Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
és hol a curzor ikon a köpenyrõl eheheh te ezermester 😊

csak azt nem ertem hogy ha raaltal volna cursorral akkor azt is feldobja hogy current equipment es ezt is.. es azt sem lehet hogy show preview mert szintkorlat miatt nem engedne😄
haha photoshop😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
Ha ez sem elég bizonyiték, akkor semmi sem 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nah most banataban le fogja inni magat😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
a képeden látszik a hátérben a másik két válaszható reward
Ancient Studies Cloak
Folklore Studies Cloak

Fura ebben a küldiben pont ezek a rewardok vannak 😊 Ejj, doom majdnem behúztál a csõbe eheheheh

penge25
na egy teljes sceenshot a galériádba? Mert a képed nézegetve van egy kis bibi a hátérbe látszik, hogy ez egy küldi, ott a többi köppeny is ami választható majd ha esetleg teljesíted a küldit. Szóval a linkeld képed egy még nem teljesített oceános külédirõl csináltad szerintem, csak rávitted a cursort a revardra 😊 Mondjuk ezt otthon hamar kiderítem, mert van vagy 6-7 küldim ami oda szól, megnézem a várható rewardokat 😊

penge25
lol te kis összeesküvés elméletben hiszõ

egyebkent is hozzam kepes ujregvagy😛😊

direkte nem linkelek mar egy ideje.. mert visszalehet nezni hogy honnan jon a kattintas...paranoia rulez😊

penge25
te meg tanulj már meg helyesen linkelni ebben a fórumban 😊

penge25
kérünk screenshotot pls

penge25
és onantól annyi elmegyek weepinge leadom és csuma?

hazucc ez a quest adja ezt az itemet
http://romdata.getbuffed.com/?q=422348
es ehhez az ij instaba kell bosst olni😄 amihez kicsi vagyol😛😄
vagy tolj egy screenshotot😄

Doomista
de az 35 intet ad, ez meg 45 intet 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ott a koordináta...odamész, ne menj közel a fénylõ izékhez...elindulsz nyomsz block buffot holy aurát és bemész azonnal katt a tárgyra és futás ki, de megfogsz halni.

Doomista
van 😊

Doomista
mirõl beszélsz ? 😄 új instába csak ehhez HASONLÓ item vagy, de nem ez ^^

penge25
és hogy é vetted te ezt fel mármint a tárgyat, mert ez biza csak az új instába lehet teljesíteni 😊

Gubberx
és olyan is van ami 45 stami 45 dex? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
szóval mesélj csak errõl a küldirõl hol hogy mit kell? 😊

Doomista
Szerintem ez elég bizonyiték...

Doomista

Gubberx
oké este tali hazaértem 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
te kis hantaboj, linkeld be a tárgyat és elhisszük , fotót várunk, de nem photoshoposat 😊

Doomista
Alap...vagy ez beugratós kérdés ?

penge25
de doom megint ittál?

Doomista
Jaja...én a chiefet öltem lila kártyáért, 15x öltem meg és esett egy lila staff belõle...98 durásan...

szegeny kalin par het es senki sem fog odamenni😄

Doomista
Cubeee, ez most komoly. Ha akarod segithetek beszerezni...

alkoholtol mar nem ugy mukodnek a zaroizmok ahogy szeretne igy egy juhuuuuu uj statos cucc es rogton eleresztette a rozzetajat...😄

penge25
ne kalint told mert 3-4 óra farm után 100% hogy esik a lila admiral staff weepingben a nagáknál az elitekbõl 😊

Gubberx
de azért remélem a végén csak nem szartál be 😄😄😄😄

Doomista
Minden skill mûködik a játékban. A mage/priest elit skilljei közül a Diasble egy passive skill, cursort vidd rá és irni fogja hogy mire jó. A Purify meg nem szed le minden átkot magadról, és másról. Sajna kurva sok mob átkát nem szedi le...Nem sok mindenre jó az sajna...

Üdv
Vki tudja, hogy a mage/priest elit skilljei mûködnek normálisan ?
Gondolok itt a Purify-ra, Disable-re, hiába nyomom magamra nem szed le semmit ill. , hogy kell használni pontosan a Disable-t ? (instant ? )
Hálás köszönet a válaszokért !

19.7, 16.5 a koordinata ha jol latom😄 gps-be kapcs meg ma megnez😄 tenisz utan este😄

Doomista
Még nem fejeztem be...holy aurával mentem neki, useoltam a tárgyat, és meghaltam. a tárgy useolása után adott egy questet, accepre kattoltam, és az új pályára vezetett egy npc-hez...és most szarsz be.: stam,int,dex,strength XI tiszta stat volt az item amit a quest adott+200k+ exp és 10k+ TP...de még mindig nincs vége...A QUEST AZ ITEMRE 2 DB XI STATOT AD ! SZÓVAL VAN EGY +45 STAM +45 INTES ITEMEM ! AZT HITTEM BESZAROK!

Gubberx
Ha jól látom ez valami cube-ok ellen kifejlesztett speciális csapda amely elszívja a táp-ot és a hp-t 😄

Doomista
Nyomjad keményen az instákat te elvetemült fajta 😄 Kalint toljad, hogy meglegyen a lila staffod 😄 Aztán tier8ra vele ! 😄

hehe en multkor atugrottam a cyc ele ott nekem jottek a cyclopsok gondoltam hagyom a francba es befutok az instanceba de nem engedett be hirtelen ezert szetcasptak a hatam es elfekudtem
vartam a party papjat hogy ellesszen mar fel nagy varakozasba elkezdtem forgatni a nezopontot mire berakott az instanceba max hp-val feltamasztva dept nelkul😄 orultem rendesen😄

Doomista
Ma épp jártam ToWW-ban, mondom leugrok, igy gyorsabban kiérek...majdnem belehaltam az ugrásba, de mégse, igy reflexbõl mentem 1 métert, és....hát...szóval ez lett...meglepõdtem...mi a franc ez ? Valami "trap" nevû izék, és egy useolható item van közép tájon...nah mind1 egy jót káromkodtam, ütötttem a billt, meg ilyenek, aztán nagy nehezen rányomtam a resurrect gombra...újabb meglepetésemre nem kaptam debtet. Ez azért érdekes volt. Jah, és csak 10k+ damaget vert belém ez az izÉ.

nah akkor ez a demon lordos nem lesz egy ket even belul megoldva..folyamatosan baj van a stabilitassal szerintem es nem nagyon latok elorelepest az ugyben.. marad a legenda hogy talan egyszer javul a dolog vagy gyengitik 30 fosre😄

penge25
tehát d. lordig így el se jutottak

penge25
meg akkora laggot okozott az egész szerón, hogy abba is hagyták pár elitet valahogy megöltek, de nem tárgyak hanem fragmantok esnek belõlük, gondolom majd be lehet váltani valami durva cuccra. De mondom hatalmas lagot generál nm csak bent nekik, de nekünk is a kinti világba, úgyhogy abbahagyták. Az új instáról meg annyit nálunk már csak az ucsó bossal nem bírnak 5 boss van ebbõl 4 már ütve van, ucsó lvl 58-as gondolom azért nem megy nagyon nekik, a mage azt mondta t9-es ant queen staffja, és 7.8k damagéja van, alig tud valami sebzést a Medúza bossnak így bevinni lol

es megvolt a nagy csata nem meseltek semmit a tobbiek?

penge25
Nya jelentem 52 lettem, minden küldit kiveséztem én is már szombaton az új területen 😊 Bõven elég volt a tp arra is,hogy 10-12 skillem is lvl 52-es legyen 😊

penge25
mazsolázd azért a magyar fun oldalt mert szinte minden kérdésedre ott lesz a válasz 😊

penge25
Reggelt! Nos ime a link ami kiokosít téged: arcane transumátor használata

Törölt felhasználó
ajjajj😄 én nemtûnök régi cimborának😊 viszont.. egy merész kérdés: hogy mûködik az arcane transmutor? azaz hogykell statolni?😊
XeeN
Ha viszont nem, nyugodtan kérdezhet, maximum nem kap választ. Hacsak nem valamirégi cimbora. <#rolleyes>