11819

• Doomista
    Hívjátok fel Kerenskyt hogy mi a gond :D
  • Doomista
    Ezt el is hiszem...
  • Gubberx
    hihető :P
  • ScarY MAN
    nahát...szégyeld el magad.... én beteg vagyok :P :D ...tegnap ota:P xD
  • Doomista
    Én nem...csak fél2 kor kezdődik az órám :D
  • Vamp17
    de igen.
  • Gubberx
    nektek nem szakad meg error-al a patch?
  • ScarY MAN
    Te is?
  • Doomista
    Ti is lógtok suliból, melóbol, grat.
  • ScarY MAN
    Amúúúúgy vampal nagy előrelépést véltünk felfedezni a launcher mukodeset nezve. mostmar mukodik az update csik xD
  • Doomista
    Éssss ennyi volt ! Hivatalos oldal nem jön be...serverek elszálltak :D
  • ScarY MAN
    jaja.... vampnak is meg nekem is
  • Doomista
    Az új kisebb patch közben MD5 file errort ir ki...patch errort...omg.
  • Doomista
    Lol megint patchel :D
    11 perc és 25 mp nálam...mértem, rekord.
  • ScarY MAN
    ami mellékesen 1,5 giga :D
  • ScarY MAN
    nekem 15-20perc alatt szedte le a kliens a patchet :)
  • zenoka
    mivel a sok orult a hivatalost szedi le en maradok a patchelesnel hatha gyorsabb lesz:D
  • ScarY MAN
    van 8 percünk hogy elérjük a 10ezer hozzászólást xD
  • Vamp17
    igen, teljesen minden benn van.
  • Doomista
    Szerintem szedd le a hiv. oldalról a klienset, vagy torrentről, amit pár hsz-szel arrébb tegnapi barátunk megadott...én torrentről szedem amúgy, úgy gyorsabb.
  • TopGun
    Ertem. Van a rendszeremen most is egy ROM kliens, de mint mondtam hibas, mert nem tudok atmenni siro partra es azt mondtak szedjem le ujra a klienst es patcheljem fel. Azert kerdeztem Toled, hogy ha leszedem a hivatalos oldalon valamikor elerheto klienst, abban minden benne van? ugyertem, hogy az alap jatek es az uj kieg is, es meg a regi patchek is esetleg?
  • zozoalma
    Csillagkocka
  • penge25
    na akkor reawardokról, mobokról, városokról egy rövid szöszenetett várunk majd :)
  • Gubberx
    FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU nem akaroook dolgozni menniii :(:(:(
  • Doomista
    Én döntöttem...nem mék ma be arra a két órára...inkább RoMozok...sajnálom gyerekek, de túl nagy a kísértés,a csábítás :(((( ménem halok má meg nem bijjom én ezt már :((
  • Doomista
    :D:D:D:D:D:D az Paint volt ;)
  • penge25
    ok thx
  • zenoka
    csak ne PS :)
  • Doomista
    :(( Sajnállak, és persze...majd jönni fognak a képek keményen...nem tudom hogy bírod :(
  • penge25
    majd doom kérhetek megint egy rövid beszámolót a gaméról, küldik rewaedja stb..., mert én most péntekig csak napi 20 percet vagyok, hogy a dailit leadjam és csuma :(
  • Doomista
    Igen...mindent tartalmaz. Ha most már van a rendszereden egy RoM kliens, akkor csak patchelni kell a launcherrel, vagy a rom hungaryn leszeded a patcht és felrakod, ha fent van. Én launcherrel patcheltem, mint ahogy a többiek is. De --> #9921
  • TopGun
    Szia! az a kerdesem, hogy ez az uj kliens ami a ROM.com-on van tartalmazza az eredeti jatekot, meg a regi patcheket es az uj kieget is? es ha ezt leszedem, akkor meg patchelni is kell? vagy hogy mukodik? mert nem vagom most igazan. Foleg, hogy nekem ahogy irtam itt is, az a bajom, hogy valami miatt nem tudok atmenni siro rivo partra es azt mondtak, hogy a ROM.hu-rol szedjem le az ott levo klienst, telepitsem ujra es patcheljem fel es akkor fog mukodni siro part is. Ezekutan meg a hivatalos oldalon levo klienst is szedjem le? vagy eleg, ha csak a hivatalos oldalon levo klienst leszedem, abban minden benne lesz?
    Egyebkent kb egy fel oraja neztem a hivatalos oldalt es nem tudtam kattintani a "free download"-ra es az oldal is olyan felig keszen jon
    be :( vagy csak megint nalam a hiba? A magyar oldal meg el sem indul.
  • Doomista
    Akkor ilyen van RoM-ban...már nem emléxem hogy...de nekem van vagy 3 ember...pl az egyik instában valami skillt nyomott a bossra a haverom, és bekaptam én is...
  • TopGun
    Szia! De igen, benne van a nemesis listben, hogy ki volt az a tetu aki megolt.
  • penge25
    szerintem tartalmazni fogja, hiszen a patch 2.0 alatt sorolják fel mik lesznek benne, tehár ez benne lesz már a vulkános pálya is, mert azért egy-egy kasztra összesen 6 szintet ráhúzni egy pályán sose lehetett
  • Doomista
    Az addonokat ne felejtsétek el törölni...mert szép hibák fognak a szemetekbe szúrni.
  • Vamp17
    A vulcanos palya meg nem jon. A masodik Chapter palyaja, de ugye a masodik chapter 6 honapig fog tartani szoval abban az idointervallumban barmikor johet.:) termeszetesen nem kell olyan sokat varni ra, (max egy honap sztm.) de nem hinnem h mar most berakjak. De ez nem hivatalos informacio, csak talalgatok!!
  • Doomista
    Asszem használatba veszem gubber bankkártyáját :D
  • zenoka
    akkor az elfet felstattolod +35 okkel:D
  • Doomista
    nah meg fullon van a bankom, minden helyem a 28-35 és egyéb reward statokkal...akkor most mi lesz ? :\ szerintem a 28 statokat dobhatom npc-hez, mert annyi 35 lesz, nah meg végén még ne ha túl nagy meglepi legyen....lehet hogy a volcano pályán már 45 statok lesznek...ki tudja.