11819

• fecsee
    köszi a taktikákat HotOba, meg se állunk a lila botokig :D
  • Vamp17
    nincs meg benne, most neztem.
  • penge25
    de máááááááááááááááááááááán
  • Gubberx
    jaja azonnal nézze meg valaki :D
  • penge25
    aki ingame nézze már meg bent van -e a szárny és menni rubint
  • penge25
    leszarom, 6 free stat hely jupiiiiiii
  • Gubberx
    remélem nem gagyi fehér szárny lesz :D
  • penge25
    elírtam, már a héten lehet már mától jupiiiiiiiii, aki ingame kérnék egy árat mennyi rubiba kerül
  • penge25
    látod doom néha az álmaim valóra válnak, jövőhéttől elérhetőek bárkinek a szárnyak rubintokért eheheh Bárcsak minden álmom így válna valóra
  • Gubberx
    kiirja hogy valami great defense elállja az utam :S se a scoutom se a rugóm nem engedi be, meg csillagot se... :_S
  • penge25
    hgy hogy nem tudsz bemenni a csirkéhez bug?
  • penge25
    szóval magyarán 3. bossnál a mage picsát se ér mert nagyon nagy a boss mdefje és ugye a cél hogy 5 perc alatt meghaljon?
  • penge25
    jaja, ezt rosszul írtam
  • penge25
    ezer thx a pontosításért
  • zozoalma
    Csak javitásképpen ez a SET Hall of Survivors ba esik , forum és Romdata szerint !
    Oda meg jelenleg csak kicseszett erős guildek mennek, sajna Borlovagok még nagyon messze van hogy 12 full táp ember letudjon oda menni :(
    Majd egyszer :)
    Személy szerint legnagyobb problémám hogy én mint priest nagyon nagyon sok wisdommal tudnék csak többet healezni mert a Gusher még mindig jobb mint az 55 ös lila staff
  • Gubberx
    engem meg nem enged be az ajtó raichika-hoz pedig nálam a feather.... sose lesz meg az a rohatt 50-es elit skill :D
  • Maelie
    Második boss: ha 3 priest-el mentek akkor olyan 14-15k hp-ra le kell vetkőzni a tanknak, mert van egy skillje a bossnak, amit ha rádrak, 2 műsodpercenként 35%-ot vesz le az életedből. Levenni a debuffot úgy lehet, hogy visszahealeznek max hp-ra. Ezért is lényeges, hogy ne 25k hp-ja legyen a tanknak, mert nincs az az Isten, aki azt visszatölti.

Harmadik boss: Amit Sali leírt, azon kívül fontos az, hogy ha 5 perc alatt nem veritek le a bosst, akkor wipe. Ha jól tudom 2 milliós aoe-je van akkor :D Irdatlan nagy mdef-je van, szóval egy imba rugó/warri/scout nem árt a csapatba. Ugyancsak %osan veszi le a hp-t, de itt hero potival meg anélkül (22k ill. 19k) sem volt problémánk.

Leggyorsabb kör amit 1-3 bossig mentem (bár nem guild partyval, hanem pug-gal) eddig, az 30 perc volt.
  • penge25
    vagy lehet én vok gyenge: 10k hp unbuff, 4.5k mattack unbuff, 1300 m damage ez lehet sovány oda, ha egyedül mennék aoézni :(
  • penge25
    1 mage elég lol, nem sovány az oda, mert aoézni kell ezerrel nem? És ahogy youtubos videókon láttam a megidézett adoknak 50k+ életük volt, vagy nem ütnek nagyot magebe, vagy nagyon hamar le lehet darálni őket?
  • penge25
    Mondjuk Maelie-vel el is hiszem, hogy 40 perc egy run, mert ő egy vadállat. Pff látam videóit egyedül beveri a bikucis szobor bossokat, 1 milla hpt lever róla pár perc alatt, sokkoló :)
  • penge25
    thx a taktikai leírást
  • penge25
    lol komoly 45 perc egy 3 bossos run bazz
  • bazdevil
    Egy run kb 40-45 perc.
  • bazdevil
    A 2. boss hasonlo mint Kalinban Locatha sok add jon mindenkinek nagyon kozel kell alnia a bosshoz a mage tolja a purgat a papok gruphealeznek a tank meg tankolja az eleg egyszeru.
    A 3. bossnal a lenyeg hogy mindenki egyszerre fusson be, van egy felhold alaku szikla kozel a bejarathoz mindenkinek oda kell alnia full dps a bossba a papok pedig toljak a szinkron grupphealt ugy hogy a healek ne egyszerre erjenek be hanem egymastol eltolva.
    Mi 1 tank (aki egyben dps is Maelie :)) 1 harcos dps 3 pap es 1 mage felallasban toljuk.
  • penge25
    és ezek miatt instázni se tudok menni, ejj pedig nekem az instázás a mindenem
  • penge25
    az a baj egyre kevesebb időm jut a játékra, és annyi mindent kellene csinálnom először is kellene egy szépen felstatolt vahtos ékszer set (persze low durás, mert se időm se pénzem high durásat szerznem) ehhez alsó hangon kellene 15 puri stone ( 4 már van) mondjuk ez a legkevesebb, ááá de mindehez statot szerzni, főleg dupla statok kellnének hozzá, amik a nagákból esnek, mert így csak 3 puri egy tárgy, aztán kellene a többi cuccom is tápolni, meg kellen lvl 55 lila staffocska is, meg jó lenne már lvl 55-öt elérni.... áááá
  • penge25
    hát egy lvl 55 lila staffra nekem is fáj a fogam, állítólag sima elitek is kétfajta lila staffot dobnak, és ugye dob a 3. és az ucsó boss is egyet.

Mennyi idő nektek egy 3 bosskilles run HOTO-ban?
  • penge25
    nem tudnál egy taktikát írni a 2. és 3. bossra, nem tudom odáig eljutottak e a társaim. Én csak az 1 és az ucsó boss taktikáját tudom 2. és 3. boss taktikáját nem
  • penge25
    eheh toljuk ezerrel voltak guild társak párszor már, csak én még nem értem oda majd most hétvégén megyek talán, bár most nagyon meg kellene csinálnom végre a vahtos settem.
  • bazdevil
    Erdemes tolni HOTO-t.
    3 het szabi utan vasarnap kezdtem megint jatszani toltunk 4-5 kort, az egyikben sikerult lootolnom egy ilyet 107 duraval, egy W/R vitte, tegnap csak egy korre volt idom meghaltam 4x de a 3. bossbol megintcsak sikerult lootolnom egy jot 104 duraval es sikerult el is vinnem.
    Most mar csak el kell ernem az 55-ot meg fel kell tierezni T8-ra. :)

Ugyhogy hajra Penge ha tudjatok toljatok Heart of Ocean-t.
  • Gubberx
    ja és jóreggelt a cubeoknak :D
  • Gubberx
    na ha ez a set meglenne dúmpityu barátunknak tuti sokkot kapna és 3 hétig inna örömében :D
  • penge25
    nem szar rejtett statok vannak rajta
  • penge25
    Ezt sasold, nem gyenge az új mage set, csak ember legyen a talpán aki összeszedi Originben esik minden darabja :)
  • Doomista
    Igazad volt penge ! Van +51 stat ! Nem rég linkelték nekem is...csak sajna junkos volt. Komoly.
  • Doomista
    Pszzzzz...nem vált valósággá :) Lehet továbbra is álmodni ^^
  • Vamp17
    Holnap nem jön az új terület, az egész még tiszta bug, nincsenek mobok, a loot is össze-vissza, nem alkalmas még a kiadásra. Október közepénél előbb ne várjátok sztm.
  • Doomista
    Penge eltatyort haza :)
  • Doomista
    Jöjjön, várjuk a photoshop képet! Vagy csináljak én ? :)
  • penge25
    ne keverj össze magaddal, én nem vagyok paint-es kamu gép mint egyesek :)