11819

• Gubberx
    még jó hogy a wardent húzom már egy ideje :D
  • penge25
    nya olvasgatok itt a két új osztályról beszámolókat, ugye már múlthét szombaton is voltak páran akik elérték az lvl 55-öt velük. Nos a warden sajnos eddig úgy néz ki a leggyengébb kaszt, a scouttól is gyengébb. Viszont a dudu igazi kemény solozásra alkalmas kari, dudu mellé tapasztalatok alapján a legjobb választás a mage. Na kíváncsi vok melyik lesz végül tápabb a d/m vagy az m/p.
  • Vamp17
    nem rocker, mar mutagottam neki magyar metal zenekarokat de nem nagyon fogtak meg :) igerte h mutat olyanokat amiket o szeret :)

Ize, jah a a humora eleg erdekes, meg imad metaforakban meg szlengben beszelni, ami "kisse" megneheziti a megerteset :) amugy angol szakon vegzett Angliaban, a holland hatartol nem mssze szuletett... na nem megyek bele az egesz eletutjaba :D:D:D
  • penge25
    ááá gyerekek brutális ez az Aion, sokkot kaptam kész vége! Sulinkban a diákok sorban hagyják ott a wowot :), pedig hardcore gamerek is vannak szép számmal közöttünk
  • Doomista
    Rocker a srác ;)
  • penge25
    szerintem csak hülyéskedett, durva lenne tényleg ha komolyan írta volna azt, hogy nem érti minek kell az embereknek a szárny. Szerintem ennyire nem lehet láma, vajon minek mert 6 plusz statot jelent ami nem gyenge előnyt jelent. Fórumbol nekem már lejött a sok hozzászólásából, hogy elég morbid humora van. Pl valaki kérdezte tőle, hogy kb mikor lesz akkor elérhető ingame a szárny, erre valaki beírta, hogy kb akkor amikor megjelenik a Duke Nukem legújabb része (azaz tudjuk soha), erre Kerensky beír zárja a kérdező topikját, mert már fentebb megválaszolták a kérdést eheheheh
  • Doomista
    Hé hé baba. Azért azt ne felejtsük el, hogy Kerenskynek van egy full lvl karaktere a játékban minden szerveren...Full tier8 cuccokba, tiszta VIII statokkal minden cuccán, és lv55 narancs fegyóval.
  • zozoalma
    Hát erre csak annyit hogy elég szomorú hogy a Community managernek fogalma sincs hogy a szárnyat Statolni is lehet !

Kb enyire érdekli a játék Kerenskyt , csak azt tudja amit a szájába rágtak :D
  • Doomista
    Jaaaaaa....másnapos vagyok :\
  • penge25
    teee nem arról beszéltem, ittál? Hanem arról hogy ingame kerül be a szárny, diáért vagy rubintért lehet majd megvenni mindenkinek
  • Doomista
    Ez jóóóó hír ! Akkor 1 év múlva nálunk is lesz dobozos, jea jea jeaaa
  • penge25
    mint tudjátok hatalmas vihart kavart az, hogy csak németeknél volt kapható a játék dobozos verziója, így sokan nem tudtak hozzájutni, mindenkinek ugye a bonusként adott szárnyak kellettek. Nos a játékosok nyomására nyilatkozott Kerensky:

Let me finally comment on the topic of this thread.

On the topic of the box: We only made FR / ES and DE boxes because it is really hard on the EN market to place boxes for PC games on shelves. And the boxes are mainly meant as an additional marketing instrument - to be present in retail stores in those countries.

Being present on the shelves helps us to raise awareness.

And BTW: we don't see much money from the sales - all the money goes into the box production.

This has nothing to do with us wanting to "discriminate" players on the EN language servers. If we would stand a realistic chance (that is: if retailers in other countries than DE/FR/ES would stock up on RoM boxes and put them on display) we would have long produced boxes in English.

However: Players who want the box to have the client on DVD can still order it from France, Germany or Spain - the client itself is multilingual and not tied to a specific server or language.

On the topic of wings being available for everyone: This is coming soon. No ETA yet.

(Although I personally still don't understand why one would want wings on their character - they are just floppy bunches of feathers or leathery skin...)

And finally on the topic of code redemption: Keep an eye on the announcement forum today.

Cheers.

A legfontosabb nekünk ebből:

On the topic of wings being available for everyone: This is coming soon. No ETA yet.

Vagyis hamarosan vehetünk mi földi halandók is ingame szárnyakat, nem kell 10-20 milliókat fizetni a kodért, akik vettek egy raklapnyit a dobozos verzióból :)
  • zozoalma
    Látod Free nem Free mégis laggos xar :D
  • Doomista
  • Gubberx
    az előfizetésed pedig szépen ketyeg :D
  • penge25
    off topic eheh, ahogy olvasom Aion indulása nem kis felháborodást kelltett, kicsit kevés szerverrel indultak neki az európai startnak (5), állítólag 4-5 óra mire be tud jutni a karid és akor is játszhatatlan a game a lag miatt ej-ej
  • Gubberx
    sejtettem hogy megfogod kockulni :D
  • Doomista
    Al Pacino lesz a nevem ottan e.
  • Gubberx
    gengszter mmo o_O
  • Gubberx
    lassan én is bekattanok mint dúmpityu
  • Doomista
    He? MSN-ről már napok óta nem léptem le :D
  • penge25
    otthon vagy, jer msnre
  • Doomista
    ! Nincs igazad. Ok ?
  • penge25
    ? Pedig neked időd mint a tenger
  • Doomista
    Mert.
  • penge25
    mert?
  • Doomista
    Az a baj velem, hogy már a free mmorpg játékokkal is gondban vagyok, nah akkor meg a fizetősekkel milyen nagy gondban lennék :D:D
  • Doomista
    Csak karbantartás volt...nem változott semmi...
  • penge25
    ok thx
  • BuriP
    Tegnap éjjel nekem esett egy 40-es int, úgyhogy valószinüleg igen. De tegnap szerintem csak karbantartás volt, patch nem, legalábbis nekem nem tötött semmit, mikor felléptem.
  • penge25
    ja egy gyors kérdés patch óta továbbra is ugyanúgy esnek a 40 stamos, intes, wisdomos stb cuccok?
  • penge25
    Na akik azért még romoznak, azoknak üzenem ma 50%-kal olcsóbb a puri stone (20 dia mindössze), tessék venni egy raklappal, tápolódni, megszabadulni a statoktól. Természetesen nekem ilyenkor nincs szinte egy kanyi vasam sem :( De reggel behajítottam pár cuccot ahba. Jó lenne mire haza érnék, sok kes fogadna, de tuti nem lesz mázlim :(
  • zenoka
    jah mi venek tartsunk ossze:D
  • penge25
    reggelt, tökéletesen egyetértek veled!
  • zenoka
    nem fizetek jatekert mert:
    ha fizetek erte akkor nagyon rakattanok elvegre ha fizettem erte akkor hasznaljam mar ki rendesen es akkor elveszem az idot egy csomo olyan dologtol amitol nem kenne lsd: feleseg, melo, tanulas-onfejlesztes, sport... ismerem magam jobb nekem a free game:D
  • kovalik
    Gyere akkor Aionozni !
    Vki közületek játszik vele ?
  • Doomista
  • Gubberx
    shhh!!! ne ébreszd fel az embereket :P
  • Doomista
    Totál bekattantam.
  • Gubberx
    vágom vágom :)