11819

• baxxter8
    Ja értem, mondjuk sejtettem, mert láttam, hogy valami új cucc jön. Én is aztán jó időpontot választottam hogy kipróbáljam a játékot :)
  • Vamp17
    Amint leer nekem, en toltom fel rom-hu ra.(bar jelenleg az sincs tul jo allapotban). illetve letre fogunk hozni egy nyilvanos trackeren egy torrentet, ami kap egy gigabites seedet. remelem eleg lesz legalabb a magyaroknak.
  • kovalik
    és honnan szedjük le a klienset ?
    a hivatalos oldalról kemény 0,7 kb/s-al jön
    pár hónap és lenn lesz :)
  • Doomista
    Köszi.
  • Vamp17
    A szerverek allnak, majd csak holnap 12:00 kor indulnak el.

Az uj klienset most szedjetek le, ne varjatok hogy a mostani poltatcheljen!!

Ha most elkezditek, reggelre leer. De holnap ugy behalnak a patch szerverek, hogy egy ev lesz mire leszedi.

Arrol nem is beszelve, hogy az uj kliens tobb mint 1 gigával(!!!) nagyobb mint a regi.

Gozom nincs rola hogy mit pakoltak bele hogy ekkora lett az uj kliens. elv az uj teruletek, modellek, mar benne voltak eleg regen, csak nem voltak feloldva. esetleg hangok, zenek? passz.
  • baxxter8
    Szevasztok. Tudnátok segíteni, ma raktam fel a játékot és a bejemtkezés után amikor szervert keres, akkor nem csinál semmit. Csak áll. Egyik alkalommal vártam kb 5 percet de semmi. Valami ötlet?
  • Doomista
    Izé...biztos vagyok benne, hogy nem kell semmit letölteni, de a hivatalos oldalon van jobb oldalt olyan, hogy az új client letöltése...downloader programmal...szal akkor végülis ami most client van fent nálam is, updatelni fog holnap ? Vagy le kell az új clientet tölteni ?
  • Apocalipto
    A magyar oldal jelenleg le van terhelve :-/
  • bardo20
    nálam is hol bejön de nagyon lassan hol meg nem kb 7dik frisitésre 5 perc alatt behozza
  • Doomista
    Nemesis listben nincs bent aki megölt ?
  • kovalik
    a magyar oldal nálatok sem működik ?
  • TopGun
    Hat ezaz amit En sem ertek, meg az a karakter sem ert, akit velem egyutt tamadott meg az a szemet tetu! :(
  • Doomista
    biztos...
  • bardo20
    akkor valaki segitene mert ugy csináltam ahogy angolul van irva megnéztem a magyar oldalt és semelyik nem akar jo lenni azt irja ez már használva van ez a profil... nem értem valaki segitsen
  • Gubberx
    ez vmi nagyon fura dolog mert ha be van kapcsolva a pk a fejed felett van egy bazi nagy ikon is szal nemlehet nem észrevenni, ha meg nem volt bekapcsolva hogy öltek meg? :D
  • TopGun
    Semmifele vicsorgo fej ikon nincs a fejem felett, ugyanis alapbol gyulolom a PK-t a WOW-ot is azert hagytam abba. Egyebkent eddig meg soha nem tortent ilyen dolog, azert is lepodtem eg ennyire, hogy most megis megtortent!
  • penge25
    az finom aki elsőnek eléri a két új kaszt valamelyikével a 55 1000 diát kap :)
  • penge25
    kedves doom ha nem tudnád az új kieg miatt megint van free diamond, sőt van egy pár új nyereményjáték is tessék nézegetni a leveleidet, de kint van már a magyar funoldalon is :)
  • Doomista
    Már rég lejárt ez a dolog, azért...
  • bardo20
    helosztok nekem valamié a diamondos nem jo amit kaptam emailbe azt irja ez a fiok már használva van de nem kaptam egyetlen diamondot se
  • Gubberx
    Nincs a fejed felett egy vicsorgó fej ikon? :D mert ha nincs akkor elvileg nincs bekapcsolva.
  • TopGun
    Es hogy kell kikapcsolni a PK-modot? alapbol be van kapcsolva? :(
  • Gubberx
    FFUUU de le pk-ználak most :D
  • Doomista
    na ugye ? te meg jössz ezzel az item shoppal :D
  • Gubberx
    low lvl-en meg qvára mindegy van-e neki dia vagy nincs mert cuccokat ugyis 50-55-re csinál majd magának
  • Doomista
    De én a low lvl-re értettem.
  • Gubberx
    mi?? 20k 1 dia kb és 40 felett már mehet MA-ba, ahonnan azért jönnek eladható statok,50-re meg baromi gyorsan fel lehet fejlődni
  • Doomista
    Hát mivel a gyerek nem 52/52 lvl...és elég sok idő kell ahhoz hogy annyi goldot összegyűjts amennyiből tudsz venni ezt azt az AH-ba, ami item shoppos, és jó valamire...gondolkozz már egy picit :D
  • Gubberx
    FFFFFFUUUUUUUUUUUUU
  • Doomista
    nem beszélek, hanem írok.
  • Gubberx
    milyen 20 lvl? te miről beszélsz?
  • Doomista
    Persze, majd annyi goldot összetud gyűjteni 20 lvl alatt...
  • Gubberx
    viszont goldért is hozzájuthatsz az aukciós házból :)
  • Doomista
    Igen.
    Igen.
  • Munszu
    Sziasztok:)
    az item shop-ban kapható cuccok nagoyn befojásolják a játék menetet?
    Az item shoppot használó playerek, nagyobb előnybe részesülnek?
  • domez128
    ok köszi
  • Doomista
    Nem kötözködni az atya úr istenit neki !!!! Vagy oda hajítok egy üres sörös üveget !!!
  • Gubberx
    hazucc, te a kövi söröd várod csak :P
  • Doomista
    Várom az elfeket!
  • Gubberx
    várom az elfeket :P