Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Junkosabb nem is lehetne 😞((((((

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
😄:😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
khmm itt egy link van aki már ölt bosst az új instábanKeressétek meg a dropját, sárga VIII-as stat!!! Bazz nem is sárga VII-es hanem egyenesen VIII-as statok esnek majd gyááááááááááááááááá<#wow1> Minden cuccom megy a kukába 😊

Gubberx
reggelt a cube uraknak 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Többé ilyen nem fordul elõ, bocsánat mester 😞

Doomista
Örülhetsz ha pár skillt maxra fogsz tudni tolni 😄DDD

penge25
jaja bazz egészségedre vigyázz bazz, rendelj legalább egy pizzát vagy valami, az hiányzik még nekünk, hogy megint kórházba kerülj. Bár tudom csak azért vágyol vissza a kórházba, hogy megint fogdoshasd a csinos nõvérkék fenekét <#vigyor><#bohoc><#hawaii>

penge25
akkor csak jó hogy 700k tp-t megtartottam az új terület maitt a magemnek eheheh, persze az sem számít sokat ha 200k tp két szint húzása, mindegy a legfontosabbak így is maxon lesznek 😊

"ha hiszed ha nem, abban a 11 és fél órában kb 5 db pogácsát ettem meg egész nap, és ittam 0,5 L folyadékot"
gratulalok okos es ugyes vagy...kivancsi vagoyk mikor mesz megint korhazba

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
Szerintem 6-7 k hp-t elérhette volna úgy, hogy még krv nagy legyen a magattack/damageje, és akkor fasza lett volna, de ennyi hp-val egyáltalán nem jó.
Hát úgy volt, hogy ugye 17:20 fele mentek a szerók, akkor sikerült 6 óráig vagy meddig tolni, mig kiirták hogy server shutdown, akkor padlót fogtunk :ADDSA: Olyan 7 tájékán kezdõdött a game, és el is kezdtem gubber barátommal, de megfájzult a fejem, és a pálya elején annyi upload errort kaptam, hogy csak pár questet + napi dailyt adtam le, és inkább elhúztam...volt hogy 2 perc alatt 4x upload errorom volt, ez eddig a rekord...gubb barátom is elhúzott, azóta fent sem járt, még mindig 50 lvl szegény 😞 De volt már hogy 1 perc alatt 3...szal igy kicsit feltolta az agyam és nem kockultam meg egész este...felkeltem 9 órakor reggel, és onnantól kezdve egész nap nyomtam...ha hiszed ha nem, abban a 11 és fél órában kb 5 db pogácsát ettem meg egész nap, és ittam 0,5 L folyadékot...jó pár upload errort kaptam, de csak a pálya elején, azon túl volta pár óra alatt és már nem volt ilyen gondom...fél9re lett meg az összes quest a pályán...(kivéve 1 buggos). Szóval olyan 13 óra alatt kitoltam a questeket...1x haltam, de azt is csak azért, mert a quest meglepetés okozott, szóval nagyon figyeltem hogy ne halljak meg, mert tényleg sok debtet kap az ember ezen a pályán, de a questek hamar leszedték...A questek annyira faszák, hogy 52 lvlre ellehet tolni a fõkaszot + 51 lvlre a second classot...én mindent a magemmel csináltam, és mától dailyvel tolom a second classomat fel 52 lvl-re, azaz a priestet...Legjobb daily fajtával, ami 1+ mill expet ad és 100k+ TP-t. Skillezés nagyon durva lett, alapból 50 lvlrõl 51 lvlre a legjobb skillek 100+k TP, szintén 100k+ TP 52 lvlre...A gyengébb skillek meg 52 lvlre 100k+ TP...

jah csak pinz kel majs a sok puri stonera

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
kb doom mennyi idõ volt az összes küldi kipörgetése az új területen?

penge25
lol soha messze állok azért attól 😊 nem szeretek solozni én ha hívnak megy ma-ba is 😊 MMO-nak nem az a lényege, hogy soloba tolja az instát az ember, bár ez a játék egyre arra sarkalja az embereket és ez nincs jól így, most megint ezekkel az új statokkal mindenki nagyon brut karaktert tud csinálni, kis instákat mindenki solozza majd 😞

penge25
bazz doom látod mégis csak te jártál jól, hogy nem tápoltad a maged, most már lassan elkezdheted majd szeptember végén építeni a 20k hps 10k m attackos magedet 😊 Ja egy érdekesség láttam tegnap bazz szerónkot egy igazi maget,mindenén int vagy maattack volt, a staminát csak a runákból és a 16 allokból volt neki. Gyááá gyereknek 4k hpja volt, de bazz 9.5k magic attackja t10-es ant queen staffja, sokkot kaptam tõle mikor rálõtt a kedvemért egy kis mobra, mondjuk a hpja nagyon gyér mert clbe benyal egy chargot és annyi, bár lehet ilyen magic attak, meg staff mellet egy forgószél és halott mindenki cl-ben is 😊

Doomista
15 db +35 int
10 db +35 wisdom
19 db +35 stamina
1 db +35 strength
1 db +45 wisdom +35 int

meg csomó mag attack, defense és egyéb cucc, de azokat dobtam.

mikor kezded el szolozni KS-t?

penge25
Hm bejöttek az új drágakövek is amivel 50+ tárgyakat lehet pluszolni, én arra lennék kiváncsi, hogy egy lvl 46-os cucc +6-on kevesebb bonust ad vagy egyenlõt mint egy lvl 51-es cucc +6-on. pl ugye van a magenek a vállasa +6-on 45 stamina bonust ad, a lvl 51-es vajon ugyanennyit ad? Mert ha nem bazz az összes cuccom cserélni kell szinte 😊

penge25
Ja és grat a lvl 52-höz, én csak hétvégén leszek annyi, mert akkor tudok többet játszani a gaméval 😊 Tényleg igaz, hogy 30 nál is több stamina 35-öt lehet összeszedni, mondjuk én kb 2 órát toltam az új területet, de van már 5-6 darab, egy rakat 35 intem meg wisdomom.

penge25
reggelt, meglet doom a legdurvább statod is az új insta elejébõl? Bazz 45 stamina 28 intes tárgy lol. Én azt tanácsolom most mindenkinek ne nagyon kezdjen most bele a cuccok statolásába, mert linkeltek lvl 55-ös cuccokat sokkot kaptam, ezek persze szeptembertõl jönnek, minden 45-ös lesz stamina int, wisdom stb. (aki lvl 52 és bemegy az új instába kis beszélgetés után megkap egy cuccot 45 stam+28 inttel). Ami durva jönnek a VII-es sárga statok gyááááá linkeltek párat durvák lesznek nagyon!

Doomista
Ma végre sikerült megcsinálnom minden questet az új pályán 😄 Vagyis egy questet kivéve...mert az buggos lett...akik hamar elkezdték és már ott tartottak azok még elcsipték nem buggos állapotban...Ha már Ravenfellrõl is készitettem régen képeket, akkor már Weeping Coast sem hagytam ki...a gallériámban megnézhetõek. Amúgy meg 52/50...Holnaptól csinálom az 100+ k/1x daily félét, igy napi 1 mill exp jön rá a second classomra, azaz 51 lesz 6 nap mulva, és szintén 6 nap mulva lesz 52, azaz 2 hét kb, azaz 12 nap 😄

Hali! Gubberx majd légyszi nézz rá -> The Chronicles of Spellborn fórumra köszi!
penge25
még jó, hogy félkész szinte minden cuccom 😊 Lesz nekik helyük bõven eheheh

ehehe megint lehet ujra tierezni😄

penge25
penge25
láttam küldi rewardként olyan staffot adatbázisban, hogy kihugyozza a regines staffomat 😊

penge25
35 statokon kívül valami durva reward van még, bár ezek a statok is elég ütõsek?

nekem is kesz..volt egy jopar quest ami felvetelnel tulkepp rogton kesz volt es nem azertmert megcsinaltam hanem mert bugos volt
ez meg hianyzik nekem de lovesem sincs merre kenne
http://romdata.getbuffed.com/?q=420926

Doomista
Nekem kész.

penge25
Na ez az a kuldi ami nekem nem mükszik

van egy masik daily is amit en talaltam ott a vaddisznokat kell kibelezni 10 darabot azis 90K-s
isteni tegnap doglott meg a videokartyam (azt hiszem az adta fel).
buktam a gamet egy ideig.
mar csak azt nem ertem hogy miert nem lehet obsidianba levinni a dailyket ott 15 darabokat kell osszegyujteni mashol meg 10-eket grrr😄

penge25
Más az elején van egy küldi a neve valami impossible way asszem, a küldi szerint egy NPC-t kell elkísérni, nektek nem bugos a küldi, mert nekem npc meg se mozdult a helyérõl.

penge25
Jó reggelt mindenkinek!Na sikerült 40 percecskét játszanom ma hajnali 5 kor. Nekem bejön az új terület a statok miatt fõleg. Nos balance hát még szép, hogy nekünk könnyû itt küldizni, nekem is minden egy lövés eliteken kívül (max 2), de gondold el aki ippen eléri a 49-50es szinetet , semmi értelmes stat, fegyó nála hát az azért vért izzad itt, még ravenben is. 40 perc játék alatt 2 milla xp jött össze, 3 stamina 35 és egy wisdom 35, meg pár fisfos stat, egy laza hétvége alatt meglesz a lvl 52. Ja egyvalami szúrta szemem, egyenlõre egy dailit találtam, szúnyogokat kell ölni és bazz 90k xp-t ad, azért ezt durvának tartom 900k xp/naponta csak a dailivel 😊 Mert ugye ravenba a legdurvább dailivel 500k+ xp/nap jön össze, magyarán megölték Ravenben a kalózos, rákos daily itemekbõl élõk kereskedelmét 😞

Gubberx
😄😄😄😄😄

Doomista
Semmi baj, csak pár százezer játékos kattant be ez miatt.

Vamp17
Most beszeltem Kerenskyvel. Az egesz a Runewaker hibaja. adtak meg regebben egy patchet, ami szuperul mokodott, de ma azt mondtak h par szovegbeli valtozast meg csinalnak, erre adtak a frogsternek egy teljesen uj, nem tesztelt patchet.... Most dolgoznak a hotfixen....

Doomista
Isten ments !
Nincs az az isten !

el vazz nem vartam honpaokat..most adnal erte 300D-t?😄DDD

Megy.
RETROB0Y
Megy a gém Windows 7-en?

Doomista
És akkor nincs semmi, mert a sro szar de jó, a wow király jó, a rom meg legjobb.

gameplusz
Wowoztam is, és akkor?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Doomista
Mert úgy tudtam, hogy csak sro felé vezet a hajlam 😄

gameplusz
Miért? Nem nagy mutatvány egy 50-es.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Doomista
Az jó, mert nekünk úgy sikerült a questekkel haladni, hogy eddig csak 35 wisdomosat adott...amúgy meg nem is tudtam hogy van neked ebben a játékban 50 lvl karid 😊

gameplusz
Már az elsõ 5 questben van tiszta Stam X 2db 😊

gameplusz
Jaj. Gád... Hülyeségeket beszéltek. Némelyik pirate-et alig lehet levágni...

Nem mellesleg bugosak a skillek is... 110k kell egy 49-re húzáshoz 48-ról. Tegnap még a fele sem volt.

Doomista
miiit csinááálttállllll ??? eladtaaadd a 35 stamináát ? ffffufffuuuff

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU GRÁRGÁRGÁRGRÁGGRÁGRÁRGGRÁRGÁGRÁRGÁGRÁ

jah es ha egy uj quest 70-90K xp kapunk 200 ujat akkor rossz esetbe 2 nap alatt el lehet erni de ahoz natur casual kell valszeg maelie pl holnapra meglepi ha ma jatszik es lesz szerver is😛😊
csalodtam nagyot csalodtam..

nah elso benyomas kurvara nincs balanszolva
amit lattam 51 es monstakat egy lovesre lehet gyilkolni es az eliteket is (azokat nem egy lovesre de konnyen) tehat a regebbi jatekosok nem fogjak agyon izgulni magukat😊 viszont meg szerencse hogy idoben eladtam a +35 staminat es nem vartam doomistara hogy megvegye mert szorjak a +35 os cuccokat.. kivancsi vagyok mit fog reagalni a "piac".