11819

• zenoka
    fu nem vert oda ez az uj kieg nekem:S
    lehet megnezem a ddo-t most lett ingyenes:)
  • Gubberx
  • ScarY MAN
    beszarás milyen erős
  • Gubberx
    Ez a srác keményebb mint egy 55/55 R/K :P
  • Vamp17
    sot, maga a chaper III is csak feltetelezes :)
  • Vamp17
    A chapter III megjelenese (a hat honapos becsles) csak onnan van, hogy azt igertek, fel evente jon nagyobb concent update. szal a chapter III idopontja csak feltetelezes.

Amit sikerult megtudnom az uj teruletrol: Ha minden jol megy, a kovetkezo concent updateel jon, durvan oktober elejen.
  • penge25
    Te meg zozo leírhatnád oceán első 3 bossának a taktikáját, hogy kellölni őket ejjjjjjjj
  • penge25
    Hát szerintem is bőven ráértek volna kiadni ezt kb karácsonykor, chapter III is állítólag jön 6 hónap múlva de minek, elég ha ilyen nagy kieg évente jelenik meg. A játékosokat lázban lehet tartani apró tartalmi újításokkal is, új insták, dropok, mobok, küldik stb., amiket ráérnek 1-2 hónaponta kiadni
  • Vamp17
    itt van kerensky kommentje:

"Hi guys,

there are a few things Runewaker is working on that did not make it in time for the actual release but will be implemented in the coming weeks. We all hoped it would be ready on time but we decided that it needed more time than we had before launch.

And not to split too much hair: while it is not in right from launch, it will still be technically part of Chapter II.

I'm sorry for the delay - but we are going to add the feature when it works as intended."
  • Vamp17
    ugylatszik ez meg nem a vegleges Chapter II. A pet rendszer, a hangok, uj terulet, meg csak ezutan jon. Bar nem ertem miert kellett vele kapkodni.
  • zozoalma
    Hát de most annak sincs hogy nincs élet a szerveren , mert mindenki egyénibe küldizget, farmolás legalább ad is vmit meg instába is lehet jo xp tpt kapni :D
    Ugyse tudsz minden skillt kihuzni egyből mert ahogy hallotam 230k TP egy jobb skill 53 ra huzása
  • penge25
    de annak sincs értelme, hogy most 10-15 napig farmoljon az ember hogy 55/55 legyen tessék bele tenni összetett, elgondolkodtató küldiket, amivel kitolható akkor az idő,de ne már hogy nincs elegendő küldi hogy meglépd a szintet, ne kezdjenek már ebből is agyatlan farm játékot csinálni.
  • zozoalma
    Hát nagyon helyes hogy nincs annyi küldi mert annak sok értelme nincs hogy 3nap alatt 55/55 vagy :(
  • penge25
    Jól hallottam, hogy gyakorlatilag nincs annyi új küldi, hogy elérd vele az lvl 55-öt lol? Sokan panaszkodtak, hogy nem került be egy rakat beígért dolog, legtöbben ugy hiányolják a vulcanos pályát, ami azért fontos hogy annak segítségével lehtene meglépni az 55/55-öt, nincs is új talentrendszer, pet rendszer 0, pvp nincs egyáltalán javítva! Ejj minek ez a nagy rohanás a kieggel, ha egy félkész cuccot adnak ki megint a kezükből, nem csalódtam, ismét félkész cucc jött ki, mint mindig ez lesz szerintem ennek az mmonak a veszte...
  • TopGun
    Nah 4 ora alatt lejott az uj patch! Nagyon hianyoznak az addonok, remelem minel hamarabb megcsinaljak kompatibilisre? Mi ez mar, hogy Elf orzo nem hasznalhat ijat? Az elfeknek a legfobb fegyveruk a hiresen pontos ij.
  • penge25
    ááá 6 hónap és jön megint III fejezet ez így túl gyors, mire éppen felépíti az emeber a kariját kezdheti előlről :(
  • penge25
    55/55 lvlről annyit kurva könnyű elérni annak akinek rohadt sok pénze van, mert ugye fogja daimondért vesz egy rakat napi küldi resetelőt és ahból megveszi a sok 1 milla+ xp-t adó napi daili cuccokat és ennyi pffff. na doom akkor valami szösszenetet kérnék, gyors össze foglalót a kiegről :)
  • BuriP
    Azért a borlovagok is ihatnak sört!
  • Doomista
    Na a Hungaricumnak vége !
    Éljenek a "BOR"lovagok :D
  • zozoalma
    Na a Hungaricumnak vége !
    Éljenek a Borlovagok :D
  • TopGun
    Szerintem kizarolag, rohadt durva csalassal, kulonben ennyi ido alatt kizart!
  • zenoka
    gyerekek az uj terulet nagyon durva alap 53 lvl es mobok 20-30K hp val rohangalnak az uj karaktereknek eselyuk sincs elenuk
  • ScarY MAN
    koczkák

#10030 - köszönöm szépen :) én voltam az elkövető :)
  • XeeN
    Valamint 55/55 ös karakterek... No comment...
  • Gubberx
    ??????????????????????? WTF????????????
  • zenoka
    hehe vannak mar lvl50 es elfek...
  • TopGun
    Gyonyoru a banner, gratulalok a keszitojenek!
  • TopGun
    Hi! Nekem online patchel,17:40-kor kezdtem es most tart 14%-nal, szoval nem biztos, hogy En meg ma meglathatom az elfeket :(
  • kovalik
    Vki tud jó napi küldit mondani az új helyen ?
    Én vagy 4-el találkoztam, de mind kevesebb xp-t(kevesebb 100k ) adott, mint WC-ban, sőt több mobot kellett megölni illetve nehezebb is.
    Bulletin Boardot nem is találtam meg.
    Köszi!
  • Gubberx
  • Htjet
    Jó ez az updater, 99%-nal kiirja, hogy nincs elég hely a lemezen.
    Kilépek, újrainditom, erre elkezdi előröl szedni a patch-et amit az előbb másfél óráig szedett
  • Gubberx
    hmmm néma csend, mindenki kockul... :D
  • zenoka
    nah akkor newbieknak (nekem) lehet ujra stattolni a dolgokat igy.
    +40 int, +35 int, +40 stam es 3 kicsi:):)
  • penge25
    nem örülök valóban minden cuccom újra kell rakni ááááá oda még a black settem is így :(
  • penge25
    ok hiszek neked
  • fecsee
    hehe, freeweb link nem jó ide, talán így:

• fecsee

• Gubberx
    na milyen az elf magasabb szinten? :D
  • Gubberx
    haza akarok menni kockulni :(
  • penge25
    ejj, de szép lett a banner