Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
jaja az fasza game 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Tetszett, de mivel singleplayer játék lesz, ezért letöltöm, és pár órát elfogom tolni, aztán uninstall. Wolfenstein pl egész jó lett...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
de tetszett amúgy a két trailer?

Doomista
Loool...mikor a tejet itta, és megfordult...loool...viszont ez a tej dolog nagyon nagyon megviselt, mert nem tejet kellet volna berakni ebbe a videóba, animácóba, hanem sört, vagy legalább bort.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
pffff, nyugi Aion szept végén jön 😊
Kicsit off: Hmm ez a game se lesz gyenge, olvastam róla, zúzós lesz. Itt egy kis hangulat csináló trailer rég láttam ilyen gyönyörû videót mmohoz:
Trailer 1.Trailer 2.

Doomista
Nekem is mozgalmas hétvégém volt,mert elértem a 52/52 lvl-t, és sikerült eljutnom varanasig, hogy a tokenért vegyek charget, de már az instákig nem sikerült eljutnom, igy nem mentem se clt,se kalint,se tt-t,se dwarfot, se oceant, se semmit, de de dailyt erõvel csináltam ! Mit szólsz ehhez ?
És képzeld, nincs pénzem megvenni az Aiont se, mert sikerült elinnom...úgy hogy szeptember végéig várnom kell, mire megkapom a havi fizut 😞((( Addig nincs Aion.

Doomista
Hûûûûûûûhaaaaa aztaaaaa miket makkoltatok össze! <#wow2>

penge25
Ja és TT elsõ bossától esett még egy lila egykezes sword, nem tom jó e, de örült a tankunk nagyon örült neki 😊

penge25
Reggelt! Hej tartalmas hétvége volt nos 52/52 meglett végre, lássuk csak voltam egy rakat instában, nem tom mi lett a gaméval vagy nekünk volt mázlink de két nap alatt olyan dropjaink voltak amit 40-50 run alatt sose láttam. Nos Ks elsõ boss dobta a lila pajzsot rajat Auth VI stat, Hordós boss A. gusher staff. Cl tiszta auth statos plate vállas high dura, valamelyik boss ott, má nem tom, clothes vállas clean genius V-el high dura, Clothes valami még clean stat high dura. TT 4 talamon memeory, egy enyimé lett, van ott egy kék staff 119 durás egy slottal, Aisha vagy ki world boss narancs high durás clothes cucc dirtys 17 wisdommal. Nos nem rossz statisztika 3 TT, 2 cl, 1 Ks runból

Doomista
<#pias><#integet2>

Doomista
macantach/siochain
inkább rogue/knight vagy rogue/priest.

vénfarok
melyik szerón van a legtöbb magyar? rogue/scout mennyire jo kombo?

Doomista
eléggé jó.

vénfarok
szasztok
wow-hoz képest mennyire jo ez a gém?

Biztosan kifogom probálni 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
aionra jösz, mert ezt már meguntad 😄

egyébként meg vagy 3 ember játszik a karimmal , ugyhogy nem mindig köszönnek mindenkinek 😊
Én most hanyagolom a gamet kicsit , kezd nagyon nagyon unalmas lenni

Doomista
Teljesen mind1.

Sziasztok azt akarom kérdezni hogy honnan szedjem le a klienst a hivatalos oldalról vagy a magyarról vagy teljesen mindeggy
Gubberx
cube úr 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
ne sértõdj meg, de ha nem azt irod neki, amit õ is akar, akkor nem fog válaszolni 😄

babaszappan?😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Kire köszöntél ?
Szerintem összekeversz vkivel 😄

hehe jah te meg kapd be mert rad koszontem minap (tegnap) a trolloknal es csesztel visszakoszoni😊

jaja a kocka jo gyerek egyebkent csak kell hozza egy liter koffein hogy lepest tartsunk vele😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hát igen szégyen hogy itt lykes szettbe mászkálsz és még 52/52 se vagy :S

Hát sajna ezt nem tudod bizonyitani hogy szeretnek 😄

Csillagot is szereti mindenki mert mindig feldobja a hangulatot a baromságaival 😊 Bár tény hogy akkora N00B hogy instába sose viszik le max õ visz le másokat <#mf1>

Gubberx
ja ez is igaz jár a szája hogy így táp ugy táp azt van vagy 4k hp-a 😄😄D😄:

Doomista

de engem szeretnek a guild tarsaim ..I.. 😄😄😄

Doomista
lehet több a hp-d, de baszthatod ha full lvl sem vagy 😄😄😄

Doomista
nem is iparkodom 😄

igy is 6K unbuffed😄 nezd meg a kockat hogy iparkodik es sehol sincs😄

Gubberx
nem kell a kifogás 😄 szégen hogy még közöd sincs az 50/50-hz :😞😞😞

jaja😄
valamibol elni is kell😛
meg nincs kedvem huzni a scoutot imadom az eliteket de egyszeruen nincs kedvem huzni
de mar 32 lenne ha nem dobtad volna ki a 99 dailymet anno😄D

Doomista
meg mindig nem vagy 50/50 ? óh istenem gyerekek, mi mûveltek? 😄
mit mûvelsz zenoka ? elRENDERELED az összes idõdet 😄D

Doomista
még mindig nem vagy 52 lvl ?
azt a kutya mindenségit neki... ha legalább napi 30 percet játszottál volna az új pályán, akkor nem kellett volna hétvégén meglépned...és nem sirnál hogy hétvégén nem lesz meg az 52 lvl a meló miatt 😞 igy jár az cubeÚR, aki nem tiszteli a kockatörvényt 😞(

Gubberx
XD

penge25
ez biza (.)(.) -i

haha meg nem vagy 52 haha😄😄
mondjuk a seconddal kenne mar elernem a 35 ot😄

Gubberx
tök jó mondom meglépem az 52-t a hétvégén erre jöhetek szombat+vasárnap is dolgozni T_T 😞😞😞😞😞😞😞😞

Doomista
jóestét a cubeÚRnak

Doomista
jah van

Gubberx
jónapot a cubeoknak 😊

penge25
hallod neked van egy 50/30-as k/p-is?

penge25
pff az fincsi még lol és kapot vízhûtést is mi bónuszba 😊

Doomista
profi volt a srác szerencsére...még jól el is dumáltam vele az ilyen számtek témákról...de pl haverom mesélte, hogy náluk egy olyan internetes srác járt, aki épp készült bekötni az internetét, hogy elõbbi állásban vizvezetékszerelõ volt...

penge25
craftingolni tudsz, magyarán olyat nem fogsz találni! Vagyis kettõ Ash woodból tudsz egy ah timert csinálni, tehát kivágsz 4 ash woodot és craftolsz belõle 4 ash timbert

Mivel az angolom elég rosz így egy kis segítséget kérnék. Van egy olyanom, hogy "ash timber". kerestem minden fele fát, de nem tudom honnan szerezzem ezt be a zenésznek? Elég régota fent van a küldik közt és szeretném letudni😞

penge25
grat, nem kapkodta el a szolgáltatód a dolgokat 😊

Doomista
reggelt, hehe. gyere át a macantacht serverre és húzom ;P
képzeld, megjavitották az internetemet tegnap...1 év szenvedés után végre nem szenvedek😛 pontosan az volt a gáz, hogy ugye van routerem, wifim, és a router jelét nem tudtam fogni, mivel a ház másik végében van, és a vastag fal miatt a jelet nem tudta teljesen befogni, aztán jött valami természet hatás, pl szél, vagy esõ, esetleg valami egyéb fizikai erõ, és úgy mond elvágta a jelet, igy megszakadt...valami kábelt hoztak, fúrtak ide, fúrtak oda, és meglett oldva...minjárt más ! jól meg is terheltem, mert alig hittem el hogy tényleg jó most már...este bent hagytam romban, torrenten töltöttem, és futott minden...nem szakadt meg...hálelúja ! ámen !