Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Persze megvan+pici babóca is jól van ha erre voltál kiváncsi 😊

Doomista
Passz...Asszony megvan ? 😊 Elég sok idõ van még 2 óráig + egyéb dolgok, olyan 4-5 órára fog csak menni 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
MÁrmint azt hogy a lvl 10-esek a csilivili varanast látják, mi meg már az elpusztult varanasba fogunk küldizni, na ezt nem tom hogy oldják meg

penge25
aham láttam és azt észrevetted, hogy varans elpusztul 😊 Nem tom hogy oldják majd meg ezt 😊

Doomista
Amúgy rom hungaryn fent van 2 videó, láttad ? Szal a 2. videóban mutatja a gyerek a Demon Lordot...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A magyar honlapon kivan írva a chatbox-ban, hogy ma lesz új terület😄
Vamp írta be tehát lehet valóság alapja😊
Doomista
😊)) Hát én már nagyon várom 😊) Remélem az 5 k hp-val menni fog, bár ha nem is, lesz kikkel tolni.

penge25
eheh korrigálom magam, jön ma az új terület olvassátok el rom hungary chatfalát vamp beszélt Kerenskyvel, TUTI JÖN MA AZ ÚJ TETRÜLET JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Doomista
Óh, istenem... most leiszom magam csúnyán. De semmi baj. Blue Marsra kaptam limitált béta meghivot, most szedem a játékot, egy új virtuális online világot mutat be, crytek technológiával, egézségetekre a romhoz, megyek tesztelni <#pias><#pias><#integet2>

pfff
franc belejuk ra is untam egy ideje...
eleg volt a daily instance kombobol
uj teruletet akarok!!!😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
EJJJJJJJJJJJJJJJ, a Frogster megint csak hitegetett, ma sem jön az új terület, pedig augusztus végére ígérték 😞 Márpedig mivel mindig kedden van a patchelés a mai az ucsó kedd augusztusban. Tuti együtt jön a kieggel a lvl 52 is, csak legalább ott tartsák be a határidõt amit ígértek (szept 15.), bár én már semmit nem hiszek el nekik 😞

sector512
Ebben a game-ben van valamilyen threat rendszer? Mert azt tudom hogy tank role van, de nem nagyon találtam még rendes leírást hogy hogy mûködik.

PSN: s3ctorHU

gameplusz
Rouge/Knight
Knight/Warrior
Mage/Priest

Csak hogy spórolj magadnak egy kis diát 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Attól függ, hogy egyedül nyomulsz vagy többiekkel.

Ha egyedül nyomod érdemes a második kasztnak priest-nek lenni, az elsõ meg valami dmg legyen.

Nekem egy warrior/priest combom van, ami elég jól bevált eddig.
Doomista
Olyat válassz ami táp.

Gubberx
olyat válassz ami neked tetszik

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

szucsy89
sziasztok!

nemrég raktam fel a játékot, melyik kasztot ajánljátok kezdõk számára?😄 vagy mind1?
Doomista
😊 Akkor koccintok a settedre <#pias><#pias>

gameplusz
Hotfixelés, remélhetõleg. Beszart ah, mailbox, house, ilyesmi. Aztán reménykedjünk, hogy akár még update is lesz 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

AnarchoiD
en "most" jottem wow -rol, valami maitenance van ilyenkor ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

penge25
Hát doom koma biza a setet magamnak és egy kurva kemény warriornak köszönhetem, mivel másfél héten át hajnal 5 kor keltünk, hogy mindkettõnknek meglegyen a 3 darab set, ugyanis hajnal 5 és 8 között senki nem farmolja nálunk lockyt és a cl bossokat. A belépõkódomat csak egy valakinek árultam el amúgy is és az te vagy doom 😊

ezeket a black setteket honnan lehet "beszerezni" ?
mi a feltétele, mik kellenek hozzá ?
köszi!

XeeN
Éppen ezt akartam írni...

hali
nincs szerver ?
sõt a hivatalos honlapot sem lehet elérni

Doomista
Jah, de azt elfelejtetted leirni, hogy nem saját magadnak köszönheted azt a 3 db black setet, hanem a haverodnak, aki feljárt a kariddal, és begyûjtötte hozzá a cuccokat 😊

penge25
erre mit mondhatnék sajna nekem se pénzem se sok idõm a játékra, úgyhogy te mivel ha bejön a bankkártyád és veszel x mennyiségû diát valószínû lehagysz tápban engem hamarosan 😊 Mellékesen jegyzem meg jelentem megvan a black set 3. darabja is a sapi és hát igencsak high durás lett (115), kicsit mázlista vagyok 😊

Doomista
jó napot cubeÚR.

Gubberx
jó reggelt a cubeoknak 😉

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ScarY MAN
estét

...

délutánt XD
Gubberx
estét 😊

Doomista
napot

Gubberx
cube

Doomista
etr4aveatve

Doomista
kész vége nem tökölök nem szarozom erõvel dolgozom a való életbe hogy minnél hamarabb kitudjam termelni a megfelelõ pénzösszeget a diára, vagy 100 k dia kell nekem ebbe az unfarmed farmed aimbotterkottergolder cubewar játékba hogy 15 k hps mage legyek akinek van 3 k intje és 10k wisdomja, mag attackja 10 k damage 8 k tier10staff full yellow karamarka szerkómerkó legtápabb servermage lszek priest külön tápolásra szorul, skilleket maxolni kell, úgy hogy dolgozom hogy tuzdjam fizetni az adót amitõl te penge...TE KOCkulod meg a játékot de kmeényen nekiadod azt amit megérdemel nem hgyod magad leeõzõl engem is 20 k hps maged lesz 5 k intel 20 k mag attack 15 k mag damagevel 20 k manával, igy tovább hajrá sok sikert farmolj a perma monutokért,a diáért, farmolj értünk, a játékért.

Gubberx
😄😄D😄:

nincs mese sokat kell farmolnom puri stone miatt..eloszor sok sok farm perm mount miatt most meg akkor a puri stoneokra..jaj de rohadt adict ez a szar😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
én is freebe nyomom és elég kevés idõm jut is a gaméra, de alakulgat a magem, nekem is a m. attackom kéne tolni (3.8k) gyakorlatilag már csak illuminét és 35 intet kell felraknom, ha minden cuccomra felmegy akkor meglesz az 5-5.5k m attack, de most várok kiegre lehet brut statok jönnek

jah akkor szivni fogok😛😄
egyszeruen nem tudok elorebb vergodni 5,6K hp 1020 damage es 2100 MagicAttackrol (sejtem ezt kenne feljebb tolni)... persze teljesen free-ben..
penzt meg nem akarok bele invesztalni

penge25
hát ez olyan mint Raven, én anno 6-7k-s mage voltam, evil t7 staffal mikor bejott az új területkurva könnyen öltem mindent haver 2.5k hp-val meg sokkot kapott mindig 😊 Amit írsz arról én is hallottam, a skillrendszer átalakitásáról, na majd kiderül milyen lesz.

en azt nem tudom hogy azt rebesgettek hogy az elfekkel uj lesz a skill rendszer (valami ketfele) ez a regebbi kasztokra is igaz? es akkor az tp resettel is jar
meg kurvara kivancsi leszek az uj teruletek balancolasara mert ugye oriasi kulonbseg van a friss lvl50 esek es a regi motorosok kozott..

penge25
Ugye akkor jövõhét kedden jelenik meg az új terület és vele az lvl 52?

penge25
nyomsz egy backspace-t és ott delete opció

had legyen egy kezdõ kérdésem:
- ha bejelõltem valamit a térképen, így menet közben egy piros nyíl mutatja merre menjek, ezt hogyan tudom eltüntetni?

penge25
aham

Doomista
Combat Arms Online FPS Action

penge25
CA ez minek a rövidítéseû?

Doomista
a = magyar abécében az elsõ betû.

Doomista
Ma.

penge25
a? ez mi?