11819

• penge25
    majd jön aki igazolja, nem sűrűn esik azért
  • Doomista
    Most már tudom, igen. Serveren még nem mutattak ilyen statot, úgy hogy nem is nagyon hiszem el. Sőt, nem hiszem el.
  • penge25
    azt tudod-e, hogy HOTO instában a trashakből olyan cuccok pottyanak ami +52 stamot, intet wisdomot trtalmaz :) sima zöld cuccok eheheh
  • Doomista
    Szal +45 statokat akarsz...rendben, parancs nyugtázva.
  • penge25
    álmodozni szabad, csak nehogy valóra váljon holnap az álmom psszt...
  • Doomista
    Hogy lenne ? Hol élsz te ember ? Álom világban ? :D
  • penge25
    na vajon lesz e új terület holnap? Reméljük meglepétsként bekerül item mallba végre a szárny is :)
  • Doomista
    malatina az nem daily quest...az egy mini game...ha 50x végigtolod vagy mi, akkor kapsz egy titlet, amit a neved fole tehetsz, meg ad stat bonusz...200 hp pl, vagymi...ha meg 100x tolod ki, akkor újabb titlet ad, újabb bonussal.
  • bardo20
    azt tudom de azon kivül más nincs csak malatina de az meg nagyobon éri meg?
  • Doomista
    daily questeket napi 10x csinálhatod meg, ad goldot, tokent, és expet.
  • bardo20
    ugy tom ez add még a daily vagy hogy írják questeken kívül coint vagy van még más is?
  • Doomista
    Hát figy, ezt a dungeont akkor éri meg csinálni, ha végig is tolod...ha 50+ lvl vagy, és valamennyire táp, akkor végig fogod tolni, de ha nem statoltad magad, meg minden, quest itemekkel vagy teli, hp rendes, akkor nem érdemes végigtolni, mert nem lesz elég időd rá.
  • Doomista
    PowerLvL persze hogy megy :DDD

• bardo20
    valaki tudna malatinának a játékához adni egy leírást mit kell csinálni?
  • bardo20
    köszi
  • Doomista
    Auction House npc-nél Supplies - Potions menüben tudsz venni igen olcsón...vagy craftolod.
  • Doomista
    Áucs!

FAIL ! Nem MNS, hanem MSN ! EPIC FAIL !
  • bardo20
    még egy kérdés halottam olyan potirol ami növeli egy ideig a gathering skilledet +5el ennek mi a neve a válaszé amit meg kaptam köszi és honnan lehet beszerezni azt a potit és milyen árban van?
  • nagy1miklos
    Sziasztok!

Valaki segítsen. Felvettem egy karaktert a házibarát listára de azóta törölve lett a kari most meg egy <ismeretlen karakter> van a helyén amit nem tudok törölni. Lehet ez ellen tenni valamit?
  • Doomista
    Húzni kell a gathering skilleket. (mining,wood,herba)
  • bardo20
    hali van a guild kastélyban fa meg ore meg zöldséges kitermelö azt hogy tom felgyorsitani hogy gyorsaban gyüjtsön mert láttam olyat aki kb 2 xer gyorsaban gyüjtöt mint én
  • Doomista
  • penge25
    hajrá
  • Gubberx
    jó reggelt a cubeoknak :) tegnap ráhúztam másfél szintet a karimra :D ma meg sem állok 53-ig :P
  • Doomista
  • Doomista
    van benne valami :D
    de én is sokkot kaptam, mikor azt az Elemental Catalysisot, azaz a mage legtápabb buffját átalakították...
  • Gubberx
    az más :D de így nem kaptál sokkot mert tudtad hogy van egy mage/priested :D
  • Doomista
    Vazze...én is megtapasztaltam a bőrömön, mikor kipróbálhattam a scoutodat :D Végigjártam a skilleket, mobokat több területen, ehhez mit szólsz ? :D
  • Gubberx
    de én előtte megtapasztaltam a bőrömön milyen az ha táptalanná válsz egyik patch-ről a másikra :D
  • Doomista
    És nem beszél a rogue/knight...
  • Gubberx
    könnyen beszél a mage/priest........
  • Doomista
    Nos ez már egy komédia, hogy mindenki azzal jött, hogy a warden táp lesz, a warden tápabb lesz mint a druid...és most mi lett ? warden táptalanabb mint a scout, jaj a druid de tápos...egy kaszt alapból táptalan lehet, ez igaz, de...DE...lehet belőle tápos kasztot csinálni, ha az ember ért hozzá, és elég kocka, és elég pénzes, és satöbbi. Szóval a lényeg, hogy NEM táptalan a warden, se a scout. Scout by nicole, magyar ember, nem egy gyenge scoutja van...példa volt, köszöntem.
  • Doomista
    Hát ha ennyire vágod a koreai nyelvet :D
  • Gubberx
    ma szedtem le :D előzetes alapján igéretes :D
  • Doomista
    Erre csak három szót tudok leírni:

What
    the
    fuck
    ?
  • Gubberx
    xD
  • zenoka
    majd nerfelik:P
  • Gubberx
    Cube Úr-nak :)
  • penge25
    hát ha lenne időm elkezdenék egy dudu/maget, elég pozítivak ezzel a kombóval kapcsolatos visszajelzések
  • Gubberx
    FFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu ágrágárágárgárágárg