11819

• Doomista
    Paprika Napok vannak itten e. Elmegyek és bebszok.
  • Gubberx
    Moziünnep ftw :_D
  • Doomista
    :D Nem vagyok questkocka...elvégre csak a 2. ember voltam a guildben, aki meglépte az 53 lvl-t...54 lvlre meg már 4. rember voltam...
  • zozoalma
    Hát számomra ez a sok quest azért is rossz mert most mindenki elvan magába no insta csak questel mindenki 1-2 questhez visz magával még1 embert azt cs
    Én nagyon hamar megis untam ugyhogy az 55 jóóóó messze van
    Sajna én nemvagyok akkor questkocka mint Csillag(rankja Alkesz Kifejezett kérésre :D )
  • Doomista
    Az új pályát természetesen várom, de remélem nem lesz nehezebb, mint a Savage...Azaz legyen solozható sok sok normál quest, de legyenek party questek is...
  • Doomista
    Akkor el sem kezdem tápolni magam... :D
  • BuriP
    Hát így a videó alapján én arra a területre még egy darabig legfeljebb meghalni megyek csak.
  • penge25
    eheheh még 2 hét sekell és jön az új terület, amit annyira hiányoltunk, na itt végre megszerezhető lesz talán már a küldik segítségével is az 55/53
  • penge25
    thx mester a beszámolót
  • Gubberx
    Rogue/Knight Mage/Priest Priest/Knight
  • slime001
    Tudom ez a legbutább kérdés egy MMORPG-nél, de mégis egy kezdőnek milyen kasztot ajánlanátok? Nem ismerem az erőviszonyokat, melyik kaszt hogy áll, van-e balance ezért ha tudnátok ajánlani valami jó class combót amivel élvezetesen lehet játszani azt megköszönném. A lényeg, hogy ne legyen túl gáz vele fejlődni és high end tartalmakba is legyen valami haszna.
  • Doomista
    Ma délután tájon sikerült kivégeznem az új mappot...Halál pontosan 54 lvl-ig húzott...szal 14 mill xp a 55 lvl szint, az dailyvel lesz meg...aztán a second class szintén...Közben kezdtem egy warden/druidot...lv 10/1...de csak az elf pályáig tolom, mert ott minden új, aztán nem fogom megint varanastól tolni...elég volt 2 karit felhúzni high lvl-re ugyan azokkal a questekkel, én számomra már unalmas lenne :D Az új pálya szép és jó, rengeteg quest, van pár fejtörő, idegesítő...debtet lehet gyűjteni mint az állat...egyik nap olyan 1 mill+ debtem volna, persze tekercs rulez...másik nap olyan 600-700 k jött össze, tekercs rulez, így sosem kellet questtel levennem debtet...olyan 3-4 tekercset nyomtam el...de persze azért, mert táptalan a magem...+35 statok vannak, amik érnek valamit a questekből, aztán az utolsó questek adják a +45 statokat...közben sok +40 stat esik...Buggos quest szerencsére nincs. Irdatlan sok TP kellene, de a questekből nem jött olyan kurva sok...Szal ami TP összejött, azt inkább buffokra,passive skillekre nyomtam, úgy éri meg legjobban. Persze ha nem sajnálod a lóvét a daily resetekre, akkor már 55 is lehet az illető...by runekeepers 4-5 embere...second classnál szintén. A pályával meg vagyok elégedve, bár RoM-ban egyik pálya sem baszott fel agyilag úgy, mint ez, de azért élveztem. Muszáj is volt sok sört vedelnem, hogy bírjam...:D Daily dologgal maradtam a skeletonoknál...drop rate-t nagyon meglehet érezni, a mob cardok is esnek rendesen. Ennyi az én beszámolóm.
  • Doomista
    Rákattantam :D
  • Cat 02 #10083
    Runes of Magic 113 hours 1,430 hours

wtf kabu :D
  • Doomista
    magekre nem szól ez a dolog :D azok nem tankok ;)
  • penge25
    4-5 millás bossok a 12 fos instába vannak nem?
  • Vamp17
    Elnapolni tenyleg nem lehetett. a Frogster megcsinalta a mediafelhajtast, legyartotta a dobozos verziokat, elkuldte oket 15-ere a kiskereskedesekbe... Mar nem tudtak "szajbol-segget" csinalni, hogy vulgaris legyek. :) A Runewaker viszont nem keszult el idoben es ezert lett az ami lett.
  • penge25
    mindent intre akarok, és maatckra tenni jobban, mert sokat ér a mage ha 20k hpja van de lo a bossba 3-4k sebző flamét
  • penge25
    ne bazz 20k hp, énmax 11, 12k ra terveztem a magem :(
  • zozoalma
    Teljes siker azért messze van mert rengeteg olyan dolog maradt ki amit beakartak hozni de vhogy nem lett kész időben !
    Elhalasztani meg ugye nem lehet inkább kiadtak egy félkész játékot :(
    Ahogy elnéztem az 55-ös eliteket 20k hp minimum egy instába ha tulakarod élni !
    Bossok 4-5 millio HP 20-30k dmg , érdekes lesz

Oceans Heartról nem irok taktikát mert az elrontja a játék élményt !
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Youtube on van video :D

• Apocalipto
    Chapter II: Teljes siker!

A Frogster közölt pár információt, II. Fejezettel kapcsolatban, amit megosztunk veletek is.

A felhasználók száma jelenleg nem kevesebb mint 1.9 milló játékos, ami valljuk be nem kevés. Észak amerikából és Európából összesen 17 szerveren élvezheti a játékot a nagyközönség.

Több mint 1.7 millió euró értékű gyémántot osztott ki a Frogster a játékosoknak és még számtalan event vár rátok!

Forrás: RoM hungary
  • TopGun
    Van itt valaki aki hasznalja az nbuff addont, magus es segitene nekem?
  • zenoka
    jah:)
  • TopGun
    ez a ddo amirol beszelsz, az ez lenne?
    "Dungeons & Dragons Online : Turbine Sues Atari Over DDO"
  • Gubberx
    postán is eltudod magadnak küldeni
  • Doomista
    Én most se kaptam semmi diamonddal kapcsolatos e-mailt...
  • bardo20
    akkor más megoldás nincs mit hogy fogom valakit akibe megbizok és átadom neki aztán a másikra meg átdobálja
  • Vamp17
    Elvileg meg igy lesz. Egyszer... az a gond hogy az adatbazis osszeakad ettol a funkciotol. Dolgoznak rajta (mint sok mason. Pet rendszer, PvP, stb...)
  • ScarY MAN
    ez beta ota nem lett atfogalmazva :) elvileg igy lett VOLNA ... de nem igy lett :)
  • bardo20
    segitségetek kellene a http://www.runesofmagic.hu/hazrendszer ezt irja:
    "a Egy account , nyolc karakter, egy ház

Nem számít az, hogy neked hány karakter van, ők mind ugyanazt a házat birtokolják.
    Ezért könnyű azt megtenni, hogy az egyik karaktereddel italokat készítesz, berakod a ládádba és a másik karaktereddel pedig fölveszed őket.
    Nincs több olyan hogy: ‾egy pillanat karaktert váltokâ€?
    Egy második jelszó adja az otthonodnak a további védelmet.
    Ezt a jelszót tovább tudod adni a barátoknak és családnak, hogy hozzáférést adj az otthonodhoz."
    nekem ahány karakterem van mind üres házatt kap hogy lehetne et megvalositani amit ir hogy az egyik karakteren berakom pl a recepteket amit szereztem a ládába és a másikon kiveszem?
  • Gubberx
    nemtom nekem nagyon fura volt és nemjött be :S ja meg bementem a tavernba és bent állt kb 50 ugyanolyan karakter mint az enyém armor+fegyó dettó ugyanaz :D
  • gallik
    Sajna igaz ...
    Én is csalódtam a Rom-ban
    Gondolkodok az AION-on én is
    itt van egy kis bevezető : aion
    Ezek szerint nagyon jó lesz ! Nem a grindelésen lesz a fő hangsúly !
    Ti hogy vagytok ezzel ?
  • zenoka
    ugy van mint romba a dia rendszer tehat ingyenesen is lehet tolni kicsit nehezebb de idovel feltudod szabaditani azokat is. megnezem:D
  • kovalik
    Fiúk aion lesz nekem is.
    Amit írnak az aionról az fantasztikus, ha csak a fele benne lesz...

Nagyot csalódtam a kiegben.Hiába ingyenes a rom, ha a játékélmény nem az igazi.
    Ez az ingyenesség is kamu tulajdonképpen, dia nélkül soha nem leszel táp.(Kevés olyan ember van aki nem vett diát és nem költött tízezreket)

8-10 éves kölykök rohangálnak pk-sként és csak bosszantásból ölnek, röhögnek, hogy megbénítanak miközben a mob öl meg téged, így szerzel 500k debtet.
    Tulajdonképpen szinte semmi nem valósult meg abból amit ígértek.Az egész PVP rendszer el van cseszve.
    Kár, pedig jónak indult ...

• Gubberx
    2 nappal ezelőtt még így volt
  • Gubberx
    csomó területre nem tudsz bemenni, 2 faj és 1 kaszt sem érhető el és max 2 karakternek van hely
  • zenoka
    maar nem eltoroltek:D
  • Gubberx
    naon szar a ddo én töröltem 1 nap után :) ( maga a game nem lenne annyira szar de ha free-ként nyomod durva korlátozások vannak)
  • Doomista
  • ScarY MAN
    te fijute :D ha tudsz feljössz msn-re egy csöppet?:D