egy Collectors Edition Box verzió, amelyet Jörg "Kerensky" Koonen & Mike "Silberfuchs" Kiefer írt alá. Pluszba mellé egy Paysafecard-ot is kap a szerencsés győztes 20 gyémánttal feltöltve!"

Most 20 gyémánt mi a szarra elég?
  • Gubberx
    meg jön még a District 9 ami fasza film lesz :) szeptembert a mozikban töltöm :D
  • Doomista
    CubeÚR-nak irom, hogy ismerem.
  • Gubberx
    cube úrnak ajánlom
  • Doomista
    jah jah, laggol mint az atya úr isten.
  • penge25
    na léptem válaszoljatok a tt-s kérdésemre gubb vagy doom!!!!!
  • penge25
    na megjött már gubb koma is pont mikor a melóidőm meg lejár :(
  • penge25
    #9693 erre válaszolj!!!
  • Gubberx
    cuubbbeeeeeeeeee
  • penge25
    ha család itthon van jó az napi 20-30 percnek is (Persze hétvégét és pénteket leszámítva) :)
  • penge25
    TT-t kérdezd már meg pls hogy nálatok is szarkaszik az insta?