11819

• penge25
    annyi szent ez a kieg isten császárság lesz
  • penge25
    ennek én se örülök vége a közös guild instázásoknak, mert logikus mindenki küldikkel lesz elfoglalva
  • Doomista
    Az oldalon az van...hogy 2 pálya...
    Savage Lands
    (Level 52-55)

Aotulia Volcano
    (Level 53-55)

Akkor ha tényleg 2 pálya jön...az durván vagy 600+ quest lesz...meg még az elf faj...atya úr isten! Szabadságot kell kivennem 2 hétre !
  • Doomista
    jah ezeket tudtam...de ennek nem örülök annyira...mert valszeg én full lvl-t is akarok a magemmel, meg az új fajjal is...és ez sok idő lesz :\ és nem nyár van :\ és nem akarok rákockulni a játékra :\
  • penge25
    aki elsőnek huzz fel egy ilyen kombót a szerverén 55/55 dud/warden vagy fordítva 2000 diát kap, már látom a haláleseteket a rommal kapcsolatba, fejem rá lesz olyan hülye aki 2-3 nap alatt ezt meg tudja csinálni :)
  • penge25
    amit elárultak a kiegből lesz egy tök új kezdőterület az elfeknek, ahol választható a két új osztály, malatia insta új keményebb verziója jön, lesz egy durva 12 fős igazi raid insta, és jön egy új terület ahol a játékosok elérhetik a lvl 55-öt. Nos ennyit árultak el, de szerintem iszonyú mennyiségű tartalom jön még, mert gyenge 1 Gb a patch most, plusz előző patch is 600+ Mb volt és az már tartalmazta a kiegészítőnek sok tartalmát! Lehet végre bekerülnek normális zenék, hanghatások stb
  • Doomista
    Akkor hallod...nem is indítok új fajt...először a főkasztot felhúzom 55 lvl-re...
  • zenoka
    ejj nem olvasol mailt
    lvl 55 es uj faj meg uj terulet 53-55 ig
  • penge25
    csak azért mert én formáztam a rom fennléte óta 2* a vinyót, és simán indult minden gond nélkül
  • Doomista
    Mind1...meglátjuk mi lesz...Francokat...mától nem alszom :\
  • Doomista
    Hát nem tudom...egy .reg fájlt még felpakol a rendszerre a RoM...És vannak játékok, ami hibásan futhat, ha hiányzik valami .reg fájl...szal én maradok a installnál, de elhiszem neked a dolgot...elvégre azért is vettem külső winyót meg kutyafáját...
  • penge25
    55 lvl a max ez tuti, kérdésed további részét nem értem!
  • penge25
    azt tudod e ha újra rakod a géped egy az egybe áthúzható a mappa, tehát ha formázod a rendszer vinyódat a game jó lesz ettől függetlenül, persze a dokumentumok mappól nem árt kivenni a game könyvtárát mert oda menti le a alapbeállításokat, spellek helyeit addonok beállításait stb :)
  • Doomista
    De akkor most hogy is van ? lv55 lesz a max szint ? Mert irtak arról a volcanico vagy milyen pályáról...53-55 lvl...vagy 52/52 a lvl szint, és új faj ?
  • penge25
    indítasz új karaktert, egy dudut vagy esetleg egy wardent
  • Doomista
    Hmmm...tényleg egész jól jön a patch....még jó hogy megcsinálták az internetem végre...de akkor is megéri leszedni az új clientet...mivel ez tartalmazza az összes eddigi patcht...és ha újra kell rakni a rendszert, akkor legalább hamarabb fent lesz a rom...ezért is érdemes leszedni az új clientet...főleg, hogy gamershellre és egyéb helyekre nem nagyon fog felkerülni az új client egyenlőre...de az sem biztos hogy felrakják...
  • Doomista
    Most én is betoltam a patchet...Mert amúgy is déltől nem leszek itthon pár óráig, addig megvan több mint 3 órám...
  • penge25
    én nem vesződtem a full letöltéssel
  • penge25
    reggel 6 kor nekem lazán felpatchalta magát a game 20 perc alatt :)
  • Doomista
    Torrentről szedem...már 60%....olyan 2 óra múlva lejön :)
  • kovalik
    4000 dia most 22 ezer, akkor 55 ezer volt eredetileg ?
  • XeeN
    4000 diánál. 200 diánál 200Ft, 500-nál pedig kb 500Ft a kedvezmény... Ami inkább 10% semmint 60%.
  • Apocalipto
    Már töltöm is a patchet! ^^
  • kovalik
    Dia vásárlásnál, hol van 60 % engedmény ?
  • zozoalma
    Hát tévedtem most szedem a patchet és tényleg szép nagy ugyhogy töltöm is fel Ftp re Hungaricumosok Ts szerveren kinn lesz a link . Onnan talán kicsit gyorsabb
  • zozoalma
    Vamp a legutobbi patch volt majdnem 600 mb gondolom azt pakolták bele az új kliensbe, nemhiszem hogy a mai megjelenésre 1 gigás patchet dobnak ki , mert az szánalmasan elrontaná a megnyitot hogy patchnap lenne játék helyett :D
  • bardo20

helosztok remélem látszik majd a kép valaki tudna segíteni miért írja ezt ki sehol nincs ahova vagy amit beírjak plz előre is thx
  • fecsee
    sajnos elég ingadozva megy egy vkinek, nem tökéletes ma a diginetem :P
    de így is több mint a 90k.
  • Doomista
    Nagyon köszi! Este éjfél után és is elkezdem szedni.
  • Vamp17
    tokeletes. szedem en is innen. es megy is vissza egybol. akkor ez lesz a torrent amit terjeszteni fogok es amit seedelunk gigabittel. koszonjuk!
  • fecsee
    felraktam ide:
    http://www.mininova.org/tor/2954088

nézzétek meg h jó-e, mininovát még nem használtam eddig
  • fecsee
    áh, milyen is mörfi.
    nemtom mi oda a jelszavam, emlékeztető mail persze h nem érkezik meg most :(
  • Vamp17
    pl piratebay
  • fecsee
    rendben, de hova lenne jó?
  • kovalik
    rakd
    megköszönnénk
  • fecsee
    sziasztok

nekem most ért le a kliens.
    ha gondoljátok kirakhatom torrentre (10mbit upom van)
  • Vamp17
    kb 90k val szedi. szoval valoszinu h reggelre er le csak.
  • kovalik
    neked milyen sebeséggel tölti ? (nekem most is csak 0,9 kb/s)
    kb. mikorra jön le ? még éjszaka vagy csak reggel ?
    Köszi!
  • Vamp17
    termeszetesen.
  • kovalik
    köszi, az jó lenne
    ha lejön jelezd itt légyszíves